Kızlar ben geldim 10 günlük raporumu aldım :) Bu rapor bittiğindede 32 hafta bitiyor kısmetse artık iş güç yok anlayacağınız oooh çok rahatladım hergün burdayım artık :)))
Kızımı gördüm keyfi pek bir yerinde bi eli ağzında bi eli alnında kafası aşağıya dönük geçen haftada aynıydı :)
Kilosuda 1732 gr olmuş doktorumuza böyle seyreden bir bebek ortalama kaç kg doğar diyede sormadan edemedim 3100 - 3200 gr aralığında olur dedi oda içim rahatladı :)Ağrılarım normalmiş 36 haftaya kadar bu ağrıların dahada artacak korkma diye uyardı herşey yolunda sen 1 ay sonra kontrole gel ondan sonra her hafta görüşücez dedi
maşallah kızına..ne güzel herşey yolundaymış..sevindim adınıza..inşallah hjepimiz için yolunda gider herşey sonuna kadar..
bana da gönder kız merak ettim eksik kalmayayımsana bir poğaça tarifi vereceğim akıllara zarar ne kadar yaparsam yapayım bitio pofuduk pofuduk ve bayatlamıyor çokta basit
ohhh ne güzel evdesin artık darısı başımıza gün sayıyoruz bizde izinler başlasa diyeKızlar ben geldim 10 günlük raporumu aldım :) Bu rapor bittiğindede 32 hafta bitiyor kısmetse artık iş güç yok anlayacağınız oooh çok rahatladım hergün burdayım artık :)))
Kızımı gördüm keyfi pek bir yerinde bi eli ağzında bi eli alnında kafası aşağıya dönük geçen haftada aynıydı :)
Kilosuda 1732 gr olmuş doktorumuza böyle seyreden bir bebek ortalama kaç kg doğar diyede sormadan edemedim 3100 - 3200 gr aralığında olur dedi oda içim rahatladı :)Ağrılarım normalmiş 36 haftaya kadar bu ağrıların dahada artacak korkma diye uyardı herşey yolunda sen 1 ay sonra kontrole gel ondan sonra her hafta görüşücez dedi
Bende istiyorum böjegiiimmsana bir poğaça tarifi vereceğim akıllara zarar ne kadar yaparsam yapayım bitio pofuduk pofuduk ve bayatlamıyor çokta basit
ben göğüs kremi lansinoh aldım kullanmaya başladım göğüs ağrılarım bittiolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, pişmanım binlercee kez tövbe ediyorum. böyle bir soru sormadım kabul edin nolurrrrrrrrr:18:
su eymen bir benim kulağıma eksik geliyor heralde ya herkes tarafından sevilen tavsiye edilen isim hatta amcası ve teyzesi cok istiyorson zamanlarda EYMEN ismini çok duyar oldum ..
oğlum olsaydı düşünebilirdim ..
sahabe isimlerinden ve kulagada çok hoş geliyor ..
sadece bir öneri
Arkadaaşlar, oyun parkı yataklardan alanlar, siz kenar koruyucu kullanacak mısınız?
Kizlarrr kayinvalidem amerikada bana diyoki ben hergun bisi aliyorum burdan ama kargo cok pahali bi tane amwrikan askeri bulun ben de burdan amerikan askeri bulayim oyle daha ucu oluyo askerden askere
Iyi de nerden bulcaksam ben askeri amerikada yasayanlar vardi gercekten cok mu pahali kargo yani
umarım gönderdiğim tariflerde sıkıntı yoktur canım ya.
sana bir poğaça tarifi vereceğim akıllara zarar ne kadar yaparsam yapayım bitio pofuduk pofuduk ve bayatlamıyor çokta basit
Bugün daha kolay geldi dün gercekten zorlandım canimbebeci sen nasılsın canım? diyet nasıl gidiyor?
kızlar kozmetik ürünlerini hangi markalarda seçtiniz?
anne göğüs kremi ?
bebek şampuanı?
pişik kremi?
masaj yağı?
vücut kremi ya da şampuanı ya da sabunu?
Hanipeks ben de o raflardan aldım koçtaştan. Benimki çiçekli:)
Eki Görüntüle 632184 Eki Görüntüle 632185
Kızlar ben geldim 10 günlük raporumu aldım :) Bu rapor bittiğindede 32 hafta bitiyor kısmetse artık iş güç yok anlayacağınız oooh çok rahatladım hergün burdayım artık :)))
ok canım gönderirim sana da kızlar burda paylaşmıyorum ama canı çeken olur yapamaz o yüzden isteyen varsa söyleyin sizlerede yarın mail atarım ben mesela şu anda hiç bişey yapamıyorum karnım çok gergin acıyor ondan uğraşamıyorum isteyen olursa onlarada mail atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?