Kızlar 29+lı haftaya girdiğim günden beri yani yaklaşık 3 gündür belim ağrımaya başladı. Yürürken belim ağırlaşıyor sanki. Otururken ya da yatarken sorun yok. Daha önce olmuyordu. Size de oluyor mu? Kızlar bir de bu hafta paranoyaklık haftan sanırım bir kaç gündür bişeye daha taktım:)) Karında sertleşme yani göbek deliğinin yanında şişme bebek hareketi değil kasılma olabilirmiş diye okudum. Tedirgin oldum. Fazla forum okumamak lazım( Karnımı kontrol ediyorum, genellikle gergin oluyor. Sizin nasıl? Karında sertleşme dedikleri tam olarak ne oluyor? Off çok soru sordum di mi:)))
bende annem diyo ki iyi ki çalışıyorsun hastalıklı olarsın temizlik hastası dio ay oturamıyorum halıya gözüm takılıo yastıklar eşit durmuo ona bakıom hemen =)orayı siliom burayı süprüom=)
bizim burda taksi çok pahalı kuzum öyle bir lükse girmem bak iş yeri ile evim arası mıy mıy yürü 15 dk en fazla oda oyalan taksiyle 1 dk sürmüo 15 lira =)
teşekkür ederim canım.için rahatladı gerçekten 1 haftadır hep aklımda kötü şeyler dolanıp duruyordu tek yapmam gereken şeyin dua olduğunu anladım
canım kayınvaliden yüzünden çalışacaksan hiç çalışma derim.ama ihtiyacın varsa birşey diyemicem.
gelince kapıyı açmassın olur biter uyuyordum banyodaydım duymadım dersin:26::26::26:
günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
çok şükür ben bugün iyi haberle geldim
oğlumun kalp atışları bu sefer çok iyi çıktı
doktorumuz her ihtimale karşı eko çektirin dedi haftaya çektiricez
doğum şekli ve doğum anında kardiyoloji doktorunua ihtiyacımız olacak mı falan bilelim dedi.
doğum izninede çıktık artık oğlumla dinlenme vakti.bugün son günümüz
paşam da 1,881 gr'mış
çoksağol canım çok şükür bugün iyi çıktı ama biz her ihtimale karşı eko çektiricez.
doğum içinde önemliymiş bu
resimlere bakarım şimdş canım daha yeni geldim fark etmedim
kaşıntıda çatlayacaksındır büyük ihtimalle o yüzden oluyor benimde 2 haftadır var doktoruma gösterdim oda çatlayacaksın ondan dedi
bence vazelin sür çok iyi geliyor
.....
kısmet canım yaşayacağımız varmış yaşadık işte sonu iyi olsunda benim çektiğim sıkıntı önemli değil.yeterki yovrularımız iyi olsun
haftaya cumartesi çektiricez randevumuzu da aldık.
32+0 da veriliyor canım rapor ben bugün 31+6 yım.hafta sonuna geldiği için doktorum bugün verdi raporu
maşallahh paşamızaaa ben dedm zaten sana drun titz olması çok guzel kuzucm ama gerek yok kardyologa falan da arkdasın da bebşn kalbi hızlıydı bi kere hiç bi sorun çıkmadı dogmda çektrn tabi eko da ama bşey çıkmıcakk
hülya fotoları ekledm gordn muu dur buraya da ekleym ...
daha btmedi ama odası buraya btnce eklerm
bu arada gece kaşntı tutuo beni arada gece rahat uyudm uyumasydm bugun drek gtcektm dra karacigerde sorun olablrmiş ondan kaşntı olablrmş pazartesi gtcm bakalm ...
doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim sizlerle çokk güzel 6 ay geçirdim ve işallah daha uzun sürelerde beraber olacağız iyiki sizlerde varsınız
pasta fotoları için çiçek resimleri için de teşekkür ederim çok harikalar bayıldım hepsine kızımda bugün doğum günümü kutlar gibi devamlı tekmeliyor kuzucum sende iyiki varsın yavrum diyorum bende hepinizi seviyorum :118::118::118:
.....göğüs ucuna göğüs pedi koyacağız ya o zaman belli olmaz heralde benimde biraz büyük bende onu düşünüyorum umarım belli olmaz diye ama bu emzirme sütyeninin süngerlisi var o çak hoşuma gitti ondan alacağım ben ama son aylara doğru geçen hafta alacaktım satıcılar vermedi o zmana beden değişir diye
bende dalin aldım deterjaın kapak resmi var canım çok kirli olursa bir kapak diyor yoğun kir yoksa yarım kapak sende yarımdan biraz fazla koy öyle yıka bende öyle yaptım miss gibi oldu zaten leke yok giysilerde o kadar deterjan yeterli olur
kızlarr ben artık kaplumbağa hızında ilerliyorum sabaha karşı mutlaka bi mide yanmasıyla uyanıp dayıyorum gavisconu ama az kaldı...bi de ne dicem ben de çok fena yanma ve kaçıntı oluyo malum bölgede sirkeli su falan sürüyorum kimisi normal bu dönemde diyo ama kimisi de şişlik falan olursa normal doğum yapılmaz diyo doktor ilaç vermişti ama pek etki etmiyo sadece sirkeli su rahatlatıyo. bol su içmeye çalışsam da artık midem o kadar daralmışki baskıdan suyu bile hazmetmek zor geliyo bünyeme sadece suyla doyabilen bi insan oldum :S
yok artıkşu an çok ama çok sinirliyim. milletvekillerine 150 bin liralık ek bütçe verilecekmiş.
