selam kızlar
hastane de giyilecek kaldır at kilotlarını nereden alabilriz acaba
kızlar albüme bişeyler ekledim.
Canım sanırım bugün gidiyorsunuz dr.a:)) Sen de benim gibi her seferinde heyecan yapıyorsun di mi, ne olacak bu halimiz ya:)) Bebişin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz:))
Bu arada sence hangisi uygun? ikisine de 0-3 ay yazmış, ikisi de dr. brown.
Bu mu?
Dr.Brown Standart Doğal Akış PP Biberon 240 ml GittiGidiyor'da 75165065
Yoksa bu mu?
Dr.Brown\'s Doğal Akış Biberonu 120 ml %0 BPA GittiGidiyor'da 73337968
Kızlar bebişimin odası geldi adamcağızlar kuruyorlar şimdi ayy duygusal oldum mobilyalar kurulurken gözlerim doldu
Kızlar bebişimin odası geldi adamcağızlar kuruyorlar şimdi ayy duygusal oldum mobilyalar kurulurken gözlerim doldu
günaydın arkadaşlar
mezocum canımhoşgeldin. nasılsın? özlettin kendini valla
Canimmm hosbulduk dertsizim :) bende Cok özledim İnan . Sözde 15 gündür tatildeyim ama hayallerimin hiçbirini gerceklestiremedimsabahları erkenden kalkıyorum daha dogrusu artık yatamiyorum.. Midemle yeniden basım dertte. Ya yanıyor ya bulanıyor uykusuzluk yüzünden sersem sersem dolaşıyorum . Ben iyiki tüm hazırlıkları bitirmişim su an Hicbirsey yapmaya mecalim yok . Şimdiye kadar 11 kilo aldım ama sorsan bin kilo hissediyorum kendimi Cok agirlasti hareketlerim
Gecmise detayli bakamadım herkes iyidir inşallah ..
BI de kizimla oynamaya başladık bile biz :) o ayağını dayiyor bende burdan dokunuyorum aradaki deriyi kaldırıp yemek istiyorum o ayakları :) bizim dogum tarihine 35 gün kaldı Cok heyecanliyiz artık inşallah kordon bir sorun çıkarmaz doguma kadar..
tuncss canım çok geçmiş olsun rabbim ailesine bağışlasın şifa versin inşallah.
hemşireyi takma boşver. dengesiz insanlar her yerde var maalesef.
testleri falan onların yapması gerekiyor. sen ağzının payını vermişsin ohhh ağzına sağlık valla.
aman kendine dikkat et canım hastalık geldimi gitmek bilmiyor
tuncss canim cok gecmis olsun sana, esine ve iscinize. Kendini uzme yapacak bi sey yok dua etmekten baska
inşallah genişleme devam etmemiştir,hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım...oğluşunu da görebilirsin inşallah
hayırlısı olsun canım,en azından gidiş-geliş yapılabilecek bi mesafeymiş
buz mune duysam canım çekmeye başladı
ohhh nasıl gzel vermişsin ağzının payını...içim rahatladı valla...oyun buyun kaç diye soracaana ölçsün bi zahmet
işçinize de allah şifa versin,sevdiklerine bağışlasın inşallah :26: çok geçmiş olsun...
günaydın teyseleeeeer
erkenciyiz yine,babamızı yolcu ettik,evimizi topladık,ustanın gelmesini bekliyoruz kızımla...kahvaltımızı yapıciiiz şimdi
davşanlı patiğe bayıldım canım...annen ne güzel şeyler örmüş öyle,becerikli hatunmuş maşallahgüle güle giysin davşanın
Canimmm hosbulduk dertsizim :) bende Cok özledim İnan . Sözde 15 gündür tatildeyim ama hayallerimin hiçbirini gerceklestiremedimsabahları erkenden kalkıyorum daha dogrusu artık yatamiyorum.. Midemle yeniden basım dertte. Ya yanıyor ya bulanıyor uykusuzluk yüzünden sersem sersem dolaşıyorum . Ben iyiki tüm hazırlıkları bitirmişim su an Hicbirsey yapmaya mecalim yok . Şimdiye kadar 11 kilo aldım ama sorsan bin kilo hissediyorum kendimi Cok agirlasti hareketlerim
Gecmise detayli bakamadım herkes iyidir inşallah ..
BI de kizimla oynamaya başladık bile biz :) o ayağını dayiyor bende burdan dokunuyorum aradaki deriyi kaldırıp yemek istiyorum o ayakları :) bizim dogum tarihine 35 gün kaldı Cok heyecanliyiz artık inşallah kordon bir sorun çıkarmaz doguma kadar..
Bütün anneler aynı şeyi söylüyor tadını çıkartalım :)))son bi kaçgündür ben de kendimi fil gibi hissediyorumazıcık iş yapsam hemen yoruluyorum
oy o ayakları yerim benbebeklerin en çok ayağını öpmeyi seviyorum,pembiş pembiş topukları oluyo,yumuşacık nazar değmesin annesi ben de şu anda yoğun tepik altındayım doğumdan sonra özlerim ben bunları
Ayyyy ay ay Hanipeks teyzecik :) nasılsın becerikli hatun ?? O lambadan bende istiyommGünaydın fıstıklarım ve fıstık içlerim
bende tatile çıkınca bol bol uyucam dedim ama daha ilk günden sabah 7 de ayaktaydık oğlumla
miğde yanmasına süt iyi geliyor diyorlar canım
benim arada oluyor ama süt sevmediğim için yapacak birşeyim yok
1 ay var sayılır canım öyleyseilk müjde senden mi gelecek ne
kordon içinde korkma çok çok oluyormuş böyle hem belkide geri çözmüştür
geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım ama önemli birşey yoktur inşallah
kim kaza yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?