2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar yarın doktora gidiyoruz 5 hafta sonra oğlumu görebilecek miyim bakalım. randevusuz gidiyoruz o yüzden çok umutlanmak istemiyorum.
yarın üroloğa da gidicez. çok ama çok korkuyorum. :18: idrar kanalındaki genişleme devam etmişse tel takalım diyebilir dr.
nettende biraz araştırdım 11 mm de tel takılmış. benimki ultrason çekildiğinde 10 mm idi. hayırlısı ile şu 2,5 ayıda bir atlabileseydim.

ayy inşallahh şu an gayet sakin oturuyorum bakalım sürdüm gene sirkemi inşallah olmaz vücudunda da

bu arada canım deli gibi kıtır kıtır buz yemek istiyo :S koydum buzluğa donmasını bekliyorum
ha bi de eşim eş durumundan atanamadı bugun öğrendik gene gidip gelcek bakalım o yolları ama buna da şükür inşallah doğumumda bari yanımda olur

arkadaşlar aldığınız iç çamaşırlar şöyle eski ttarzda pamuklu yüksek belli olanlardan mı acaba sezeryen için uygun olur mu malum dikiş felan haftasonu alcam da inşallah

beli öyle eski tarzlarda sıkı lastiklilerden değilde ince lastiklilerden aldım ben böyle anne çamaşırı gibi yüksek belli göbeğimin yukarısında kalıyo genişçe aldım 5 tane falan. atlet de aldım uzun uzun belimi örtecek şekilde pamuklu geniş bişiler. sezeryan olursa diye ben de yüksek yüksek aldım bi de hasta bezi almayı düşünüyorum

selam canlar..

sabah sağlık ocağına gittim.. bi güzel kavga ettim hemşire bozuntusu ile.. bana tansiyonun kaç, kilon kaç diye soruyo dingil.. bi zahmet ölçüver, ha ölçmeyeceksen de beni neden çağırdın dedim.. zoraki kalktı tansiyon baktı, pc başına geçti gene.. bu sefer başladı, kan değerin ne? idrarda protein ne çıktı? bebeğin kalbi kaç atıyo diyo.. ya bunları soracaktın bana neden telefonda sormadın ki dedim? gelmeniz lazım bizim sizi izlememiz lazım diyo.. dedim izlemiyosun ki resmen özel doktorumun yaptıklarını bana sorup kaydediyosun ve bi dünya da para alıyosun bu işi yaptın diye.. bi daha çağırmayın beni gelmem dedim.. mecbur geleceksiniz 3 martta yine izlem var dedi.. kusura bakma şehir dışında olucam doğumu da orda yapıcam dedim.. bu sefer döndü dingil o zaman 3 martta bizi arayıp tansiyon kilo bebeğin bilgilerini bildirin dedi.. oldu canım dedim.. işim gücüm yoktu seni arayıp bilgi vercem.. sen ne iş yapıyosun ki burda dedim.. ama iyice dellendim.. yüzsüz döndü bide doğum olacağında da haber etmeniz gerekiyor dedi.. haa ben can havli ile sizi düşünecektim zaten başka işim yoktu dedim.. çok merak ederseniz izlemeniz gerekiyorsa arar sorarsınız daha da gelmem buraya dedim.. çıktım odadan.. öylece bakakaldı.. koca göbeğimle bi dünya yol yürüdüm,yokuşlar indim çıktım boşyereymiş..

sonraaaa eşimin teyzesine gittim bi güzel kahvaltı edip ordan avm'ye gittik.. alışveriş yaptım bol bol.. rahatladım taa ki eşimden telefon gelene kadar..

iş yerinde eşimin işçisi düşmüş.. hastanede hala.. burnu elmacık kemiği ve omzu kırılmış.. ayrıca da beyninde kan birikmesi varmış.. ilaçla dağıtmaya çalışıyorlarmış şimdi.. eğer geçmezse beyin ameliyatı olması gerekiyormuş.. drlar öncelik beyninde onu hallettikten sonra da burnundan filan ameliyat olacakmış.. çok sıkıntılı bir durum.. şantiyeye polis filan gelmiş, şimdi savcı vs bi sürü tantanası var.. sigortalı işçi ama yine de iş kazası olduğunda bir sürü prosedür var.. inşallah sorunsuz şekilde atlatırız.. doğum öncesi çok stresli oldu bu iş.. canım çok sıkkın.. ne olur dua edin de bişey olmasın adama..

tüm bunların üstüne ne güzel iyileşmiştim dün gözlerim akmaya başlamıştı.. bugünde gözüm burnum çeşme gibi akıyor.. anlamadım neden böyle oldum.. saman nezlesi gibi tıpkı.. bişey alerji mi yaptı ki diyorum ama daha alerji mevsimi gelmedi ki.. ya da geldi de ben mi farkında değilim ki..

tuncss canım çok geçmiş olsun rabbim ailesine bağışlasın şifa versin inşallah.
hemşireyi takma boşver. dengesiz insanlar her yerde var maalesef.
testleri falan onların yapması gerekiyor. sen ağzının payını vermişsin ohhh ağzına sağlık valla.
aman kendine dikkat et canım hastalık geldimi gitmek bilmiyor

ohh hadi gozun aydinnnn

insallah gecer kum dokuyorsanda, bi de o agrilarla bunlarla ugrastin

gözün aydın canım yaaa. bir daha 10 yıl gelmezleer inşaallah..

çok geçmiş olsun canımm kum için doktor bol su içmeyi tavsiye ediyo günde 20 bardak içdemişti bana ihmal etme en kısa sirede göster canım

voltaj hadi gözün aydın.... düşman işgalinden kurtulmuş şehir gibisin, bu akşam şöyle sakin sakin otur evinde.

zapzup nice güzel yaşların olsun, doğum günün kutlu olsun.

​Ha ha haha tuttum bunu ben :) hayırlı uğurlu olsun voltajcım.

Cok sagolun kızlarhepinizi kokulu opuyorum
Sekerim yuksek miymiş sinir deger yazmıyordu sınırı neymiş neymiş

oooooooooooooooooo
kimleri görüyoruz hoşgelmişsin voltajım
yolladın mı görümcekleri
He,yes,Evet hosbuldum hayatım artikin i'm here bacı,
efet efet burdayım
bi taraftan geçmişe bakıyom biraz, bi taraftan son sayfayı kontrol ediyom
ne çok konuşmuşunuz
şekerinmi çıktı seniiiinnnn
hosgeldin yafrim,
Nasil hafifledim nasil kus gibi,ben 12 gündür misafir ağırladım hihhhhh ne konuşması gelir gelmez sacını basını yolduracak

He,yes,Evet hosbuldum hayatım artikin i'm here bacı,

hosgeldin yafrim,
Nasil hafifledim nasil kus gibi,ben 12 gündür misafir ağırladım hihhhhh ne konuşması gelir gelmez sacını basını yolduracak
hoşbulduk canım:))
geçmişe bakıyom bende doğru söylüyon sen konuşmamışın:))
nasıldı kız anlat nakıym misafirler, görümcen kıyafetleri buldumu:)
ben daha erken gelicektim ama aramızda kalsın kayınvalidem gelicek die, 3-4 gün daha kaldım, son gece belli oldu gelmeyeceği:))
gerçi kadın iş yapmaya gelcekti ama zor geldi walla
Allah sana sabır wermiştir inşallah
kimler wardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…