- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Yüksek Voltaj cocukların konusunda evham en iyisidir
benim kızım olsun asla bir erkekle yalnız bırakmayacağım
ben küçükken oyun oynuyoruz ayağına ufak ufak tacize uğruyordum
Cok yakın akrabam cok da severdim oyun oynuyor ya benle ama bir kere boynumu tuhaf öptü
housna gidiyor mü seni böyle öpmem dedi ya o yasımda anladım bu iste br çirkinlik var daha da oynamadım
aileme söylemedim hayatta konduramazlar ona böyle bir şeyi benim basıma gelmese bende konduramazdimm ablama söylemiştim onun da böyle br anısı olmuş onunla meger
Daha neler neler duyuyoruz hepimiz, bir arkadasım abisi ve arkadaşları tarafından küçük yasta çırılçıplak soyuldugunu annesi çağırmasa ne yapacaklarını hala düşünmediğini anlatmıştı abisi de cocuk yastaymis iste Allah korusun dikkat her zaman şart !!!!
Yüksek Voltaj cocukların konusunda evham en iyisidir
benim kızım olsun asla bir erkekle yalnız bırakmayacağım
ben küçükken oyun oynuyoruz ayağına ufak ufak tacize uğruyordum
Cok yakın akrabam cok da severdim oyun oynuyor ya benle ama bir kere boynumu tuhaf öptü
housna gidiyor mü seni böyle öpmem dedi ya o yasımda anladım bu iste br çirkinlik var daha da oynamadım
aileme söylemedim hayatta konduramazlar ona böyle bir şeyi benim basıma gelmese bende konduramazdimm ablama söylemiştim onun da böyle br anısı olmuş onunla meger
Daha neler neler duyuyoruz hepimiz, bir arkadasım abisi ve arkadaşları tarafından küçük yasta çırılçıplak soyuldugunu annesi çağırmasa ne yapacaklarını hala düşünmediğini anlatmıştı abisi de cocuk yastaymis iste Allah korusun dikkat her zaman şart !!!!
((((( ayy icim bir garip oldu.
Bizi annem cok kucukken hep korkuttu iyide etti.bende aynen senin gibi cok yakınım tarafından tenhaya çekilmek istenmiştim .vucudundaki degisikligi büyüyünce anlasamda o vakit bile korkmuştum.hemen annemin yanına gittim bugun söylesem annem onu öldürmeye gider eminim.onunda kızı var şimdilerde Allah korusun ,babası koruyamaz çünkü.
Ve cokta efendidir cokta sevilir :) Hatırlar mı bilmem ama ben unutmuyorum...
okuyunca ne kadar kötü oldum anlatamam çünkü bende küçükken tacize uğradımyeğenlerim var 7-4 yaşlarında kız-erkek anneme milyon kere tembihlerim amcası (abim) ile bile mesafeli tutun çocukları kimsenin kucağına gitmesine izin vermeyin vs. falan diye...
kızım olacak babası ile ilişkisini bile adım adım takip edeceğimden eminim...
okuyunca ne kadar kötü oldum anlatamam çünkü bende küçükken tacize uğradımyeğenlerim var 7-4 yaşlarında kız-erkek anneme milyon kere tembihlerim amcası (abim) ile bile mesafeli tutun çocukları kimsenin kucağına gitmesine izin vermeyin vs. falan diye...
kızım olacak babası ile ilişkisini bile adım adım takip edeceğimden eminim...
Ben sevgililer gunü için netten otel falan baktım büyükada olabilir dıyordum bana haftasonu gidelim daha ucuz olur demez mı de bey ya dedim birşey istemiom
bi daha ayları tamamlıyoruz bebişimiz de evlilk yıldönümümzden önce gelecek artık 3 müz beraberken anılarımızı dökeceğiz ortaya inşallah =)
bu arada demin eşim çay döktü halıya o da krem rengi ağırlıkta olan bi halı. ersağ ın damlasını almıştım dur bi deneyim dedim sildim ve gerçekten çıkardı ama bi baktım halının orası tertemiz oldu gerisi simsiyah kaldı :s yarın tamamını silcem artık
bebeciiiii evlilik tarihlerimiz yakın ve tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymışş sizin bebiş de yıldönümünden önce geliyo desene =)
Bacim biz seninle aynı gün hamile kalmışız dogumdasiz ben birkaç gün erknen düğünü yapsam evlilik yıldönümü de bir olacakmış :)
Ben halı sildim tavsiye etmem sonra pişman oldum kendime kızdım ya birşey olsaydı vicdanıma ne derdim bilmem
hangi damla o yahu..adını deyiverin de alalim bizde..
hangi damla o yahu..adını deyiverin de alalim bizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?