afiyet olsun canım.Hımmm bunu beğendim :) Bende yapayım ...
güle güle kullan canım. ben tavuk filetoyu yumurtaya batırıp sonra pane harcına bulayıp yağda kızartıyorum. yanına patates kızartması. patates kızartmasının üstüne soğanlı domatesli sos ve yanına pilav. ana yemeğim bu olcak bu akşam.
cnm mantar seviyorsa tavada mantar yap ortalarına kaşar koy yanına da pilav ve tavuk kızartma güzel bide salata yaparsın hatta ben hazır yaş pasta kekleri varya onlardan alıp kalp şeklinde kestim arasına krema meyve üzerine yine krema şanti kalp şeklinde oldu pratik üzerinede pastaneden üç tane kırmızı gül aldım züper olmuştu walla
güle güle kullan canım. ben tavuk filetoyu yumurtaya batırıp sonra pane harcına bulayıp yağda kızartıyorum. yanına patates kızartması. patates kızartmasının üstüne soğanlı domatesli sos ve yanına pilav. ana yemeğim bu olcak bu akşam.
cnm mantar seviyorsa tavada mantar yap ortalarına kaşar koy yanına da pilav ve tavuk kızartma güzel bide salata yaparsın hatta ben hazır yaş pasta kekleri varya onlardan alıp kalp şeklinde kestim arasına krema meyve üzerine yine krema şanti kalp şeklinde oldu pratik üzerinede pastaneden üç tane kırmızı gül aldım züper olmuştu walla
off kızlar menüleriniz beni benden aldı... ben hiç bişey hazırlayamayacağım bu akşam, eşim fırında balık yapacak. belki bi tatlı yaparım, aman onu da yapmayayım dünden kalma hoşaf var.Ben pane harcıyla şinitzel yapayım yanınada pilav ortaya güzel bir salata ve fırında kaşarlı mantar hımmm oldu gibi :)
Pastanedende 1 küçücük frambuazlı pasta çiçekçidende bir iki kırmızı gül alıp yapraklarıyla masayı süsledikmi olduda bitti ... Nihahaha :))))
öle mi diyosun bi denemek lazım... son 2-3 hafta da bir anda şişiverdi karnım, öncesinde hiç bişey yoktu. o yüzden özgüvenimi yitirmek üzereyim.amaaaaa .bu haldeyken daha hoşlarına gidiyo bence =)
valla doğru diyorsun voltajım. bu devirde artık kız erkek farketmiyor allah korusun her daim tetikte olmak lazım. bir arkadaşlarda oturuyoruz 4, 5 kişiyiz.ev sahibinin 3,5 yaşında oğlu var. gelen başka bir arkadaşın da 5 yaşında oğlu vardı. çocuk odasının kapısını kapatmışlar sesleri çıkmıyor. 5 yaşındaki çocuk beşiğe yatırmış diğer oğlan çocuğunu orasını burasını öpüyor şok olduk.Eheh mergen duymasın bacı
Ayrıca o bahsettigin adamı dilim dilim doğrasam kanım akmaz eminim.erkeklerden igrenir oluyor insan.iste gerdek geceleri kabusu vajinismus vs hep öyle it kopuklardan yilmalardan korkulardan.yatacak yerleri yok.
Ben pane harcıyla şinitzel yapayım yanınada pilav ortaya güzel bir salata ve fırında kaşarlı mantar hımmm oldu gibi :)
Pastanedende 1 küçücük frambuazlı pasta çiçekçidende bir iki kırmızı gül alıp yapraklarıyla masayı süsledikmi olduda bitti ... Nihahaha :))))
Günaydın kızlar ,
kahvaltimizi yaptık esim gitti birkaç gündür limoniyiz bizde, bugün kapıda yanağını uzattı bende uzattım sonra güldüm ne şımarıyorsun falan dedi gözüme yaslar doldu valla hadi hadi dedim kapıyı kapatmaya çalıştım tuttu sarıldı öptü
bu hale gelme sebebimiz isleri ile ilgili paraya ihtiyac oldu 9bin tl bende 500 var dedim onu verecektim ki bugüne kadar biriktirip verdigim hiçbir parayı geri almadım sonra abisi ben annesi ablasi bir güne girmiştik bu ay ablasi alacakti ben her seferinde parayı Nisan'da alacağımı söyledim esim bana bu ay al dedi bende Abi'n alsın banane ben gün parami vermem dedim demesin mı benim gün param varken nasıl abiminkini istiyim dedi saçmalığa bakar mısınız!! Abisine ortak is yapan onlar paraya ihtiyacı olan onlar benim gün parami isteyecek , bende banane sizin isinizden ya bu benim ilk gün param dedim önce nazlana nazlana soyledimm güldük ettik sonra is ciddilesti , vay efendim hep sizin ısınız deyip durmuşum onlar sizmiş ben kendimi neden ayrı tutuyormuşum nereden nereye geldik !!! Kendini haklı görüyor bana da akıl fikir diliyor bende ona !!
canım bana da gönderirmisin tarifi, poğaça da kendimi geliştirmeye çalışıyorum :)
hakkaten ayıp etmişsin... akşama bişeyler hazırla gönlünü al adamın. şöyle aklını başından al dicemde bu halimizle biraz zor
ben fiziksel tacize uğramadım ama sözlü taciz var.
