2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

o zaman ihmal etme git canım mutlaka doktora
gördüm odanızı çok güzel olmuş güle güle kullanın

o zaman ihmal etme git canım mutlaka doktora
gördüm odanızı çok güzel olmuş güle güle kullanın

gidicem evettt cnm ihmal etmemem lazm zaten nedense çıksn ortaya
çokk saolll hülyammmmmm gerçekten çok zevkli oda yapmak ya
çokk şükür bu gunlere

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim sizlerle çokk güzel 6 ay geçirdim ve işallah daha uzun sürelerde beraber olacağız iyiki sizlerde varsınız
pasta fotoları için çiçek resimleri için de teşekkür ederim çok harikalar bayıldım hepsine kızımda bugün doğum günümü kutlar gibi devamlı tekmeliyor kuzucum sende iyiki varsın yavrum diyorum bende hepinizi seviyorum :118::118::118:

Eki Görüntüle 627415

Canım doğum günün kutlu,herşey gönlünce olsun...

Gunaydin herkeseee
Zapzupcum dogum gunun kutlu olsun nice yillara tatlimmmm
)))

İyiki doğdun zapzup,iyiki doğdun zapzup,iyiki doğdun zapzup,mutlu yıllar sanaaaaaa

iyi ki doğdun zapzup cum, nice mutlu yıllara musmutlu ailenle girmeni diliyorum.
doğum
günün
kutlu
olsun

sevdiklerinle nice yıllara

zapzup hepii de börtdey tuu yuu kuzummm =)

Eki Görüntüle 627501

Doğum günün kutlu olsun Zapzup, diğer yaşlarından çok farklı bir yaş olacak:) Her anının tadını çıkar, hep çok mutlu ol:))
zapzup canım doğum günün kutlu olsun. eşin ve kızınla sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum.

maşallah oğluşuna ne güzel büyümüş kalpte iyi çıkmış çok sevindim ama eko çektir sen işallah ordan da iyi haberler alırsın kafan rahat olur tatlım

ne güzel atölye uygun demekki çocuk senden uzak olmaz en güzeli al yanına yanında anne sevgisiyle büyüsün canım

göğüs ucuna göğüs pedi koyacağız ya o zaman belli olmaz heralde benimde biraz büyük bende onu düşünüyorum umarım belli olmaz diye ama bu emzirme sütyeninin süngerlisi var o çak hoşuma gitti ondan alacağım ben ama son aylara doğru geçen hafta alacaktım satıcılar vermedi o zmana beden değişir diye

bende dalin aldım deterjaın kapak resmi var canım çok kirli olursa bir kapak diyor yoğun kir yoksa yarım kapak sende yarımdan biraz fazla koy öyle yıka bende öyle yaptım miss gibi oldu zaten leke yok giysilerde o kadar deterjan yeterli olur

Canım benim çok sevindim,maşallah oğluşa Allah iyiliğinizi daim etsin inş.

Amin,inşallah canım

Rabbim hepimize vaktinde,hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

kızlar babamlar beşik için boya almışlar
firma özür için pike takımı hediye etmiş.
kargoyla göndericekler, yarın merkeze gidip alabilirsek haftasonu boyanır.
gidemezsek perşembe günü kargo getirir.
eşimler inşallah cinayeti bugün çözerler.
yarın hem doktora gidebiliriz hem de boyayı alabiliriz.:18:

canım ya bende netten bakıyorum göğüs pompasına da bi problem olursa geri göndermeydi vs uğraşması olur diye vazgeçiyorum.bi sorun çıkmadı değil mi? eline gecmiş almışsın sanırım

kızlarr ben artık kaplumbağa hızında ilerliyorum sabaha karşı mutlaka bi mide yanmasıyla uyanıp dayıyorum gavisconu ama az kaldı...bi de ne dicem ben de çok fena yanma ve kaçıntı oluyo malum bölgede sirkeli su falan sürüyorum kimisi normal bu dönemde diyo ama kimisi de şişlik falan olursa normal doğum yapılmaz diyo doktor ilaç vermişti ama pek etki etmiyo sadece sirkeli su rahatlatıyo. bol su içmeye çalışsam da artık midem o kadar daralmışki baskıdan suyu bile hazmetmek zor geliyo bünyeme sadece suyla doyabilen bi insan oldum :S

bnm butun vucudmla beraber orda da oluo cnm bana da verdi fitil ama yok banamısın demi
sirkeli su denemedm hiç
sen vucudnda var mı peki bnm heryermde baya bi kaşntı tutuo tutnca ...

bnm butun vucudmla beraber orda da oluo cnm bana da verdi fitil ama yok banamısın demi
sirkeli su denemedm hiç
sen vucudnda var mı peki bnm heryermde baya bi kaşntı tutuo tutnca ...

pamukla sirkeli su sürüyorum ben de bi yerlerden duymuştum rahatlatıyo gerçekten ama uzun süreli değil sanırım içten gelen bişi vücudumda da var evett özellikler sırtımda kollarımda falan uyuz gibi kaşınıyorum ayıptır sölemesi.vücudum temiz olsa da olmasa da var bu kaşıntı. hiç sevmezdim kendimi kaşıtmayı ama hergün eşime mecbur kaşıtıyorum sırtımı falan. ah sırt falan neyse de oram kaşınmasa nası rahatlıcam bazenkalabalık içinde bile geliyo kaşıntı oturup kalkamıyorum ya kıpırdanmaktan kaşıntıdan...

Bugun onu da alayim madem.. Tesekkur ederim canim..

dün bakıcı olayına el atmıştım. nasılda burnu havadaymış bu bakıcıların ya da ben en nazlısına denk geldim. işim zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…