kıslarrrr ben 34. haftamın içindeyim artık
bunu kutlamak için bu gün kendime kahve ısmarlayacağım :)
mezopotamyanın hepinize çooook selamı var;cepten girmek zor geldiği için girmemiş bugün girecek inşallah
​umutege canım iyi haberler alacağını diliyor ve umuyordum. çok sevindimmmm
hayırlı cumalar.. rabbim dualarımızı kabul etsin imşaallah... zapzup doğum günün kutlu olsun.. nice yılllara.. mide yanmasına ben leblebiyi keşfettim çok iyi oluyor denemenizi tavsiye ederim...
Komisyonu aradım kızlar:)))
Bir bey bize mail atmanız birşey değiştirmez dedi, Teklif sahibi kimse o gruba atmalısınız dedi, MHP vrmiş teklifi ve muhalefetten gittiği içinde çok üstüne düşülmeyebilir, AkParti grubuna mail atarsanız daha mantıklı olur istediğiniz yere ulaşır dedi ,, Of off bu demek ki şu an böyle bir konu yok ortada aslında boş gündem, Adam bize böyle bir konu gelmedi ki dedi yaa((( Teklif var ama rafta yani
canım ben bugün yeni giriyorum siteye doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllaraDoğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim kızlar hepinizi seviyorum iyiki sizleri tanımışım
çoksağol canım iyiymiş çok şükür paşam
benim o ağrı hep vardı
ara ara geçiyor merak etme
ben daha çok akşam yada sabah hissediyorum
ÇIKARILMAK İSTENDİĞİNDE metinlerin bir gece yarısında kanunlaştığı ülkemde bazı yasa teklifleri de yıllarca bekliyor
zannetmiyorum ki şu düzenlemenin maliyetini karşılayacak bir kamu kaynağı bulunamasın ne harcamalar için kaynak bulunabiliyorken
teşekkür ederim canım sağolAilenle Daha nice sağlıklı , mutlu yaşlar görmen dileğiyle....
pardon ya hangi komisyon canım bu? doğum izniyle alakalı mıKomisyonu aradım kızlar:)))
Bir bey bize mail atmanız birşey değiştirmez dedi, Teklif sahibi kimse o gruba atmalısınız dedi, MHP vrmiş teklifi ve muhalefetten gittiği içinde çok üstüne düşülmeyebilir, AkParti grubuna mail atarsanız daha mantıklı olur istediğiniz yere ulaşır dedi ,, Of off bu demek ki şu an böyle bir konu yok ortada aslında boş gündem, Adam bize böyle bir konu gelmedi ki dedi yaa((( Teklif var ama rafta yani
teşekkür ederim canımhayırlı cumalar.. rabbim dualarımızı kabul etsin imşaallah... zapzup doğum günün kutlu olsun.. nice yılllara.. mide yanmasına ben leblebiyi keşfettim çok iyi oluyor denemenizi tavsiye ederim...
teşekkür ederim canım sağol
pardon ya hangi komisyon canım bu? doğum izniyle alakalı mı
teşekkür ederim canım
Kızlar,kızlar,kızlar...
Haydilili lililili lililiya
Evli evine,
Cok sukurrrrrr cok sukurr Rabb'ime hamdusenalar olsun.gerci yarın yeğenimde gelecek o bayağı uzun kalır olsun bir 12 kisi değil :))
Şimdi sonuclardan bahsedememistim sizlere;
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
9-10 epitel ve 6-7 lokosit Bol eritrosit çıktı.
Sonucları gösteremedim ama idrarda kan çıkmış onu biliyorum.o sancılı günler muhtemelen tas veya kum döküldü ve hala öyle.
Galiba yarın gideceğim Dr a...
pamukla sirkeli su sürüyorum ben de bi yerlerden duymuştum rahatlatıyo gerçekten ama uzun süreli değilsanırım içten gelen bişi vücudumda da var evett özellikler sırtımda kollarımda falan uyuz gibi kaşınıyorum ayıptır sölemesi.vücudum temiz olsa da olmasa da var bu kaşıntı. hiç sevmezdim kendimi kaşıtmayı ama hergün eşime mecbur kaşıtıyorum sırtımı falan. ah sırt falan neyse de oram kaşınmasa nası rahatlıcam bazenkalabalık içinde bile geliyo kaşıntı oturup kalkamıyorum ya kıpırdanmaktan kaşıntıdan...
Kızlar,kızlar,kızlar...
Evli evine,
Cok sukurrrrrr cok sukurr Rabb'ime hamdusenalar olsun.gerci yarın yeğenimde gelecek o bayağı uzun kalır olsun bir 12 kisi değil :))
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
Sonucları gösteremedim ama idrarda kan çıkmış onu biliyorum.o sancılı günler muhtemelen tas veya kum döküldü ve hala öyle.
Hosbuldum hayatım,bakalım ne diyecek Dr,insallah böbrek usg istemekle ısrar etmez...voltajım canım benim hadi gözün aydın tatlım;zor bir sınavdan geçtin(
dediğin gibi 1 kişi diğer misafirlerin yanında nedir senin için arkadaşım
ağrıların mutlaka bir sebebi oluyor zaten,geçmiş olsun tatlım tek kullanımlık ilaçtan verir sana da dr herhalde..
Hoş geldin tatlım yaaaaa
teşekkür ederim canım çok sağolcanım ben bugün yeni giriyorum siteye doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
canım bebeğin her zaman iyi olacak sen aklına kötü şeyler sakın getirme
benim kızımında hareketleri çok canımı yakıyor artık herkeste böyle mi? dün akşam hele neredeyse ağlayacaktım:18:
Kızlar,kızlar,kızlar...
Evli evine,
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?