bizimkide 10 gün canım ama ben konuşup halledicem o meseleyi 15 günde bir 90 tl vericem yoksa:26:Kontrol süreleri var hastanelerin, benim gittiğim hastanede 10 gün içinde ki kontrol ücretsiz, sgklılara , benim özel sigortam var 15 gün içinde ücretsiz, Onu sorup 2. randevuyu ona göre ayarlasanız..
sizin nası farklı bi durumunuz vardı canım?
bi de nst çok güzel ya bayıldım ben:)
Arkadaşlar benim pazar gününden bu yana sağ kolum çok uyuşuyor. Çantamı omzuma asıp sağ dirseğimden kolumu büküp elimle çantamın sapını tuttuğumda farkettim ilk olarak. Kolumu bükünce sanki parmak uçlarıma kan gitmiyor. Anlamadım gitti. Dün daha şiddetliydi, bugün yazı yazamayacak haaldeyim. Dr u aramadan sizlere sorayım istedim. Sağlık ocağında sabah, hemşire kan alacak, lastiği bağladı o kan alana kadar elim mosmor oldu ve hemen çıkarttırdım. fenalık geçiriyorum sandım. Tansiyonumu ölçerlerken de öyle, tansiyon aleti şiştikçe canım yandı elim morardı. Neden ki? inşallah önemli bir şey değildir.
canım heryer de bir değil bizimde kontrol süresi 10 gün ama bende konuşmayı düşünüyorum hastaneyle.15 günde bir muayane parası ve ntsyede giriceğim için 90 tl vermek istemiyorum:26:
nasıl dikkatlisin sen ya :) fark ettin demi herkesin bebişlerinin gelişimi önden gidiyor bende ahh diye içmden geöiriyorum benimki vaktinde çıksa keşke diye ama doktorumuz baştan beri böyle bir durum olduğu için problem değil dedi yani sonradan gelişim geride kalmadı ama dediğini yapayım coçukken hasta olunca annem yapardı pirinç lapası yoğurtla yerdim yapayım bari faydası işallah olur canımsın sen yaZapzup,bebek gelişimlerini takip ediyorsun bende senin bu halleri takipteyim.icim tuhaf oluyor.
Şimdi hani eskilere kızarız falan ya bizde bebek küçükse (eskilerin gözler usg gibidir bakınca Nisan tikacina kadar görürler)geriden gelirse o geline kıza pirinç lapasi yedirirler .hakikaten de büyür Rabb'imin izniyle.
Seker yoksa bir denesen mı hani tam bebeklerin gelişiminin en cok arttığı son iki ay.
Ge111111111111lişim olmazsa veya durursa alırlar çünkü
çok fazla da haşlamıyorum canım böyle sert bırakıyorum biraz ama işte haftaya karaciğer ultrasonum çekilcek o zamana kadar böyle yemem lazım artık gaviscon içmek istemiyorum o da midemi bulandırıyo ve sanki tıkıyo :S
canım öncelikle merhaba nasılsın umarım herşey yolundadır ben ayda 1 gidiyorum ve sadece 40 tl ödüyorum eğer 10 günnü geçmemişse ücret almıyorlar :26:buhafta kontrolüm var kaç güne düşürür bilmem bide dr çok ilgili sağ olsun 90 tl biraz fazla geldi bana gerçektende herkez tuttura bildiğine sezeryan sadece 600 tele eğer özel oda istersem 800 tl dedi bana çok normal geldi bide özel hastane gittiğim inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizicanım heryer de bir değil bizimde kontrol süresi 10 gün ama bende konuşmayı düşünüyorum hastaneyle.15 günde bir muayane parası ve ntsyede giriceğim için 90 tl vermek istemiyorum:26:
Bebde bende bunaldım , kayınvalidem kızım arada çık gel bu tarafa sıkılıyorsun diyor da ben orada daha cok sıkılıyorum :/günaydın arkadaşlar,nasılsınız?
off benim canım çok sıkılıyor. hergün aynı şeyleri yapmaktan bıktım.
sürekli evdeyim doğru düzgün bir konuşacak arkadaşım yok.
evde çok sıkılıyorum sürekli uyuyorum.
hil_bur arkadaşımızın bebekleri gelmiş. allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah.
Bende şeker çıkmadı ama dikkat etmeye çalışıyorum.. Ekmek sadece sabah yiyorum 2 dilim , ama makarna ve pilav karbonhidrat oalrak tüketiyorum, Tatlı işte olunca kaçıyor yapmamak lazım evde,Şu elma rendesi olayını bende deneyim bakayım kanacak mıyım:))
Sabah ki ara öğünü ilaçtan dolayı kestim, 1 saat öncesi , sonrası aç olmak gerekiyormuş ya, Sabah aç karnına içemiyorum aslında öyle yapsam iyi olacakta... Demir hapını nasıl alıyorsun sen?
