2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Herkese günaydınlar ve iyi haftasonları:))))

Kızlar limangoda chicco var kargo bedava hem de. Biberon almak istiyorum ama silikon mu kauçuk mu almalıyım?? Çok öpüyorummm herkesi:***

Canım ben chicco aldım, silikon aldım, kauçuğu4-5 aydan sonra öneriyorlar. Chicconun bir modeli var anne göğsüne en yakın biberon seçilmiş, bu nedenle tercih ettim. Sonuçta tercih senin, her markadan alan arkadaşlar var. Bakalım uygun mu değil mi doğru mu yanlış mı bebiş doğunca anlayacağız

günaydın kızlar

Kız nerelerdesin sen? Nasılsın? Bebiş nasıl?

Gördüm o kahvaltıyı.

Seni son kez uyarıyorum 70 milyonun önünde:

Ya beni engelle ya da bana da pasta yap gönder, yoksa kötü olur anladın mı

Listemden aklıma gelenler:

1. 80 x 180 yatak
2. uyku seti (kenarlık koruyucusu olanlardan)
3. bebek şampuanı
4. pişik kremi
5. bebek masaj yağı
6. göğüs kremi
7. bir tane gecelik
8. elektrikli göğüs pompası
9. bebek telsizi (görüntülü olsun)
10. ev tipi ana kucağı
11. 2-3 adet ayakkabı 0-3 ay ve 3-6 ay
12. anne için çanta
13. halı (krem ya da sarı - desensiz)
14. tül perde (fonların desenini gördün, uyumlu olsun lütfen)

Şuan aklıma gelenler bunlar fıstığım. Adresimi biliyorsun. Şimdiden kesene bereket. Sen çok iyi bir arkadaşsın. Seni Seviyorum.

Hesap numaramı özel mesaj olarak attım dünürüm. Hesabımı kontrol ederim ona göre yapmaya başlarım

Kızlar merhabalar,gecmise yine bakamadımgünlerim o kadar yogun ve yorucu ki anlatamam.
Evi dip kose supur sil toz,nevresimleri cok şükür halledebildim bir iki yastık kaldı onlarda makinede yikaniyor su an oyyy.
Bugun gece yine sanci sanci Dr a gittim sonuc için idrarda yine asiri kan çıktı ,alttan usg ile bakildi ayy fena yakalandim
Nst bagladilar sukur sorun yok.tam tahmin edildigi gibi tas ve kum.idrar yollarİ zedelenmiş kanama ondan.haftaya yine böbrek usg var.hala dokuluyorsa serum takviye edilecek birde ilac verdi.tansiyonum8/5sekere yine bakılacak seker için pirinç ve hamur ısı yasaklandı .ve beklenen son,kan hapları cvp vermiyor 2 ye çıkmıştı.kan için de serum takilabilirmis.tabi bunlar yalnız biri için kolay.nst girerken bile 2 cocuk koşuyorlar kalp atışına sevinip zipliyorlar yanımdaki kadın ne dedi acep
Kızım 1800 gr olmuş yeğenim geldi sabah uzun bir süre bende kalacak :)
Tatil için hayal mayal kuran kimdi?
Uykuya cok hasretim kızlar cok

çok çok geçmiş olsun canım benim yaa...çok su içmeye bak sen ya kan hapları neden cevap vermiyormuş ki? şöel ılık bi duş üstüne doya doya bi uyusan ya...allah kolaylık versin amayorma kendini de çok fazla bitir artık temizliği ellerine sağlıkkkkk =)

iyi tatiller fıstıklar;inşallah hepinizin günü güzel geçiyordur

Dertsizim oğluşunu görebildin mi bugün :26:

Voltajım tatlım çok geçmiş olsun kuzum;taş,kum,kan,kansızlık... ne ararsan var nazar değdi bacıma Allah şifa versin fıstığım

Tuncss çok geçmiş olsun inşallah kurtulur adamcağız,Allah yardımcınız olsun
Katinam ve Mezoom ohhh artık sizde evden girmeye başlamışsınız :119::119: işten ayrılsanız da beraberiz yani

