2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
senin yardımcı çokmuş canım ne güzel
ben kendim yapıcam mecburen yardım edecek kimse yokaman olsun yavaş yavaş yaparım kendimi yormadan

çok cici canım güle güle kullansın prensesin

Canım banada oluyor, vücudumun her hangi bir tarafında kan akışını bi şekilde engellesem, örneğin yatarken kolumu, elimi falan sıkıştırsam anında kalp atışımı deli gibi hissediyorum, o bölge morarmaya sanki şişmeye başlıyor. Ben de şeker çıkmadı, tansiyonum fln da normal.
Ama dediğin gibi mesela tansiyonumu bilekten ölçerken elim hemen morarıyor, damarlar şişiyor.

TUNCSS fotolar ne oldu senden foto bekliyoruz paylaştın ben mi atladım acaba?

bi de onu deneyim bakalım ama o da midede ağırlık yapıyo mu ne kadar içiyosun günde?
yok ağırlık yapmıyor canım ben miğdemin durumuna göre az az içiyorum tahmini 3 kaşık falandır ama geçiyorda olabilir o yanma hissindense dikiyorum kafama gidiyor tadı gaviscona göre güzel miğde bulandırmıyor

Bizimki hala 5 mendil 2 zıbında kaldı.Dünyaları alsada umrumda değil gerçi...
Benim aklım rahat olsunda gerisi hiç önemli değil.:

Canım yine seninki 5 mendil 2 zıbın almış. İçinizde en geri kafalı en vicdansız benim kaynanamdır emin olun.. Onun yaptıklarını anlatmaya burda sayfalar yetmez.. Maalesef aynı binada oturuoruz.. Anca dırdır vırvır başka bişey bilmez.. Eşimi bnden kıskanır.. baa para wermesine dayanamaz sanki bnm başka bi kocam daha var töbe töbe.. Önce bana wercek snra sana der.. We bizim 3. çocuğumuz olucak düşünün yaniiiii diorum evde çoluğu çocuğu war ne yicekk bni ilgilendirmez bnde çocuğum diyoo warmı böyle bi mantık... İlk çocuğumda dilimde tüy bittiii mahsustan dedim babannesi torunun diyok babannem çantamı alsın diyee... Hani şu basit bilindik anakucağıyla beraber satılan çantalardannn ki o zmn anakucağı isemiyodum sadece çanta yeter diyodum.. Alırım tabi niye almim 10 milyonluk bişey değilmi dedi.. We inanın ALMADII... Benim ailem afedersiniz doğumda giyceğim iç çamaşırlarına geceliğne bezine şampuanına kadar aldı ben hiçbişey almadm we kaynanam biz alırdık demekle yetindi sadece.. We ben doğuma normal bi valizle gittim hastanede çantam olmadığını görünce babam hmn gitmiş 3 lü takım halinde almş kangurusu çantası portbebesi.. yaaaa böleleride warrr.. Şimdi 3. çocuğum olcak ne 2.sinde nede şimdi hiçbişeyle ilgilenmiyooo ama bn herşeyimi hallettimmm.. Amaaaan anlatsam diyorumya bunlar en ufak hallerriii neyse çok uzun oldu yine dertlendmm

çok iyiymiş canım ya ne güzel ütü yapan bir eşin var.
arada sende alırsın elinden ütüyü elin deymiş olsun bari

Elbette hayatım o konuda bizimde diyecek sözümüz yok.ama karnıma saatlerce bakıp kilosunu zahmet edip söylerse birde kan ilacını su kadar al tansiyon ve kilo bak yallah.kalp atılına asm de bakıyor Baskulle tansiyon aleti bende de var.baska birsey desin canımı yesin

yerim ben o patikleride giyecek ayaklarıda

benimkide aynı canım ve bizde aynı apartmanda oturuyoruz. bir bebek yeleği örmek için benden ipi, şişi ve ipi kesecek makası bile istedi. onları alana kadar gider hazır yelek alırım. ben almadım oda yapmadı. yapmasında ettiğinden utansın

Son düzenleme:

anladım canım, ne güzel işte iyiki böle bişe ortaya çıkmış erkenden, önleminizi alabiliyosunuz, merak etme, inş. bişe çıkmaz ekoda, ama çıkarsa da ona göre önlem almış olursunuz,

Bebeci senin seker kaçtı ki?
Anam beni diyete sokarsa birde .
İsin kötüsü de benim asla tatlı sevmemem ve yenemem.10 yıl dursam çikolata Yada tatlı aklıma gelmez.caya şekeri bile kasığı batirip çekerim.

