2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Zapzup,bebek gelişimlerini takip ediyorsun bende senin bu halleri takipteyim.icim tuhaf oluyor.
Şimdi hani eskilere kızarız falan ya bizde bebek küçükse (eskilerin gözler usg gibidir bakınca Nisan tikacina kadar görürler)geriden gelirse o geline kıza pirinç lapasi yedirirler .hakikaten de büyür Rabb'imin izniyle.
Seker yoksa bir denesen mı hani tam bebeklerin gelişiminin en cok arttığı son iki ay.
Gelişim olmazsa veya durursa alırlar çünkü

Durumların iyi olmasına çok sevindim canım, Senin tam dinlenme vaktinde işler sana yığılmış ama hareket enerji olur diyelim olumlu yanından bakalım :)))

Bizimde bu Cuma kontrolümüz ,haftaya Cuma 2. doz tetanoz aşımız,

beni sayfadan atmasınlar diye bayramlık ağzımı açamıyorum. onaylayacaklarsa onaylasınlar artık yada bizi beklenti içinde bırakmasınlar. onlar yüzünden doğum iznine çıkacağımız tarihe bile karar veremiyoruz. kendi maaşlarını artırmaya gelince bir gecede çıkar yasalar, ödenekler bir çırpıda onaylanır. bizim bebeklerimizin anne sütü alma hakkına gelince bir senedir konuşamadılar daha.

bebişin uyuyordur annesi rahatsız etme

bir süre dikkat et canım, şeker hem bize hem bebeğimize zara. gerç ben dün akşam bozdum artık ama bir kere ile kalır umarım. bundan sonra kaçamak yapmamam lazım

canım aileden uzakta olmak zor, tabi yaşayan bilir mutlaka zor bir durumdur ama dünde sıkılıyorum diyordun.
salma kendini şimdiden bunalıma girmemek lazım daha bunun loğusalığı var.
bebeklerin gelmesine az kaldı. ondan sonra etrafında kalabalık olacak, bu yaz oldukça hareketli geçecek.

benim daha önce bir ameliyatım olduğundan doğumum sezeryan olacak. 4 nisan doğum tarihimiz ozaman 38+2 oluyoruz.
şimdi bir hafta daha beklemeli miyim?

15 günde çağırması para meraklısı olanlarda oluyor canım yaa. bir anormallik olmadığı sürece gerek yok 15 güne.. maalesef benim dr da 15 gün dedi.. nst sıklaşacak.. hiç bence gerek yok ben gitmeyeceğim... erken almasını isteyen arkadaş dr kendi için yapıyor sakın aldırma benimde sezeryan 10 nisan görünüyor sadece diğeride sezeryan olduğu için 04 de alacak izin verme.. 1 gün bile önemli yavrucuklarımıza... anne karnında zaten hazırlıksız gelecekler sancı olmadan bir anda.. sancı olsa kendilerini hazırlarlar..

oooooooooooooooo herkes burdaymış maşallah
ben bugün oğluşun cicilerini yıkadımm ev miss gibi koktu ancak yarın kurur yarında ütümüzü yapıp yerlerine yeşleştiricem
asması bile çok zevkliydi minicik minicik hepsi

benim doktorumda artık 15 günde bir dedi
ama ben para için olduğunu düşünmüyorum bizim farklı bir durumumuz var kontrollu gitmemiz lazımnts ye de bağlıcaz dedi

ayy o zaman benimki tam para meraklısı...
son 2-3 muayenemize 15güne bir gidiyoruz, bebişimi erkenden almak istiyor :18: cellat bu adam
iyi de kızlar ben 40. hafta diye inat ederim bide bebeğime bişey olursa ondan da korkuyorum. bide bu doğum kanalına girme olayı varmış. doğum kanalına girerse doğum zorlaşıyormuş... zaman azaldıkça tutuştum ben :18:

Ohhh maşallah...

Darısı benim başıma inşallah.
İzne çıkayım bende başlıcam hazırlıklara...

Haşlama Karnıbahar bana ağır geliyor yiyebiliyorsan ne güzel, Zorluyorum ama sonra midemde bir yanma bulantı şişme gibi mix ataklar yaşıyorum, Gerçi bunu o tarz tüm sebzelerde yaşıyorum, (

Nasil para meraklısı?15. Güne ekstradan ücret mı veriyorsunuz?
Ayda bir ücretli ,kontrol ucretsizdir .bana öyle bir teklifte bulunsunlar bakalım.kızlar öyle şey olmaz .veriyorsaniz bebegide alırlar erkenden kan da takarlar kuvozde kullanırlar ...
Ayrıca 30. Hafta sonrası 15 gündür 34-36 hafta sonrası haftada birdir.

Haşlama Karnıbahar bana ağır geliyor yiyebiliyorsan ne güzel, Zorluyorum ama sonra midemde bir yanma bulantı şişme gibi mix ataklar yaşıyorum, Gerçi bunu o tarz tüm sebzelerde yaşıyorum, (

çok fazla da haşlamıyorum canım böyle sert bırakıyorum biraz ama işte haftaya karaciğer ultrasonum çekilcek o zamana kadar böyle yemem lazım artık gaviscon içmek istemiyorum o da midemi bulandırıyo ve sanki tıkıyo :S

ama ben para için olduğunu düşünmüyorum bizim farklı bir durumumuz var kontrollu gitmemiz lazımnts ye de bağlıcaz dedi

Kontrol süreleri var hastanelerin, benim gittiğim hastanede 10 gün içinde ki kontrol ücretsiz, sgklılara , benim özel sigortam var 15 gün içinde ücretsiz, Onu sorup 2. randevuyu ona göre ayarlasanız..

sizin nası farklı bi durumunuz vardı canım?
bi de nst çok güzel ya bayıldım ben:)

ilk doğumsa korkma korkutuyorlar özellikle normal isteyenlere.. valla bana oğlumda yaptılar.. dr kasap diyorlarmış yeni öğrendim... 39 hafta içinde olsun diye diret..

canım heryer de bir değil bizimde kontrol süresi 10 gün ama bende konuşmayı düşünüyorum hastaneyle.15 günde bir muayane parası ve ntsyede giriceğim için 90 tl vermek istemiyorum:26:

doğru canımda ewet ücretli biri. diğeri ücretsiz denk geliyor

Arkadaşlar benim pazar gününden bu yana sağ kolum çok uyuşuyor. Çantamı omzuma asıp sağ dirseğimden kolumu büküp elimle çantamın sapını tuttuğumda farkettim ilk olarak. Kolumu bükünce sanki parmak uçlarıma kan gitmiyor. Anlamadım gitti. Dün daha şiddetliydi, bugün yazı yazamayacak haaldeyim. Dr u aramadan sizlere sorayım istedim. Sağlık ocağında sabah, hemşire kan alacak, lastiği bağladı o kan alana kadar elim mosmor oldu ve hemen çıkarttırdım. fenalık geçiriyorum sandım. Tansiyonumu ölçerlerken de öyle, tansiyon aleti şiştikçe canım yandı elim morardı. Neden ki? inşallah önemli bir şey değildir.

kızlar has zeytinyağı daha önce yazdım mı bilmiyorum ama hem bağışıklığı kuvvetlendiriyor hemde çok sağlıklı banyo sonrası lütfen bebek yağı kullanmayın.. ben zaten hiç kullanmadım ilk oğluşumda da zeytinyağlı sabun banyoda vücuduna.. banyo sonrası da zeytinyağı markette değil eğer bulabiliyorsanız esas yerlerinden. emin olun ben oğlumda hiç dr bilmezdim.. dilerim bundada öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…