08/02/2013
voltajın kurtuluş günü
aramıza dönmene
yaşamının yeniden normale dönmesine
çok sevindim
aminn canım cümlemizin yardımcısı olsun...
etki etmiyoo kaşınınca da lavaboya falan gidince peçeteyle tahriş etmişim sirkeyi de sürünce yandı bi güzell badem yağı farkediyo mu acaba öyle denesem bi de
bende resmen kanatırcasına kaşıyorum bazen.arkadan beapnthol sürüyorum. hemen ferahlatıp rahatlatıyor.çik iyi anlayabiliyorum bende.dene tavsiye ederim
amin canım cümlemizdenn ...1 hafta sonra kontrolüm var telde demek yerne gidince diyeyim doktora o zamana kadar dasirkeli su yetişcek imdadıma da inşallah enzimlerle falan bişi yoktr. inşallah senin de ciddi bişi çıkmaz da notmal der doktor gerçekten doğum yaklaştıkça daha da coşacak kaşıntı diye korkuyorum ben.. aynen öyle uyutmuyo o kaşıntı ya sinirlerini bozuyo insanın
ya bende de bulantı ile birlikte 15 gündür sırtımda kaşıntı var;normal diye düşündüm inşallah öyledir:26:
Kocam hala gelmedi, benim karnim ac, mutsuzum.
ne zaman geleceği belli değil mi canım :26: keşke aç beklemesen,sen yesen yemeğini daha iyi olmaz mı :26:
Toplantiya girdi saat 5 gibi, 4 saat oldu cikmadi hala. Yemegi hazirlayacak halim yok, olsa beklemicem
Aradi simdi iyi insanmis :) cikmis ama bu sefer de arac calismamis akusunde problem olmusyine yarim saati gecer eve gelmesi
voltajım gözün aydın canım.Kızlar,kızlar,kızlar...
Haydilili lililili lililiya
Evli evine,
Cok sukurrrrrr cok sukurr Rabb'ime hamdusenalar olsun.gerci yarın yeğenimde gelecek o bayağı uzun kalır olsun bir 12 kisi değil :))
Şimdi sonuclardan bahsedememistim sizlere;
Açlık 88
1.sa.186
2.sa.131
9-10 epitel ve 6-7 lokosit Bol eritrosit çıktı.
Sonucları gösteremedim ama idrarda kan çıkmış onu biliyorum.o sancılı günler muhtemelen tas veya kum döküldü ve hala öyle.
Galiba yarın gideceğim Dr a...
gızzz ne cinayeti anamm hangi cinayet dur yardım ederim bende holmes filmini ezbereyim kız şaka maka cidden ne cinayeti ayy yoğun çalışıo kesin allahım sonuçlandırırda biran evvel senin ve bebişin için senin de için rahat eder biran önce ama biri bitmeden diğeri başlar cinayet mi biito
arkadaşlar aldığınız iç çamaşırlar şöyle eski ttarzda pamuklu yüksek belli olanlardan mı acaba sezeryen için uygun olur mu malum dikiş felan haftasonu alcam da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?