2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
((((( ayy icim bir garip oldu.
Bizi annem cok kucukken hep korkuttu iyide etti.bende aynen senin gibi cok yakınım tarafından tenhaya çekilmek istenmiştim .vucudundaki degisikligi büyüyünce anlasamda o vakit bile korkmuştum.hemen annemin yanına gittim bugun söylesem annem onu öldürmeye gider eminim.onunda kızı var şimdilerde Allah korusun ,babası koruyamaz çünkü.
Ve cokta efendidir cokta sevilir :) Hatırlar mı bilmem ama ben unutmuyorum...

kızlar kesinlikle size katılıyorum.kimseye güvenmemek en iyisi.demekki hepimizin böyle kötü anıları var malesef allahım kızlarımızın başına vermez inşallah

Bende hiç unutmuyorum unutmam da, o yüzden bende herkesi uyarırım
sapiklik mı şeytanlar mı bilemem bu ama erkek çocuğuna da dikkat etmek lazım artık kız erkek fark etmiyor çünkü
yapacaklari varsa hepsine Rabbim korusun evham iyidir birşey kaybettirmez kısaca

okuyunca ne kadar kötü oldum anlatamam çünkü bende küçükken tacize uğradım yeğenlerim var 7-4 yaşlarında kız-erkek anneme milyon kere tembihlerim amcası (abim) ile bile mesafeli tutun çocukları kimsenin kucağına gitmesine izin vermeyin vs. falan diye...
kızım olacak babası ile ilişkisini bile adım adım takip edeceğimden eminim...

:s okyunca ben de çok kötü oldum kızlar ya ben de uğramıştım tacize kimselere diyemedim diyemem de hala üstelik de akraba yani ve ne dicem illa erkek olması şart değil bunu kızlar da yapıyo..of yaaaaaa unuttum sanıyodum bennn ((((((

Yaşamayan kız var mı acaba sorusu gündeme geldi resmen, o insanın psikolojisinde Mih gibi kalıyor
Anlatinca kendinden utanıyorsun bilinç altı iste halbuki küçücük yasta nasıl unutmuyorsun degil mı cocuk der geçersin
hepsi herseyi biliyor ama savunmasızlik iste anamız babamiz ne bilsin kurda kuzu emanet ediyorlar göz onunda sanıyorlar
bizler olmayalım öyle yasamasınlar

:s okyunca ben de çok kötü oldum kızlar ya ben de uğramıştım tacize kimselere diyemedim diyemem de hala üstelik de akraba yani ve ne dicem illa erkek olması şart değil bunu kızlar da yapıyo..of yaaaaaa unuttum sanıyodum bennn ((((((

okuduğumdan beri gerçekten kötüyümm lütfenn değiştirelim bunuu ((

kızlaaarrrr yarın 14 şubat benim için bişi ifade etmiyo dedim eşime ki gerçekten de öyle ama ne bilim sanki bişiler de bekliyo içimde bi yer :S eşim de yarın maç var annemlere gidelim mi dedi ben de oturup kalkamıyorum rahat rahat sen git izle dedim olur dedi yani bişi beklemeyim ben en iyisi de hayal kırıklığına uğrmayım

Biz de her sene 15 şubatı kutlarız. Beraberligimizin baslangici. Guzel bir yemek yeriz anilarimizi konusuruz

bi daha ayları tamamlıyoruz bebişimiz de evlilk yıldönümümzden önce gelecek artık 3 müz beraberken anılarımızı dökeceğiz ortaya inşallah =)

bu arada demin eşim çay döktü halıya o da krem rengi ağırlıkta olan bi halı. ersağ ın damlasını almıştım dur bi deneyim dedim sildim ve gerçekten çıkardı ama bi baktım halının orası tertemiz oldu gerisi simsiyah kaldı :s yarın tamamını silcem artık

Ben sevgililer gunü için netten otel falan baktım büyükada olabilir dıyordum bana haftasonu gidelim daha ucuz olur demez mı de bey ya dedim birşey istemiom

Ben sevgililer gunü için netten otel falan baktım büyükada olabilir dıyordum bana haftasonu gidelim daha ucuz olur demez mı de bey ya dedim birşey istemiom

bebeciiiii evlilik tarihlerimiz yakın ve tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymışş sizin bebiş de yıldönümünden önce geliyo desene =)

Bacim biz seninle aynı gün hamile kalmışız dogumdasiz ben birkaç gün erknen düğünü yapsam evlilik yıldönümü de bir olacakmış :)

Ben halı sildim tavsiye etmem sonra pişman oldum kendime kızdım ya birşey olsaydı vicdanıma ne derdim bilmem

ben de bak onu yazmıştım DD dikkatimi çekti de birden sana da yaptılar mı tarih hesaplama işini =)))

ya halıyı bilmem ki silerken deminki yeri pek zorlanmadım ama koskocaman da sırıtıyo beni yerin dibine sokarcasına ne kadar kirlenmiş meğersem bu halı krem değil bildiğin beyazmış =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…