Arkadaşlar geçen hafta muayenem vardı ve doktorum 1 ay sonra görüşürüz dedi. merak ettiğim 15 günde bir çağırması gerkmiyormu doktorum.15 günde bir muayene olmaya başlayanlar varmı?benmi telaş ediyorum ama günler yaklaştıkça korkuyorum doğuramıcam gibi geliyor.bu arada doktorla doğum hakkında hiç birşey konuşmadık.daha vakti varmı yoksa artık konuşmalımıyız?doktorum çok iyi yanlız fazla konuşmuyor nasıl hareket edeceğimi şaşırdım...
sanada şimdiden kolay gelsin canım
şimdiye kadar çok zevkliydi inşallah ütülerkende aynı zevki alırım
Arkadaşlar benim pazar gününden bu yana sağ kolum çok uyuşuyor. Çantamı omzuma asıp sağ dirseğimden kolumu büküp elimle çantamın sapını tuttuğumda farkettim ilk olarak. Kolumu bükünce sanki parmak uçlarıma kan gitmiyor. Anlamadım gitti. Dün daha şiddetliydi, bugün yazı yazamayacak haaldeyim. Dr u aramadan sizlere sorayım istedim. Sağlık ocağında sabah, hemşire kan alacak, lastiği bağladı o kan alana kadar elim mosmor oldu ve hemen çıkarttırdım. fenalık geçiriyorum sandım. Tansiyonumu ölçerlerken de öyle, tansiyon aleti şiştikçe canım yandı elim morardı. Neden ki? inşallah önemli bir şey değildir.
selam canlar...
geçmişe hızlıca baktım..
ersnil tatlım kaynanalarımız analarımıza gidicez diye pek ilgili olmaya başlamışlar.. benimki de annemlerin aldıklarını görünce utanmış olsa gerek bi sürü kıyafet almışdün eşime söylemiş.. ne zaman getirecek bilemiyorum tabii.. ama çok komikler yaaa..
hil_bur un kuzuları gelmiş.. çok şükür sağlıcakla gelmişler.. ömürleri sağlıklı,mutlu ve uzun olsun..
kontrol süreleri ile ilgili konuşulmuş.. benim gittiğim klinikte de 10 gün kontrol süresi.. 11. gün gidince ücret alıyorlar.. benim doktorum hala ayda 1 çağırıyor.. ama ben bu sefer 3. haftaya aldım randevuyu.. bir sonraki gidişimden sonra ise haftada 1 çağıracakmış öyle dedi.. yani son ay haftada 1 çağırıyor.. ama son aya dek ayda 1
gaviskon bana da kötü geliyor bana doktorum renie duo verdi bunu içmasi daha güzel bundan al iç yanma olunca içiyorum hemen geçiriyor
Komikler değil mi şekerim..
Bizimki hala 5 mendil 2 zıbında kaldı.Dünyaları alsada umrumda değil gerçi...
Benim aklım rahat olsunda gerisi hiç önemli değil.
Seninkide maşallah geçde olsa bir şeylerin farkına varması güzel..
kızımın papileri çok beğenmiştim akşam iş çıkışı gidip aldım mevlütte giydiririm diye 1 numara kalmamış 2 aldım sanırım büyük olacak ama olsun ayağına olduğunda giyer
Eki Görüntüle 630971
Durumların iyi olmasına çok sevindim canım, Senin tam dinlenme vaktinde işler sana yığılmış ama hareket enerji olur diyelim olumlu yanından bakalım :)))
Bizimde bu Cuma kontrolümüz ,haftaya Cuma 2. doz tetanoz aşımız,
Kızlar şu 32. hafta doğum raporu işini ne yaptınız?? Nasıl olacak şimdi dr dan raporu alıp ssk ya mı götürürcez??
canım bu hastaneye göre değişiyor sanırım sskyla anlaşma oranına bağlı hastaneye mi bilmiyorum benim muayene ücreti 57 tl nts yede 30 tl aldılarBenim gittiğim hastanede 10 gün ,
13. Güne vermişti gittiğimde bankodaki hatun 10 gunu gecmis dedi benim hemen gözler devrildi.o zaman kontrolleri 10 günde bir yapın dedim tabi falan dedi kiz hemen giris yapti.Dr a da söyledim ücret almayacak ha bu arada ücreti 35 lira usg nst hepsi dahil kan ,idrar testleri hariç.kusura bakmasınlar ama miyMiy konuşmasına ekstra ücret vereceğime cocuklarımı yemeğe götürürüm.
canım öncelikle merhaba nasılsın umarım herşey yolundadır ben ayda 1 gidiyorum ve sadece 40 tl ödüyorum eğer 10 günnü geçmemişse ücret almıyorlar :26:buhafta kontrolüm var kaç güne düşürür bilmem bide dr çok ilgili sağ olsun 90 tl biraz fazla geldi bana gerçektende herkez tuttura bildiğine sezeryan sadece 600 tele eğer özel oda istersem 800 tl dedi bana çok normal geldi bide özel hastane gittiğim inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi
oooooooooooooooo herkes burdaymış maşallah
ben bugün oğluşun cicilerini yıkadımm ev miss gibi koktuancak yarın kurur yarında ütümüzü yapıp yerlerine yeşleştiricem
asması bile çok zevkliydi minicik minicik hepsi
Haşlama Karnıbahar bana ağır geliyor yiyebiliyorsan ne güzel, Zorluyorum ama sonra midemde bir yanma bulantı şişme gibi mix ataklar yaşıyorum, Gerçi bunu o tarz tüm sebzelerde yaşıyorum,(
çok fazla da haşlamıyorum canım böyle sert bırakıyorum biraz ama işte haftaya karaciğer ultrasonum çekilcek o zamana kadar böyle yemem lazım artık gaviscon içmek istemiyorum o da midemi bulandırıyo ve sanki tıkıyo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?