2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çoksağol canım
benimde arasıra canımı açıtıyor oğlum ama o bile hoşuma gidiyor artık
Kızlar bugun tam 32 haftalk oldum we kotrolm wardı bebegm 2 kilo olmus doktor normal ddi ama bna az gbi geldi :// sizn kc kiloydu 32.haftada

çok şükür canımm
açlık şekerin iyi çıkmış
ama diğerleri için birşey diyemicem gerçi önemli olan açlık şekeri

hadi gözün aydın olsun bugün bence hiçbi iş yapma,iyicee dinlen...evinin keyfini sür

gözün aydın canım yaaa. bir daha 10 yıl gelmezleer inşaallah..

mertcim ev tipi anakucağı için kesinlikle 4 moms mamaroo al muhteşem elin ayağın olacak narbebe.com , ve ayhan çocuk da var mutlaka incele

güzel bir ürüne benziyor. ama kullanım süresine bakarsak fiyatı çok yüksek geldi bana.kullanan var mı veya bildiğiniz birileri. kaç aya kadar kullanıldı ki?

aminn canım cümlemizin yardımcısı olsun...
etki etmiyoo kaşınınca da lavaboya falan gidince peçeteyle tahriş etmişim sirkeyi de sürünce yandı bi güzell badem yağı farkediyo mu acaba öyle denesem bi de

çok geçmiş olsun canımm kum için doktor bol su içmeyi tavsiye ediyo günde 20 bardak içdemişti bana ihmal etme en kısa sirede göster canım

amin canım cümlemizdenn ...1 hafta sonra kontrolüm var telde demek yerne gidince diyeyim doktora o zamana kadar dasirkeli su yetişcek imdadıma da inşallah enzimlerle falan bişi yoktr. inşallah senin de ciddi bişi çıkmaz da notmal der doktor gerçekten doğum yaklaştıkça daha da coşacak kaşıntı diye korkuyorum ben.. aynen öyle uyutmuyo o kaşıntı ya sinirlerini bozuyo insanın

tamamen mi işi bırakıyorsun anammm ne güzell bende istiyomm anneeee allahım çok bişi istemiyorum borcumun biteceği kadar bi para çıksın yeter

gızzz ne cinayeti anamm hangi cinayet dur yardım ederim bende holmes filmini ezbereyim kız şaka maka cidden ne cinayeti ayy yoğun çalışıo kesin allahım sonuçlandırırda biran evvel senin ve bebişin için senin de için rahat eder biran önce ama biri bitmeden diğeri başlar cinayet mi biito

allah onlara oy verenlerin de ben bişi demiyorum diyemiyorum artık ya bizim halkımız ne kör ne cahil görmüyorlar adamların yaptıklarını ya resmen görmüyorlar Atamm ahh Atamm hakikatten bize 2 ay fazla izin vermeye gelince oralı olmuyorlar kendi adamlarına maşallah tuvalet kağıdı parası bile bütçe ayırıolar iyi sı*ıolar ya ülkenin ağzına tuvalet kağıdı lazım olur allah sorsun allah zaten kuş yemi gibi maaş veriolar onu da kesiolar zaten doğum izninde bari her doğana bir milletvekili küçük altın taksa =)

şerrrrrefsizler başka bişi demiyorum

ohh hadi gozun aydinnnn

insallah gecer kum dokuyorsanda, bi de o agrilarla bunlarla ugrastin

maşallah kuzuya. canım inşallah bi şey çıkmaz korkma. artık izin zamanı. bizim de iznimiz 23 şubatta. ama ben şuan 15 tatilin son günlerini yaşıyorum. uzun bir dinlenmeden sonra bir sürü çocukla uğraşmak zor gelecek

Vitamin canim ben gelen pompaya baktim orjinal zaten icinde de bir biberon var yine aventin, gogsume tuttum vantuz gibi cekti zaten bana onerilen de avent manueldi icin rahat olsun alacaksan

Yuksek voltajim gelmis hos gelmis buralar onsuz eksik kalmis benim gibi aclik sekeri normal digerlero yuksek cikmis benim.doktor beni diyeyisyene yonlendirdi pazartesi randevum var bakalim

evet canım tamamen bırakıyorum.allah nasip ederse
10 senedir çalışıyorum yeter bu kadar :26:biraz da ev kadını olayım bakayım
inşallah allah seninde gönlüne göre verir canım.allah yar ve yardımcın olsun

merhaba kızlar ve tekmeleriyle bizi mutlu kılan bebişleri
umutegecim canım geçmiş olsun inş daha güzel haberler getirirsin bize hilbur dan haberin var mı doğum felan yok di mi olsa duyardık
zapzup iyi ki doğdun canım ben daha yeni gördüm doğumgünün olduğunu
voltajım hadi gözün aydın darısı diğer misafir ağırlayanların başına
tq3 canım bence 2 kilo çok iyi benim o kadar olmuş mudur acaba ben de 32.ye girdim yarın kontrol günümüz bakalım hayırlısı

canım aldığın pompayı albümüne koyarmısın ben şimdi çıkacağım pazartesi girer bakarım iyi günlerde kullan tatlım

doğum günün kutlu olsun bebişin ve eşin ve sevdiklerinle nice yıllara
teşekkürler

teşekkür ederim canım sağol

inşallah canım
seninde az kalmış bir hafta çabuk geçer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…