2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ayy portakal suyu midenizii yakmıyo mu kızlar??? bu arada portakal mandalina doğurdukan sonra çok gaz yapıyomuş

Bende yapmiyor canim yeni kati meyve sıkacagi aldik. esim hevesle
nerdeyse hergun sıkıyor.. portakal nar elma ..acaba karisim oldugundanmi etkilemiyor.
Gaz sorunu icin icme suyuna veya sute bir çimdik derlerya karbonat atılmasi oneriliyor.

Merhaba kızlar

Mutlu pazarlar
Show Tv de "İlk Nefes" adında bir program var,evdeyseniz,müsaitseniz izlemenizi öneririm.

dertsiz hadi gözün aydın canım
bo0 allah yardımcın olsun canım,inşallah önemli bi şey değildir dualarımız seninle,hayırlı haberlerle dönersin inşallah :26:

kızlar,artık çömelipte iş yapamıyorum ben :18: sanki bacaklarımı ayırmışlar gibi tuhaf bi ağrı var kukumda acaba çatı genişlemesi denen şey böyle bi şey mi :18:

hem sabah uyandığımdaki açlığımı bastırıyor hemde ekstra vitamin alıyorum. emilimi en iyi c vitamini sağlıyormuş.baştan beri p.suyuyla alıyorum ilacı. bi dene belki mideni bulandırmaz.
Portakal suyu duymamistim.. birde oyle deneyim. mide bosya emilmeye baslayinca cok kotu bir tat geldi ve cikardim

Ay kizlar benim saclar duz zaten fotoma baksaniza fone bile gerek duymam o derece duz :) ben de hep kivircik saca heveslendigimden ozel gunlerde evde masaliyorum hemen. Megersem bizimki sevmezmis de soylemezmis

fıstığım benim de saçlarım düz ve bende ilk zamanlar özel günlerde hemen kıvırcık yaptırmayı düşünürdüm değişilik olsun diye.. ama eşim beğenmediğini düz daha çok yakıştırdığını ikinci yapışımda söyledi..
hatta kuaförden yeni çıkmıştım beni gördü ve söyledi;yeniden kuaföre gitmemi düz yaptırmamı istedi (
Allahtan saçlarımız düz de düz istiyorlar ya kıvırcık olsaydı ne yapacaktık :))
bizi görüp beğendikleri halimizle görmek istiyorlar demek ki

Fatma sahin dogum izni ile ilgili yanitladi sorumuzu.. Paket icerisindeymus ama malum aciklamalar istihdamuda etkilememek adina detayli inceleniyor ve hizlandiricaz dedi.

hadii çıksnnn hayırlısyla inşşş yaa

boo cnm bence de onemli bşey yok enfeksyonk bir şeyden de oluomş bazen kanamalar şimdi bakar içerde kanama yoktur bence geçiş olsn hiç stres yapma kalbini ferah tut ....

canım aynen doğurdum doğuracağım gibi oluyor çatıdan mı acep?? inşallah ya normal yaparız doğumu, kaydıraktan kayar gibi doğsun kuzularımız

herkese iyi pazarlar kızlar.. ofpufya odan çok hoş olmuş sağlıkla iyi günlerde büyüt bebişini... boo inşallah bişeyin yoktur dualarım seninle canım.. vakitli gelsin bebişlerimiz inşaallah...

kızlar hastanedeyim usg nst konttrolü yaptılar normal gözüküyo şu an idrar tahlili sonuçlarını bekliyoruz

kızlar hastanedeyim usg nst konttrolü yaptılar normal gözüküyo şu an idrar tahlili sonuçlarını bekliyoruz

Gecmis olsun canım ya
Cok merak ettim.galiba tas,kum veya enfeksiyon kaynaklı .
İnsallah bir sıkıntı çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…