Günaydın güzel anneler ve talı bebişleri..
Ben sevgililer gününü önemsemiyorum derken akşam benim kociş ne işler çevirmiş arkamdan..çiekçi bir komşumuz var bizim onunla iş yaptılar geçenlerde,para vermem lazım dedi ona,12 de gelecek filan sen yat dedi..iyi madem ilaçlarımı içicem uyandır beni sonra diyerek yattım ben..beni uyandırınca bir de ne göreyim bana şans bambusu almış,sevgililer günümü kutluyor..bende hödük gibi ne gerek vardı,benim için hiç önemli değil bugün dedim..adam bozuldu biraz,beğenmedin mi filan demeye başladı,kızımızla birlikte büyütürsünüz onu dedi çok fena oldum....aslında bitki çok güzel,hatta hep isterdim ben ondan ama işte yaptım bir eşşeklik..sabah baktım gene çok hoşuma gitti..adamcağız o kadar uyjusuz kaldı beklerken,bir de banyo yapması lazımdı..sabah i,şe nasıl kalktı kimbilir??..akşama gönlünü alayım bari..
Aman benimki gercekte de 1 hafta onden gidiyor 7 temmuz dugun 15 temmuz sat olunca ben dugun gecesk hamile kalmisim gibi bir de erken dogarlarsa gel bak ise :)
​hadi atla gel kuzum benim, hsonunu beraber geçirelim, sinemaya da gideriz, ordan çıkarız kahve içmeye gideriz göl manzarasında...
Kızlar kocişim bana ıphone almııış :) Bende bu akşam güzel bir sofra hazırlayayım diyorum ama hiçte halim yok varmı kolay tarifleriniz stokta ???
kahve mii kahve miiiii tadı nası bişidi acabaaaa
güle güle kullan canım. ben tavuk filetoyu yumurtaya batırıp sonra pane harcına bulayıp yağda kızartıyorum. yanına patates kızartması. patates kızartmasının üstüne soğanlı domatesli sos ve yanına pilav. ana yemeğim bu olcak bu akşam.Kızlar kocişim bana ıphone almııış :) Bende bu akşam güzel bir sofra hazırlayayım diyorum ama hiçte halim yok varmı kolay tarifleriniz stokta ???
canım bana da gönderirmisin tarifi, poğaça da kendimi geliştirmeye çalışıyorum :)
hakkaten ayıp etmişsin... akşama bişeyler hazırla gönlünü al adamın. şöyle aklını başından al dicemde bu halimizle biraz zor
Kızlar kocişim bana ıphone almııış :) Bende bu akşam güzel bir sofra hazırlayayım diyorum ama hiçte halim yok varmı kolay tarifleriniz stokta ???
Ana iCmiyor musun sen hiç
ben ablam buradakin hergüne ictim turk kahvesi mis gibi birşey
güle güle kullan canım. ben tavuk filetoyu yumurtaya batırıp sonra pane harcına bulayıp yağda kızartıyorum. yanına patates kızartması. patates kızartmasının üstüne soğanlı domatesli sos ve yanına pilav. ana yemeğim bu olcak bu akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?