cnm yok gobegmde degl kaşntı kafamn içinde ayak altmda ellermn içinde ve sırtmda bi de haff bi uuyşma da oluo kaşntıyla beraber alerjik bi durum olablrmiş ya da karacigerde bi sorun pazartesi gidicem yaptrcam tahllerimi fotolar megin topkte cnm
o zaman ihmal etme git canım mutlaka doktora
gördüm odanızı çok güzel olmuş güle güle kullanın
Gunaydin herkeseee
Zapzupcum dogum gunun kutlu olsun nice yillara tatlimmmm
)))
İyiki doğdun zapzup,iyiki doğdun zapzup,iyiki doğdun zapzup,mutlu yıllar sanaaaaaa
iyi ki doğdun zapzup cum, nice mutlu yıllara musmutlu ailenle girmeni diliyorum.
doğum
günün
kutlu
olsun
sevdiklerinle nice yıllara
Doğum günün kutlu olsun Zapzup, diğer yaşlarından çok farklı bir yaş olacak:) Her anının tadını çıkar, hep çok mutlu ol:))
zapzup canım doğum günün kutlu olsun. eşin ve kızınla sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum.
maşallah oğluşuna ne güzel büyümüş kalpte iyi çıkmış çok sevindim ama eko çektir sen işallah ordan da iyi haberler alırsın kafan rahat olur tatlımgünaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
çok şükür ben bugün iyi haberle geldim
oğlumun kalp atışları bu sefer çok iyi çıktı
doktorumuz her ihtimale karşı eko çektirin dedi haftaya çektiricez
doğum şekli ve doğum anında kardiyoloji doktorunua ihtiyacımız olacak mı falan bilelim dedi.
doğum izninede çıktık artık oğlumla dinlenme vakti.bugün son günümüz
paşam da 1,881 gr'mış
ne güzel atölye uygun demekki çocuk senden uzak olmaz en güzeli al yanına yanında anne sevgisiyle büyüsün canımevet tatlım dikim atölyesi bana ait kişiye özel tasarım yapıyorum benden başka 2 kişi var yanımda park yatağını falan orayada alıcam zaten her saniye meşgul olmayacam bebeğimle ilgilenebilirim die düşünüorum
göğüs ucuna göğüs pedi koyacağız ya o zaman belli olmaz heralde benimde biraz büyük bende onu düşünüyorum umarım belli olmaz diye ama bu emzirme sütyeninin süngerlisi var o çak hoşuma gitti ondan alacağım ben ama son aylara doğru geçen hafta alacaktım satıcılar vermedi o zmana beden değişir diyeemzirme atleti aldım, bugünde denedim, biraz fazla sıcak geldi ama ben beğendim;büstiyer gibi duruyor resmen
performansını değerlendiremiyorum tabi,
beğenmediğim tek özelliği emzirme sütyeninde de aynı sorunu yaşayacağımı düşünerek g. ucu belli oluyor-ben kalıplı kullanırım hep-
bende dalin aldım deterjaın kapak resmi var canım çok kirli olursa bir kapak diyor yoğun kir yoksa yarım kapak sende yarımdan biraz fazla koy öyle yıka bende öyle yaptım miss gibi oldu zaten leke yok giysilerde o kadar deterjan yeterli olurkızlar bişey sorcam;
benim aldığım dalin deterjanın arkasında arapça bişeyler yazıyor
kaç kiloda kaç kapak kullanılacağını anlayamadım
kendi çamaşırlarımda kullanırken 1 kapak koyup geçtim ama
bebişinkileri yıkarken talimatlara uymam lazım
halihazırda deterjan kutusuna bakabilecek vrsa
ya da kullanım kılavuzunu hatirlayan varsa
bana ölçüleri verebilir mi
Maşallah oğluna:)) Ayrıca sen dr.a bakma, bu haftalar için ayda 2 kilo hiç bir şey değil, çünkü bebeğinin aldığı kilo suyu ve plesantanın da artışıyla beraber 1 kilodan fazla zaten:) Bu arada hanipeks çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyor? 31+1le başlayan hafta mı yoksa 32+1 başlayan hafta mı?
Canım teşekkürler.... Aaaaaaaaaaaaa bak doğru söylüyosun, ah ben bu dru napiyim? 2 hafta sonra 31 + 0 olacağım, ben de sanıyorum ki 32 + 0 oluyorum. bir de 32 + 1 mi olacağız 0 mı?
günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
çok şükür ben bugün iyi haberle geldim
oğlumun kalp atışları bu sefer çok iyi çıktı
doktorumuz her ihtimale karşı eko çektirin dedi haftaya çektiricez
doğum şekli ve doğum anında kardiyoloji doktorunua ihtiyacımız olacak mı falan bilelim dedi.
doğum izninede çıktık artık oğlumla dinlenme vakti.bugün son günümüz
paşam da 1,881 gr'mış
Yok kuzucum yok şuan doğuran yok...
Mergenimin kuzucukları 32. haftayı gördü ya çok şükür.
34. ve 36. haftayıda görecekler inşallah.
Hilburunda ikizdi doktoru 16 şubata doğum demiş.
Sağlıkla kucağına alsın inşallah.
Ben bebek için cogu seyi mağazalardan aldım aslında çünkü evimin arkasında alışveriş merkezi, ama internetten yıllardır alışveriş yaparım , çeyizimin cogunu elektronik eşyalarımı hep internetten almisimdir ,
Bebek için alışveriş yaptıgım siteler butikbebe.com , unnado.com , minikbaby.com
minikbaby.com tavsiye ederi. Hersey var ve hemen gönderiyorlar gece sipariş verdim ertesi gün elimdeydi ürünler ve fiyatları cok ucuz, avent göğüs pompası en ucuz indirimi 90 tl birçok yerde ben oradan 70tlye aldım
kızlarr ben artık kaplumbağa hızında ilerliyorum sabaha karşı mutlaka bi mide yanmasıyla uyanıp dayıyorum gavisconu ama az kaldı...bi de ne dicem ben de çok fena yanma ve kaçıntı oluyo malum bölgede sirkeli su falan sürüyorum kimisi normal bu dönemde diyo ama kimisi de şişlik falan olursa normal doğum yapılmaz diyo doktor ilaç vermişti ama pek etki etmiyo sadece sirkeli su rahatlatıyo. bol su içmeye çalışsam da artık midem o kadar daralmışki baskıdan suyu bile hazmetmek zor geliyo bünyeme sadece suyla doyabilen bi insan oldum :S
bnm butun vucudmla beraber orda da oluo cnm bana da verdi fitil ama yok banamısın demi
sirkeli su denemedm hiç
sen vucudnda var mı peki bnm heryermde baya bi kaşntı tutuo tutnca ...
slm tatlım 1 numara biberon henüz emmeyi bilmeyen bir bebek için çok damlatacaktır 0 numara alsan iyi olur göğüs pompasıda muhakkak alman lazım çünkü bebeğini 3 saatte bir emzireceksin onun için aralarda sağman lazım ki sütün kesilmesin unutma sakın cnm emzirdikçe sütün gelir ve çoğalır. kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?