senin yardımcı çokmuş canım ne güzelSaolasın canım benim...
Ben yıkama işini bitireyim ütü için kızları toplucam eve.
Şimdiden dedim kendinizi ayarlayın diye
Hiç bir fikrim yok canım.
Bence doktorunu aramalısın.
Komikler değil mi şekerim..
Bizimki hala 5 mendil 2 zıbında kaldı.Dünyaları alsada umrumda değil gerçi...
Benim aklım rahat olsunda gerisi hiç önemli değil.
Seninkide maşallah geçde olsa bir şeylerin farkına varması güzel..
kızımın papileri çok beğenmiştim akşam iş çıkışı gidip aldım mevlütte giydiririm diye 1 numara kalmamış 2 aldım sanırım büyük olacak ama olsun ayağına olduğunda giyer
Eki Görüntüle 630971
Arkadaşlar benim pazar gününden bu yana sağ kolum çok uyuşuyor. Çantamı omzuma asıp sağ dirseğimden kolumu büküp elimle çantamın sapını tuttuğumda farkettim ilk olarak. Kolumu bükünce sanki parmak uçlarıma kan gitmiyor. Anlamadım gitti. Dün daha şiddetliydi, bugün yazı yazamayacak haaldeyim. Dr u aramadan sizlere sorayım istedim. Sağlık ocağında sabah, hemşire kan alacak, lastiği bağladı o kan alana kadar elim mosmor oldu ve hemen çıkarttırdım. fenalık geçiriyorum sandım. Tansiyonumu ölçerlerken de öyle, tansiyon aleti şiştikçe canım yandı elim morardı. Neden ki? inşallah önemli bir şey değildir.
yok ağırlık yapmıyor canım ben miğdemin durumuna göre az az içiyorum tahmini 3 kaşık falandır ama geçiyorda olabilir o yanma hissindense dikiyorum kafama gidiyor tadı gaviscona göre güzel miğde bulandırmıyorbi de onu deneyim bakalım ama o da midede ağırlık yapıyo mu ne kadar içiyosun günde?
Bizimki hala 5 mendil 2 zıbında kaldı.Dünyaları alsada umrumda değil gerçi...
Benim aklım rahat olsunda gerisi hiç önemli değil.:
ütülemeside çok zevki olacaktır. dün akşam eşime kızımın kıyafetlerini ben ütüleyeceğim dedim ( evlendiğimziden beri ütüyü o yapar) hele bir elle bir daha hiç bir ütüye elimi sürmem ben ütüleyeceğim diyor :)
karnıbaharı haşlayıp üzerine yoğurt ve matı sosu hazırlayıp dök. ben eşime sadece böyle yedirebiliyorum belki sende seversin
hiç bir fikrim yok canım, ihmal etme ara doktorunu
canım bu hastaneye göre değişiyor sanırım sskyla anlaşma oranına bağlı hastaneye mi bilmiyorum benim muayene ücreti 57 tl nts yede 30 tl aldılar
ve bu bize uygulanan fiyat 2013 den sonrakilere 70 tl olmuş muayane ücreti
bu haftaya cuma gidicem ben o zaman vericem bu parayı ama diğer 15 gün sonra ki çağırdığında konuşucam sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum zaten.bakalım.oğlum sağlıkla gelsinde para falan da görmüyor gözüm bi yerden sonra
iyiz çok şükür canım evde keyif yapıyoruz artık oğluşumlasiz nasılsınız bakalım
benim hastane biraz daha tuzlu canım muayane ücreti 57 tl nts de 30 tl
doğum ücretide eğer doktorum karar verirse ister normal ister sezeryan olsun 1750 tl ama ben kendim sezeryan istersem 2250 tl ve ben epudural istediğim için 2400 tl'ye gelecek bize doğum.neyse giden para olsun diyorum ne yapalım oğlumu sağlıkla kucağıma alayımda para her zaman kazanılır
kızımın papileri çok beğenmiştim akşam iş çıkışı gidip aldım mevlütte giydiririm diye 1 numara kalmamış 2 aldım sanırım büyük olacak ama olsun ayağına olduğunda giyer
Eki Görüntüle 630971
