2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kom mağazasında % 50 indirim vardı. sadece hastanede giyicem nasıl olsa dedim kırmızı geceliği 35 liraya aldım.

geçmiş olsun voltaj, bebişin iyiymiş çok sevindim, ha gayret az kaldı:)

ofpufya çook güzel bi oda olmuş, maşallah, bu cici odada artık senin bebiş uyumamazlık ederse gelir poposundan ısırırım he
dertsiz gözün aydın canım, sevindim küçülmüş..

slm kızlarrrr
ofpufya odalarmz aynı bnm de belis senn de oyle galba çok cici olmş bence duvarkagdna ozellkle baydmmm
bnm şifonyer eksk çıktıgı için sonra kurulacak
yalnz camı var ya ordaki çerçevede potlaşma var bizim genlşmeden galba kociş orayı tutturcak raptye gibi bşeyle
onn dısında ii fena bi takm degl fiyatına gore kaliteli yne ....

ofpufya canım bebişinin odasını çok beğendim ben de aynen senin bebek arabası modelinden istiyorum bana markasını modelini nerden ve kaça aldığını yazarsan çok sevinirim :)

Ofpufya canim cok guzel olmus odaniz ve duvarlariniz. Gule gule kullansin prenses. Mobilyan yeni geldi boya kokusu ya da mobilya kokusu yok muydu canim? Hemen yerlestirmissin cicikleri.

Kızlar merhaba, özledim sizi, ben evdeydim 15 tatilde, fırsatım olmadi nete girmeye, umarım herkes iyidir.pazartesi ayrıntıyla sohbet efeyiz, su an cepten zor oluyor.. benim ufaklik kordonu dolamış boynuna ona canım sıkkın azcik, inşaallah doğuma kadar sorun olmaz başka..
Ofpufya bayıldım odanıza gule gule kullanin..

selamlar
bugün kontrolumuz vardı
bebegimin boyu 37 cm, kilosu 1.400 gr
bana az gibi geldi
ve bir ayda 1.300 gr almışım buna bile çok dedi dedi doktor o kadarda dikkat ediyorum :S
balık yiyemediğim için balık yagı verdi
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bi doğsa bebeklerimiz

Ofpufya canim cok guzel olmus odaniz ve duvarlariniz. Gule gule kullansin prenses. Mobilyan yeni geldi boya kokusu ya da mobilya kokusu yok muydu canim? Hemen yerlestirmissin cicikleri.

cnm biraz atlamş gibi olcam ama bnm de aynı marka odadan var da pek bi koku olmadı bi de dalinli suyla sildm ben dolapları pencereleri acp havalndrdm sonra da yerlştrdm bi iki gun sonra cicileri onların da kokusu sardı odayı hemen gtti moblya kokusu
dalinle yıkadm cicileri ben gerçekten çok haff hoş bi koku saldı tavsye ederm ...

Seninde mi benim kuzucuk da dolamis boynuna doktor sorun olmaz dedi ama benim icim fena oluyo

Dertsizzzz kuzucum iptal sansin varsa kremini falan al .. Kırmızı geceliğin aynısından aldım ama nette gözüktüğü gibi çıkmadı yakasında parlak tas gibi seyler var orda gözükmüyor fotoda ne yazık ki ben başka gecelik almak zorunda kaldım böyle çıkınca

bayıldım çok güzel olmuş canım...güle güle kullansın kızçen

Siz oyle sanin, kalktim duz yaptim. Ha iste simdi guzel olmus dedi
benimkide düz saçı hiç sevmez keşke benim saçlarım da kıvırcık olsaydı

hadi gözün aydın canım...hem oğluşunu görmüşsün hem de böbreklerindeki genişleme azalmış bademciklerin şişmiş ama :26: çok geçmiş olsun

sağol vitamincim annemin gözleri görmüyor aslında. göz damarlarında tıkanıklık var ameliyat olması gerekiyor iki gözünden de. ama ona rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor işte.
o halde bile bi şeyler yapmak için uğraşıyo benim anneme de örgü yasak ama hevesle bi şeyler örmeye çalışıyo

üzülme canım...kordon dolanması çok sık olan bi şeymiş...ben de öyleymişim ama bak sağlıkla gelmişim dünyaya

az diil bence canım,boşuna kuruntu yapma
bu haftalardan sonra hızla kilo almaya başlıyolar bebekler...

kızlar, kuzenimin eşi 14 şubatta sezeryanla doğum yapıcaktı,bugün azıcık su gelmiş,o da kontrol için hastaneye gitmiş,bebeğin suyu azalmış diye hemen doğuma almışlar...akşam fotolarını gördüm,kapkara saçlı tombik bi oğlumuz oldu ediz çınar fotoda çok mutlu görünüyolardı,darısı başımıza inşallah

maden suyu içmeye başlayalı kıramplarım azaldı kızlar ama geceleri bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum sürekli dönüp duruyorum ne olcak bu halimiz

Ay kizlar benim saclar duz zaten fotoma baksaniza fone bile gerek duymam o derece duz :) ben de hep kivircik saca heveslendigimden ozel gunlerde evde masaliyorum hemen. Megersem bizimki sevmezmis de soylemezmis

ofpufya canım bebişinin odasını çok beğendim ben de aynen senin bebek arabası modelinden istiyorum bana markasını modelini nerden ve kaça aldığını yazarsan çok sevinirim :)

Canım bebek arabamız Cybex Onyx kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım İstanbul Haşim İşçan Alt geçidindeki Ayhan Çocuktan 400 TL
Ana kucağınıda bi arkadaşımdan aldım kısa süre kullanılan bişi olduğu için oda cybex aton

günaydın kızlar

ofpufya canım odanıza bayıldım allahım güzel günler geçirmenizi sağlıkla kullanmanızı nasip eder inşallah

Gunaydin kizlarrr.. Demir hapini bu sabah ac alayim dedim midem alt ust oldu ( en iyisi gun arasi almakmis ama etkisi azaliyormudur ki? benim degerler dusuk gorunuyor saglik ocagi gunde 2 ye cikar dedi ..

OPFULYA odaniz hayirli olsun. guzel gunlerde yatsin bebeginiz insallah

Bu arada Fatma Sahin Kanal 7 de Baskent kulisinde.. tweet kullananlar dogum iznini sormasini yazsaniz .. soru yagmuruna tutalimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…