Herkese günaydınlar ve iyi haftasonları:))))
Kızlar limangoda chicco var kargo bedava hem de. Biberon almak istiyorum ama silikon mu kauçuk mu almalıyım?? Çok öpüyorummm herkesi:***
günaydın kızlar
Günaydın kızlar ,
aBlam geldi dün aksam besiktasta oturduğu için uzak kalıyor buraya evlendiğimden beri ikinci gelişi
yegeni olunca gelmeye yüzü olsun diye geldi zaar
Ona süper bir kahvaltı haziladim ama elektrik yok benim Ocak da elektrikli, elektrik gelmeden uyanmasa bari
Opuyorum hepinizi güzel haftasonları olsun mucks
Kiz hanipeks kahvaltıdan sonra alışverişe gidicez listeyi gönder
Bütün anneler aynı şeyi söylüyor tadını çıkartalım :)))
Ayyyy ay ay Hanipeks teyzecik :) nasılsın becerikli hatun ?? O lambadan bende istiyomm
Evet canım bana da bir tek süt iyi geliyo , ki ben sütten nefret ederim şimdi günde bir litre iciyorum nerdeyseyanma gecmiyo başka türlü
Yaşasın çalışmak yuppi yuppi
Kızlar merhabalar,gecmise yine bakamadımgünlerim o kadar yogun ve yorucu ki anlatamam.
Evi dip kose supur sil toz,nevresimleri cok şükür halledebildim bir iki yastık kaldı onlarda makinede yikaniyor su an oyyy.
Bugun gece yine sanci sanciDr a gittim sonuc için idrarda yine asiri kan çıktı ,alttan usg ile bakildi ayy fena yakalandim
Nst bagladilar sukur sorun yok.tam tahmin edildigi gibi tas ve kum.idrar yollarİ zedelenmiş kanama ondan.haftaya yine böbrek usg var.hala dokuluyorsa serum takviye edilecek birde ilac verdi.tansiyonum8/5sekere yine bakılacak seker için pirinç ve hamur ısı yasaklandı .ve beklenen son,kan hapları cvp vermiyor 2 ye çıkmıştı.kan için de serum takilabilirmis.tabi bunlar yalnız biri için kolay.nst girerken bile 2 cocuk koşuyorlar kalp atışına sevinip zipliyorlar yanımdaki kadın ne dedi acep
Kızım 1800 gr olmuşyeğenim geldi sabah uzun bir süre bende kalacak :)
Tatil için hayal mayal kuran kimdi?
Uykuya cok hasretim kızlar cok
selam canlar..
sabah sağlık ocağına gittim.. bi güzel kavga ettim hemşire bozuntusu ile.. bana tansiyonun kaç, kilon kaç diye soruyo dingil.. bi zahmet ölçüver, ha ölçmeyeceksen de beni neden çağırdın dedim.. zoraki kalktı tansiyon baktı, pc başına geçti gene.. bu sefer başladı, kan değerin ne? idrarda protein ne çıktı? bebeğin kalbi kaç atıyo diyo.. ya bunları soracaktın bana neden telefonda sormadın ki dedim? gelmeniz lazım bizim sizi izlememiz lazım diyo.. dedim izlemiyosun ki resmen özel doktorumun yaptıklarını bana sorup kaydediyosun ve bi dünya da para alıyosun bu işi yaptın diye.. bi daha çağırmayın beni gelmem dedim.. mecbur geleceksiniz 3 martta yine izlem ....filan ameliyat olacakmış.. çok sıkıntılı bir durum.. şantiyeye polis filan gelmiş, şimdi savcı vs bi sürü tantanası var.. sigortalı işçi ama yine de iş kazası olduğunda bir sürü prosedür var.. inşallah sorunsuz şekilde atlatırız.. doğum öncesi çok stresli oldu bu iş.. canım çok sıkkın.. ne olur dua edin de bişey olmasın adama..
tüm bunların üstüne ne güzel iyileşmiştim dün gözlerim akmaya başlamıştı.. bugünde gözüm burnum çeşme gibi akıyor.. anlamadım neden böyle oldum.. saman nezlesi gibi tıpkı.. bişey alerji mi yaptı ki diyorum ama daha alerji mevsimi gelmedi ki.. ya da geldi de ben mi farkında değilim ki..
ahah seni de mi bastı hararet benim de dondurma bitti buza talim bugun =)
ben aksaraydayım eşim de konyaya bağlı bi okulda aksaraydan gidiş geliş yapıyo hayırlısı inşallah artık buna da şükür hani en azından gidip geliyo buna sahibiz en azından. ben de öğretmenim.merkeze bağlı olduğumdan eşime fazla okul da açılmadı.aylık 450 tl onun yola gdiyo bizim. buraya gelse en azından servis falan olur belki ama nasipi şte...
inşallah ilk eş ataması ile yanına gelir canım, biz de eşimle altı ay ayrı illerde yaşadık, gerçekten zor, sen bir de hamilesin şimdi
inşallah bebişiniz kısmeti ile gelir
Kızlar merhabalar,gecmise yine bakamadımgünlerim o kadar yogun ve yorucu ki anlatamam.
