İste Kızımın Odası Hanımla Bakalım Beğenecekmisiniz :)Eki Görüntüle 628832 Eki Görüntüle 628850 Eki Görüntüle 628849 Eki Görüntüle 628848 Eki Görüntüle 628847 Eki Görüntüle 628846 Eki Görüntüle 628845 Eki Görüntüle 628844 Eki Görüntüle 628843 Eki Görüntüle 628841 Eki Görüntüle 628840 Eki Görüntüle 628839 Eki Görüntüle 628842 Eki Görüntüle 628835 Eki Görüntüle 628834 Eki Görüntüle 628833 Eki Görüntüle 628851
Ofpufya canim cok guzel olmus odaniz ve duvarlariniz. Gule gule kullansin prenses. Mobilyan yeni geldi boya kokusu ya da mobilya kokusu yok muydu canim? Hemen yerlestirmissin cicikleri.
Kızlar merhaba, özledim sizi, ben evdeydim 15 tatilde, fırsatım olmadi nete girmeye, umarım herkes iyidir.pazartesi ayrıntıyla sohbet efeyiz, su an cepten zor oluyor.. benim ufaklik kordonu dolamış boynuna ona canım sıkkın azcik, inşaallah doğuma kadar sorun olmaz başka..
Ofpufya bayıldım odanıza gule gule kullanin..
bayıldımİste Kızımın Odası Hanımla Bakalım Beğenecekmisiniz :)Eki Görüntüle 628832 Eki Görüntüle 628850 Eki Görüntüle 628849 Eki Görüntüle 628848 Eki Görüntüle 628847 Eki Görüntüle 628846 Eki Görüntüle 628845 Eki Görüntüle 628844 Eki Görüntüle 628843 Eki Görüntüle 628841 Eki Görüntüle 628840 Eki Görüntüle 628839 Eki Görüntüle 628842 Eki Görüntüle 628835 Eki Görüntüle 628834 Eki Görüntüle 628833 Eki Görüntüle 628851
benimkide düz saçı hiç sevmezSiz oyle sanin, kalktim duz yaptim. Ha iste simdi guzel olmus dedi
hadi gözün aydın canım...hem oğluşunu görmüşsün hem de böbreklerindeki genişleme azalmışlaternem canım oğlumu gördüm çok şükür.kilosu 1366 gr boyu da 40 cm olmuş.
doğum pozisyonunu almış, plesenta rahim ağzını kapatmıyormuş, suyu da gayet iyi dedi.
kan ve idrar tahlili yaptırdı. idrar yollarında yine enfeksiyon varmış.
kan tahlilindeki wbc değeri (vücuttaki enfeksiyonmuş) o da çok yüksek çıktı.
sabah hastaneye giderken bademciklerim bir anda şişti. kendimi çok kötü hissediyordum zaten.
antibiyotik kullanman şart dedi. antibiyotik kullanmak istemiyorum deyince pcden sağlık bakanlığının ilaçla ilgili yazdıklarını okuttu.
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. hamilelikte kullanılan bazı antibiyotikler bebeklerin dişlerinin yamuk çıkmasına neden oluyormuş.
eşim onu söyledi dr da benim verdiğim ilacın öyle bir etkisi yok dedi. neyse antibiyotiği 10 gün kullanıcam.
sonra sağ böbreğime baktı. genişleme var tel takılabilir bugün üroloji uzmanına mutlaka görün deyince ağlayarak başka hastanenin yolunu tuttuk.
üroloji uzmanı önce muayene etti sonra usgye gönderdi.usg sonucunda 10 mm olan genişlik 6 mmye düşmüş. o kadar sevindim ki anlatamam.
1 ay sonra tekrar gidicem bakalım. yine böbrek usgsi çekilecek. üroloji uzmanı da munorol verdi. inşallah daha da iyi olucam.
mergencim ben 63 kilo olmuşum. 5 haftada 2 kilo 800 gr almışım. 30 haftada tam 10 kilo aldım.
o halde bile bi şeyler yapmak için uğraşıyosağol vitamincim annemin gözleri görmüyor aslında. göz damarlarında tıkanıklık var ameliyat olması gerekiyor iki gözünden de. ama ona rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor işte.
üzülme canım...kordon dolanması çok sık olan bi şeymiş...ben de öyleymişim ama bak sağlıkla gelmişim dünyayaKızlar merhaba, özledim sizi, ben evdeydim 15 tatilde, fırsatım olmadi nete girmeye, umarım herkes iyidir.pazartesi ayrıntıyla sohbet efeyiz, su an cepten zor oluyor.. benim ufaklik kordonu dolamış boynuna ona canım sıkkın azcik, inşaallah doğuma kadar sorun olmaz başka..
Ofpufya bayıldım odanıza gule gule kullanin..
az diil bence canım,boşuna kuruntu yapmaselamlar
bugün kontrolumuz vardı
bebegimin boyu 37 cm, kilosu 1.400 gr
bana az gibi geldi
ve bir ayda 1.300 gr almışım buna bile çok dedi dedi doktor o kadarda dikkat ediyorum :S
balık yiyemediğim için balık yagı verdi
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bi doğsa bebeklerimiz
odanız harika bayıldım. ne güzel dizmişsin
ofpufya canım bebişinin odasını çok beğendim ben de aynen senin bebek arabası modelinden istiyorum bana markasını modelini nerden ve kaça aldığını yazarsan çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?