Evettt nisan anneleri ilk bebislerine kavustu ne guzel
Bizim kiz mira hanim pek durmayacaj gibi korkuyorum kizlarrrr dun sancim vardi bugun de karnimda sertlik vardi bi yerini dayadi herhalde ama uzun sure saatlerce sertlik gecmedi canim acidi ara ara sonra basim agridi midem bulandi doktoru aradim kontrole gittim
UltrSonda normal hersey 1740 gr olmus kizimbsi asagda normal doguma engel bir sey yok ddi
Nstye girdim sancilar icin sonucu gosterince agrilarin var yrn sabah tekrar nstye sokcam ddi korkuorum kizlarrr
Ins erken dogum riski olmazzzzzz bakalim yrn nasil cikcak sonuclar ben calismayi dusunuodum 37.haftaya kadar ama yrn doktor ne dicek bilmiorum eger riskliyse mecbur izne cikcam
Bebecim ben pijamaları Haluk Bayram com ve lohusashop dan aldım canım . Eski bedenime göre aldım hamilelik oncesine göre yani :)
ben bugün galiba ayaklarını gördüm, resmen ayak tabanı elime geldi, poposu yada neyi olduğunu bilmediğim yerlerini hep dayıyordu ama bu minik şeyi ilk defa gördüm. benimkinin başı aşağıda bel kemiğime baskı yapıp belimi ağritıyor.
ama mira aceleci galiba sancın da olduğuna göre; 5 haftayı aktarabilsen güzel olurdu ama hiç riske atma.ovalayınca geçmiyorsa ciddi bişeydir.
:) senin ama bi erken doğum maceran olmuş ondan korkmuş adamcağızAhaha yok kiz iste bilmiyor, dogum sandı:) haftayı dogum yapanların cogu bile bilmiyor esler ne yapsın.
Afiyet olsun benimki o seviyeyi de bilmiyor hala 1.level
maşallah bebişine, inşallah yarın bi sorun çıkmaz, bebişin vaktinde gelirEvettt nisan anneleri ilk bebislerine kavustu ne guzel
Bizim kiz mira hanim pek durmayacaj gibi korkuyorum kizlarrrr dun sancim vardi bugun de karnimda sertlik vardi bi yerini dayadi herhalde ama uzun sure saatlerce sertlik gecmedi canim acidi ara ara sonra basim agridi midem bulandi doktoru aradim kontrole gittim
UltrSonda normal hersey 1740 gr olmus kizimbsi asagda normal doguma engel bir sey yok ddi
Nstye girdim sancilar icin sonucu gosterince agrilarin var yrn sabah tekrar nstye sokcam ddi korkuorum kizlarrr
Ins erken dogum riski olmazzzzzz bakalim yrn nasil cikcak sonuclar ben calismayi dusunuodum 37.haftaya kadar ama yrn doktor ne dicek bilmiorum eger riskliyse mecbur izne cikcam
hastanede ilk etapta memeden süt gelemez diye.veya bebeğin de emiş gücü başta kuvvetli olamayacağını düşündüğümden elektrikli ğöğüs pompası götüreceğim hastaneye. onunla memedeki süt akışkanlığını teşvik edip ilk günlerde bebek aç kalmasın diye hemen başlamayı düşünüyorum.
allah hepimizin sütünü bol etsin inşallah.
Ya biz hala isim konusunda kararsıziz( Herkes soruyor ben yok henüz karar vermedik demekten utanmaya başladım :))
MİRAY
MEYRA
ALYA
HÜMA
Sizce?
AYY YERİZ BİZ SENN KUZUCUGU BENM DE KIZIM ÇOKK OPYR SENN FISTIGI
CNM YEŞL DALİN VAR BENDE ÇOK HOŞ KOKUSU DEDGM GİBİ BUTUN DOLAP MİS GİBİ KOKUO HALAKİ BEN YUMUŞATICI KULLANMADM BEBEGN ÇAMAŞIRLARNDA .... CNM BEN PARK YATAK ALMADM AMA NETTE DOLAŞRKEN ŞU PARK YATAKLAR İLGİMİ ÇEKMİŞTİ Bİ BAK İSTERSEN
ANIL OCUK RNLER , crest - tortoise baby, 0324 235 77 70
sağol cnm verdiğin bilgiler için sen bebek bakım ürünlerini ne aldın bu arada
Günaydııın anneleer ve tatlı bebişleriii dün doktora gittik tekrar bebeğimiz de bişey yok çok şükür idrar yolu enfeksiyonundan olan bir kanamaymış bebeğim 2 kilo olmuş haftamız önde gidiyo
dün içtiğim ilaçtan sonra daha da rahatladım :) herkese sağlıklı mutlu huzurlu günler
günaydın kızlar hılbur arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun yawrularına kavuştu boo arkadaşım geçmiş olsun geçen benimde aynı şekilde oldu ben iltihaptan dolayı olduğunu anladım çok rahatım walla eşime kalsa başım ağrısa doktora gitcez ama ben gitmedim zaten öle abartılacak bi kanama değildi
ben çok korktum ilk defa başıma gelince çok şükür bebeğimde bişey yok sana da geçmiş olsun
çök iyiyizz merak etmeyin....
32+6 da derin 2230 gr,deniz 2005 gr geldiler..3 saniye gördüm.. iyiler ama küvözdeler..ilk sütlerimi yolladım..10cc saarı bi sıvı geldi...çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?