2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kontrol süreleri var hastanelerin, benim gittiğim hastanede 10 gün içinde ki kontrol ücretsiz, sgklılara , benim özel sigortam var 15 gün içinde ücretsiz, Onu sorup 2. randevuyu ona göre ayarlasanız..
bizimkide 10 gün canım ama ben konuşup halledicem o meseleyi 15 günde bir 90 tl vericem yoksa:26:
sizin nası farklı bi durumunuz vardı canım?
bi de nst çok güzel ya bayıldım ben:)

canım oğluşun kalbi arada hızlı atıyormuş ritim bozukluğu çıktı yani.en son kontrolde iyi çıktı ama biz yinede içimizde şüphe kalmasın diye birde doğum anında çoçuk dokturuna ihtiyaç varmı doğum ne şekilde olmalı öğrenmek için bu hafta eko çektiricez.inşallah hiç bir proplem çıkmaz ekoda da:26:

geçmiş olsun canım ama hiç bir fikrim yok sen doktorunu ara bi bence:26:

canım heryer de bir değil bizimde kontrol süresi 10 gün ama bende konuşmayı düşünüyorum hastaneyle.15 günde bir muayane parası ve ntsyede giriceğim için 90 tl vermek istemiyorum:26:

Benim gittiğim hastanede 10 gün ,
13. Güne vermişti gittiğimde bankodaki hatun 10 gunu gecmis dedi benim hemen gözler devrildi.o zaman kontrolleri 10 günde bir yapın dedim tabi falan dedi kiz hemen giris yapti.Dr a da söyledim ücret almayacak ha bu arada ücreti 35 lira usg nst hepsi dahil kan ,idrar testleri hariç.kusura bakmasınlar ama miyMiy konuşmasına ekstra ücret vereceğime cocuklarımı yemeğe götürürüm.

nasıl dikkatlisin sen ya :) fark ettin demi herkesin bebişlerinin gelişimi önden gidiyor bende ahh diye içmden geöiriyorum benimki vaktinde çıksa keşke diye ama doktorumuz baştan beri böyle bir durum olduğu için problem değil dedi yani sonradan gelişim geride kalmadı ama dediğini yapayım coçukken hasta olunca annem yapardı pirinç lapası yoğurtla yerdim yapayım bari faydası işallah olur canımsın sen ya

gaviskon bana da kötü geliyor bana doktorum renie duo verdi bunu içmasi daha güzel bundan al iç yanma olunca içiyorum hemen geçiriyor

canım heryer de bir değil bizimde kontrol süresi 10 gün ama bende konuşmayı düşünüyorum hastaneyle.15 günde bir muayane parası ve ntsyede giriceğim için 90 tl vermek istemiyorum:26:
canım öncelikle merhaba nasılsın umarım herşey yolundadır ben ayda 1 gidiyorum ve sadece 40 tl ödüyorum eğer 10 günnü geçmemişse ücret almıyorlar :26:buhafta kontrolüm var kaç güne düşürür bilmem bide dr çok ilgili sağ olsun 90 tl biraz fazla geldi bana gerçektende herkez tuttura bildiğine sezeryan sadece 600 tele eğer özel oda istersem 800 tl dedi bana çok normal geldi bide özel hastane gittiğim inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi

selam canlar...

geçmişe hızlıca baktım..

ersnil tatlım kaynanalarımız analarımıza gidicez diye pek ilgili olmaya başlamışlar.. benimki de annemlerin aldıklarını görünce utanmış olsa gerek bi sürü kıyafet almış dün eşime söylemiş.. ne zaman getirecek bilemiyorum tabii.. ama çok komikler yaaa..

hil_bur un kuzuları gelmiş.. çok şükür sağlıcakla gelmişler.. ömürleri sağlıklı,mutlu ve uzun olsun..

kontrol süreleri ile ilgili konuşulmuş.. benim gittiğim klinikte de 10 gün kontrol süresi.. 11. gün gidince ücret alıyorlar.. benim doktorum hala ayda 1 çağırıyor.. ama ben bu sefer 3. haftaya aldım randevuyu.. bir sonraki gidişimden sonra ise haftada 1 çağıracakmış öyle dedi.. yani son ay haftada 1 çağırıyor.. ama son aya dek ayda 1

Günaydın kızlar diyeceğim ama öğlen olmuş :)
Evde olmanın tadını çıkarıyorum, 10 buçuğa kadar uyudum.
Sonrada çalışırken aceleden istediğim gibi yapamadığım şekilde bir güzel kahvaltımı yaptım :)
Kızımla değmeyin keyfimize

Bebde bende bunaldım , kayınvalidem kızım arada çık gel bu tarafa sıkılıyorsun diyor da ben orada daha cok sıkılıyorum :/
yaşıtım akraba gelinler var ama hep uzak , komşu istiyordum ya yanıma birileri taşındı paspas görünce sevinmiştim ,dün saat 12 yatak dasının yanından bir sürü erkek kahkahası konuşmaları, heralde bekar evi, şansıma ediyim ,cocuk olunca ben mı kaçarım onlar mı kaçar bilemem artık
En yakın arkadasım dostum işi bırakmış onu çağırdım gelecek inşallah cok bunaldım bu aralar, haftasonu ablam geldi hiç gitmesin istedim yalnızlık da bir yere kadar ...

