2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın Kızlar,

Sevgililer Günü ama ben hiç kendimi sevgi verecek gibi hissetmiyorum .... Değişik haller içindeyim, Kocamın her yaptığı bana batıyor resmen. O peşimde çırpındıkça da vicdan azabı duyuyorum ben karşılık veremiyorum çünkü , Herşeyi takıp tavır yapıyorum.

Bana karşı çok ilgili dışardan görseniz çok şanslısın dersiniz, Ama hep benim yönlendirmelerimle işler yürüyor ve bende bunu sevmiyorum, biraz kendi kararlarıyla hareket etsin istiyorum, Bana sormadan benden onay beklemeden, bebeğin odasını boyadı, oturma odasınıda boyayım dedi, tamam dedim ama üstünden 2 hafta geçti hala hareket yok, arada bir sorduğumda bugün yarın diye günleri geçirdi, Sçözde dün boyayacaktı ama annesinin ısrarıyla bir misafirliğe gittik ki oda ayrı vahim olay, yine kaldı. Ve ben bugün evdeki boya katoloğunu aldım sabah çöpe attım, Seçtiğimiz rengi bulamayacak ki istemiyorum yapma artık boya dedim, Gün yaklaşıyor o ev boya kokacak ..Hiç düşünmüyorsun hiç telaşın yok dedim..

Dünde bir misafirliktydik, Annesi ayarladı , Kadına sordum başta yemeğemi gidicez akşam oturmasımı dedim, Yemeğe gideriz ya nolcak dedi ,Beli ağrıyormuş gideceğimiz kadının bende eğer hastaysa gitmeyelim akşamda gidebiliriz sonrada gideriz demiştim..

Yok sanki böyle konuşmamışız, Biz bir gittik ,kadının o gün temizliği varmış ve bize siz şimdi açsınız dimi hemen birşeyler hazırlarız yabancı değiliz ya dedi ve saat 19.00 dan sonra yemek hazırlamaya konuldu. Ben sinirden ne dicemi bilemedim ... Kadına bugün temizliğiniz olduğunu bilseydim başka gün gelirdik aciliyetimiz yoktu ya dedim sadece...

Annesi kızıma bir badi aldı yanımda , bak ne güzel dimi renkleri dedi evet güzelmiş dedim iyi bunu ben layım o zamn dedi ama o 18-24 ay anne dedim, Olsun ben küçük şeyleri sevmem kalsın giydirirsin dedi ya:)) E kısa kollu dönemi olacak mı ki dedim sırf caydırmak için, Üstüne birşey giydirirsin dedi , yani bari işe yarar birşey al diyesim geldi ama iyi öyle olsun bari diyebildim ...

Kızlar çok doluyum ben , Hiç sevemedim gitti kadın hiçbir iş hiçbir yordam bilmiyor cahil kalmış , hep birilerinin yönlendirmesiyle yaşamış, Ne yapsa batıyor iyide olsa kötüde olsa ..Böyle böyle eşimle ilişkimizide etkiliyor, Ben çünkü lafımı çok çekemiyorum.. Bugün çok doluyum galiba , Bir ağlayasımda var Kızımda hareket etmiyor 2 gündür doğru düzgün ...Yavaşladı gibi hareketleri

Cherryfe tamamen hormonlar yüzünden bu haldeyiz canım ya benimde tahammül gücüm Cok azaldı artık bazı seylere karsı. .. O kadar yolunu gözledigim halde annemi uzuyorum kaç gündür telefonda.. Tersleniyorum küçük cocuk gibi.. Esimin her hareketi batiyo falan ... Hepimiz aynı hallerdeyiz sona yaklaştıkça stres artıyor.. Sıkma bunun için canını geçici bir durum sonuçta tatlım

Günaydıın koca göbüşlüleer antalyada harika bir hava vaar miiis ... bu arada sevgililer gününüz kutluu olsun mutlu geçsiin inş.

Günaydın Kızlar,
.. Bugün çok doluyum galiba , Bir ağlayasımda var Kızımda hareket etmiyor 2 gündür doğru düzgün ...Yavaşladı gibi hareketleri

Hiç üzülme canım, hemen hepimiz böyle bir dönemden geçtik/geçmekteyiz.
Maalesef eşlerimiz hislerimizi anlayamıyor, biz de söyleyince bir anlamı kalmaz ki diye düşünüyoruz ve sinirler geriliyor.
Eşlerimizin anneleri dersen genelde herşeyi üstün körü geçiştiriveriyor, bizim gibi ayrıntıya bakmıyor.

Sen sakin olmaya çalış, kızın da senden etkileniyordur.
Gevşediğin zaman uzanıp masaj yaparsın kızına o da seni güldürecek birşey yapar :)

yarın 5. yılımız bitiyor, 6. yılımıza giriyoruz kocişimle, 5 yıl önce bugün bir kız arkadaşımla akşam canlı müzik dinlemeye gitmiştik, sevgilimiz yoksa da kız kıza eğleniriz dedik, ertesi gün Allah' ın bir lütfu olarak canım eşimle tanıştım. ah yıllar ne hızlı geçtin...

