2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar ben geldim 10 günlük raporumu aldım :) Bu rapor bittiğindede 32 hafta bitiyor kısmetse artık iş güç yok anlayacağınız oooh çok rahatladım hergün burdayım artık :)))

Kızımı gördüm keyfi pek bir yerinde bi eli ağzında bi eli alnında kafası aşağıya dönük geçen haftada aynıydı :)
Kilosuda 1732 gr olmuş doktorumuza böyle seyreden bir bebek ortalama kaç kg doğar diyede sormadan edemedim 3100 - 3200 gr aralığında olur dedi oda içim rahatladı :)Ağrılarım normalmiş 36 haftaya kadar bu ağrıların dahada artacak korkma diye uyardı herşey yolunda sen 1 ay sonra kontrole gel ondan sonra her hafta görüşücez dedi

maşallah kızına..ne güzel herşey yolundaymış..sevindim adınıza..inşallah hjepimiz için yolunda gider herşey sonuna kadar..

Bugunde mesai bitti kızlar...

Yarın işe gelip gelmiyeceğim belli değil.
Aile hekimliğine gidicem ordan yazarım...
Cumada kısmetse son gün artık izne çıkıcam.

Zapzupcum tarifini aldım canım,çıktısınıda aldım.
Arşiv yapıp izne çıkınca denerim.
sen bana fırsat buldukça at.
Azcık basit olsun kız daha yeni başlıyorum.
Ölçüsüz yapabilir miyim bilmiyorum...
Fırın derecesi bile önemli benim için ne kadar pişeceği filan öle düşün.
Çömezim yani:26:

sana bir poğaça tarifi vereceğim akıllara zarar ne kadar yaparsam yapayım bitio pofuduk pofuduk ve bayatlamıyor çokta basit
bana da gönder kız merak ettim eksik kalmayayım

ohhh ne güzel evdesin artık darısı başımıza gün sayıyoruz bizde izinler başlasa diye

ofpufya maşallah kızına. ohh sende evde olanlar kervanına katıldın.
ama sakın mezopotamya ve katinam gibi özletme kendini.
hergün bekliyoruz bak...

sana bir poğaça tarifi vereceğim akıllara zarar ne kadar yaparsam yapayım bitio pofuduk pofuduk ve bayatlamıyor çokta basit
Bende istiyorum böjegiiimm
olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, pişmanım binlercee kez tövbe ediyorum. böyle bir soru sormadım kabul edin nolurrrrrrrrr:18:
ben göğüs kremi lansinoh aldım kullanmaya başladım göğüs ağrılarım bitti
digerlerini mustela alicam
acaba bubchen mı alsam dalın mı
son zamanlarda EYMEN ismini çok duyar oldum ..

oğlum olsaydı düşünebilirdim ..

sahabe isimlerinden ve kulagada çok hoş geliyor ..

sadece bir öneri
su eymen bir benim kulağıma eksik geliyor heralde ya herkes tarafından sevilen tavsiye edilen isim hatta amcası ve teyzesi cok istiyor
ama yok ben seslenişde bir tuhaf geliyor

Arkadaaşlar, oyun parkı yataklardan alanlar, siz kenar koruyucu kullanacak mısınız?

parkyatagin kenarlarini delikli yapiyolarki hava akisi olsun diye, ben kullanma derim, zaten bogulmaya da sebep olabiliyor kenarliklar ben kullanmicam

kargo cok pahali da, asker olayini hic duymadim kiz cok garip geldi valla

hic turk tanidigi yok mu etrafinda Turkiyeye gidecek olan istanbula ankaraya neyse iste getirir sizede kargoyla yollar, tabi ne kadar sey aldigina bagli, bavullarin kilo siniri oldugu icin yabanci birinden agir seyler goturmesini istemek ayip olur

annem THY ile gelecek 23 kiloluk 2 bavul hakki var mesela, bi bavul kendinin bi bavul bebisin :) bide bisey diyim turk mali kiyafetler daha kaliteli oluyo :))

umarım gönderdiğim tariflerde sıkıntı yoktur canım ya.

yok kuzum çok güzel anlatmışsın .. ellerine sağlık.. denıyorum sürekli :))

hadi be versene ne çatlatıyonnnnn

bu arada mektubun tam damardan olmuş cumhurbaşkanına :))

bebeci sen nasılsın canım? diyet nasıl gidiyor?
Bugün daha kolay geldi dün gercekten zorlandım canim
tam buğday ekmegi aldık bugün için o daha cok tok tutuyor belki de
saatlere uyuyorum sabah kahvaltıdan sonra uyudum biraz sonra meyve süt ikilisi yaptıktan sonra temizlik yaptım vakit gecti
ogle yemeği yedim yedikten sonra aksam yemeği hazırladım dusa girdim diğer araya kadar da öyle vakt gecti
simdi aksam yemeğini bekliyorum :)