kaçıncı sınıfa gittiğimi hatırlamıyorum ama küçüktüm
dondurma aldım elimde eve geliyorum.
bizim sokaktaki mustafa amcada camda sigara içiyor
dondurma yalayacağına benimkini .... dedi
eve gelince söyledim.hiç unutmuyorum babam bir hışımla evden çıktı
adam dışarıya çıkamadı. 1 hafta sonrada taşındılar.
o gün bugündür dışarıda asla dondurma yemem.
aa bi de kaçırma olayım var. 3. sınıfa gidiyordum o zaman.
oturduğumuz semtteki saatçi adam okul çıkışında bileğime yapıştı.
annen hastanede seni ona götürücem dedi gitmicem diye direniyorum.
babam beni götürür eve gidicem diyorum.adam sus bak yoksa göremezsin anneni diyor.
tamam gelicem dedim.adam elimden tuttu yolda yürüyoruz.
tanıdığımız bir tuhafiye vardı yanından geçerken adamın elinden nasıl kaçıp tuhafiyeye girdim bilmiyorum.
ramazan amcaya anlattım. eve o götürdü beni. babamı aradık babam işten izin alıp polise gidiyor.
polis 1 hafta takip ediyor adamı suç üstü yakalıyorlar. o 1 hafta boyunca ilkokul öğretmenim eve bırakmıştı beni.
adamın başka suçlarıda varmış. aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.
Günaydın canlar,bugun herkes gergin galiba ben zaten her daim yüksek voltaj...
Bugünün benim icinde elbette hiçbir anlamı olmayan zottirik birgun.sevgili değiliz biz
Cocuk isleri onlarTuna iyi etmisin.onlarda bizim yaptığımız cogu seyi es geçiyor cok üstüne düşme .
Haftaya tam bugun benim dgunum.artik unutursa es geçerse vuracağım .
Her yildonumde her d günümde birileri oluyor hayatın isvesi cilvesi bana arkadas.
Mezos Hanim sen benim pogacami yapma tabi( uz beni,tas mı sandin yuregimii (
Kızlar kocişim bana ıphone almııış :) Bende bu akşam güzel bir sofra hazırlayayım diyorum ama hiçte halim yok varmı kolay tarifleriniz stokta ???
Sevgililer gunü diye buna derim maddiyatciyim ben anladım
Kızlar kocişim bana ıphone almııış :) Bende bu akşam güzel bir sofra hazırlayayım diyorum ama hiçte halim yok varmı kolay tarifleriniz stokta ???
ben fiziksel tacize uğramadım ama sözlü taciz var.
kaçıncı sınıfa gittiğimi hatırlamıyorum ama küçüktüm
dondurma aldım elimde eve geliyorum.
bizim sokaktaki mustafa amcada camda sigara içiyor
dondurma yalayacağına benimkini .... dedi
eve gelince söyledim.hiç unutmuyorum babam bir hışımla evden çıktı
adam dışarıya çıkamadı. 1 hafta sonrada taşındılar.
o gün bugündür dışarıda asla dondurma yemem.
aa bi de kaçırma olayım var. 3. sınıfa gidiyordum o zaman.
oturduğumuz semtteki saatçi adam okul çıkışında bileğime yapıştı.
annen hastanede seni ona götürücem dedi gitmicem diye direniyorum.
babam beni götürür eve gidicem diyorum.adam sus bak yoksa göremezsin anneni diyor.
tamam gelicem dedim.adam elimden tuttu yolda yürüyoruz.
tanıdığımız bir tuhafiye vardı yanından geçerken adamın elinden nasıl kaçıp tuhafiyeye girdim bilmiyorum.
ramazan amcaya anlattım. eve o götürdü beni. babamı aradık babam işten izin alıp polise gidiyor.
polis 1 hafta takip ediyor adamı suç üstü yakalıyorlar. o 1 hafta boyunca ilkokul öğretmenim eve bırakmıştı beni.
adamın başka suçlarıda varmış. aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.
kızımın baykuş şapkası akşam bitirmek için 1 de yattım ama çok güzel oldu kendime takasım geldi çok şirin şapka yapması kolay becerikli anneler yapın bebişlerinize bundan şapka ekleyeyim derken bu sabah migrostan aldığım kalpli makarnayı eklemnişim sizde alın akşam eşinize yapın kolaycacık hemde çok şirin
günaydınlar olsun arkadaşlar
iyi günlerde kullanırsın inş.
benim kocamda yatağa kahvaltı getirdi tepsi felan almış:) sütte ısıtmış gülde koymuş :))
kızımın baykuş şapkası akşam bitirmek için 1 de yattım ama çok güzel oldu kendime takasım geldi çok şirin şapka yapması kolay becerikli anneler yapın bebişlerinize bundan şapka ekleyeyim derken bu sabah migrostan aldığım kalpli makarnayı eklemnişim sizde alın akşam eşinize yapın kolaycacık hemde çok şirin
cnm gecmis olsun salgin var dikkat et sende tam iyi olamadin uzun zamandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?