çoksağol canımcanım ben bugün yeni giriyorum siteye doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
canım bebeğin her zaman iyi olacak sen aklına kötü şeyler sakın getirme
benim kızımında hareketleri çok canımı yakıyor artık herkeste böyle mi? dün akşam hele neredeyse ağlayacaktım:18:
Kızlar bugun tam 32 haftalk oldum we kotrolm wardı bebegm 2 kilo olmus doktor normal ddi ama bna az gbi geldi :// sizn kc kiloydu 32.haftada
Kızlar,kızlar,kızlar...
Haydilili lililili lililiya
Evli evine,
Cok sukurrrrrr cok sukurr Rabb'ime hamdusenalar olsun.gerci yarın yeğenimde gelecek o bayağı uzun kalır olsun bir 12 kisi değil :))
Şimdi sonuclardan bahsedememistim sizlere;
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
9-10 epitel ve 6-7 lokosit Bol eritrosit çıktı.
Sonucları gösteremedim ama idrarda kan çıkmış onu biliyorum.o sancılı günler muhtemelen tas veya kum döküldü ve hala öyle.
Galiba yarın gideceğim Dr a...
beyaz mı sarı mı canım ?
hadi gözün aydın olsunKızlar,kızlar,kızlar...
Evli evine,
Cok sukurrrrrr cok sukurr Rabb'ime hamdusenalar olsun.gerci yarın yeğenimde gelecek o bayağı uzun kalır olsun bir 12 kisi değil :))
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
Sonucları gösteremedim ama idrarda kan çıkmış onu biliyorum.o sancılı günler muhtemelen tas veya kum döküldü ve hala öyle.
Kızlar,kızlar,kızlar...
Evli evine,
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
mertcim ev tipi anakucağı için kesinlikle 4 moms mamaroo al muhteşem elin ayağın olacak narbebe.com , ve ayhan çocuk da var mutlaka incele
Kızlar bugun tam 32 haftalk oldum we kotrolm wardı bebegm 2 kilo olmus doktor normal ddi ama bna az gbi geldi :// sizn kc kiloydu 32.haftada
aaaaaaaaaaa ilaç etki etmiyor mu
benim doktorum da kaşıntı normal ben ilaç önermicem dedi geçen kontrolde,
ben sirkeli su, badem yağı ile devam ediyorum
bir günlük rahatlama sağlıyor
her gün yapmıyorum gerçi bunu
kaşıntı olunca yapıyorum
kaşıyınca küçük kabarmalar oluyor, sabaha kadar geçiyor kabarıklar ama
seni o kadar iyi anlıyorum ki
allah yardımcımız olsun
Günaydın canim da niye tırnaklarını yiyorsun bakiyim
Kızlar,kızlar,kızlar...
Evli evine,
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
cnmm Allah razı olsun senden sirkeli su gerçekten ii geldi yancak die korktm ama ferahlattı resmen
kaşntı deyp gecme dıo bana arkdslar cnm ya ben dra gtcm pazartesi testleri oluomş karaciger enzmlerini bakıolarmş ondan olablıomş
ya da safranın fazla salgılanmasndan oluomş ya da bnm de tahmn ettgm basit bi alerji ama yne de insan korkuo neolur neolmaz sen de soyle druna mutlaka
aynen ya boyle deli dana gibi kaşnıorm ben tutunca bi de gece oldugu için iki gun uyuyamadm uyszlktan agladm resmen
yok canım rahatsız olduğum için değil doğumdan sonra çalışmıcam ben oyüzden sonrasınde kullanmam gereken bir izin sıkıntım olmayacak.
hem artık dinlenmek istiyorum.uykumu alamıyorum doğru düzgün evdede bir sürü iş var hep doğum iznini bekledim yapmak için
kızlar babamlar beşik için boya almışlar
firma özür için pike takımı hediye etmiş.
kargoyla göndericekler, yarın merkeze gidip alabilirsek haftasonu boyanır.
gidemezsek perşembe günü kargo getirir.
eşimler inşallah cinayeti bugün çözerler.