Benim açlık 84 normal degerler 70-110
1 saat 187 normal degerler 180
2 saat 150 nm 155
3 saat 114 nm 140

Buna göre açlık iyi ama 1. Deger yüksek ikinci de sınırda bu yüzden dietle kontrol altına alınabilecek degerler dediler
muhtemelen sana da dikkat et diyecekler bende câya seker koymazdim tatliyla aram da yoktu ama bu hamilelikte off derler ya ye tatlıyı çıkar hakkiyı o hesap cok fena canim istiyor

Ama warya en çok hoşuma giden ne biliomusun.. Bana öyle çektirioki.. Aynı şeyleri kızınında kaynanası ona yapıoo.. Bize geldğinde ağlıo resmen annesine diyoki anne sen bu geline boş yere böyle yaptıkça aynısını bn orda çekiorumm lütfen yapma diye ağlıooo.. Ettiğini çekio yani kızıda orda.. Görümcemi sewiorum we üzülüorum ama napim kendi kızına gelince dio bnm kızım gibi gelin yok olamazda.. E biz neyizzzz biz taşın deliğindemi çıktıkk Allam yaa

benim kaynana dafena ama seninki ayrı bir olay yani bizimki hastane çıkışını akdı battaniye aldı ,havlu aldı battaniye ve havluyu benim begendiğim yerden aldı küvetini aldı alt açmasını altı ama örgü örmüş iki parça biri naylon eskiden patik örülen yünler vardı onlardan biride tüyleri kabarmış bir yünden ama seninkini duyunca iyi dedim benim cadı için geçenlerde gittik eşim masraf çok diye üzülüyor para yetmeyecek diye aslında yetiyorda babalık telaşıda sardı tabi neyse ailesinin haberi yok bebeğe alınacaklar var onlar da sıkıyor onu bende dördümüz otururken sancarda çok sıkılıyor yetmeyecek diye dedim alınacaklar var alma diyor bana dedim annesi allta kalmayı sevmez oğluna kıyamaz çıkardı para verdi ben alacaktım daha ama sen isteiğin şeyleri al diye verdi ee hep benim ailem mi düşünecek onlarda sorumluluk alsın

ama ama ama bayıldım ben bunlara.. bu cicileri giyecek fıstık gelinim olsa keşke
:))
baya pahalıymış muayene ücreti biz 42 tl veriyoruz kan tahlili idrar tahlili nst hepsi içinde ayrı ücret ödemiyoruz hiç her hastane farklı herşey bebişler için

senin yardımcı çokmuş canım ne güzel
ben kendim yapıcam mecburen yardım edecek kimse yokaman olsun yavaş yavaş yaparım kendimi yormadan

çok cici canım güle güle kullansın prensesin
mersi şekerim

perşembe günü gün var bende.. kafayı yicem ne yapacam diye.. daha bi sürü iş var evde.. ortalık toplancak temizlik olcak.. uff hazırlıklar.. bugün kocişime evi temizletsem, yarında ikramlıkları hazırlasam.. perşembe gününe bi masa hazırlamak kalsın diyorum.. zaten serviste yorulucam bari başka iş olmasın diyorum.. ama feci gözümde büyüyor..

huuuu zapzup hanım ne oldu kızınızı oğlumuza yakıştıramadınız mı :44: aaaa ama belki kızın gönlü vardır bi sorsaydın

Ac 88
1.186
2.131 önemli olan ackenmis.aman ya ne bileyim ben diğer hamilelikte kesme sekerle dolastirdilar.sadece pirinç ekmek ve mesrubat abartma dedi.bu hafta yine bakilacak bakalım.
Ewet cnm .. Senindemi ?? Ama bnmkiler peşpeşe oldu yaa ilk we ikincisini isteyerek arka arkaya yaptm ikiz çok istiodum bari ikiz gibi olsunlar dedim ama 3. piyangodan çıktı
Evet canım benimde 3. Oglumla kızım arası 6 yas :) kizimla bu kızımın arası 3 yas olacak insallah.bizimkide piyango cilvesi.

zapzup canım senin de mi geriden geliyor bebek kaç kilo olmuş pirinç lapası yiyo musun benimki 1600 olmuş dr normal dedi ama bi de iki hafta önce alınırsa küçük olur mu ki annemin çenesinden kurtulamam valla yemedin de çocuğu büyütemedin de..off ben de mi yesem o pirinç şeysinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…