Senin koca ile basım belada bugün okuduğum kadarıyla , benim kocam da böyle her hesaba yapışır unı de ogrenci halimize bile böyleydi acımıyorum bende kredi kartım sağolsun el yiyeceğine ben yiyim hesabindayim

kızlar merhaba,
artık yavaş yavaş izne ayrılmalar başlıyor. ben de 32. haftamda yani 1 martta izne ayrılacağım inşallah.
zaten evde bir telaş var ki sormayın, kendi evimize taşınacağız 1 aya kadar. zor olacak belki ama ailem burda olduğu için korkmuyorum.
şimdi mutfak dolaplarını yaptırıyoruz, biter bitmez taşınacağız işte.
minik kuzuma daha hiç alışveriş yapmadım, ev işini hallettikten sonra alışverişimi tamamlarım diyorum.

herkes miniminnoşlarının odasını hazırlamışken beni en tembel ilan edebilirsiniz

çatlak demişken ilk hamileliğimde epey bir bacaklardan çatlamıştım. bebek yağı sürüyorum şimdi de, doktorum amanaan boşver anne oluyorsun, biraz çatlamışsın çok mu demişti ozaman. haklı bence:))
göğüs yarası için de bepanthen, lansinoh ve daha fazlasını denemiş biri olarak, 4. ayın sonunda garmastan kremi ile yaralarımdan kurtuldum. bu doğumdan göğüs yarası olur mu diye korkuyorum, bu sefer de soğan denicem. duymuşsunuzdur.

ilk oğlumda chicco ürünlerinden şaşmamıştım. bu sefer de onları kullanmayı düşünüyorum.

hepinize sevgiler..

slm kızlar herkes iyidir inşallah
geçmiş çok fazla okumaya dermanım yok:26::26:
bugün oğluşun kıyafetlerini ütüledim çok yoruldum eğer yapmayan arkadaşlar varsa tavsiyem size yaptıracak birini bulsanız iyi olur.tabi yapan kişin de sizin gibi özen göstereceğine eminseniz.oturarak yaptım ama yinede çok fena belim ağrıyor:26::26:
artık doğum rüyalarıda görmeye başladım dün gece rüyamda kaza yapmışız hiç birşeyimiz yok çok şükür ama her ihtimale karşı bi hastaneye gitmişiz doğum heran olabilir burda kalmanız lazım diyorlar saatlerce bekledim kimse ilgilenmiyor falan kendi doktorum yok hastane falan da farklı patlıyorum en sonunda biri ilgilensin falan diye

kızlar kozmetik ürünlerini hangi markalarda seçtiniz?

anne göğüs kremi ?
bebek şampuanı?
pişik kremi?
masaj yağı?
vücut kremi ya da şampuanı ya da sabunu?

cok abartmissin diyebilirsiniz ama ben cok takintiliyim bu konuda olabildigince kimyasaldan uzak durmaya calisiyorum, o yuzden sampuan deterjan ne alacaksam icerigine bakiyorum netten arastiriyorum sonra zarari var mi diye, yani ustunde bebekler icin dermotolajik olarak test edilmistir falan yazmasi yetmiyo benim icin :))

once Turkiyedeki herkes Sebamed oneriyo diye sebamed sampuan alirim diyodum ama icindeki Cocamidopropyl Betaine/Sodium Laureth Sulfate/Phenoxyethanol/Sodium Benzoate maddeler dusuk riskli olsa da pek saglikli maddeler degilmis

Sebamed Children's Shampoo Reviews & Ratings | GoodGuide sitesinden kontrol ediyorum icindeki urunleri vs.

aradim taradim Aveeno baby organik sampuanini buldum sonunda icerigi en temiz o geldi bana

manyak diyebilirsiniz

gogus kremi de lansinoh almistim simdiden aciyo bazen cunku suruyorum, cok etkili ama acayip yogun kivamli bisey yikasan elinden bile gecmiyor, gogsumu sabunlamayi denedim bikere igrenc oldu bebek direk agzina alcak bide onu %100 dogal lanolinden yapilmis yani koyun yunun eritilip temizlenmesiyle yapiliyomus ama benim icime sinmedi yine de

kızlar merhaba bende bayadır üyeyim ama hiç yazmıyodum hep yazdıklarınızı okuyodum biçok şey öğrendim sizlerden bu bakımdan hepinize TEŞEKKÜR EDİYORUMM....:)

