Amanamazon başka neyi aynı anda yaptık acaba diyesem geldi
ben de bak onu yazmıştımDD dikkatimi çekti de birden sana da yaptılar mı tarih hesaplama işini =)))
ya halıyı bilmem ki silerken deminki yeri pek zorlanmadım ama koskocaman da sırıtıyo beni yerin dibine sokarcasına ne kadar kirlenmiş meğersem bu halı krem değil bildiğin beyazmış =)))
Not aldım teşekkürler...:)
amazon slm cnm kaşntın hala dvm edıo mu ben geceleri hiç uyku uyuyamıorm bugun kan tahlili soncm çıktı kanda enfeksyonı gosteren deger yuksek çıktı yarın acil dra gidiıorm bugun aradm iki krz musait deglmş ben de yüzyüze gder gosteririm sonucu tkrarlar belki bakalm....
hadi yaaa geçmiş olsunnn canım( benim kaşıntım yok artık ama her tuvalete gidip gelişimde kaşıntım olmasa da ben hala sirkeli suyla siliyorum en son ne olur ne olmaz diye. git canım benim inşallah hemen bi ilaçla falan geçen bişidir ciddi değildir.bugün de sık dişini inşallah yarına rahatlarsın nihayet. ama doktora gidince ben gene de dicem bu hafta gidemedim hep randevuları dolu olduğundan haftaya kaldı benimki de
Not aldım teşekkürler...:)
sevndm cnm senn gecmesini inşş bnm de gecer berbat çıldırtıcı bşey cunku artık sirkeli su da banamsn demıo bana inş onemli bşey degldr ve gecer yarından itibaren inş cunku sinirlerm de bozluo uyuyamynca gelnce hber ederm yarın cnm
boğazım yanıyorrrr oyyyyy cossssssssssssssssss
melisa çayı iyi gelir mi kızlar?
O yapmazlar mı :) ablamın arkadaşları onceden mı oldu acaba demişler Abi'm duydu millet de ne gerizekali dedi düğünü bir günde planlıyorsun sanki kaç ay önce yer tut davetiye gönder mantığı var mı
ananem bile anneme demiş kız yoksa onceden mi vardı diye amcam da gecen haftalarda ne kadarlik hamilesin sen dedi bende 7 ay dedim sen zaten 7 ay önce evlendin kız yoksa ananın evinden mı götürdün cocuğu dedi geyik yapmayı sever :)
ilk Face üzerinden duyurduğumda bir arkadasım hemen ne kadarlik dedi ki ben 12. Haftayı doldurup söylemiştim Cvp vermedim utandım hihii adet tarihi baz alınınca halayından döndüğüm gün hamile kalmış oluyorum halbuki ben biliyorum hangi tarih olduğunu 26 Temmuz'da temel atıldı
hemen deniyorum sağolbala limon sık bolca onu dene canım istersen bi kase bala bolca sık limon karıştır iç içebildiğin kadar
Aman benimki gercekte de 1 hafta onden gidiyor 7 temmuz dugun 15 temmuz sat olunca ben dugun gecesk hamile kalmisim gibi bir de erken dogarlarsa gel bak ise :)ben de bi kez hafta yuvarlayacağıma direk ay söyleyim dedim kadınlar lönk diye baktı kaldı daha yeni evlendiydin ama sen diye bebek çok önden gelişmiş gidiyo dedim
cnm gecmis olsun salgin var dikkat et sende tam iyi olamadin uzun zamandirgulimier28822288 .!.:hemen deniyorum sağol
sebamed aldm cnm yani pişik onleyici krem ile şampuan aldm bi tek bi de bebe yagı alıcam onu da sebamed bi de pişik tedavi edici krem olarak da sudocrem alıcam ....
günaydın kızlar ben hariç hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?