2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
şu an çok ama çok sinirliyim. milletvekillerine 150 bin liralık ek bütçe verilecekmiş.
milletvekili bu paradan danışmanlarına, çalışanlarına verebilecekmiş.
seçmenlerine yemek daveti verebilecek, düğünlerde bu para ile takı alabilecekmiş ve çiçek gönderebilecekmiş.
yuhhhhhhh diyorum başka birşey de demiyorum.
cebimden çıkan ve onlara giden her kuruş haram zıkkım olsun.

Benimde belim ağrıyor arada canım,sancıda giriyor.
Ve bazen oğluş hareket ediyor bakıyorum tek bir tarafım sertleşmiş oluyor.
Sonra oğluşla konuşuyorum hafife elimle ovuyorum bir bakıyorum yine yer değiştiriyor.
Bu sefer farklı yerden tekmeliyor :)

Aynı ben gibisin şekerim.
Takside maşallah çok az yazıyormuş

Maşallah diyelim yine paşamıza.

Ben çalışsamda izne çıksamda her şekilde paramı alıcam canm.
O yüzden düşündüğüm maddi yön değil.Evde daha çok yruyorum kendimi zaman geçiremiyorum.
Bugun işe geldiğimde saat 10:30 du mesela.Allah razı olsun herkes çok anlayışlı.
akşamda çıkarım 16:30 gibi.En azından zaman geçmiş oluyor.
Evde kendimi çok dinliyorum ben:S

Tatlım Yeni Yaşın Kutlu Olsun

İyi kiiii Doğdunnnnn :118::118:

Sevdiklerinle geçirebileceğin sağlıklı uzun bir ömrün olsun inşallah tatlım

oh maşallah paşamıza
inşallah tüm sıkıntılarını anneciğinin karnından çıkarken atıp çıkacak kuzum

doğum iznin başlıyor artık demek hayırlı olsun fıstığım;oğluşuna gönlünce hazırlanırsın

doğum iznine ayrılmışsın hadi gözün aydın
bebişin gelişimi de gayet güzel gidiyormuş
hadi bundan sonraki ekonuzda güzel çıksın da rahat rahat dinlenin

ben yürüyemiyorum iki gündür
alttan ağrılar başladı bende
devletin hamileleri neden 32 . haftada izne ayırdığını anladım böylece

benim de 2 haftadır sırtım çok kaşınıyor:26: dr'a sormak aklıma gelmemişti
haftaya gideceğim ben de bakalım bşy yoktur inşallah

gögüs pedi mantıklıymış
ben de bir beden büyük aldım, denemek için bir tane aldım, doğuma doğru bir kaç tane daha alırım

deterjan ölçüsü konusunda teşekkürler

aaaaaaaaaaa ilaç etki etmiyor mu
benim doktorum da kaşıntı normal ben ilaç önermicem dedi geçen kontrolde,
ben sirkeli su, badem yağı ile devam ediyorum
bir günlük rahatlama sağlıyor
her gün yapmıyorum gerçi bunu
kaşıntı olunca yapıyorum
kaşıyınca küçük kabarmalar oluyor, sabaha kadar geçiyor kabarıklar ama

seni o kadar iyi anlıyorum ki
allah yardımcımız olsun

yok artık kendilerine sıra gelince para var,memura-emekliye gelince yok ben de hakkımı helal etmiyorum

laternecim sen de hakkını helal et canım bize,bizim için çok uğraştın...dua okuyan okumayan bütün arkadaşlardan allah razı olsun...

zapzup kocişinle ve kuzunla nice mutlu yıllara canım.

çınar çok iyiymiş artık senin de için rahat eder allah kuzucuklarımızı korusun

benim bacağıma da gece kıramp girmişti,bugün sekerek yürüyorum...magnezyum ve kalsiyum içmiyorum,bana dokunmuştu,dr bıraktırdı o yüzden...ama yediklerimden aldığım yetmemeye başladı artık...aksi gibi evdede usta çalışıyo,ortalığı çok kirletmeseler bari

Son düzenleme:
Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim kızlar hepinizi seviyorum iyiki sizleri tanımışım

bu arada doğum günün kutlu olsun zapzupcum nice senelere

doğum günün kutlu olsun zapzupcum nice güzel mutlu yaşlara inşallah sevdiklerinle =)

zapzup nice mutlu yıllara cnmm

iyiki doğdun zapzup doğum günün kutlu olsun canım benim

Tatlım Yeni Yaşın Kutlu Olsun

İyi kiiii Doğdunnnnn :118::118:

Sevdiklerinle geçirebileceğin sağlıklı uzun bir ömrün olsun inşallah tatlım

doktoruna danış başka bişeyler önerir o kaşıntıyla yaşaması zor olur ya ayy hatur hutur kaşı olur olmadık yerde zor valla

yuhh diyorum yazıklar olsun ne kadar muhtaç insan var onlara vermezler yok yemek parası çiçek parası nerde gereksiz işller var onlara bütçe ayrılıyor bizim doğum izni kaldı da kaldı haftalardır sonuca bağlanamadı çoluk çocuğumuzun hakkını yiyorlar helal değil bu devlete bu millet vekillerine

Aynen bende dinledim dün tvden , yok artık yani kendileri ile ilgili kararları nasılda hızlıca netleştiriyorlar ....

Kızlar Plan ve bütçe Komisyonuna , Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonuna, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonuna mail atmayı düşünüyorum, doğru mevkiler mi ki sizce?
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ İlgili komisyonlara burdan baktım,

çoksağol canım iyiymiş çok şükür paşam
benim o ağrı hep vardı
ara ara geçiyor merak etme
ben daha çok akşam yada sabah hissediyorum

kıslarrrr ben 34. haftamın içindeyim artık

bunu kutlamak için bu gün kendime kahve ısmarlayacağım :)

mezopotamyanın hepinize çooook selamı var;cepten girmek zor geldiği için girmemiş bugün girecek inşallah

kasılmalara maden suyu iyi geliyor şimdi senin bacaklar iyice kasılmış 2-3 günde düzelir günde 2 maden suyu iç meyveli değil sadesinden toparlandığını hissedeceksin ben düzenli içiyorum kasılma olmuyor ama 2 gün içmesem bir kramp giriyor gece uykudan uyandırıyor dene canım maden suyunu zararı yok doğal zaten bana doktorum önerdi kasılmaları engeller diye magnezyum bile o yüzden pek içmiyorum arada içiyorum kutu bitsin diye geçmiş olsun işallah çabuk geçer

Maşallah size,
İnşallah bizde işyerinde 37 leri görürüzde izinlerimiz sonraya kalır, Şu ara bunun stresi sardı beni :18:

:13::13::13::13::13::13 olley zaman yaklaşıyor darısı hayırlısıyla başımıza bana da heyecan basıyor artık doğum yaklaştıkça geriliyorum işallah rahat güzel doğumlar yaşarız
YAŞASIN LATERNA'NIN 34. HAFTASI
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ohh darısı bizim de başımıza inşallah...benim canım da kahve çekti
bugün benimde 32. haftamın son günü...yarın 33'e başlicaz

sağ ol canım...eşime aldırmıştım ama her gün içiyorum desem yalan olur...bundan sonra içicem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…