Aman o zaman ye gitsin ya , ben nasıl pişmanım hamileliğinin basında o nutella kavanozlarını daha fazla tüketmedigime
demir ilacını geçe alıyorum ben uyku bastirinca canim , benim kan değerlerimi doktor cok beğeniyor arada içmesen de olur dedi vitamin falan kullanmıyorum zaten iyi ki de kullanmıyorum kazulet olurdum artık :26:

Benimki de 2 seferdir 3 haftada bir çağırıyor canım. 35. haftada gitmiş olacağım bir sonraki sefer.
Ondan sonrada 37. haftada çağıracakmış çatı muayenesi için

sanada şimdiden kolay gelsin canım
şimdiye kadar çok zevkliydi inşallah ütülerkende aynı zevki alırım

Saolasın canım benim...
Ben yıkama işini bitireyim ütü için kızları toplucam eve.
Şimdiden dedim kendinizi ayarlayın diye

Hiç bir fikrim yok canım.
Bence doktorunu aramalısın.

Komikler değil mi şekerim..

Bizimki hala 5 mendil 2 zıbında kaldı.Dünyaları alsada umrumda değil gerçi...
Benim aklım rahat olsunda gerisi hiç önemli değil.

Seninkide maşallah geçde olsa bir şeylerin farkına varması güzel..

kızımın papileri çok beğenmiştim akşam iş çıkışı gidip aldım mevlütte giydiririm diye 1 numara kalmamış 2 aldım sanırım büyük olacak ama olsun ayağına olduğunda giyer

Selam kızlarrrr.. Bi saattir geçmişi okuyorum anca yazabildim.. Benim gittiğim özel hastane sgklılara 12 tl. Aynen bnmde doktorum ayda bir çağırıyo ama ben bu aralarda yakınımızdaki bi polikliniğe qidip kendi çapımda kilo takibi yapıorum Haftaya p.tesi kendi doktorumda kontrolüm war ama bn bugün yine bi polikliniğe qitmeyi düşünüorm.. We şunu farkettim hepsi farklı şeyler söylüyo.. Poliklinikte idrar testi yaptılar idrar yolu enfeksiyonu war erken doğum yaparsın sen dedi beni korkuttu.. Hergün sanki böyle aniden suyum gelcekmişte doğuma gitckmiş gibi yaşıyodm. Dünde sağlık ocağından çağırdılar orda dedim böle böle die.. Gel bide biz yapalım dediler yaptılar ama hiç bişey çıkmadı sadece az su içiosun idrarın koyu bol bol su içmen lazm dedi. Anlamadım gittiii..

komik ki ne komik.. ama benimkinin farkına vardığı şey ne biliyo musun? sağda solda sürekli annem konuşuluyor.. neler neler hazırlamışlar diye. utandı elden.. el ne der kaygısı tamamen.. yoksa emin ol umrunda bile değiliz yani

ama ama ama bayıldım ben bunlara.. bu cicileri giyecek fıstık gelinim olsa keşke

çok sağol canım benim ben de sizlere sevindim çok şükür bir yaramazlık yok ne güzel topiğimizde :)

hadi bakalım hayırlı haberler olsun doktordan ssana da canım. benim de ilk doz bugün vuruldu 2. doz 1 ay sonra dedi bir de doğumdan sonr avarmış toplam 3 kere dedi.

Kızlar şu 32. hafta doğum raporu işini ne yaptınız?? Nasıl olacak şimdi dr dan raporu alıp ssk ya mı götürürcez??

Canım ben çalışamaz raporu aldım, izne çıktım.
SSK'ya bişey iletmen gerekmiyormuş, gittiğin hastane ssk ile anlaşmalıysa, rapor hastanede çıktığı anda ssk'nın ekranına da düşüyormuş zaten.
Bizim şirketin insan kaynakları benden bu raporun kopyasını ve hamile olduğumu gösterir ilk belgeyi istediler.
İkisini de son kontrolde hastaneden isteyip, kopyalarını mail attım.
Tek yapmamız gereken bu.

canım bu hastaneye göre değişiyor sanırım sskyla anlaşma oranına bağlı hastaneye mi bilmiyorum benim muayene ücreti 57 tl nts yede 30 tl aldılar
ve bu bize uygulanan fiyat 2013 den sonrakilere 70 tl olmuş muayane ücreti
bu haftaya cuma gidicem ben o zaman vericem bu parayı ama diğer 15 gün sonra ki çağırdığında konuşucam sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum zaten.bakalım.oğlum sağlıkla gelsinde para falan da görmüyor gözüm bi yerden sonra

iyiz çok şükür canım evde keyif yapıyoruz artık oğluşumlasiz nasılsınız bakalım
benim hastane biraz daha tuzlu canım muayane ücreti 57 tl nts de 30 tl
doğum ücretide eğer doktorum karar verirse ister normal ister sezeryan olsun 1750 tl ama ben kendim sezeryan istersem 2250 tl ve ben epudural istediğim için 2400 tl'ye gelecek bize doğum.neyse giden para olsun diyorum ne yapalım oğlumu sağlıkla kucağıma alayımda para her zaman kazanılır

ütülemeside çok zevki olacaktır. dün akşam eşime kızımın kıyafetlerini ben ütüleyeceğim dedim ( evlendiğimziden beri ütüyü o yapar) hele bir elle bir daha hiç bir ütüye elimi sürmem ben ütüleyeceğim diyor :)

Haşlama Karnıbahar bana ağır geliyor yiyebiliyorsan ne güzel, Zorluyorum ama sonra midemde bir yanma bulantı şişme gibi mix ataklar yaşıyorum, Gerçi bunu o tarz tüm sebzelerde yaşıyorum, (

karnıbaharı haşlayıp üzerine yoğurt ve matı sosu hazırlayıp dök. ben eşime sadece böyle yedirebiliyorum belki sende seversin

hiç bir fikrim yok canım, ihmal etme ara doktorunu

Bebeci senin seker kaçtı ki?
Anam beni diyete sokarsa birde .
İsin kötüsü de benim asla tatlı sevmemem ve yenemem.10 yıl dursam çikolata Yada tatlı aklıma gelmez.caya şekeri bile kasığı batirip çekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…