ama dertliyim bu aralar yazayım içimi biraz dökeyim dedim haftaya eşimin anne ve babası geliyo zaten burdaydılar 1 ay kaldılar gideli daha 20 gün şimdi tekrar geliyorlar dahada gideceklerini sanmıyorum doğuma var nerdeyse 2 ay kafayı yedirtecekler bana bişeyde diyemiyorum eşimde üzülsün istemiyorum ve kayınvalidemle çok zıtız o çok dağınık temizlik hiç yapan biri değil bende tam tersi çok pinpirikli sürekli silen süpüren biriyim, eşim gelsinler annem sana yardım eder diyo halbuki yardımından geçtim işlerim dahada çoğalıyo hangi odaya girsem sürekli topluyorum, banyo aynı wc aynı hiç eline fırça alıp biyeri fırçalamazlar... hem babasıda akşama kadar evde oturyo bende sürekli oturamıyorum sağ dön sol dön uzan kıvranıp duruyorum babasının yanında çekiniyorm uzanmaya odama gidiyorum ordada sıkılıyorum tv yok odamda, bazen uyuyp kalıyorum, of yaa gelmesinler çok gıcıklar ya daha neler varda benle doğru düzgün muhabbet etmezler ben mutfağa giderim aralarında konuşurlar, kadın torunuyla ilgili bile bi sefer konuşmadı ya şunları yaparım şunları alırım hiç...şimdid niye geliyolarki gıcıklar ya daraldım valla offf neyse çok yazdımmm.......

Okudum okudum okudum...
Ben evvel sunu diyeyim göğüs için lansinoh bebek için sebamed kullandım ayrıca es gecmissiniz çömezler sizi bidiklar numismed vajinal jel.es geçmeyin ph bozulacak cart curt sacınızı yolmayim.

Birtane potada tarifi vereyim hiç şaşmaz ölçüm neyim
1 s.b yoğurt
" " ılık su
" " yoğurt
2 yumurta (aki icine sarı dısına)
1 pkt yas maya
1 tatlı kasığı seker ve tuz
Aldığı kadar un.
Su maya seker karistir yoğurt yağ aklari ekle en son tuz.kapat 30-40 dk bekle istediğin sekli ver yumurta sür Susam vs serp 200 derece pisir
Cok büyük şekil vermeyin cok kabarıyor yapışır birbirine.

Son olarak mezos Hanim((((

Hanipeks ben de o raflardan aldım koçtaştan. Benimki çiçekli:)
Eki Görüntüle 632184 Eki Görüntüle 632185

Güle güle kullan canım, çok güzeller ama ben hepsini çok beğenmiştim.

​ohhhhhhhhhhhhhhhhhh, bebişe de maşallah canım benim

bende istiyorum tariflerden bende

Yüksek Voltaj cocukların konusunda evham en iyisidir
benim kızım olsun asla bir erkekle yalnız bırakmayacağım
ben küçükken oyun oynuyoruz ayağına ufak ufak tacize uğruyordum
Cok yakın akrabam cok da severdim oyun oynuyor ya benle ama bir kere boynumu tuhaf öptü
housna gidiyor mü seni böyle öpmem dedi ya o yasımda anladım bu iste br çirkinlik var daha da oynamadım
aileme söylemedim hayatta konduramazlar ona böyle bir şeyi benim basıma gelmese bende konduramazdimm ablama söylemiştim onun da böyle br anısı olmuş onunla meger

Daha neler neler duyuyoruz hepimiz, bir arkadasım abisi ve arkadaşları tarafından küçük yasta çırılçıplak soyuldugunu annesi çağırmasa ne yapacaklarını hala düşünmediğini anlatmıştı abisi de cocuk yastaymis iste Allah korusun dikkat her zaman şart !!!!

Okudum okudum okudum...
Ben evvel sunu diyeyim göğüs için lansinoh bebek için sebamed kullandım ayrıca es gecmissiniz çömezler sizi bidiklar numismed vajinal jel. ph bozulacak cart curt sacınızı yolmayim.

Birtane pogaca tarifi vereyim hiç şaşmaz ölçüm neyim
1 s.b yoğurt
" " ılık su
" " sıvı yağ
2 yumurta (aki icine sarı dısına)
1 pkt yas maya
1 tatlı kasığı seker ve tuz
Aldığı kadar un.
Su maya seker karistir yoğurt yağ aklari ekle en son tuz.kapat 30-40 dk bekle istediğin sekli ver yumurta sür Susam vs serp 200 derece pisir
Cok büyük şekil vermeyin cok kabarıyor yapışır birbirine.

Son olarak mezos Hanim((((

Sory,yanlış yazmıştım tlf gelince (malum misafirim var yemek listesi cikacak basima yuh)atmış sistem bu dogrusu
Ayrıca Mezopotamya bana nasil cvp vermiyor görüyorsunuz değil mı
Vur garibe garibe ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…