2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben bugün galiba ayaklarını gördüm, resmen ayak tabanı elime geldi, poposu yada neyi olduğunu bilmediğim yerlerini hep dayıyordu ama bu minik şeyi ilk defa gördüm. benimkinin başı aşağıda bel kemiğime baskı yapıp belimi ağritıyor.

ama mira aceleci galiba sancın da olduğuna göre; 5 haftayı aktarabilsen güzel olurdu ama hiç riske atma.ovalayınca geçmiyorsa ciddi bişeydir.

Sag tarafima hep dayiyordu benimde poposymus sola ayaklari koyuyormus bugun baya kasildim ama
Bende 5 haftayi aktarmak istiorum da bakalim durum neyi gostercek yrn netlesir sanirim canim

Ahaha yok kiz iste bilmiyor, dogum sandı:) haftayı dogum yapanların cogu bile bilmiyor esler ne yapsın.
Afiyet olsun benimki o seviyeyi de bilmiyor hala 1.level
:) senin ama bi erken doğum maceran olmuş ondan korkmuş adamcağız
ben merak ediyorum bizimki napıcak, Allahım o günleri göstersin hepimize inşallah
bakıym bebişlemi daha çok ilgilencek benle mi:))

maşallah bebişine, inşallah yarın bi sorun çıkmaz, bebişin vaktinde gelir
ben foruma girmeye tırsmaya başladım :18:
Allahım bize sabır, bebeklerimize sıhhat wer..

hil bur arkadaşımızın gözü aydın, Allah bebişlerinle sağlıklı günler nasip etsin
çarçabuk toparlansınlar inşallah..

bende senin gibi düşünüyordum ama hastanelerde oluyormuş zaten, önce sor canım boşuna götürme.

sağol cnm verdiğin bilgiler için sen bebek bakım ürünlerini ne aldın bu arada

sağol cnm verdiğin bilgiler için sen bebek bakım ürünlerini ne aldın bu arada

sebamed aldm cnm yani pişik onleyici krem ile şampuan aldm bi tek bi de bebe yagı alıcam onu da sebamed bi de pişik tedavi edici krem olarak da sudocrem alıcam ....

Günaydııın anneleer ve tatlı bebişleriii dün doktora gittik tekrar bebeğimiz de bişey yok çok şükür idrar yolu enfeksiyonundan olan bir kanamaymış bebeğim 2 kilo olmuş haftamız önde gidiyo
dün içtiğim ilaçtan sonra daha da rahatladım :) herkese sağlıklı mutlu huzurlu günler

geçmiş olsun canım..bebişinede maaşallah..

günaydın kızlar hılbur arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun yawrularına kavuştu boo arkadaşım geçmiş olsun geçen benimde aynı şekilde oldu ben iltihaptan dolayı olduğunu anladım çok rahatım walla eşime kalsa başım ağrısa doktora gitcez ama ben gitmedim zaten öle abartılacak bi kanama değildi

ben çok korktum ilk defa başıma gelince çok şükür bebeğimde bişey yok sana da geçmiş olsun

günaydın kızlar,

mutlu güzel bi gün olur umarım hepimiz için,
dün okul tam çıkış saatine doğru tuvalete girdim, çıktım , normal bişe yok, tam çıkıcakken bi 10 dk sonra bi daha gidiyim dedim, günlük ped vardı o ıslanmış, bi de külodum da ıslak, nası korktum anlatamam, çıkışa da 4 dk var, hemen doktoru aradım yakındaysan gel bakalım dedi, dedim 1 saat sürer ama geliyorum, gittim, ultrasonla da alttan da baktı, ıkındırdı bilmemne, bişe yok ben göremiyorum dedi, bi de nst çekelim dedi, çok eğlenceliydi, bayıldım nstye:), hareketlerini duyuosun,kalp atışlarını falan , bütün akşam orda kalabilirdim
sonra gazlı bez içine turnusol kağıdı koydu her ihtimale karşı dursun 1-2 saat bişe olursa ararsın dedi, sabaha kadar tuttum bi renk değişimi olmadı, yani idrar kaçırmışım gülsem mi ağlasammı bilemedim, bebeğim 1452 gr , suyu iyi, herşey normal, ama ters dönmüş, poposu idrar kesemin üstünde, olur böle o hareket eder, sen ani hareket edersin kaçırırsın dedi, adamceğiz de akşam 7ye kadar benim için bekledi valla, nst ancak bitti, saolsun, oysaki ben işemişim işte

Günaydın...

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün olması dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…