Günaydın güzel anneler ve talı bebişleri..

Ben sevgililer gününü önemsemiyorum derken akşam benim kociş ne işler çevirmiş arkamdan..çiekçi bir komşumuz var bizim onunla iş yaptılar geçenlerde,para vermem lazım dedi ona,12 de gelecek filan sen yat dedi..iyi madem ilaçlarımı içicem uyandır beni sonra diyerek yattım ben..beni uyandırınca bir de ne göreyim bana şans bambusu almış,sevgililer günümü kutluyor..bende hödük gibi ne gerek vardı,benim için hiç önemli değil bugün dedim..adam bozuldu biraz,beğenmedin mi filan demeye başladı,kızımızla birlikte büyütürsünüz onu dedi çok fena oldum....aslında bitki çok güzel,hatta hep isterdim ben ondan ama işte yaptım bir eşşeklik..sabah baktım gene çok hoşuma gitti..adamcağız o kadar uyjusuz kaldı beklerken,bir de banyo yapması lazımdı..sabah i,şe nasıl kalktı kimbilir??..akşama gönlünü alayım bari..

​hadi atla gel kuzum benim, hsonunu beraber geçirelim, sinemaya da gideriz, ordan çıkarız kahve içmeye gideriz göl manzarasında...

Mersin'de falan yaşıyor olsam bu teklifi kacirmazdim hop bir saatte alırdım orda soluğu ama gel gor ki daglar daglar var aramızda Voltajdan gelsin değme felek değme....

bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeee......ben bir ara yapıyordum böyle bir poğaça,eşim bayılarak yiyyordu sonra onu kaybettiiimm..bana da gönder de yapayım gene adamcağıza..

bana da gönder kız merak ettim eksik kalmayayım

ohhh ne güzel evdesin artık darısı başımıza gün sayıyoruz bizde izinler başlasa diye

yok kuzum çok güzel anlatmışsın .. ellerine sağlık.. denıyorum sürekli :))

hadi be versene ne çatlatıyonnnnn

bu arada mektubun tam damardan olmuş cumhurbaşkanına :))

DAMAM DURUN VERECEĞİMM DÜN TAM İŞ ÇIKIŞINA DENK GELDİ BEBİŞLERİM KALABALIKTI YAZAMADIM YAZIYORUM BİRAZDAN

AYY KANIM DONDU O NEYY LA :s

BEN ERKEKLERİ TACİZ EDİYORDUM DERMİŞİM HAHHAHAAH ŞAKA MAKA BEN UĞRAMADIM SANIRIM KIZLAR YANİ UNUTMAM BÖYLE BİRŞEYİ BEN YAKIN DÖNEMLERİ UNUTUYORUM 2 YASINDA AYAĞIM KIRILMIŞTI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE AN VE AN HATIRLIYORUM ONDAN SONRA YAŞADIĞIM HERSEYİ ERKEK GİBİYDİM BELKİ DE O YÜZDEN CESARET EDEMEDİM ERKEKLERİ FALAN DÖVÜYORDUM BEN HEP SİLAH OYUNLARI MAÇ FALAN OYNUYORDUM AMA GÖRÜNTÜM GAYET ÇITI PITI SARI BİR KIZ ÇOCUĞUYDU MAŞALLAH PEKDE GÜZELMİŞİM AMA DÖVÜYORDUM MİLLETİ ONDAN HERALDE BİDE GENELLİKLE YALNIZLIKTAN HOŞLANIYORDUM YAŞITLARIM HATTA BENDEN 3-4 YAŞ BÜYÜKLER BİLE ÇOK ÇOCUKSU GELİYORDU DARALIYORDUM ONLARLA OYNARKEN AMA ALLAH KORUSUN YA VALLA TAMAMEN EĞİTİM İÇİNDE DE OLACAK ÇOCUK AMA EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ERKEK BEBEKLERİN DİOLAR ALTINI DEĞİŞİRKEN BİLE PİPİSİNİ HEMEN SİLİN DİDİKLEMEYİN OYNAYANLAR ÖPEN ANNE BABALAR FALAN VAR ÖZELLİKLE BABAANELER BEBEKLİKTEN ÖYLE OLUNCA SAPIK OLUYORMUŞ İÇ GÜDÜSEL İSTEK OLUYORMUŞ DİKKAT EDİN BUNA

Ben sevgililer gunü için netten otel falan baktım büyükada olabilir dıyordum bana haftasonu gidelim daha ucuz olur demez mı de bey ya dedim birşey istemiom

SEVGİLİLER GÜNÜ NEY KUZUM HURAFE BUNLAR PARA TUZAĞI BEN SEVMİYOM AMA KOCİŞE DEMİOM HİÇ SAÇMA BULDUĞUMU HİÇ YOKTAN HEDİYE ALIO HAHAHA BEN BAYILIRIM HEDİYE ALMAYA=)

