2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay bizm sennle ne çok şeymz benzıo cnm içim nasl yanıo cayır cayır valla dondurmam vardı bnm de btti dunn
bugun boyle hararetimi atamadım
çok mu cnm mesafe peki :26:
il emrini kaldrdılar çok kötü oldu boyle gerçi il içimi sizin blmıorm da
hayırlsyla gelr inşş cnm eşin
sen de öğretmenmsn peki ?

Aman boşver ,
Kaynana,kayın,gorumce,diğer gorumce,enişte,2 birinin 1 birinin cocuk 4,5 ta biz:)

ahah seni de mi bastı hararet benim de dondurma bitti buza talim bugun =)
ben aksaraydayım eşim de konyaya bağlı bi okulda aksaraydan gidiş geliş yapıyo hayırlısı inşallah artık buna da şükür hani en azından gidip geliyo buna sahibiz en azından. ben de öğretmenim.merkeze bağlı olduğumdan eşime fazla okul da açılmadı.aylık 450 tl onun yola gdiyo bizim. buraya gelse en azından servis falan olur belki ama nasipi şte...

cnm ben de ogretmenm izmirdeym ben de ...
anlıorm cnm maddi açıdan gerçekten zor gtmek gelmek de yorucu ama gor bak bebiş uıgur getrcek yazın olcak tayininiz
dedi dersn bak hayırlısyla inşşşşş

cnm ben de ogretmenm izmirdeym ben de ...
anlıorm cnm maddi açıdan gerçekten zor gtmek gelmek de yorucu ama gor bak bebiş uıgur getrcek yazın olcak tayininiz
dedi dersn bak hayırlısyla inşşşşş

ayyy inşallahh canımm inşallahhh rabbim bunu da aratmasın
izne ne zaman ayrılıyosun peki? gidecek misin 2. dönem?

ayyy inşallahh canımm inşallahhh rabbim bunu da aratmasın
izne ne zaman ayrılıyosun peki? gidecek misin 2. dönem?

onu hiç sorma cnm başma iş açtılar bnm gtmicem cnm ben iknci donem cunku semnerlere gtmeyi düşnuorm ben oyle çok bi zaman kalmıo o zaman da raporla kapancak
ben aslnda 32de drek çalşamaz raporumu alcaktm fakat memurumz ve müdrm çalışablr raporu al ki on beş tatln yanmasın dedler baksana onbeş tatl aktarlııomş sonraya e ben de aldm
ama ben dıordm ki 33teym ya bu hafta aile hekmnden rapor alrm sonra da gder drmdan alrm dıorm çalşamaz raporu ama bnm dr 37den once vemrıomş çalışamaz raporu ne yapıcam onu dusunuorm şimdi bi ayım kalıo cunku
şu haliyle semnerlere kadar kapatıomş raporum o yzden çalşmama da gerek yok
çalşamamam da artık
olmadı başka drdan alcam rapor gtmicem hiç iknci donem sen yapcaksn peki ?

ne örer bişey ne de takar umudum yok yani,
eltim de geçen sene doğum yaptığında, kayınvalidem kızkardeşinden gelen altını götürmüş takmış, eminim ki teyze, kesinlikle benim kaynanam bişey takmaz diye , ele güne rezil olmasın diye altın göndermiştir taksın diye, kız kardeşi düşünür de kaynanam düşünmez eminim,
bi de eltim kocasına demiş ki 'annenler bitek altın taktılar hiç kıyafet almadılar bebeğe', kayınvalidede bana dert yanıyo, benim dışarı çıkmaya halim mi var hastayım, bana böyle demiş gelin, biliyo musun diye anlattı, hı hı dedim geçtim ammaaaannnn,
yaparsa bi süpriz çok şaşırıırm, beklentileri sıfıra indirdim artık üzülmemk için

anam 37 ne yaaa :S olmadı doğur sen okulda o doktora göre :S ben daha 30. haftamdayım ama 32 de ayrılmayı düşünüyorum çünkü okul yolum fena serviste doğururum yoksa =) onun öncesini de aile hekiminden 5+5 raporla falan tamamlyacağım da senin doktor takıldı kafama yaa 37 ne yaa o ne yaaa :S :S