Evi dip kose supur sil toz,nevresimleri cok şükür halledebildim bir iki yastık kaldı onlarda makinede yikaniyor su an oyyy.
Bugun gece yine sanci sanciDr a gittim sonuc için idrarda yine asiri kan çıktı ,alttan usg ile bakildi ayy fena yakalandim
Nst bagladilar sukur sorun yok.tam tahmin edildigi gibi tas ve kum.idrar yollarİ zedelenmiş kanama ondan.haftaya yine böbrek usg var.hala dokuluyorsa serum takviye edilecek birde ilac verdi.tansiyonum8/5sekere yine bakılacak seker için pirinç ve hamur ısı yasaklandı .ve beklenen son,kan hapları cvp vermiyor 2 ye çıkmıştı.kan için de serum takilabilirmis.tabi bunlar yalnız biri için kolay.nst girerken bile 2 cocuk koşuyorlar kalp atışına sevinip zipliyorlar yanımdaki kadın ne dedi acep
Kızım 1800 gr olmuşyeğenim geldi sabah uzun bir süre bende kalacak :)
Tatil için hayal mayal kuran kimdi?
Uykuya cok hasretim kızlar cok
inşallahh arkadaşım sağlıkla kısmetle gelir inşallah hepimizin bebükleri =)
dün bi arkadaşımla konuştum 17 haftalık hamile ve bebeğinin beyninde kitle çıkmış ve ensesi de kalın görünmüş o kadar üzgündü kidünden beri aklım gidip geliyo ona ne kadar şükretsem az yani rabbim bana parayla satın alamayacağım nimetler vermiş ben eş durumuna canımı sıkıyorum diye kendi kendime kızdım durdum...
Acaba su 6 aylık süt izni yasası bize denk gelecek mi?? Ne düsünüyosunuz bu konuda??
Offff dugune gitcez, icimden hazirlanmak gelmiyor. Saclarimi yapcam dedim kocise, ne dese begenirsiniz? "Kivir kivir mi yapcan yine? Duz yapsana" demekki yillardir begenmiyormus saclarimicok uzuldum. O da uzuldu geldi hemen yanima optu felan ama bozuldum bir kere
Offff dugune gitcez, icimden hazirlanmak gelmiyor. Saclarimi yapcam dedim kocise, ne dese begenirsiniz? "Kivir kivir mi yapcan yine? Duz yapsana" demekki yillardir begenmiyormus saclarimicok uzuldum. O da uzuldu geldi hemen yanima optu felan ama bozuldum bir kere
Sagol canım,midemde helicobakter virüsü var benim emilim olmuyormuş.biraz yatılı misafirim olmasa gayet kek:))çok çok geçmiş olsun canım benim yaa...çok su içmeye bak sen ya kan hapları neden cevap vermiyormuş ki? şöel ılık bi duş üstüne doya doya bi uyusan ya...allah kolaylık versin amayorma kendini de çok fazla bitir artık temizliği ellerine sağlıkkkkk =)
Sagol hayatım insallah geçecek bugünler ...6 hafta var tas çatlasa kurtulacakmiyim yoksa esas problem yenimi başlıyor...iyi tatiller fıstıklar;inşallah hepinizin günü güzel geçiyordur
Dertsizim oğluşunu görebildin mi bugün :26:
Voltajım tatlım çok geçmiş olsun kuzum;taş,kum,kan,kansızlık... ne ararsan var nazar değdi bacımaAllah şifa versin fıstığım
Tuncss çok geçmiş olsun inşallah kurtulur adamcağız,Allah yardımcınız olsun
Katinam ve Mezoom ohhh artık sizde evden girmeye başlamışsınız :119::119: işten ayrılsanız da beraberiz yani
Bebeci kız çok mu güzel bir kahvaltıydı ki Hanipeks kıskandı :26: bizde görmek istiyoruz
:)))) oyyy cok güldüm zevkle kabul ediyorum.keske kocacigim da takdir etseydivoltajım tam anadolu kadınısın
nelere katlanıyor, nelere dayanabiliyorsun
yılın annesi ödülünü takdim etmek istiyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?