- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Bende haftasonu Fatma Şahini takip ettim resmen :)) Bir programa katıldı soru üstüne soru neyse sonunda moderatör sordu soruyu, paket içeriğinde hızlandırıyoruz dedi ama bence bize yetişmeyecek , Haziran öncesi bitirirler blki ama biz yararlanır mıyız ki ?
Mergencim ben 61 kilo oldum ...
Ya benim cadı her sabah benle uyanırdı bugün hala kıpırtı yok , Müzik dayadım şimdi karnıma hareketlenir diye ama çok hafif bir kıpırtı hissettim mi hissetmedim mi onuda anlamadım , sallıyorum resmen göbeğimi artık hareketlensin diye tık yok , Karnıda tok :) ne ister ki ?
Günaydın kızlar,
bugun erkenciyim diyet listesi sağolsun , 1 dilim peynir bir yumurta 5 zeytin iki ceviz ici , 2 dilim ekmek , kahvaltım bitmek bilmedi ne uzun listeymis
11de de meyve ve süt içiciğiiim o yüzden uyumak yassaaaak
Cook azizliyim geceden öğle yemeğimi hazırladım bile , bakalım ne kadar gider böyle
günaydın arkadaşlar,nasılsınız?
off benim canım çok sıkılıyor. hergün aynı şeyleri yapmaktan bıktım.
sürekli evdeyim doğru düzgün bir konuşacak arkadaşım yok.
evde çok sıkılıyorum sürekli uyuyorum.
hil_bur arkadaşımızın bebekleri gelmiş. allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah.
Yok hayatim ne piri taze gelin gibiyim ne olduysa bana
Allah Allah ,benim her gittiğim Dr 39. Hafta girişinde diyor hatta bu takvimler 32+1 e 33 diyorya drlar 32 olarak sayıyor.
Tüp bebek falan değil ,değil mı ?
38,39,40 sa 40 ta alsin ne zorluğu ya bu kadar olmus 2 hafta neki.yalana bak erken alsin ki kuvoz için müşteri çıksın .
Bebek 1 gün daha dursa kar.bana garip geldi hayatım erken dogum riskin yoksa konuyu ertele,bekle derim...
15 günde çağırması para meraklısı olanlarda oluyor canım yaa. bir anormallik olmadığı sürece gerek yok 15 güne.. maalesef benim dr da 15 gün dedi.. nst sıklaşacak.. hiç bence gerek yok ben gitmeyeceğim... erken almasını isteyen arkadaş dr kendi için yapıyor sakın aldırma benimde sezeryan 10 nisan görünüyor sadece diğeride sezeryan olduğu için 04 de alacak izin verme.. 1 gün bile önemli yavrucuklarımıza... anne karnında zaten hazırlıksız gelecekler sancı olmadan bir anda.. sancı olsa kendilerini hazırlarlar..
oooooooooooooooo herkes burdaymış maşallah
ben bugün oğluşun cicilerini yıkadımm ev miss gibi koktuancak yarın kurur yarında ütümüzü yapıp yerlerine yeşleştiricem
asması bile çok zevkliydi minicik minicik hepsi
günaydın hanımlarrrrr =)
dün 5 günlük raporumu aldım evdeyim artık...ama hala bişi yiyip içemiyorum pek leblebi süt ayran ve haşlanmış karnıbahar tüm gün yemeğim. ama en azından ilk kez gece uyanmadan uyumuşum sabaha kadar deliksiz =) midem hiç yanmadı sanırım doğuma kadar da böyle gidecek yiyeceklerim
15 günde çağırması para meraklısı olanlarda oluyor canım yaa. bir anormallik olmadığı sürece gerek yok 15 güne.. maalesef benim dr da 15 gün dedi.. nst sıklaşacak.. hiç bence gerek yok ben gitmeyeceğim... erken almasını isteyen arkadaş dr kendi için yapıyor sakın aldırma benimde sezeryan 10 nisan görünüyor sadece diğeride sezeryan olduğu için 04 de alacak izin verme.. 1 gün bile önemli yavrucuklarımıza... anne karnında zaten hazırlıksız gelecekler sancı olmadan bir anda.. sancı olsa kendilerini hazırlarlar..
Haşlama Karnıbahar bana ağır geliyor yiyebiliyorsan ne güzel, Zorluyorum ama sonra midemde bir yanma bulantı şişme gibi mix ataklar yaşıyorum, Gerçi bunu o tarz tüm sebzelerde yaşıyorum,(
Ohhh maşallah...
Darısı benim başıma inşallah.
İzne çıkayım bende başlıcam hazırlıklara...
benim doktorumda artık 15 günde bir dedi
ama ben para için olduğunu düşünmüyorum bizim farklı bir durumumuz var kontrollu gitmemiz lazımnts ye de bağlıcaz dedi
benim doktorumda artık 15 günde bir dedi
ama ben para için olduğunu düşünmüyorum bizim farklı bir durumumuz var kontrollu gitmemiz lazımnts ye de bağlıcaz dedi
ayy o zaman benimki tam para meraklısı...
son 2-3 muayenemize 15güne bir gidiyoruz, bebişimi erkenden almak istiyor :18: cellat bu adam
iyi de kızlar ben 40. hafta diye inat ederim bide bebeğime bişey olursa ondan da korkuyorum. bide bu doğum kanalına girme olayı varmış. doğum kanalına girerse doğum zorlaşıyormuş... zaman azaldıkça tutuştum ben :18:
Nasil para meraklısı?15. Güne ekstradan ücret mı veriyorsunuz?
Ayda bir ücretli ,kontrol ucretsizdir .bana öyle bir teklifte bulunsunlar bakalım.kızlar öyle şey olmaz .veriyorsaniz bebegide alırlar erkenden kan da takarlar kuvozde kullanırlar ...
Ayrıca 30. Hafta sonrası 15 gündür 34-36 hafta sonrası haftada birdir.
Nasil para meraklısı?15. Güne ekstradan ücret mı veriyorsunuz?
Ayda bir ücretli ,kontrol ucretsizdir .bana öyle bir teklifte bulunsunlar bakalım.kızlar öyle şey olmaz .veriyorsaniz bebegide alırlar erkenden kan da takarlar kuvozde kullanırlar ...
Ayrıca 30. Hafta sonrası 15 gündür 34-36 hafta sonrası haftada birdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?