2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Maşallah ilk miniklerimiz hayata merhaba demişler.
Allah sağlıkla sıhhatle büyüdüklerini de göstersin inşallah anneciği ile babacığına.
Darısı başımıza kızlar :)

Allah saglikli uzun omurler versin anali babali buyutsun insallah

Ha ha hay ben biliom kiiiiiiiiiiiiiiiiii , babam sağolsun, ortaokula kadar her yaz tatilinde deli gibi camiye kursa gittim kiiii :) mayoylan poz verdiğime bakma

çok güldüm kız hanipeks, alemsin valla.
Ben de aynen babam sayesinde her yaz, istisnasız gittim camiye kursa :)
Her yılda tam Kuran'a geçme aşamasında tatil biterdi, okulda yine unutur, bir dahaki yıl sil baştan başlardım :)

kızlar göğüslerinde çatlak olan var mı gerçi çatlaktan sonra yapılacak bişe kalmamıştır heralde sanırım artık çok geç

Göbeğim çatır çatır çatladı canım ama göğüslerimde şimdilik bişey yok. Bendeki bu deriyle oralarda çatlar ama eminim.

Evettt nisan anneleri ilk bebislerine kavustu ne guzel
Bizim kiz mira hanim pek durmayacaj gibi korkuyorum kizlarrrr dun sancim vardi bugun de karnimda sertlik vardi bi yerini dayadi herhalde ama uzun sure saatlerce sertlik gecmedi canim acidi ara ara sonra basim agridi midem bulandi doktoru aradim kontrole gittim
UltrSonda normal hersey 1740 gr olmus kizim bsi asagda normal doguma engel bir sey yok ddi
Nstye girdim sancilar icin sonucu gosterince agrilarin var yrn sabah tekrar nstye sokcam ddi korkuorum kizlarrr
Ins erken dogum riski olmazzzzzz bakalim yrn nasil cikcak sonuclar ben calismayi dusunuodum 37.haftaya kadar ama yrn doktor ne dicek bilmiorum eger riskliyse mecbur izne cikcam

anam Nisan annelerinin ilk bebisleri gelmis Allah anali babali saglikla buyutsun insallah, dairisi hepimizin basina

kisa zamanda kuvezden cikip evlerine donerler umarim

Dogum hikayelerini merakla bekliyorum

ilk bebişlerimiz gelmiş.. allah analı babalı büyütsün.. darısı bizlerin başına inşaallah...annelerini en kısa sürede hikayelerini anlatması için bekliyoruz...

Allah anali babali buyutsun minikleri. Hayirli, uzun ve guzel bir omurleri olsun insallah. Gazsiz, bol sutlu gunler diliyorum

Darisi da artik sirasiyla bizlerin basina..

Selam kızlar,
bugun diyetisyene gittim listemi aldım evde yemek pismezken nasıl uygulayacağım bilemedimm
48 saat tatlı yemezsem canim istemezmiş off yani off
Bu arada ilk bebisler gelmiş rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin

Mezoss bisiy sorucam Lohusa takımlarını hangi siteden aldın ve bedeni nasıl tutturdun
begenmedigin olunca kolay degisim oldu mü , cok mü şey sordum :26:

Canim gecmis olsun o dayamayi benim oğlan da yapıyor hele yürürken yapışmıyor mü karnımın duvarına geriyor da geriyor
yatip okşuyorum konuşuyorum gidiyor inşallah birşey çıkmaz yarin haberlerini bekliyoruz cnm

Bebecim ben pijamaları Haluk Bayram com ve lohusashop dan aldım canım . Eski bedenime göre aldım hamilelik oncesine göre yani :)

yaglar kremler nemlendiriciler ....
kasıgma dogru gobegmn alt tarafında başlamş çatlamalar ... ne yapayım hıdır elmden gelen budur
inş bu kadarla kalır dmekten başka çarem yok :26:

Son düzenleme:
Cok sukur kaynana muhabbetini atlattik kizlaf. Evimizdeyiz. Sarim sarim.oldu evindede misafir vardi.
Kizim kizim deyip.durdu ama.yemezler. Anneme gidicem kararliyim.

ilk bebeklerimiz gelmiş
analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah

Görkemre yarın bizi habersiz bırakma;inşallah vaktinde gelir kuzucugumuz

canım ya minnacıktır onlar şimdi.
allahım sağlıkla hastaneden çıktıklarının da haberini alırız inşallah
yemeklerini yiyolar mı acaba

mergenim sen hil_bur u görüp de gaza gelme olur mu

hil-bur arkadaşımızın gözü aydın.hayırlısıyla darısı bizlerin başına.kızlarr ya yavaş yavaş sona mı geldik ne

buarada akşam annemle telde konusuyordukta aklıma geldi bebek mevlidinde neler yapılıyor tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.ne yapılıyor neler dağıtılıyor?

tatlı konusunda yalan söylemişler canım, bir ay listeye tamamen uydum ; bu haftasonu çok stresliydim; 2 günde 6 kişilik pastayı yedim; bugün de pizza ve kek yedim; yani 48 saat ne 13 gün tatlının tadını biliyorsan beynin unutmuyor
zayıf anında sırtından vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…