milletvekili bu paradan danışmanlarına, çalışanlarına verebilecekmiş.
seçmenlerine yemek daveti verebilecek, düğünlerde bu para ile takı alabilecekmiş ve çiçek gönderebilecekmiş.
yuhhhhhhh diyorum başka birşey de demiyorum.
cebimden çıkan ve onlara giden her kuruş haram zıkkım olsun.
bu arada doğum günün kutlu olsun zapzupcum nice senelere
doğum günün kutlu olsun zapzupcum nice güzel mutlu yaşlara inşallah sevdiklerinle =)
zapzup nice mutlu yıllara cnmm
iyiki doğdun zapzupdoğum günün kutlu olsun canım benim
Tatlım Yeni Yaşın Kutlu Olsun
İyi kiiii Doğdunnnnn :118::118:
Sevdiklerinle geçirebileceğin sağlıklı uzun bir ömrün olsun inşallah tatlım
doktoruna danış başka bişeyler önerir o kaşıntıyla yaşaması zor olur ya ayy hatur hutur kaşı olur olmadık yerde zor vallakızlarr ben artık kaplumbağa hızında ilerliyorum sabaha karşı mutlaka bi mide yanmasıyla uyanıp dayıyorum gavisconu ama az kaldı...bi de ne dicem ben de çok fena yanma ve kaçıntı oluyo malum bölgede sirkeli su falan sürüyorum kimisi normal bu dönemde diyo ama kimisi de şişlik falan olursa normal doğum yapılmaz diyo doktor ilaç vermişti ama pek etki etmiyo sadece sirkeli su rahatlatıyo. bol su içmeye çalışsam da artık midem o kadar daralmışki baskıdan suyu bile hazmetmek zor geliyo bünyeme sadece suyla doyabilen bi insan oldum :S
yuhh diyorum yazıklar olsun ne kadar muhtaç insan var onlara vermezler yok yemek parası çiçek parası nerde gereksiz işller var onlara bütçe ayrılıyor bizim doğum izni kaldı da kaldı haftalardır sonuca bağlanamadı çoluk çocuğumuzun hakkını yiyorlar helal değil bu devlete bu millet vekillerineşu an çok ama çok sinirliyim. milletvekillerine 150 bin liralık ek bütçe verilecekmiş.
seçmenlerine yemek daveti verebilecek, düğünlerde bu para ile takı alabilecekmiş ve çiçek gönderebilecekmiş.
şu an çok ama çok sinirliyim. milletvekillerine 150 bin liralık ek bütçe verilecekmiş.
doğum iznine ayrılmışsın hadi gözün aydın
bebişin gelişimi de gayet güzel gidiyormuş
hadi bundan sonraki ekonuzda güzel çıksın da rahat rahat dinlenin
ben yürüyemiyorum iki gündür
alttan ağrılar başladı bende
devletin hamileleri neden 32 . haftada izne ayırdığını anladım böylece
yok artıkkendilerine sıra gelince para var,memura-emekliye gelince yok ben de hakkımı helal etmiyorum
laternecim sen de hakkını helal et canım bize,bizim için çok uğraştın...dua okuyan okumayan bütün arkadaşlardan allah razı olsun...
zapzupkocişinle ve kuzunla nice mutlu yıllara canım...
hanipeks,çınar çok iyiymişartık senin de için rahat eder allah kuzucuklarımızı korusun
benim bacağıma da gece kıramp girmişti,bugün sekerek yürüyorum...magnezyum ve kalsiyum içmiyorum,bana dokunmuştu,dr bıraktırdı o yüzden...ama yediklerimden aldığım yetmemeye başladı artık...aksi gibi evdede usta çalışıyo,ortalığı çok kirletmeseler bari
kıslarrrr ben 34. haftamın içindeyim artık
bunu kutlamak için bu gün kendime kahve ısmarlayacağım :)
mezopotamyanın hepinize çooook selamı var;cepten girmek zor geldiği için girmemiş bugün girecek inşallah
mezopotamyanın hepinize çooook selamı var;cepten girmek zor geldiği için girmemiş bugün girecek inşallah
sağ ol canım...eşime aldırmıştım ama her gün içiyorum desem yalan olur...bundan sonra içicem inşallah...kasılmalara maden suyu iyi geliyor şimdi senin bacaklar iyice kasılmış 2-3 günde düzelir günde 2 maden suyu iç meyveli değil sadesinden toparlandığını hissedeceksin ben düzenli içiyorum kasılma olmuyor ama 2 gün içmesem bir kramp giriyor gece uykudan uyandırıyor dene canım maden suyunu zararı yok doğal zaten bana doktorum önerdi kasılmaları engeller diye magnezyum bile o yüzden pek içmiyorum arada içiyorum kutu bitsin diye geçmiş olsun işallah çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?