Kız nerelerdesin sen? Nasılsın? Bebiş nasıl?
mezocum canım ben mağazadan görerek aldım. dün bütün gün gecelik aradık ama bulamadım yaşlı teyzelerin giydikleri var ya hep ondan var burda. o yüzden taşı falan gözüme batmadı. bi de ben krem almıştım zaten. geceliğimde krem, lizözlü pijama takımımda krem. hastaneye her gittiğimizde bizimle ilgilenen bir hasta bakıcı var ona sordum kaç tane gecelik almam lazım diye. 3 gecelik 1 pijama takımı yeterli olur dedi. gecelik bir tane daha daha alıcaktım ama bulamadım.Dertsizzzz kuzucum iptal sansin varsa kremini falan al .. Kırmızı geceliğin aynısından aldım ama nette gözüktüğü gibi çıkmadıyakasında parlak tas gibi seyler var orda gözükmüyor fotoda ne yazık ki ben başka gecelik almak zorunda kaldım böyle çıkınca
vilin canım çok sağol. bademciklerim ateş yapmadığı sürece önemsemiyorum ama inşallah o da geçecek. maden suyunu bir tek benim doktorum yasakladı herhalde. benim içmemi istemiyor. ödem yapıyormuş. hamileliğim boyunca hiç içmedim.bayıldımçok güzel olmuş canım...güle güle kullansın kızçen
benimkide düz saçı hiç sevmezkeşke benim saçlarım da kıvırcık olsaydı
hadi gözün aydın canım...hem oğluşunu görmüşsün hem de böbreklerindeki genişleme azalmışbademciklerin şişmiş ama :26: çok geçmiş olsun
o halde bile bi şeyler yapmak için uğraşıyobenim anneme de örgü yasak ama hevesle bi şeyler örmeye çalışıyo
kızlar, kuzenimin eşi 14 şubatta sezeryanla doğum yapıcaktı,bugün azıcık su gelmiş,o da kontrol için hastaneye gitmiş,bebeğin suyu azalmış diye hemen doğuma almışlar...akşam fotolarını gördüm,kapkara saçlı tombik bi oğlumuz olduediz çınar fotoda çok mutlu görünüyolardı,darısı başımıza inşallah
maden suyu içmeye başlayalı kıramplarım azaldı kızlar ama geceleri bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorumsürekli dönüp duruyorum ne olcak bu halimiz
sağol canım benim. inşallah daha iyi olucaz.Dertsizcim ben de bir oh cektim simdi insallah diger sıkıntılar da gececek kuzum.
Gunaydin kizlarrr.. Demir hapini bu sabah ac alayim dedim midem alt ust oldu( en iyisi gun arasi almakmis ama etkisi azaliyormudur ki? benim degerler dusuk gorunuyor saglik ocagi gunde 2 ye cikar dedi ..
OPFULYA odaniz hayirli olsun. guzel gunlerde yatsin bebeginiz insallah
Bu arada Fatma Sahin Kanal 7 de Baskent kulisinde.. tweet kullananlar dogum iznini sormasini yazsaniz .. soru yagmuruna tutalimm..
geçmiş olsun canım neden öyle oldun acaba. geçen gün bakliyat yemeği yemiştim benimde midemde taş vardı sanki. yediğin bişey mi dokundu ki?kızlar günaydın....bugün çok kötü hissediyorum kendimidün öğlenden beri bişi yiyip içemiyorum bi türlü midemde taş var sanki şimdi de yiyemedim yediklerim çıkıyo zaten bi bardak ılık su içebildim
canım inşallah korkulacak bişey değildir.içini ferah tut bebeğide strese sokmamak adına.allahım yar ve yardımcın olsun dualarım seninle.hayırlı haberlerle dön merakta bırakma bizlerikızlar kanamam oldu yoldayız hastaneye gidiyoruz nedendir bilen var mı acil çpk korkuyorum
laternem bitanem üroloğa gidene kadar ömrümden ömür gitti. yolda ne adaklar adadım. inşallah hepsini yerine getireceğim bir an önce. ürolog bundan sonra olacağını sanmıyorum özellikle 20. haftalarda takılıyor ama kontrol amaçlı gelmen gerekiyor dedi. inşallah bundan sonra bir sorunumuz olmaz.Dertsizim fıstığım Rabbime şükürler olsun çok sevindim tatlım.. dr ürologa yolladı deyince aklım çıktı yazının devamını okumaya korktum ama çok şükür tatlım..
stent takılmayacağına öyle sevindim ki geçmiş olsun demedimhala pek çok sorunun var ama çok şükür ilaçla atlatabileceksin tüm bunları;bozma moralini..
bazen antibiyotik kullanmak gerekebiliyor;enfeksiyon bebeğe ilaçtan çok daha fazla zarar verebilir unutma..
oğluşuna 41 kere maşallahanneciğinin aldığı kilolar oğluşuna can olsun kan olsun inşallah
günaydın ben her sabah aç karnına içiyorum ama sıkma portakal suyuyla.etkisini artırıyor yada hızlandırıyor.dr um öyle içmemi önerdi.herhangi bir mide bulantısı yaşamadım :)
canım inşallah bir an önce sonuçlanırda siz de bu izinden faydalanırsınız.Fatma sahin dogum izni ile ilgili yanitladi sorumuzu.. Paket icerisindeymus ama malum aciklamalar istihdamuda etkilememek adina detayli inceleniyor ve hizlandiricaz dedi.
geçmiş olsun canım neden öyle oldun acaba. geçen gün bakliyat yemeği yemiştim benimde midemde taş vardı sanki. yediğin bişey mi dokundu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?