2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar hepiniz saolun idrar yoluyla ilgili olablr enfeksiyon var dedilrr bi de ürolojiye gözük kum döküyo olabilirsin dediler

Boo, dertsiz gecmis olsun kizlar idrar yolu enfeksiyonuna kapildi herkes Allahim korusun bebeklerimizi:26:

Ofpufya odaniz harika gule oynaya kullanin, ne guzel de yerlestirmissin ciclerinizi

Biz kocisle mart ortasi almaya karar verdik eksiklerimizi, cok israr ettim bu hafta sonu gidelim diye az kaldi daha hic bisey baktirmadin bana falan diye soylendim, simdiden o moda girersek 2 ay dayanamam ben sabirsizlaniyorum, vakit gecmiyo zaten, sen en azindan hissediyosun icinde ben onu da yapamiyorum dedi, bende uzuldum sonra israr ettigim icin derdi buymus meger bende useniyo geciktiriyo falan diye kiziyodum icten ice

Son düzenleme:
Selam kizlar ben geldim.
Boo gecmis olsun canim benim. Aman dikkat edin kendinize ve bebislere.
Su ara salgin dolasiyor ortalikd.
Kocisim bugun iste annem kardesim kahvaltiya geldi. Annemle temizlik yaptik.
Az once yolcu ettim. Simdi uzandim. Aksam olsada kocisim gelsee ozledim :)

benimde eşim işte.. sabah 7de gitti.. canım çok sıkıldı bugün.. uyu uyu şiştim sıkıntıdan uyumaktan..
annem hep uyku uykunun mayasıdır der.. ne doğru bir söz.. uyudukça uyuyasım geliyor.. son günlerde hamişliğin ilk günlerindeki gibi yeniden uyku hali çöktü bana.. sürekli uyumak istiyorum.. depresyona mı giriyorum ki demekten kendimi alamıyorum..
keşke benim annem de yakınımda olsaydı.. annemi özlediiiimmmm

bazen bana da oluyor uyku hali bugunse uyku tutumadii bi turlu erkenden kalktim hepsi hamilelikten iste depresyon degildir korkma :)

hani senin bebisin odasinin fotograflari

Kiyamam sana ya. Eger anam gelmeseydi benim.olacagimda oydu.az dinlenincede oglusa cici almak
Icin disari cikdim. Tamda kocisim aradi kaynanm bize gelcekmis.bende aradi disardayim annee dedim kapidan geri dondu kanimca. Ne yapim her hafta 6 da 7 de yemege geliyo yapilcak bisi
Varmi dio bide. Yardim etceksen sabah gel dimi. Annem kac saatlik yoldan geliyo kiyamam.utumu bile yapti.allahdan kocs anlayisli yokda cekilmez olurdu.

kizlar kocise aksam yemrge ne hazirliy demistim. Hangisi kolayina gelirse hatun demisti. Kocisim geldi simdi disardan soyledim dedim nasil guluyo :) opuldunuz yarin gorusuruzz

Ofpufya canim cok guzel olmus odaniz ve duvarlariniz. Gule gule kullansin prenses. Mobilyan yeni geldi boya kokusu ya da mobilya kokusu yok muydu canim? Hemen yerlestirmissin cicikleri.

Canım hiç koku yoktu bende şaşırdım öyle olunca yerleştirdim bugünde kontrol ettim şaşılacak derecede koku yok aslında buna çokta sevindim evde kızımın eşyaları göçebe gibi ordan oraya taşınıyordu yerini buldu :)))

Hihihih ayy buna çok sevindim bende acaba benmi koku almıyorum deyip kendi kendime kuruntu yapıyodum gerçekten kokmuyo kısss :)
Ben bildiğin bulaşık sabunlu suyla sildim önce (pril)sonra birde camsille üzerinden geçtik oldu bitti ne koku kaldı ne bişi

tatlım o uyku hali bende de peydah oldu son günlerde.. ben de acaba depresyona mı girdim diye düşünüyordum:26: eee normalmiş demek ki

merhaba kızlar
hastalara geçmiş olsn Allah şifa versin herkese
kızlar bebişim için aldıklarımı yazıcam eksikleri sööylermisiniz;
3 penye, 1 yün, 1 kadife, battaniye,
4 adet tulum
1 adet banyo havlusu ve lifi,
5 çift eldiven,
6 penye şapka,
3 penye önlük,
5 adet pijama takımı,
5 penye alt pijama,
4 adet kolsuz çıtçıtlı body,
2 yarım kollu çıtçıtlı,
1 uzun kollu çıtçıtlı,
1 penye yelek,
3 adet penye üst,
2 penye patik,
9 çift çorap,
1 atlet 1 kilot,
11 adet ağız mendili
kızlar daha neler almam gerekir
ben bi liste yaptım ama unuttuklarımda olabilir
sizlerde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
öptüümmEki Görüntüle 629482 Eki Görüntüle 629483

canım aynen doğurdum doğuracağım gibi oluyor çatıdan mı acep?? inşallah ya normal yaparız doğumu, kaydıraktan kayar gibi doğsun kuzularımız
amin canım...bi bilsem sebebini :26:

canım,mart ortası gibi rahat gezebilir misin ki :26: şimdi bile fazla gezemiyorum ben,o zaman hiç gezemem...sen öyle olmazsın inşallah :26:

kizlar kocise aksam yemrge ne hazirliy demistim. Hangisi kolayina gelirse hatun demisti. Kocisim geldi simdi disardan soyledim dedim nasil guluyo :) opuldunuz yarin gorusuruzz
ohhh benimki olsa dışardan yemeği asla kabul etmez...

ben alalı 10 gün falan oldu ama hala koku var deterjanlı suyla tekrar mı silsem acaba

tatlım o uyku hali bende de peydah oldu son günlerde.. ben de acaba depresyona mı girdim diye düşünüyordum:26: eee normalmiş demek ki
ben de aynıyım son günlerde...demekki normal bi şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…