- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Kızlar Hil-bur'un kuzucukları sağlıka dünyaya gelmiş şükürler olsun.
Bebişler küvözdeymiş,
Kiloları gayet iyiymiş
Hil_bur'unda sağlık durumu iyiymiş
Allah analı,babalı büyütsün,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin inşallah...
Bebişler küvözdeymiş,
Kiloları gayet iyiymiş
Allah analı,babalı büyütsün,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin inşallah...
Ha ha hay ben biliom kiiiiiiiiiiiiiiiiii , babam sağolsun, ortaokula kadar her yaz tatilinde deli gibi camiye kursa gittim kiiii :) mayoylan poz verdiğime bakma
kızlar göğüslerinde çatlak olan var mı gerçi çatlaktan sonra yapılacak bişe kalmamıştır heralde sanırım artık çok geç
Bebişler küvözdeymiş,
Kiloları gayet iyiymiş
Evettt nisan anneleri ilk bebislerine kavustu ne guzel
Bizim kiz mira hanim pek durmayacaj gibi korkuyorum kizlarrrr dun sancim vardi bugun de karnimda sertlik vardi bi yerini dayadi herhalde ama uzun sure saatlerce sertlik gecmedi canim acidi ara ara sonra basim agridi midem bulandi doktoru aradim kontrole gittim
UltrSonda normal hersey 1740 gr olmus kizimbsi asagda normal doguma engel bir sey yok ddi
Nstye girdim sancilar icin sonucu gosterince agrilarin var yrn sabah tekrar nstye sokcam ddi korkuorum kizlarrr
Ins erken dogum riski olmazzzzzz bakalim yrn nasil cikcak sonuclar ben calismayi dusunuodum 37.haftaya kadar ama yrn doktor ne dicek bilmiorum eger riskliyse mecbur izne cikcam
Bebecim ben pijamaları Haluk Bayram com ve lohusashop dan aldım canım . Eski bedenime göre aldım hamilelik oncesine göre yani :)
Bebişler küvözdeymiş,
Kiloları gayet iyiymiş
Selam kızlar,
bugun diyetisyene gittim listemi aldım evde yemek pismezken nasıl uygulayacağım bilemedimm
48 saat tatlı yemezsem canim istemezmiş off yani off
Bu arada ilk bebisler gelmiş rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin
Mezoss bisiy sorucam Lohusa takımlarını hangi siteden aldın ve bedeni nasıl tutturdun
begenmedigin olunca kolay degisim oldu mü , cok mü şey sordum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?