yarın hem doktora gidebiliriz hem de boyayı alabiliriz.:18:
Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim kızlar hepinizi seviyorum iyiki sizleri tanımışım
doktoruna danış başka bişeyler önerir o kaşıntıyla yaşaması zor olur ya ayy hatur hutur kaşı olur olmadık yerde zor valla
yuhh diyorum yazıklar olsun ne kadar muhtaç insan var onlara vermezler yok yemek parası çiçek parası nerde gereksiz işller var onlara bütçe ayrılıyor bizim doğum izni kaldı da kaldı haftalardır sonuca bağlanamadı çoluk çocuğumuzun hakkını yiyorlar helal değil bu devlete bu millet vekillerine
Komisyonu aradım kızlar:)))
Bir bey bize mail atmanız birşey değiştirmez dedi, Teklif sahibi kimse o gruba atmalısınız dedi, MHP vrmiş teklifi ve muhalefetten gittiği içinde çok üstüne düşülmeyebilir, AkParti grubuna mail atarsanız daha mantıklı olur istediğiniz yere ulaşır dedi ,, Of off bu demek ki şu an böyle bir konu yok ortada aslında boş gündem, Adam bize böyle bir konu gelmedi ki dedi yaa((( Teklif var ama rafta yani
Kızlar,kızlar,kızlar...
Evli evine,
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
çok şükür ben bugün iyi haberle geldim
oğlumun kalp atışları bu sefer çok iyi çıktı
doktorumuz her ihtimale karşı eko çektirin dedi haftaya çektiricez
doğum şekli ve doğum anında kardiyoloji doktorunua ihtiyacımız olacak mı falan bilelim dedi.
doğum izninede çıktık artık oğlumla dinlenme vakti.bugün son günümüz
paşam da 1,881 gr'mış
tamamen mi işi bırakıyorsun anammm ne güzell bende istiyomm anneeee allahım çok bişi istemiyorum borcumun biteceği kadar bi para çıksın yeter
gızzz ne cinayeti anamm hangi cinayet dur yardım ederim bende holmes filmini ezbereyim kız şaka maka cidden ne cinayeti ayy yoğun çalışıo kesin allahım sonuçlandırırda biran evvel senin ve bebişin için senin de için rahat eder biran önce ama biri bitmeden diğeri başlar cinayet mi biito
allah onlara oy verenlerin de ben bişi demiyorum diyemiyorum artık ya bizim halkımız ne kör ne cahil görmüyorlar adamların yaptıklarını ya resmen görmüyorlar Atamm ahh Atamm hakikatten bize 2 ay fazla izin vermeye gelince oralı olmuyorlar kendi adamlarına maşallah tuvalet kağıdı parası bile bütçe ayırıolar iyi sı*ıolar ya ülkenin ağzına tuvalet kağıdı lazım olur allah sorsun allah zaten kuş yemi gibi maaş veriolar onu da kesiolar zaten doğum izninde bari her doğana bir milletvekili küçük altın taksa =)
şerrrrrefsizler başka bişi demiyorum
canım aldığın pompayı albümüne koyarmısın ben şimdi çıkacağım pazartesi girer bakarım iyi günlerde kullan tatlımVitamin canim ben gelen pompaya baktim orjinal zaten icinde de bir biberon var yine aventin, gogsume tuttum vantuz gibi cekti zaten bana onerilen de avent manueldi icin rahat olsun alacaksan
Yuksek voltajim gelmis hos gelmis buralar onsuz eksik kalmis benim gibi aclik sekeri normal digerlero yuksek cikmis benim.doktor beni diyeyisyene yonlendirdi pazartesi randevum var bakalim
teşekkürlerdoğum günün kutlu olsun bebişin ve eşin ve sevdiklerinle nice yıllara
merhaba kızlar ve tekmeleriyle bizi mutlu kılan bebişleri
umutegecim canım geçmiş olsun inş daha güzel haberler getirirsin bize hilbur dan haberin var mı doğum felan yok di mi olsa duyardık
zapzup iyi ki doğdun canım ben daha yeni gördüm doğumgünün olduğunu
voltajım hadi gözün aydın darısı diğer misafir ağırlayanların başına
tq3 canım bence 2 kilo çok iyi benim o kadar olmuş mudur acaba ben de 32.ye girdim yarın kontrol günümüz bakalım hayırlısı
maşallah kuzuya. canım inşallah bi şey çıkmaz korkma. artık izin zamanı. bizim de iznimiz 23 şubatta. ama ben şuan 15 tatilin son günlerini yaşıyorum. uzun bir dinlenmeden sonra bir sürü çocukla uğraşmak zor gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?