Canım yine seninki 5 mendil 2 zıbın almış. İçinizde en geri kafalı en vicdansız benim kaynanamdır emin olun.. Onun yaptıklarını anlatmaya burda sayfalar yetmez.. Maalesef aynı binada oturuoruz.. Anca dırdır vırvır başka bişey bilmez.. Eşimi bnden kıskanır.. baa para wermesine dayanamaz sanki bnm başka bi kocam daha var töbe töbe.. Önce bana wercek snra sana der.. We bizim 3. çocuğumuz olucak düşünün yaniiiii diorum evde çoluğu çocuğu war ne yicekk bni ilgilendirmez bnde çocuğum diyoo warmı böyle bi mantık... İlk çocuğumda dilimde tüy bittiii mahsustan dedim babannesi torunun diyok babannem çantamı alsın diyee... Hani şu basit bilindik anakucağıyla beraber satılan çantalardannn ki o zmn anakucağı isemiyodum sadece çanta yeter diyodum.. Alırım tabi niye almim 10 milyonluk bişey değilmi dedi.. We inanın ALMADII... Benim ailem afedersiniz doğumda giyceğim iç çamaşırlarına geceliğne bezine şampuanına kadar aldı ben hiçbişey almadm we kaynanam biz alırdık demekle yetindi sadece.. We ben doğuma normal bi valizle gittim hastanede çantam olmadığını görünce babam hmn gitmiş 3 lü takım halinde almş kangurusu çantası portbebesi.. yaaaa böleleride warrr.. Şimdi 3. çocuğum olcak ne 2.sinde nede şimdi hiçbişeyle ilgilenmiyooo ama bn herşeyimi hallettimmm.. Amaaaan anlatsam diyorumya bunlar en ufak hallerriii neyse çok uzun oldu yine dertlendmm
bizimkide 10 gün canım ama ben konuşup halledicem o meseleyi 15 günde bir 90 tl vericem yoksa:26:
canım oğluşun kalbi arada hızlı atıyormuş ritim bozukluğu çıktı yani.en son kontrolde iyi çıktı ama biz yinede içimizde şüphe kalmasın diye birde doğum anında çoçuk dokturuna ihtiyaç varmı doğum ne şekilde olmalı öğrenmek için bu hafta eko çektiricez.inşallah hiç bir proplem çıkmaz ekoda da:26:
Eki Görüntüle 630971
Bebeci senin seker kaçtı ki?
Anam beni diyete sokarsa birde .
İsin kötüsü de benim asla tatlı sevmemem ve yenemem.10 yıl dursam çikolata Yada tatlı aklıma gelmez.caya şekeri bile kasığı batirip çekerim.
Esmer_lover seninde mı 3.
benimkide aynı canım ve bizde aynı apartmanda oturuyoruz. bir bebek yeleği örmek için benden ipi, şişi ve ipi kesecek makası bile istedi. onları alana kadar gider hazır yelek alırım. ben almadım oda yapmadı. yapmasında ettiğinden utansın
benim kaynana dafena ama seninki ayrı bir olay yani bizimki hastane çıkışını akdı battaniye aldı ,havlu aldı battaniye ve havluyu benim begendiğim yerden aldı küvetini aldı alt açmasını altı ama örgü örmüş iki parça biri naylon eskiden patik örülen yünler vardı onlardan biride tüyleri kabarmış bir yünden ama seninkini duyunca iyi dedim benim cadı için geçenlerde gittik eşim masraf çok diye üzülüyor para yetmeyecek diye aslında yetiyorda babalık telaşıda sardı tabi neyse ailesinin haberi yok bebeğe alınacaklar var onlar da sıkıyor onu bende dördümüz otururken sancarda çok sıkılıyor yetmeyecek diye dedim alınacaklar var alma diyor bana dedim annesi allta kalmayı sevmez oğluna kıyamaz çıkardı para verdi ben alacaktım daha ama sen isteiğin şeyleri al diye verdi ee hep benim ailem mi düşünecek onlarda sorumluluk alsınCanım yine seninki 5 mendil 2 zıbın almış. İçinizde en geri kafalı en vicdansız benim kaynanamdır emin olun.. Onun yaptıklarını anlatmaya burda sayfalar yetmez.. Maalesef aynı binada oturuoruz.. Anca dırdır vırvır başka bişey bilmez.. Eşimi