Selam kizlar ben geldim.
Boo gecmis olsun canim benim. Aman dikkat edin kendinize ve bebislere.
Su ara salgin dolasiyor ortalikd.
Kocisim bugun iste annem kardesim kahvaltiya geldi. Annemle temizlik yaptik.
Az once yolcu ettim. Simdi uzandim. Aksam olsada kocisim gelsee ozledim :)
benimde eşim işte.. sabah 7de gitti.. canım çok sıkıldı bugün.. uyu uyu şiştim sıkıntıdan uyumaktan..
annem hep uyku uykunun mayasıdır der.. ne doğru bir söz.. uyudukça uyuyasım geliyor.. son günlerde hamişliğin ilk günlerindeki gibi yeniden uyku hali çöktü bana.. sürekli uyumak istiyorum.. depresyona mı giriyorum ki demekten kendimi alamıyorum..
keşke benim annem de yakınımda olsaydı.. annemi özlediiiimmmm
benimde eşim işte.. sabah 7de gitti.. canım çok sıkıldı bugün.. uyu uyu şiştim sıkıntıdan uyumaktan..
annem hep uyku uykunun mayasıdır der.. ne doğru bir söz.. uyudukça uyuyasım geliyor.. son günlerde hamişliğin ilk günlerindeki gibi yeniden uyku hali çöktü bana.. sürekli uyumak istiyorum.. depresyona mı giriyorum ki demekten kendimi alamıyorum..
Ofpufya canim cok guzel olmus odaniz ve duvarlariniz. Gule gule kullansin prenses. Mobilyan yeni geldi boya kokusu ya da mobilya kokusu yok muydu canim? Hemen yerlestirmissin cicikleri.
cnm biraz atlamş gibi olcam amabnm de aynı marka odadan var da pek bi koku olmadı bi de dalinli suyla sildm ben dolapları pencereleri acp havalndrdm sonra da yerlştrdm bi iki gun sonra cicileri onların da kokusu sardı odayı hemen gtti moblya kokusu
dalinle yıkadm cicileri ben gerçekten çok haff hoş bi koku saldı tavsye ederm ...
amin canım...bi bilsem sebebini :26:canım aynendoğurdum doğuracağım gibi oluyor çatıdan mı acep?? inşallah ya normal yaparız doğumu, kaydıraktan kayar gibi doğsun kuzularımız
canım,mart ortası gibi rahat gezebilir misin ki :26: şimdi bile fazla gezemiyorum ben,o zaman hiç gezemem...sen öyle olmazsın inşallah :26:Boo, dertsiz gecmis olsun kizlar idrar yolu enfeksiyonuna kapildi herkes Allahim korusun bebeklerimizi:26:
Ofpufya odaniz harika gule oynaya kullanin, ne guzel de yerlestirmissin ciclerinizi
Biz kocisle mart ortasi almaya karar verdik eksiklerimizi, cok israr ettim bu hafta sonu gidelim diye az kaldi daha hic bisey baktirmadin bana falan diye soylendim, simdiden o moda girersek 2 ay dayanamam ben sabirsizlaniyorum, vakit gecmiyo zaten, sen en azindan hissediyosun icinde ben onu da yapamiyorum dedi, bende uzuldum sonra israr ettigim icinderdi buymus meger bende useniyo geciktiriyo falan diye kiziyodum icten ice
ohhhkizlar kocise aksam yemrge ne hazirliy demistim. Hangisi kolayina gelirse hatun demisti. Kocisim geldi simdi disardan soyledim dedim nasil guluyo :) opuldunuz yarin gorusuruzz
ben alalı 10 gün falan oldu ama hala koku varCanım hiç koku yoktu bende şaşırdım öyle olunca yerleştirdim bugünde kontrol ettim şaşılacak derecede koku yok aslında buna çokta sevindim evde kızımın eşyaları göçebe gibi ordan oraya taşınıyordu yerini buldu :)))
ben de aynıyım son günlerde...demekki normal bi şeymiştatlım o uyku hali bende de peydah oldu son günlerde.. ben de acaba depresyona mı girdim diye düşünüyordum:26: eee normalmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?