2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım bana da gönderirmisin tarifi, poğaça da kendimi geliştirmeye çalışıyorum :)

hakkaten ayıp etmişsin... akşama bişeyler hazırla gönlünü al adamın. şöyle aklını başından al dicemde bu halimizle biraz zor

Merhaba kızlar günaydın...:103:

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,sevgi dolu,güzel bir gün olması dileğiyle...

Ahh kızlar çok kararmış içiniz..sizdeki mutluluk hormanları üretimi durdu mu acep..

ben hamilelikten midir nedir,herşeye güler oldum..kayınvalidenin zırtapozluklarına bile tahammül ediyorum nasılsa,gözüme herşey hoş görünüyor,sürekli gülüyorum..Bir mutluluk hissi kapladı içimi bu hamilelikte..
benim tüm şikayetlerim bedensel..belim filan ağrıyor,ayakta kalamıyorum uzun süre,mide ekşimeleri filan ama takmıyorum bunları kafama..geçecek bunlar da..tek derdim sağ sağlim doğum yapmak ve bebeğimin sağlıklı olması..
tabii benim de allak bullak olduğum anlar olmuyor değil ama uzaklaşıyorum hemen o durumlardan,kafamı dağıtacak bişeyler buluyorum..

Çok üstüne düşmeyin olayların,geçiştirin gidin..sinirlenmenin ne size ne de bebeğe yararı var...Atlatacağız bu günleri de hayırlısıyla,o zmana kadar üzemyin kendinizi..sıkıntıya düştüğünğz anlarda şükredeceğiniz şeyleri düşünün,çocuğunuzun,eşinizin ve sizin sağlınız,çoğu kimsenin sahip olamayıp sizin sahip olduklarınıza şükrettiğiniz şeyleri düşünün..o zman mutlu olmanız için ne çok sebebiniz olduğunu göreceksiniz.
Şimdi kovun kötü fikirleri ve duyguları içinizden..bir nefes alın ve gülümseyin..

ben fiziksel tacize uğramadım ama sözlü taciz var.
kaçıncı sınıfa gittiğimi hatırlamıyorum ama küçüktüm
dondurma aldım elimde eve geliyorum.
bizim sokaktaki mustafa amcada camda sigara içiyor
dondurma yalayacağına benimkini .... dedi
eve gelince söyledim.hiç unutmuyorum babam bir hışımla evden çıktı
adam dışarıya çıkamadı. 1 hafta sonrada taşındılar.
o gün bugündür dışarıda asla dondurma yemem.

aa bi de kaçırma olayım var. 3. sınıfa gidiyordum o zaman.
oturduğumuz semtteki saatçi adam okul çıkışında bileğime yapıştı.
annen hastanede seni ona götürücem dedi gitmicem diye direniyorum.
babam beni götürür eve gidicem diyorum.adam sus bak yoksa göremezsin anneni diyor.
tamam gelicem dedim.adam elimden tuttu yolda yürüyoruz.
tanıdığımız bir tuhafiye vardı yanından geçerken adamın elinden nasıl kaçıp tuhafiyeye girdim bilmiyorum.
ramazan amcaya anlattım. eve o götürdü beni. babamı aradık babam işten izin alıp polise gidiyor.
polis 1 hafta takip ediyor adamı suç üstü yakalıyorlar. o 1 hafta boyunca ilkokul öğretmenim eve bırakmıştı beni.
adamın başka suçlarıda varmış. aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.

Son düzenleme:
Günaydın canlar,bugun herkes gergin galiba ben zaten her daim yüksek voltaj...
Bugünün benim icinde elbette hiçbir anlamı olmayan zottirik birgun.sevgili değiliz biz
Cocuk isleri onlar Tuna iyi etmisin.onlarda bizim yaptığımız cogu seyi es geçiyor cok üstüne düşme .
Haftaya tam bugun benim dgunum.artik unutursa es geçerse vuracağım .
Her yildonumde her d günümde birileri oluyor hayatın isvesi cilvesi bana arkadas.
Mezos Hanim sen benim pogacami yapma tabi ( uz beni,tas mı sandin yuregimii (

Kızlar kocişim bana ıphone almııış :) Bende bu akşam güzel bir sofra hazırlayayım diyorum ama hiçte halim yok varmı kolay tarifleriniz stokta ???

Ben birazdan hazırlayıp çıkacağım mothercare de kılsliklarda %50 indirim var diye mesaj geldi Minik sevgilime seneye giymesi için ciciler alayım

Kızlar kocişim bana ıphone almııış :) Bende bu akşam güzel bir sofra hazırlayayım diyorum ama hiçte halim yok varmı kolay tarifleriniz stokta ???
güle güle kullan canım. ben tavuk filetoyu yumurtaya batırıp sonra pane harcına bulayıp yağda kızartıyorum. yanına patates kızartması. patates kızartmasının üstüne soğanlı domatesli sos ve yanına pilav. ana yemeğim bu olcak bu akşam.

amaaaaa bu haldeyken daha hoşlarına gidiyo bence =)

cnm mantar seviyorsa tavada mantar yap ortalarına kaşar koy yanına da pilav ve tavuk kızartma güzel bide salata yaparsın hatta ben hazır yaş pasta kekleri varya onlardan alıp kalp şeklinde kestim arasına krema meyve üzerine yine krema şanti kalp şeklinde oldu pratik üzerinede pastaneden üç tane kırmızı gül aldım züper olmuştu walla

ayy bu arada günaydın demeyi unuttum bodoslama daldımm :$ günaydınnnn sevgi gününüz kutlu olsunn kızlarrr =)))) kahvaltı yaptık az sonra halı silmeceeee

Ana iCmiyor musun sen hiç
ben ablam buradakin hergüne ictim turk kahvesi mis gibi birşey

ahh canım sorma benim mide infilak etti içemiyorum artık sadece süt yoğurt lapa haşlanmış sebze yiyorum. kahve çay meyve suyu her türlü diğer içecek gitti hayatımdann yoksa kocaman nescafe bardağıyla içerdim türk kahvesini ey gidiiiiiii

Hımmm bunu beğendim :) Bende yapayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…