2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok sağol canım benim. kalın tığım var daha önce kendime bere yapmıştım. ip almam lazım siyah gri ve beyazdan yapsam nasıl olur.ya da başka önerin var mı?

ewt bende utanırım walla bende çıkarmayı düşünüyorum ben kendi annemden bile utanırım ki bide kaynana o lafı dedikten sonra hiç bi yerimi göstermem walla

çok sağol canım benim. kalın tığım var daha önce kendime bere yapmıştım. ip almam lazım siyah gri ve beyazdan yapsam nasıl olur.ya da başka önerin var mı?

aa çok güzel renkliler var öyle yap bulayım paylaşayım canım siyah beyaz gri yapma çocuklara renkli güzel oluyor

örnek bunlara bakabilirsin mavi yeşil çok güzel oluyor seviyorum ben öyle bak bakalım hangisi hoşuna gidecek

Eklentiler

• $imagesCAPDV1FE.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 29
kocam eve geldi ve elinde koskocaman bi buketle =)))) tabi ben yerin dibine girdimmm :s beklemiyodum ama çok duygulandım yaaaa çok da güzel bi not yazmış bebeğimle bana sulugöz oldum iycee

bende attığım maillerde kimlik numarası yazmadım, ama geri dönmedilerde acaba ulaşmadı mı?

vallahi tarihin uzamasına üzülmedim desem yalan olur. hem izne çıkış sürem uzamış oldu, hemde kendimi tarihe şartlandırmıştım.
kızım daha fazla gelişecek diye teselli buluyorum

dün doktordan sonra annemlere gittim, salonda uzanırken babam geldi. ben toparlanmaya çalışırken bana fırçayı bastı. rahat etmiyorsun yanımda diye ben içerde yanlız oturmak zorunda kalıyorum kızım uzan, kalkma dedi, üzerime bir battaniye getirdi. karşılıklı koltuklarda uzandık. normalde çekinmem babamdan uzanırdım yanında ama şimdi hamilelikten dolayı sanırım daha çekiniyorum.

canım mavi tonlarında buldum. açık mavi koyu mavi. gözleri siyah beyaz ve yeşil sanırım bunu yapıcam.
paylaş bakalım bende göreyim
kocam eve geldi ve elinde koskocaman bi buketle =)))) tabi ben yerin dibine girdimmm :s beklemiyodum ama çok duygulandım yaaaa çok da güzel bi not yazmış bebeğimle bana sulugöz oldum iycee

ayy ne güzel bakalım benimki bişey yapacak mı merakla bekliyorum süprizleri sever kocişim ve yapar umarım bu seferde yapar

bugünde bitti eve gidip hazırlık yapma vakti herkesin sevgililer günü kutlu olsun bugün herkesin süprizli geçsin akşama tüm eşler çiçekle hediye ile gelsin

ama ama ama ilk görddüğümde öyle sanmıştım zaten, bir kaç gün sonra farkettim aaumut olduğunu

bende haketmişim canım
günlerdir bel ağrımdan akşamları eve felçli gibi gidiyorum resmen, birde grip var iki gündür. yemek bile yapamıyorum. her iş eşime kalıyor onada üzülüyorum. dün doktordan sonra anneme gittim biraz dinlendim, sonra annem yemek hazırlayıp yanıma verdi eve geldim. bir ağlama krizi tuttu ama susamıyoru. ben hiç bir işe yaramıyorum, hiç birşey yapamıyorum diye.
biraz onunda etkisi ile sanırım eşim çiçek göndermiş az önce kızıma ve annesine diye not yazmış.
yine başladım ağlamaya ne olacak benim bu halim

Selam.kizlar ben geldim. Bu telefon iyi hosta ben tam size yaziyorum biri.ariyo sayfa.kapaniyor.
Neyse bunada sukur. Bugun aile hekimligindeydim. Doktor ile dogumdan emzirmeden korunma.yontemlerinden konustuk.
Tansiyonuma bakdi kiloma.bakdi. Sisme var mi diye bilelerimi.kontrl.etti.hepsi.normal.
Odadan cikdim 10 adim attim.geri dondum. Bebegimin.kalp atislarina bakabilir miyiz dedim
Gulumsediler hemen uzandim.dinledim. Saatlerce dinlesem bikmam. Cok.sukur.allahima.
Hayirlisiyla saglikl alalim kucagimiza insallah.

Su an durakda oturdum.size yaziyorum.kizlar :)

Zapzup sapkaya bayildim.hic yetenegim yoktur.ama olsa canli.renkleri.tercih ederdim bende.

Kiyamam sana ya.arada banada oluyor bu aglama.krizleri.
Izne cikicam ya keyfim.yerinde. Bugunde gezdiim bol.bol.kardesim saolsun.
Kiz arkadasiida vardi illa eve birakcak. Dedim ben giderim yahu.
Sen kiz arkadasinla zaman.gecir. Zor bela razi ettim.

Bizim sevgililr gunumuzde kaynanamda gecicek.
Balik.yapcakmis aradi.bende kirmadim.ise gittim diye biliyo cakdirmadkm eve cikicam.
Kocis gelince gideriz :)

sizin akşam yemekleri sıklaşmaya başladı, bir ayar versen iyi olur. allah muhabbetini artırsın diycem ama kıyamıyorum
bu akşam yemek fasılları çok gözümde büyümeye başladı.
her akşam kayınvaldemin kapısından geçerken söylenmeden edemiyorum.

Son düzenleme:
paylaş bakalım bende göreyim

ayy ne güzel bakalım benimki bişey yapacak mı merakla bekliyorum süprizleri sever kocişim ve yapar umarım bu seferde yapar

ayyy en son düğün çiçeğim vardı bana aldığı o yüzden beklemiodum hani hadi bakalım gelsin çiçekler =)))

üzülme canım onu ben de yapıorum ara ara elimde olmadan kendimi işe yaramaz hissedip ama işte geçeceğini düşünerek bide eş desteğiyle atlatmaya bakıcaz artık. ama arada ağlamam iyi oluyo öyle eşim daha bi gösteriyo ilgisinii..olsun böyle güzel şeyler ağlayalım tek duygulanıp =)

Kiz bu arada kocisin kizima diyede yazmis ya cok hosuma gitti. Baa kiz aski bir baska yandin :)

bebekten konuşurken aşkım diye bahsetmeye başladı. banada diyor senin papucun dama atıldı artık ilk aşkım kızım sonra sen diye yeni yeni açılmaya başladı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…