2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltaj hadi gözün aydın.... düşman işgalinden kurtulmuş şehir gibisin, bu akşam şöyle sakin sakin otur evinde.

zapzup nice güzel yaşların olsun, doğum günün kutlu olsun.

Hanipeks masallah ogluna senin doktor da bi tuhaf ayda 2 kilo cok iyi zaten bu asamada artik haftada 500 gr almamiz lazim bebisler icin

Umutegecim masallah seninde ogluna canim, iside birakmissin hayirli ugurlu olsun oglunla gecirecegin vakitler simdiden :))

bende resmen kanatırcasına kaşıyorum bazen.arkadan beapnthol sürüyorum. hemen ferahlatıp rahatlatıyor.çik iyi anlayabiliyorum bende.dene tavsiye ederim

bende resmen kanatırcasına kaşıyorum bazen.arkadan beapnthol sürüyorum. hemen ferahlatıp rahatlatıyor.çik iyi anlayabiliyorum bende.dene tavsiye ederim

bide onu deneyim canım bazen diyorum artık şeyim mi var derdim var diye töbe töbe

bu arada ben de gitmicem işe 15 tatilden sonra sadece bi 10 gün eksiğim var doğum iznine onu da raporla tamamlıcam çünkü okul yolum çok fena.kasabada çalışıyorum birazcık şartlar zorlu. kendi arabamızda bile bazen belim ağrıyo şurdan şuraya okula gidersem yarım saatlik yolda mahvolurum

Mobilyacıdan aradılar kızımın odası yarın sabah 9 gibi gelecekmiş hihihhi çok sevindim heyecan yaptım

yok cnm ikimzde de bşey çıkmıcak inşşşşş
ay hiç kaşnma olmadı sirkeli sudan sonra mantar ilacı da neymiş daha çok kaşndırıodu
valla hayatımı kurtardn sinir oluodm inşş bu gece vucdmfa da olmaz kaşnma
ben blıomsn ayaklarma da sürdm sirkeli su onu da gecrdi hemen

ya bende de bulantı ile birlikte 15 gündür sırtımda kaşıntı var;normal diye düşündüm inşallah öyledir:26:

cnm kaşntıyı dra soyle bende de var ben de gtcm bunn için dra kaşntıyı yabana atmamamız lazmmş ama bnm kaşntım çok oluo geceleri belki senn o kadar degldr ....

arkadaşlar aldığınız iç çamaşırlar şöyle eski ttarzda pamuklu yüksek belli olanlardan mı acaba sezeryen için uygun olur mu malum dikiş felan haftasonu alcam da inşallah

Aradi simdi iyi insanmis :) cikmis ama bu sefer de arac calismamis akusunde problem olmus yine yarim saati gecer eve gelmesi

Son düzenleme:
Toplantiya girdi saat 5 gibi, 4 saat oldu cikmadi hala. Yemegi hazirlayacak halim yok, olsa beklemicem

hay allah yaa ne kadar uzun sürmüş öyle toplantı
böyle zamanlarda burda konuştuğum insanlarla keşke yakın otursaydık diyorum,birbirimize faydamız dokunurdu

voltajım gözün aydın canım.
böbrek rahatsızlığın vardı zaten inşallah taş veya kum neyse düşmüştür tatlım.

egomego canım cinayet değilmiş. kamera kayıtlarından adamın kendi kendini vurduğu anlaşılmış. çok şükür sonuçlanmış.

arkadaşlar aldığınız iç çamaşırlar şöyle eski ttarzda pamuklu yüksek belli olanlardan mı acaba sezeryen için uygun olur mu malum dikiş felan haftasonu alcam da inşallah

ben daha lohusa döneminde giymek için özel bi iç camasırı almadım vaktim olmadı.fakat alırsam yüksek belli olandan almam heralde normal dogumda farketmezde sezeryanda acıtır dikiş yerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…