gerçekten ya demi bak 38de alcak buyuk ihtmal bebşi nasl çalşym ben 37ye kadar yok ya ben sevgli aile hekimime guvenıorm şu kaşntı da işime yarıcak onu bahane etcm alcam raporları geceleri uyuyamıorm diecem e yalan da degl tmm bazı geceler ama ben azcık abartrm onu ne yapaym bnm drlar da 35te konşçam belki acır da verir raporu
aslnda oyle bi hakkı yok da işte azcık katı kuralları var
arkdasa oyle demiş 37 verıorm demş ben de ordan blıorm belki yanlş anlamştr arkdas bi konşçcam bakalm ...

canım çalışabilir raporunu öyle veriyolarda
istediğin zaman çalışamaz raporunu alabiliyosun die biliyorum ben
öle bi zorunluluk yok yani
mesela 32.haftada çalışabilir aldın, 34.haftada çalışamaz alabiliyosun diye biliyorum ben ama..

oyle cnm aslnda istedgn zaman alablrsn
diyelm ben hasta oldm bşey oldm oklda o riski nasl alcak demi ama
ya işte ya oyle blıo cunku demş arkdasa 37 doldysa verelm demiş
ama onceden kız gtmedi hiç ben rahatszm falan die ben dicem çalşamıorm kötü oluorm die ya ters de düşmek istemıorm işte yüzdk yüzdk kuyrugna geldk ...

inşallah genişleme devam etmemiştir,hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım...oğluşunu da görebilirsin inşallah

hayırlısı olsun canım,en azından gidiş-geliş yapılabilecek bi mesafeymiş
buz mu ne duysam canım çekmeye başladı

ohhh nasıl gzel vermişsin ağzının payını...içim rahatladı valla...oyun buyun kaç diye soracaana ölçsün bi zahmet
işçinize de allah şifa versin,sevdiklerine bağışlasın inşallah :26: çok geçmiş olsun...

günaydın teyseleeeeer
erkenciyiz yine,babamızı yolcu ettik,evimizi topladık,ustanın gelmesini bekliyoruz kızımla...kahvaltımızı yapıciiiz şimdi

kızlar albüme bişeyler ekledim.
davşanlı patiğe bayıldım canım...annen ne güzel şeyler örmüş öyle,becerikli hatunmuş maşallah güle güle giysin davşanın

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar ve iyi haftasonları:))))

Kızlar limangoda chicco var kargo bedava hem de. Biberon almak istiyorum ama silikon mu kauçuk mu almalıyım?? Çok öpüyorummm herkesi:***

günaydın arkadaşlar

vilin çok sağol canım. eşimi bekliyorum o gelince gidicez bakalım :18: :18: :18:

secilce canım topikteki birçok kişi biberonu dr browns aldı. ben de dahil.

mezocum canım hoşgeldin. nasılsın? özlettin kendini valla

Canım sanırım bugün gidiyorsunuz dr.a:)) Sen de benim gibi her seferinde heyecan yapıyorsun di mi, ne olacak bu halimiz ya:)) Bebişin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz:))
Bu arada sence hangisi uygun? ikisine de 0-3 ay yazmış, ikisi de dr. brown.
Bu mu?
Dr.Brown Standart Doğal Akış PP Biberon 240 ml GittiGidiyor'da 75165065
Yoksa bu mu?
Dr.Brown\'s Doğal Akış Biberonu 120 ml %0 BPA GittiGidiyor'da 73337968

evet canım hem de ne heyecan afedersin her doktor öncesi olduğu gibi yine ishal oldum

tatlım senin gönderdiğin linktekilerin her ikisini de alan arkadaşlar var. ben cam olmasını tercih ettim. aşağıdaki linkte olanı aldım.
minikbaby | Dr Brown's Doal Ak Cam Biberon Dar Azl 120 ml(BPA%0)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…