2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızçeler

hava çok güzel mis gibi güneş var.eşim açıköğretim sınavından gelsin pazara gidesim var:118:

Kızlar bebişimin odası geldi adamcağızlar kuruyorlar şimdi ayy duygusal oldum mobilyalar kurulurken gözlerim doldu

ben ufak olandan aldım, ablam büyük olanı almış, gereksiz dedi, ufak olan daha kullnışlı, 23 tl ye aldım
ben camını sordum çocuk yok dedi bana, internette varmış, cam olanı da daha iyi olur bence

Günaydın kızlar ,
aBlam geldi dün aksam besiktasta oturduğu için uzak kalıyor buraya evlendiğimden beri ikinci gelişi
yegeni olunca gelmeye yüzü olsun diye geldi zaar

Ona süper bir kahvaltı haziladim ama elektrik yok benim Ocak da elektrikli, elektrik gelmeden uyanmasa bari
Opuyorum hepinizi güzel haftasonları olsun mucks

Kiz hanipeks kahvaltıdan sonra alışverişe gidicez listeyi gönder

Kızlar bebişimin odası geldi adamcağızlar kuruyorlar şimdi ayy duygusal oldum mobilyalar kurulurken gözlerim doldu

kurulunca foto ekle mutlaka canım merak ederiz
bende gelip geçip kızımın odasına bakıyorum halaa...sen de öyle olucaksın

günaydın arkadaşlar

mezocum canım hoşgeldin. nasılsın? özlettin kendini valla

Canimmm hosbulduk dertsizim :) bende Cok özledim İnan . Sözde 15 gündür tatildeyim ama hayallerimin hiçbirini gerceklestiremedim sabahları erkenden kalkıyorum daha dogrusu artık yatamiyorum.. Midemle yeniden basım dertte. Ya yanıyor ya bulanıyor uykusuzluk yüzünden sersem sersem dolaşıyorum . Ben iyiki tüm hazırlıkları bitirmişim su an Hicbirsey yapmaya mecalim yok . Şimdiye kadar 11 kilo aldım ama sorsan bin kilo hissediyorum kendimi Cok agirlasti hareketlerim

Gecmise detayli bakamadım herkes iyidir inşallah ..
BI de kizimla oynamaya başladık bile biz :) o ayağını dayiyor bende burdan dokunuyorum aradaki deriyi kaldırıp yemek istiyorum o ayakları :) bizim dogum tarihine 35 gün kaldı Cok heyecanliyiz artık inşallah kordon bir sorun çıkarmaz doguma kadar..

son bi kaçgündür ben de kendimi fil gibi hissediyorum azıcık iş yapsam hemen yoruluyorum
oy o ayakları yerim ben bebeklerin en çok ayağını öpmeyi seviyorum,pembiş pembiş topukları oluyo,yumuşacık nazar değmesin annesi ben de şu anda yoğun tepik altındayım doğumdan sonra özlerim ben bunları

tuncss canim cok gecmis olsun sana, esine ve iscinize. Kendini uzme yapacak bi sey yok dua etmekten baska

teşekkür ederim canlarım..
inşallah iyi olacak adamcağız.. ama durum pek iç açıcı değil gibi
görüştürmüyorlar da.. eşim gidip duruyor hastaneye, ailesi perişan olmuşlar.. off doğum öncesi çok büyük stres oldu bize..

çok sıkıntı ettim sanırım bende, gece uyuyamadım.. bebeğim de bi dingin bugün.. her zaman kımıl kımıl ederdi bugün çok çok az hareket etti.. şimdi bi de onu takmaya başladım kafaya..

bende tatile çıkınca bol bol uyucam dedim ama daha ilk günden sabah 7 de ayaktaydık oğlumla
miğde yanmasına süt iyi geliyor diyorlar canım
benim arada oluyor ama süt sevmediğim için yapacak birşeyim yok
1 ay var sayılır canım öyleyse ilk müjde senden mi gelecek ne
kordon içinde korkma çok çok oluyormuş böyle hem belkide geri çözmüştür

Bütün anneler aynı şeyi söylüyor tadını çıkartalım :)))
Günaydın fıstıklarım ve fıstık içlerim
Ayyyy ay ay Hanipeks teyzecik :) nasılsın becerikli hatun ?? O lambadan bende istiyomm

Evet canım bana da bir tek süt iyi geliyo , ki ben sütten nefret ederim şimdi günde bir litre iciyorum nerdeyse yanma gecmiyo başka türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…