bnden kıskanır.. baa para wermesine dayanamaz sanki bnm başka bi kocam daha var töbe töbe.. Önce bana wercek snra sana der.. We bizim 3. çocuğumuz olucak düşünün yaniiiii diorum evde çoluğu çocuğu war ne yicekk bni ilgilendirmez bnde çocuğum diyoo warmı böyle bi mantık... İlk çocuğumda dilimde tüy bittiii mahsustan dedim babannesi torunun diyok babannem çantamı alsın diyee... Hani şu basit bilindik anakucağıyla beraber satılan çantalardannn ki o zmn anakucağı isemiyodum sadece çanta yeter diyodum.. Alırım tabi niye almim 10 milyonluk bişey değilmi dedi.. We inanın ALMADII... Benim ailem afedersiniz doğumda giyceğim iç çamaşırlarına geceliğne bezine şampuanına kadar aldı ben hiçbişey almadm we kaynanam biz alırdık demekle yetindi sadece.. We ben doğuma normal bi valizle gittim hastanede çantam olmadığını görünce babam hmn gitmiş 3 lü takım halinde almş kangurusu çantası portbebesi.. yaaaa böleleride warrr.. Şimdi 3. çocuğum olcak ne 2.sinde nede şimdi hiçbişeyle ilgilenmiyooo ama bn herşeyimi hallettimmm.. Amaaaan anlatsam diyorumya bunlar en ufak hallerriii neyse çok uzun oldu yine dertlendmm
:))ama ama ama bayıldım ben bunlara.. bu cicileri giyecek fıstık gelinim olsa keşke
baya pahalıymış muayene ücreti biz 42 tl veriyoruz kan tahlili idrar tahlili nst hepsi içinde ayrı ücret ödemiyoruz hiç her hastane farklı herşey bebişler içincanım bu hastaneye göre değişiyor sanırım sskyla anlaşma oranına bağlı hastaneye mi bilmiyorum benim muayene ücreti 57 tl nts yede 30 tl aldılar
ve bu bize uygulanan fiyat 2013 den sonrakilere 70 tl olmuş muayane ücreti
bu haftaya cuma gidicem ben o zaman vericem bu parayı ama diğer 15 gün sonra ki çağırdığında konuşucam sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum zaten.bakalım.oğlum sağlıkla gelsinde para falan da görmüyor gözüm bi yerden sonra
iyiz çok şükür canım evde keyif yapıyoruz artık oğluşumlasiz nasılsınız bakalım
benim hastane biraz daha tuzlu canım muayane ücreti 57 tl nts de 30 tl
doğum ücretide eğer doktorum karar verirse ister normal ister sezeryan olsun 1750 tl ama ben kendim sezeryan istersem 2250 tl ve ben epudural istediğim için 2400 tl'ye gelecek bize doğum.neyse giden para olsun diyorum ne yapalım oğlumu sağlıkla kucağıma alayımda para her zaman kazanılır
mersi şekerimsenin yardımcı çokmuş canım ne güzel
ben kendim yapıcam mecburen yardım edecek kimse yokaman olsun yavaş yavaş yaparım kendimi yormadan
çok cici canım güle güle kullansın prensesin
Ac 88Benim açlık 84 normal degerler 70-110
1 saat 187 normal degerler 180
2 saat 150 nm 155
3 saat 114 nm 140
Buna göre açlık iyi ama 1. Deger yüksek ikinci de sınırda bu yüzden dietle kontrol altına alınabilecek degerler dediler
muhtemelen sana da dikkat et diyecekler bende câya seker koymazdim tatliyla aram da yoktu ama bu hamilelikte off derler ya ye tatlıyı çıkar hakkiyı o hesap cok fena canim istiyor
Evet canım benimde 3. Oglumla kızım arası 6 yas :) kizimla bu kızımın arası 3 yas olacak insallah.bizimkide piyango cilvesi.Ewet cnm .. Senindemi ?? Ama bnmkiler peşpeşe oldu yaailk we ikincisini isteyerek arka arkaya yaptm ikiz çok istiodum bari ikiz gibi olsunlar dedim ama 3. piyangodan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?