EFEETT YA BENDE ANNİŞİ BU ARALAR ÇOK ÜZÜYORUM AMA BİLİYORUM O KÜSMEZ BANA AMA BEN SONRA ÇOK ACI ÇEKİORUM NEDEN ÖYLE YAPTI DİE HİÇ BİŞİYE HİÇ KİMSEYE TAHAMMÜLÜM YOK MESELA BU ARALAR KAYNANAMLA YADA GÖRÜMCEKLE KARSILASSAK BİŞİ DESE ANAMMM SUSMAM Kİ İNAN SUSAMIYORUM YA

günaydın kızlar nasılsınız?? ben çok ama çok yorgunum. bazen düşünüyorum şimdi doğum izninde olmak vardı çalışamaz raporu mu alsaydım keşke diye. sonra diyorum kuzularımla geçireceğim zamana daha çok ihtiyacım var. dayanmam lazım biraz daha. ama çok yoruldum yaa
akşam misafirler gitti ortalığı topladım saat 11 oldu. yatmam lazım uyku diye ölüyorum ama kaşıntı mahvetti beni. kaşına kaşına oturdum biraz daha neyse yattım uykusuzluktan hemen sızmışım. bi ses oğlum ağlıyor. Allahtan eşim kalktı hemen bütün gece hiç kafamı kaldırıp bakamadım çocuğa. Allah razı olsun eşim baktı da bende dinlenebildiğim kadar dinlendim.
offf sanki her şey gözümde büyüyor. artık koca göbeğimle yatakta bile dönemiyorum. tek istediğim eskisi gibi olabilmek. rahatça hareket edebilmek ama sezeryan yüzünden ne zamana kadar daha hareketlerim kısıtlanack bilmiyorum yaa (
offff off zaten çok sıkkınım bu aralar. her şey batıyor bana hiç bişeye hevesim kalmadı (

Günaydın kızlar ,
kahvaltimizi yaptık esim gitti birkaç gündür limoniyiz bizde, bugün kapıda yanağını uzattı bende uzattım sonra güldüm ne şımarıyorsun falan dedi gözüme yaslar doldu valla hadi hadi dedim kapıyı kapatmaya çalıştım tuttu sarıldı öptü
bu hale gelme sebebimiz isleri ile ilgili paraya ihtiyac oldu 9bin tl bende 500 var dedim onu verecektim ki bugüne kadar biriktirip verdigim hiçbir parayı geri almadım sonra abisi ben annesi ablasi bir güne girmiştik bu ay ablasi alacakti ben her seferinde parayı Nisan'da alacağımı söyledim esim bana bu ay al dedi bende Abi'n alsın banane ben gün parami vermem dedim demesin mı benim gün param varken nasıl abiminkini istiyim dedi saçmalığa bakar mısınız!! Abisine ortak is yapan onlar paraya ihtiyacı olan onlar benim gün parami isteyecek , bende banane sizin isinizden ya bu benim ilk gün param dedim önce nazlana nazlana soyledimm güldük ettik sonra is ciddilesti , vay efendim hep sizin ısınız deyip durmuşum onlar sizmiş ben kendimi neden ayrı tutuyormuşum nereden nereye geldik !!! Kendini haklı görüyor bana da akıl fikir diliyor bende ona !!

Bugün çok doluyum galiba , Bir ağlayasımda var Kızımda hareket etmiyor 2 gündür doğru düzgün ...Yavaşladı gibi hareketleri

Burdan okumustum, cikolata yeyip sirt ustu uzanin, hareket eder buyuk ihtimal. :)

Hanipeks nice yillara daha boyle mutlu mesut miniginizle insAllah.

Herkese Gunaydin, guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle.

Okurken içimden geceni direk söylüyorum
ODUUUUUN

günaydın arkadaşlar

bugün herkeste bir gerginlik var anlaşılan.
maalesef ben de iyi değilim bugün.
dün birileri gelmişti de kapıyı açmamıştım ya.
akşam eşim eve geldi. birilerinin geldiğini ama kapıyı açmadığımı söyledim.
eşim dün öğlen giderken ev sahibimizin eltisi, gelini, 2 kızı dertsiz hanım nasıl demişler.
eşimde iyi demiş evde mi demişler evde demiş. hoooooopppppp eşimin arkasından bize gelmişler.
kapıyı açmadım deyince çok kızdı bana. beni yalancı durumuna soktun ben görünce nasıl yüzlerine bakıcam dedi.
eşiminde bir huyu var ölüm döşeğinde olsam iyi der. sinir ediyor beni.
kapıya geleni niye çeviriyormuşum falan filan. benim sağlığım herkesten önemli
kimseye hizmet etmek zorunda değilim bi zahmet arayıp haber verselerdi
3 senedir burdayız 1 kez evime geldiler. gelecek bu zamanı mı bulmuşlar dedim.
eşim iyice sinirlendi.suratını astı oturdu. hiç tınlamadım valla.
sevgililer günü falan hiç kutlamayız. 1 hafta sonra eşimin doğumgünü,
eşimin doğumgününden bir hafta sonrada benim doğumgünüm o yüzden kutlama falan yapmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…