çok geçmiş olsun canım allah şifa versineşimin işçisi düşmüş dün.. hastanede hala.. bakalım inşallah iyi olacak diye dua ediyoruz..
Kızlar merhabalar,gecmise yine bakamadımgünlerim o kadar yogun ve yorucu ki anlatamam.
Evi dip kose supur sil toz,nevresimleri cok şükür halledebildim bir iki yastık kaldı onlarda makinede yikaniyor su an oyyy.
Bugun gece yine sanci sanciDr a gittim sonuc için idrarda yine asiri kan çıktı ,alttan usg ile bakildi ayy fena yakalandim
Nst bagladilar sukur sorun yok.tam tahmin edildigi gibi tas ve kum.idrar yollarİ zedelenmiş kanama ondan.haftaya yine böbrek usg var.hala dokuluyorsa serum takviye edilecek birde ilac verdi.tansiyonum8/5sekere yine bakılacak seker için pirinç ve hamur ısı yasaklandı .ve beklenen son,kan hapları cvp vermiyor 2 ye çıkmıştı.kan için de serum takilabilirmis.tabi bunlar yalnız biri için kolay.nst girerken bile 2 cocuk koşuyorlar kalp atışına sevinip zipliyorlar yanımdaki kadın ne dedi acep
Kızım 1800 gr olmuşyeğenim geldi sabah uzun bir süre bende kalacak :)
Tatil için hayal mayal kuran kimdi?
Uykuya cok hasretim kızlar cok
Pfff,bugun nst den kalkarken yanımdaki hatun fularini ve fonlu saclarını savurdu,makyajını duzledi...
Bende kalktım çizmeleri ayağıma taktım fermuarlarini çekmeden kızın kabanı giydir oğlanın paçasını duzle ,kendi pantolonunu yalap sap cek postacı misal çantayı tak koş kiz merdivenden düşmesin
Cok hasetlendim cok bakımsız hissettim kendimi
Sen sacların modelini dert etme,onu bulamayan,bulup yapamayan da var kardesimmm
gözüm en sondaki simileye takıldı sigara istedi bi an canımm :S
kendime inanamıyorum yaaaa aylardır ben onu kahve içiyor sanıyordum :103:
ofpufya maasAllah odan cok guzel olmus, pembe pembe.Allah im guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin, bide 7. resimdeki o ayicikli kafali olan seyler ne?
Teşekkür ederiz canım o ayıcıklı kafalı şey benim kızımın şapkası teyzesi :)
İste Kızımın Odası Hanımla Bakalım Beğenecekmisiniz :)Eki Görüntüle 628832 Eki Görüntüle 628850 Eki Görüntüle 628849 Eki Görüntüle 628848 Eki Görüntüle 628847 Eki Görüntüle 628846 Eki Görüntüle 628845 Eki Görüntüle 628844 Eki Görüntüle 628843 Eki Görüntüle 628841 Eki Görüntüle 628840 Eki Görüntüle 628839 Eki Görüntüle 628842 Eki Görüntüle 628835 Eki Görüntüle 628834 Eki Görüntüle 628833 Eki Görüntüle 628851
Hanipeks ah keske benimde saclarim kivircik olsaydi, kivircik sac gibisi var mi...
yuksek voltaj cok gecmis olsun, ve gozun aydin diycektim ki yine misafirin varmis.
amanamazon Aksaray li misin??
laternem canım oğlumu gördüm çok şükür.kilosu 1366 gr boyu da 40 cm olmuş.
doğum pozisyonunu almış, plesenta rahim ağzını kapatmıyormuş, suyu da gayet iyi dedi.
kan ve idrar tahlili yaptırdı. idrar yollarında yine enfeksiyon varmış.
kan tahlilindeki wbc değeri (vücuttaki enfeksiyonmuş) o da çok yüksek çıktı.
sabah hastaneye giderken bademciklerim bir anda şişti. kendimi çok kötü hissediyordum zaten.
antibiyotik kullanman şart dedi. antibiyotik kullanmak istemiyorum deyince pcden sağlık bakanlığının ilaçla ilgili yazdıklarını okuttu.
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. hamilelikte kullanılan bazı antibiyotikler bebeklerin dişlerinin yamuk çıkmasına neden oluyormuş.
eşim onu söyledi dr da benim verdiğim ilacın öyle bir etkisi yok dedi. neyse antibiyotiği 10 gün kullanıcam.
sonra sağ böbreğime baktı. genişleme var tel takılabilir bugün üroloji uzmanına mutlaka görün deyince ağlayarak başka hastanenin yolunu tuttuk.
üroloji uzmanı önce muayene etti sonra usgye gönderdi.usg sonucunda 10 mm olan genişlik 6 mmye düşmüş. o kadar sevindim ki anlatamam.
1 ay sonra tekrar gidicem bakalım. yine böbrek usgsi çekilecek. üroloji uzmanı da munorol verdi. inşallah daha da iyi olucam.
mergencim ben 63 kilo olmuşum. 5 haftada 2 kilo 800 gr almışım. 30 haftada tam 10 kilo aldım.
sağol vitamincim annemin gözleri görmüyor aslında. göz damarlarında tıkanıklık var ameliyat olması gerekiyor iki gözünden de. ama ona rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor işte.dertsizim hepsine ayrı bayıldım çok güzel annenin eline emeğine sağlık
evet canım aksaraylıyım yoksa sen de miiii ???
mezocum özletme kendini ara sıra gel. aramızda ilk sen doğum yapıcaksın galiba. kCanimmm hosbulduk dertsizim :) bende Cok özledim İnan . Sözde 15 gündür tatildeyim ama hayallerimin hiçbirini gerceklestiremedimsabahları erkenden kalkıyorum daha dogrusu artık yatamiyorum.. Midemle yeniden basım dertte. Ya yanıyor ya bulanıyor uykusuzluk yüzünden sersem sersem dolaşıyorum . Ben iyiki tüm hazırlıkları bitirmişim su an Hicbirsey yapmaya mecalim yok . Şimdiye kadar 11 kilo aldım ama sorsan bin kilo hissediyorum kendimi Cok agirlasti hareketlerim
Gecmise detayli bakamadım herkes iyidir inşallah ..
BI de kizimla oynamaya başladık bile biz :) o ayağını dayiyor bende burdan dokunuyorum aradaki deriyi kaldırıp yemek istiyorum o ayakları :) bizim dogum tarihine 35 gün kaldı Cok heyecanliyiz artık inşallah kordon bir sorun çıkarmaz doguma kadar..
sağol canım. arkadaş olarak ekledim seni şimdi görebilirsin.Ayicikli seylere bayiliyorum ben, eminim cok tatli olcak kuzucuklarimiz.
dertsiz gecmis olsun, ama gozun aydin kuculme varmis.
gecmiste resileri albule ekledin demissin ama goremedim hangi album?
sağol canım inşallah daha iyi olucam.inşallah iyi olursun canım çok geçmiş olsun 1 ay sonra inşallah daha da yoluna girmiş olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?