2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
eşimin işçisi düşmüş dün.. hastanede hala.. bakalım inşallah iyi olacak diye dua ediyoruz..
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

geçmiş olsun canım ya misafirler seni hasta etti vallah:26::26::26:
prensesinede kocaman maşallahhhhhhhh

gözüm en sondaki simileye takıldı sigara istedi bi an canımm :S

Hanipeks ah keske benimde saclarim kivircik olsaydi, kivircik sac gibisi var mi...
yuksek voltaj cok gecmis olsun, ve gozun aydin diycektim ki yine misafirin varmis.
amanamazon Aksaray li misin??

ofpufya maasAllah odan cok guzel olmus, pembe pembe.Allah im guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin, bide 7. resimdeki o ayicikli kafali olan seyler ne?

laternem canım oğlumu gördüm çok şükür.kilosu 1366 gr boyu da 40 cm olmuş.
doğum pozisyonunu almış, plesenta rahim ağzını kapatmıyormuş, suyu da gayet iyi dedi.
kan ve idrar tahlili yaptırdı. idrar yollarında yine enfeksiyon varmış.
kan tahlilindeki wbc değeri (vücuttaki enfeksiyonmuş) o da çok yüksek çıktı.
sabah hastaneye giderken bademciklerim bir anda şişti. kendimi çok kötü hissediyordum zaten.
antibiyotik kullanman şart dedi. antibiyotik kullanmak istemiyorum deyince pcden sağlık bakanlığının ilaçla ilgili yazdıklarını okuttu.
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. hamilelikte kullanılan bazı antibiyotikler bebeklerin dişlerinin yamuk çıkmasına neden oluyormuş.
eşim onu söyledi dr da benim verdiğim ilacın öyle bir etkisi yok dedi. neyse antibiyotiği 10 gün kullanıcam.
sonra sağ böbreğime baktı. genişleme var tel takılabilir bugün üroloji uzmanına mutlaka görün deyince ağlayarak başka hastanenin yolunu tuttuk.
üroloji uzmanı önce muayene etti sonra usgye gönderdi.usg sonucunda 10 mm olan genişlik 6 mmye düşmüş. o kadar sevindim ki anlatamam.
1 ay sonra tekrar gidicem bakalım. yine böbrek usgsi çekilecek. üroloji uzmanı da munorol verdi. inşallah daha da iyi olucam.

mergencim ben 63 kilo olmuşum. 5 haftada 2 kilo 800 gr almışım. 30 haftada tam 10 kilo aldım.

ofpufya canım odanız çok güzel olmuş. herşeyi yerleştirmişsin bile. rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin.

inşallah iyi olursun canım çok geçmiş olsun 1 ay sonra inşallah daha da yoluna girmiş olur herşey

dertsizim hepsine ayrı bayıldım çok güzel annenin eline emeğine sağlık
sağol vitamincim annemin gözleri görmüyor aslında. göz damarlarında tıkanıklık var ameliyat olması gerekiyor iki gözünden de. ama ona rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor işte.

mezocum özletme kendini ara sıra gel. aramızda ilk sen doğum yapıcaksın galiba. k

Ayicikli seylere bayiliyorum ben, eminim cok tatli olcak kuzucuklarimiz.

dertsiz gecmis olsun, ama gozun aydin kuculme varmis.
gecmiste resileri albule ekledin demissin ama goremedim hangi album?
sağol canım. arkadaş olarak ekledim seni şimdi görebilirsin.

inşallah iyi olursun canım çok geçmiş olsun 1 ay sonra inşallah daha da yoluna girmiş olur herşey
sağol canım inşallah daha iyi olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…