kızlar kanamam oldu yoldayız hastaneye gidiyoruz nedendir bilen var mı acil çpk korkuyorum
Portakal suyu duymamistim.. birde oyle deneyim. mide bosya emilmeye baslayinca cok kotu bir tat geldi ve cikardim
ayy portakal suyu midenizii yakmıyo mu kızlar??? bu arada portakal mandalina doğurdukan sonra çok gaz yapıyomuş
kızlar kanamam oldu yoldayız hastaneye gidiyoruz nedendir bilen var mı acil çpk korkuyorum
Portakal suyu duymamistim.. birde oyle deneyim. mide bosya emilmeye baslayinca cok kotu bir tat geldi ve cikardim
Ay kizlar benim saclar duz zaten fotoma baksaniza fone bile gerek duymam o derece duz :) ben de hep kivircik saca heveslendigimden ozel gunlerde evde masaliyorum hemen. Megersem bizimki sevmezmis de soylemezmis
Fatma sahin dogum izni ile ilgili yanitladi sorumuzu.. Paket icerisindeymus ama malum aciklamalar istihdamuda etkilememek adina detayli inceleniyor ve hizlandiricaz dedi.
dertsiz hadi gözün aydın canım
bo0 allah yardımcın olsun canım,inşallah önemli bi şey değildirdualarımız seninle,hayırlı haberlerle dönersin inşallah :26:
kızlar,artık çömelipte iş yapamıyorum ben :18: sanki bacaklarımı ayırmışlar gibi tuhaf bi ağrı var kukumdaacaba çatı genişlemesi denen şey böyle bi şey mi :18:
kızlar hastanedeyim usg nst konttrolü yaptılar normal gözüküyo şu an idrar tahlili sonuçlarını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?