2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Komisyonu aradım kızlar:)))

Bir bey bize mail atmanız birşey değiştirmez dedi, Teklif sahibi kimse o gruba atmalısınız dedi, MHP vrmiş teklifi ve muhalefetten gittiği içinde çok üstüne düşülmeyebilir, AkParti grubuna mail atarsanız daha mantıklı olur istediğiniz yere ulaşır dedi ,, Of off bu demek ki şu an böyle bir konu yok ortada aslında boş gündem, Adam bize böyle bir konu gelmedi ki dedi yaa((( Teklif var ama rafta yani

Darısı bizim başımıza inşallah....

Artık sona doğru adım adım ilerliyoruz.Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

hayırlı cumalar.. rabbim dualarımızı kabul etsin imşaallah... zapzup doğum günün kutlu olsun.. nice yılllara.. mide yanmasına ben leblebiyi keşfettim çok iyi oluyor denemenizi tavsiye ederim...

ÇIKARILMAK İSTENDİĞİNDE metinlerin bir gece yarısında kanunlaştığı ülkemde bazı yasa teklifleri de yıllarca bekliyor
zannetmiyorum ki şu düzenlemenin maliyetini karşılayacak bir kamu kaynağı bulunamasın ne harcamalar için kaynak bulunabiliyorken

Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim kızlar hepinizi seviyorum iyiki sizleri tanımışım
canım ben bugün yeni giriyorum siteye doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
çoksağol canım iyiymiş çok şükür paşam
benim o ağrı hep vardı
ara ara geçiyor merak etme
ben daha çok akşam yada sabah hissediyorum

canım bebeğin her zaman iyi olacak sen aklına kötü şeyler sakın getirme

benim kızımında hareketleri çok canımı yakıyor artık herkeste böyle mi? dün akşam hele neredeyse ağlayacaktım:18:

Yani seçim öncesine bırakılmış bir konu sanırım bu ,, Bizi boşa heyecanlandırdılar,

Atabildiğim yere mail atıyorum, Teklifi veren vekillere ve ak parti vekillerinin maillerine ... Fatma Şahine ,vb.

Ailenle Daha nice sağlıklı , mutlu yaşlar görmen dileğiyle....​
teşekkür ederim canım sağol
pardon ya hangi komisyon canım bu? doğum izniyle alakalı mı
hayırlı cumalar.. rabbim dualarımızı kabul etsin imşaallah... zapzup doğum günün kutlu olsun.. nice yılllara.. mide yanmasına ben leblebiyi keşfettim çok iyi oluyor denemenizi tavsiye ederim...
teşekkür ederim canım

Kızlar bugun tam 32 haftalk oldum we kotrolm wardı bebegm 2 kilo olmus doktor normal ddi ama bna az gbi geldi :// sizn kc kiloydu 32.haftada

Kızlar,kızlar,kızlar...
Haydilili lililili lililiya
Evli evine,
Cok sukurrrrrr cok sukurr Rabb'ime hamdusenalar olsun.gerci yarın yeğenimde gelecek o bayağı uzun kalır olsun bir 12 kisi değil :))
Şimdi sonuclardan bahsedememistim sizlere;
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131

9-10 epitel ve 6-7 lokosit Bol eritrosit çıktı.
Sonucları gösteremedim ama idrarda kan çıkmış onu biliyorum.o sancılı günler muhtemelen tas veya kum döküldü ve hala öyle.
Galiba yarın gideceğim Dr a...

teşekkür ederim canım sağol

pardon ya hangi komisyon canım bu? doğum izniyle alakalı mı

teşekkür ederim canım

Evet Canım Kanun teklif içeriğinde Komisyon olarak Plan ve Bütçe komisyonu görünüyordu, Telefonlarına ulaştım siteden ,TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ aradım işte konuştum,

milletvekillerine mail attım sonunda da , Teklifi veren mhpli ve Fatma Şahin ...Ama umudum vardı oda bitti (

canım gözün aydın sonunda kurtuldun

cnmm Allah razı olsun senden sirkeli su gerçekten ii geldi yancak die korktm ama ferahlattı resmen
kaşntı deyp gecme dıo bana arkdslar cnm ya ben dra gtcm pazartesi testleri oluomş karaciger enzmlerini bakıolarmş ondan olablıomş
ya da safranın fazla salgılanmasndan oluomş ya da bnm de tahmn ettgm basit bi alerji ama yne de insan korkuo neolur neolmaz sen de soyle druna mutlaka
aynen ya boyle deli dana gibi kaşnıorm ben tutunca bi de gece oldugu için iki gun uyuyamadm uyszlktan agladm resmen

08/02/2013
voltajın kurtuluş günü

aramıza dönmene
yaşamının yeniden normale dönmesine
çok sevindim

voltajım canım benim hadi gözün aydın tatlım;zor bir sınavdan geçtin (
dediğin gibi 1 kişi diğer misafirlerin yanında nedir senin için arkadaşım

ağrıların mutlaka bir sebebi oluyor zaten,geçmiş olsun tatlım tek kullanımlık ilaçtan verir sana da dr herhalde..

Hoş geldin tatlım yaaaaa

Hosbuldum hayatım,bakalım ne diyecek Dr,insallah böbrek usg istemekle ısrar etmez...
Bu guzel haberin Darısı bütün misafirlerden kurtulmak isteyenlere...

teşekkür ederim canım çok sağol

benim kızda çok hareketli aman olsun geçen haftadan sonra o korku yetti bana ama akşam olunca can acıtıyor o hareketler akşamları karnım kocaman oluyor sert ve büyük neden bilmiyorum ve hareket edemiyorum

haydi gözün aydın ohhh işgalden kurtuldun sevindim özledik seni ya aman ne misafirmiş bunlar insanın sırtına yük resmen

Kızlar dogum yapan olmadı değil mı?
Mergenimi göremedim nasil acaba giriyor mu?

Amannnn zapzup ne misafiri kiz
He benden bahsediyorsan evet misafir gibiydim
Cok zor ya,Allah'tan yaz tatili degildi. 1 ay rahat kalirlardibende artık huniyle gezerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…