canım neden sen hariç..
Günaydın Kızlar,
.. Bugün çok doluyum galiba , Bir ağlayasımda varKızımda hareket etmiyor 2 gündür doğru düzgün ...Yavaşladı gibi hareketleri
​Bugün çocuklarımı yine sinemaya gidiyorum. Sayelerinde ben de animasyon sever oldum :)
Beni de al geçerken beni de al nolur nolur evde Cok sıkıldım
​hadi atla gel kuzum benim, hsonunu beraber geçirelim, sinemaya da gideriz, ordan çıkarız kahve içmeye gideriz göl manzarasında...
bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeee......ben bir ara yapıyordum böyle bir poğaça,eşim bayılarak yiyyordu sonra onu kaybettiiimm..bana da gönder de yapayım gene adamcağıza..
bana da gönder kız merak ettim eksik kalmayayım
ohhh ne güzel evdesin artık darısı başımıza gün sayıyoruz bizde izinler başlasa diye
Bende istiyorum böjegiiimm
ben göğüs kremi lansinoh aldım kullanmaya başladım göğüs ağrılarım bitti
digerlerini mustela alicam
acaba bubchen mı alsam dalın mı
su eymen bir benim kulağıma eksik geliyor heralde ya herkes tarafından sevilen tavsiye edilen isim hatta amcası ve teyzesi cok istiyor
ama yok ben seslenişde bir tuhaf geliyor
yok kuzum çok güzel anlatmışsın .. ellerine sağlık.. denıyorum sürekli :))
hadi be versene ne çatlatıyonnnnn
bu arada mektubun tam damardan olmuş cumhurbaşkanına :))
Yüksek Voltaj cocukların konusunda evham en iyisidir
benim kızım olsun asla bir erkekle yalnız bırakmayacağım
ben küçükken oyun oynuyoruz ayağına ufak ufak tacize uğruyordum
Cok yakın akrabam cok da severdim oyun oynuyor ya benle ama bir kere boynumu tuhaf öptü
housna gidiyor mü seni böyle öpmem dedi ya o yasımda anladım bu iste br çirkinlik var daha da oynamadım
aileme söylemedim hayatta konduramazlar ona böyle bir şeyi benim basıma gelmese bende konduramazdimm ablama söylemiştim onun da böyle br anısı olmuş onunla meger
Daha neler neler duyuyoruz hepimiz, bir arkadasım abisi ve arkadaşları tarafından küçük yasta çırılçıplak soyuldugunu annesi çağırmasa ne yapacaklarını hala düşünmediğini anlatmıştı abisi de cocuk yastaymis iste Allah korusun dikkat her zaman şart !!!!
Bende hiç unutmuyorum unutmam da, o yüzden bende herkesi uyarırım
sapiklik mı şeytanlar mı bilemem bu ama erkek çocuğuna da dikkat etmek lazım artık kız erkek fark etmiyor çünkü
yapacaklari varsa hepsine Rabbim korusun evham iyidir birşey kaybettirmez kısaca
Yaşamayan kız var mı acaba sorusu gündeme geldi resmen, o insanın psikolojisinde Mih gibi kalıyor
Anlatinca kendinden utanıyorsun bilinç altı iste halbuki küçücük yasta nasıl unutmuyorsun degil mı cocuk der geçersin
hepsi herseyi biliyor ama savunmasızlik iste anamız babamiz ne bilsin kurda kuzu emanet ediyorlar göz onunda sanıyorlar
bizler olmayalım öyle yasamasınlar
Ben sevgililer gunü için netten otel falan baktım büyükada olabilir dıyordum bana haftasonu gidelim daha ucuz olur demez mı de bey ya dedim birşey istemiom
Cherryfe tamamen hormonlar yüzünden bu haldeyiz canım yabenimde tahammül gücüm Cok azaldı artık bazı seylere karsı. .. O kadar yolunu gözledigim halde annemi uzuyorum kaç gündür telefonda.. Tersleniyorum küçük cocuk gibi.. Esimin her hareketi batiyo falan ... Hepimiz aynı hallerdeyiz sona yaklaştıkça stres artıyor.. Sıkma bunun için canını geçici bir durum sonuçta tatlım
Bugün çok doluyum galiba , Bir ağlayasımda varKızımda hareket etmiyor 2 gündür doğru düzgün ...Yavaşladı gibi hareketleri
Günaydın güzel anneler ve talı bebişleri..
Ben sevgililer gününü önemsemiyorum derken akşam benim kociş ne işler çevirmiş arkamdan..çiekçi bir komşumuz var bizim onunla iş yaptılar geçenlerde,para vermem lazım dedi ona,12 de gelecek filan sen yat dedi..iyi madem ilaçlarımı içicem uyandır beni sonra diyerek yattım ben..beni uyandırınca bir de ne göreyim bana şans bambusu almış,sevgililer günümü kutluyor..bende hödük gibi ne gerek vardı,benim için hiç önemli değil bugün dedim..adam bozuldu biraz,beğenmedin mi filan demeye başladı,kızımızla birlikte büyütürsünüz onu dedi çok fena oldum....aslında bitki çok güzel,hatta hep isterdim ben ondan ama işte yaptım bir eşşeklik..sabah baktım gene çok hoşuma gitti..adamcağız o kadar uyjusuz kaldı beklerken,bir de banyo yapması lazımdı..sabah i,şe nasıl kalktı kimbilir??..akşama gönlünü alayım bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?