Canım tadı Cok güzel oldu da fırında fazla tuttum sanırım beklediğimden azcik
Daha sert oldu :) ogrenicem bu isleri
olsun canım bir daha yaptığında daha dikkat edersin ellerine sağlık ne güzel heves var yapıyorsun afferim kız sana yarında ben sana tarif getireyim mail atarım oda çok güzel yapmasıda kolay
kızlar biberonu, göğüs kalkanını, silikon kaşığı, emziği, burun aspiratörünü falan kaynatıyorum şimdi. sonra onları bulaşık deterjanı ile yıkayacak mıyım?
geçti çok şükür canım ama okul başladı ya başlar benim griplerim bel sırt ağrısı mide yanması ve uykusuzlukla geçen günler...6.5 haftam var izne geçmesini diliyorum bi an evvel,
yerim ben senin kızını ya:)
olsun canım bir daha yaptığında daha dikkat edersin ellerine sağlık ne güzel heves var yapıyorsun afferim kız sana yarında ben sana tarif getireyim mail atarım oda çok güzel yapmasıda kolay
kızlar biberonu, göğüs kalkanını, silikon kaşığı, emziği, burun aspiratörünü falan kaynatıyorum şimdi. sonra onları bulaşık deterjanı ile yıkayacak mıyım?
çatlağınız var mı? yada ne zaman oluşmaya başlar diye sorayım.
cnm göğüs kremi lansinohun aldım gerisi hep nivea bitek bebek sabunu dalinin
canım benimde biberonun cam. sadece misafirde kullandığım çaydanlığım var onun içine koydum kaynamaya başlayınca 5 dk kaynattım ocağı kapattım soğuyana kadar bekleticem.. plastiklere bişeyolmamış. göğüs kalkanı falan sağlam görünüyor.ben de yıkamadım henüz nasıl kaynatıyorsunuz
biberonlarım cam
emzik silikon ve camlar aynı kap içerisinde mi kaynatılıyor pilastiklere bişey oluyormu :S
bu konuda hiçbir bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim
ben de deterjan kullanmak istemiyorum tatlım ama kararsız kaldım.Mide yanması beni de bitirdi.. ne uyku uyutuyo ne huzur veriyoişyerinde daha çabuk geçiyor vakit valla.. hiç dert etme izni..
sıkıntıdan sardım hamur işine.. sen gönder şekerim.. ben doğuma 100 kilo da girerim..olsun :)))
DERTSİZ ben sadece kaynattım canım ya .. deterjan sürmek istemedim . ama bilemem tabi. kızlar ne diyecek
Banada atar mısın kuzucum tairfleri...
Bende evde olduğum süre boyunca bol bol tarif denemeyi düşünüyorum.
Mercimek köfte yapcam mesela...
Geçendede canım kısır istedi ilk kez kısır yaptım.
Çok basit şeyler ama inanın ilk kez yapıyorum ben :)
Internet saolsun...
Birde hiç poğça yapmadım onuda denemek istiyorum...
Mide yanması beni de bitirdi.. ne uyku uyutuyo ne huzur veriyoişyerinde daha çabuk geçiyor vakit valla.. hiç dert etme izni..
sıkıntıdan sardım hamur işine.. sen gönder şekerim.. ben doğuma 100 kilo da girerim..olsun :)))
DERTSİZ ben sadece kaynattım canım ya .. deterjan sürmek istemedim . ama bilemem tabi. kızlar ne diyecek
gögüs kremi lansinoh
şampuan küçük bi mustela numunesi var ondan alıcam yine
pişik kremi sebamed
masaj yağı töpfer (babası almış Almanya^'dan ama kullanmıycam
vücut kremi almadım, saç ve vücut şampuanı birlikte aynı zaten
cnm göğüs kremi lansinohun aldım gerisi hep nivea bitek bebek sabunu dalinin
canım ben göğüs kremi lansiroh aldım
bebek şampuanı, pişik kremi falan mustela
Banada atar mısın kuzucum tairfleri...
Bende evde olduğum süre boyunca bol bol tarif denemeyi düşünüyorum.
Mercimek köfte yapcam mesela...
Geçendede canım kısır istedi ilk kez kısır yaptım.
Çok basit şeyler ama inanın ilk kez yapıyorum ben :)
Internet saolsun...
Birde hiç poğça yapmadım onuda denemek istiyorum...
sana bir poğaça tarifi vereceğim akıllara zarar ne kadar yaparsam yapayım bitio pofuduk pofuduk ve bayatlamıyor çokta basit
ok canım gönderirim sana da kızlar burda paylaşmıyorum ama canı çeken olur yapamaz o yüzden isteyen varsa söyleyin sizlerede yarın mail atarım ben mesela şu anda hiç bişey yapamıyorum karnım çok gergin acıyor ondan uğraşamıyorum isteyen olursa onlarada mail atarım
sana bir poğaça tarifi vereceğim akıllara zarar ne kadar yaparsam yapayım bitio pofuduk pofuduk ve bayatlamıyor çokta basit
kızlaarr her hazırlık tamam sayılır da isim konusu hala muallakta. çocuğun doğmasına 7 hafta kaldı. daha kesin bi ismi yok(
bi ara umut a karar vermiştik sonra içimize sinmedi.
sonra tuğrayı çok beğendim tamam dedim ya umut tuğra ya sadece tuğra.
baya da alıştırdım kendimi. ama baktım araştırdım tuğranın; padişahların kullandığı mühürden başka anlamı yok.
bende istiyorum ki anlamlı bir ismi olsun. bu sefer bu da içime sinmedi. aslında isme bayılıyorum çok hoş. ama anlamlı bir ismi olsun istiyorum kuzumun .
yani yine isimsiz kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?