Bebeci kız çok mu güzel bir kahvaltıydı ki Hanipeks kıskandı :26: bizde görmek istiyoruz

hemşire gerçekten gıcıkmış; beni de ayşe hemşire aradı geçen hafta; hal hatır etti, aynı soruları sordu. ben de geleyim isterseniz dedim. yok canım dedi, doktorun takip ediyor seni, prosedür gereği izliyorum seni, ben zamanı geldikçe böyle aramaya devam edeceğim dedi.

iş kazası için çok üzüldüm canım, işçi çalıştırmanın sorumluluğu da çok. inşallah beyin kanamasını atlatır. siz de rahat edersiniz ailesi de

inşallah ilk eş ataması ile yanına gelir canım, biz de eşimle altı ay ayrı illerde yaşadık, gerçekten zor, sen bir de hamilesin şimdi
inşallah bebişiniz kısmeti ile gelir

inşallah ilk eş ataması ile yanına gelir canım, biz de eşimle altı ay ayrı illerde yaşadık, gerçekten zor, sen bir de hamilesin şimdi
inşallah bebişiniz kısmeti ile gelir

inşallahh arkadaşım sağlıkla kısmetle gelir inşallah hepimizin bebükleri =)

dün bi arkadaşımla konuştum 17 haftalık hamile ve bebeğinin beyninde kitle çıkmış ve ensesi de kalın görünmüş o kadar üzgündü ki dünden beri aklım gidip geliyo ona ne kadar şükretsem az yani rabbim bana parayla satın alamayacağım nimetler vermiş ben eş durumuna canımı sıkıyorum diye kendi kendime kızdım durdum...

voltajım tam anadolu kadınısın
nelere katlanıyor, nelere dayanabiliyorsun
yılın annesi ödülünü takdim etmek istiyorum sana

allah yardımcısı olsun, insan kafayı yer ya
düşünmesi bile zor, kalbi sıkışıyor insanın

Offff dugune gitcez, icimden hazirlanmak gelmiyor. Saclarimi yapcam dedim kocise, ne dese begenirsiniz? "Kivir kivir mi yapcan yine? Duz yapsana" demekki yillardir begenmiyormus saclarimi cok uzuldum. O da uzuldu geldi hemen yanima optu felan ama bozuldum bir kere

aa deme öyle onu da beğeniyordur amademekki düz görmekisyedi o an bizbile öyle dğeil miyiz bazen sakallı severiz bazen traşlı =) sıkma sen canını eminim ikisini de yakıştırır sana eşin =)

moralini bozma tatlım;fikir vermek için söylemiştir.. beğenmese daha önce de söylerdi ağzı bağlı değildi ya

Sagol canım,midemde helicobakter virüsü var benim emilim olmuyormuş.biraz yatılı misafirim olmasa gayet kek:))
Sagol hayatım insallah geçecek bugünler ...6 hafta var tas çatlasa kurtulacakmiyim yoksa esas problem yenimi başlıyor...
voltajım tam anadolu kadınısın
nelere katlanıyor, nelere dayanabiliyorsun
yılın annesi ödülünü takdim etmek istiyorum sana
:)))) oyyy cok güldüm zevkle kabul ediyorum.keske kocacigim da takdir etseydi bugun aklı basına geldi bukezde benim surat yerlerde hıh .

Pfff,bugun nst den kalkarken yanımdaki hatun fularini ve fonlu saclarını savurdu,makyajını duzledi...
Bende kalktım çizmeleri ayağıma taktım fermuarlarini çekmeden kızın kabanı giydir oğlanın paçasını duzle ,kendi pantolonunu yalap sap cek postacı misal çantayı tak koş kiz merdivenden düşmesin
Cok hasetlendim cok bakımsız hissettim kendimi
Sen sacların modelini dert etme,onu bulamayan,bulup yapamayan da var kardesimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…