çok sağol canım benim. kalın tığım var daha önce kendime bere yapmıştım. ip almam lazım siyah gri ve beyazdan yapsam nasıl olur.ya da başka önerin var mı?bende birkaç gündür düşnüyordum doğumdan sonra hemşire geliyor bebeği emzirmesini göstermek için o zman odadakileri çıkarırım ben rahat edemem sonrasında da göstermem kimseye örtüyle kapatırım bazıları lop diye memesini çıkarıyor emziriyor çocuğu o halde bile başkasının göğsüne bakamam utanırım pek çekiingenim ben yaaa
şirin ol sevgi dolu aşk dolu hatun ol onlarada yazık peşimizde koşturup duruyorlar bizim kaprislerimizle uğraşıyorlar
tığ ile yaptım canım yaparsın dene bence kalın tığ alacaksın ipin kalınlığına göre oluyor kalıntığ veya şiş tığ alacaksın en üstten başlayacaksın çoğaltma yapmak için bazı yerlere 2 kere batacaksın sen yapmaya kararlıysan ben yardımcı olurum sana
bende birkaç gündür düşnüyordum doğumdan sonra hemşire geliyor bebeği emzirmesini göstermek için o zman odadakileri çıkarırım ben rahat edemem sonrasında da göstermem kimseye örtüyle kapatırım bazıları lop diye memesini çıkarıyor emziriyor çocuğu o halde bile başkasının göğsüne bakamam utanırım pek çekiingenim ben yaaa
şirin ol sevgi dolu aşk dolu hatun ol onlarada yazık peşimizde koşturup duruyorlar bizim kaprislerimizle uğraşıyorlar
tığ ile yaptım canım yaparsın dene bence kalın tığ alacaksın ipin kalınlığına göre oluyor kalıntığ veya şiş tığ alacaksın en üstten başlayacaksın çoğaltma yapmak için bazı yerlere 2 kere batacaksın sen yapmaya kararlıysan ben yardımcı olurum sana
çok sağol canım benim. kalın tığım var daha önce kendime bere yapmıştım. ip almam lazım siyah gri ve beyazdan yapsam nasıl olur.ya da başka önerin var mı?
canım mavi tonlarında buldum. açık mavi koyu mavi. gözleri siyah beyaz ve yeşil sanırım bunu yapıcam.aa çok güzel renkliler var öyle yap bulayım paylaşayım canım siyah beyaz gri yapma çocuklara renkli güzel oluyor
Dün bakanlığa mail atmıştım ya geir dönmüşler Başvurunuz, Dilekçe Hakkı Kanunu’nun gereklerine uygun değildir. Adres tc kimlik il ilçe bildirirseniz gerekli yönlendirmele yapılacaktır diye.. :)) birileri okuyor demek gerçekten bu maileri ,
canım maşallahh kızına pek utangaç olacak herhalde yüzünü göstermiyor. benim büyük oğluşta hiç göstermezdi. şimdi gülerken bile ağzını kapatıyor minik kuzum :)) seninle doğum tarihlerimiz aynı bana da 8 nisan dedi doktorum acaba geç mi diye düşünüyordum ki demek ki normalmiş sana 10 nisan dediğine göre
canım Allahın izniyle o gün gelsin de ayarlanır bi şekilde merak etme. annen eşine göre daha deneyimlidir bence geceye kadar eşin de olur zaten gece de annen kalsa eşin erkenden gelir heyecandan :)) hem normal doğum olursa gece kalmana bile gerek kalmayacak belki boşuna şimdiden düşünüp strese girme bence
canım senin anlatış tarzına bayılıyorum yaa
bende kayınvalidemin yanında rahat edemem.
6 senelik evliyim hiç bacak bacak üstüne atmadım.
bacağımı uzatmadım bile. onlarda bu şekilde...
şunu getir bunu getir diyemem zaten.
ama babamlar burdayken ikili kanepeye uzandım
eşimde napıyorsun sen ya düzgün otursana diyor
benim annem babam beni mi ayıplıcak rahat değilim görmüyor musun dedim
ben otururken annem çay falan getirdi. annem sakın sen kalkma ne istiyorsan bana söyle dedi.
eşimde tuhaf tuhaf bakıyor. eşime göre saygısızlık yapıyorum ben.
paylaş bakalım bende göreyimcanım mavi tonlarında buldum. açık mavi koyu mavi. gözleri siyah beyaz ve yeşil sanırım bunu yapıcam.
kocam eve geldi ve elinde koskocaman bi buketle =)))) tabi ben yerin dibine girdimmm :s beklemiyodum ama çok duygulandım yaaaa çok da güzel bi not yazmış bebeğimle bana sulugöz oldum iycee
bak bozuluyorum ama
gerçekten başka isimmi bulamamışım. aa benim ve eşimin isimlerinin baş harfi. umutta yiğenim. ilginç bir karışım olmuş :)
ama ama ama ilk görddüğümde öyle sanmıştım zaten, bir kaç gün sonra farkettim aaumut olduğunu
bende haketmişim canım
günlerdir bel ağrımdan akşamları eve felçli gibi gidiyorum resmen, birde grip var iki gündür. yemek bile yapamıyorum. her iş eşime kalıyor onada üzülüyorum. dün doktordan sonra anneme gittim biraz dinlendim, sonra annem yemek hazırlayıp yanıma verdi eve geldim. bir ağlama krizi tuttu ama susamıyoru. ben hiç bir işe yaramıyorum, hiç birşey yapamıyorum diye.
biraz onunda etkisi ile sanırım eşim çiçek göndermiş az önce kızıma ve annesine diye not yazmış.
yine başladım ağlamaya ne olacak benim bu halim
Kiyamam sana ya.arada banada oluyor bu aglama.krizleri.
Izne cikicam ya keyfim.yerinde. Bugunde gezdiim bol.bol.kardesim saolsun.
Kiz arkadasiida vardi illa eve birakcak. Dedim ben giderim yahu.
Sen kiz arkadasinla zaman.gecir. Zor bela razi ettim.
Bizim sevgililr gunumuzde kaynanamda gecicek.
Balik.yapcakmis aradi.bende kirmadim.ise gittim diye biliyo cakdirmadkm eve cikicam.
Kocis gelince gideriz :)
paylaş bakalım bende göreyim
ayy ne güzel bakalım benimki bişey yapacak mı merakla bekliyorum süprizleri sever kocişim ve yapar umarım bu seferde yapar
bende haketmişim canım
günlerdir bel ağrımdan akşamları eve felçli gibi gidiyorum resmen, birde grip var iki gündür. yemek bile yapamıyorum. her iş eşime kalıyor onada üzülüyorum. dün doktordan sonra anneme gittim biraz dinlendim, sonra annem yemek hazırlayıp yanıma verdi eve geldim. bir ağlama krizi tuttu ama susamıyoru. ben hiç bir işe yaramıyorum, hiç birşey yapamıyorum diye.
biraz onunda etkisi ile sanırım eşim çiçek göndermiş az önce kızıma ve annesine diye not yazmış.
yine başladım ağlamaya ne olacak benim bu halim
Kiz bu arada kocisin kizima diyede yazmis ya cok hosuma gitti. Baa kiz aski bir baska yandin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?