sizin akşam yemekleri sıklaşmaya başladı, bir ayar versen iyi olur. allah muhabbetini artırsın diycem ama kıyamıyorum
bu akşam yemek fasılları çok gözümde büyümeye başladı.
her akşam kayınvaldemin kapısından geçerken söylenmeden edemiyorum.
Merhaba kızlar dr B12 verdi zaten mide bulantım vardı şimdi daha da çoğaldı kullanan var mı??
Benexol
bebekten konuşurken aşkım diye bahsetmeye başladı. banada diyor senin papucun dama atıldı artık ilk aşkım kızım sonra sen diyeyeni yeni açılmaya başladı benimki
amazon cnm gttm dra ben bugun karacigerle ilgli bşey deglmş idrar da temz çıktı cildyeye yonlendrdi o da bi losyon verdi bi de liste verdi saknmam gereken şeyleri onemli bşey çıkmadı çok şükür
Kızlar sancıdan oldum bittim(
Su sag böbreğime bıçak saplasam acımaz(((
Bugun birde sagı solu supurup sildim malum misafirim var her yan minik minik kıl iğrenç birsey.
Yatak serilen yerde mutlaka tozda oluyor ayyy baydı beni galiba sıkılıyorum artık.
Daha birkez teyzem arayıp demedi ne yapıyorsun nasilsin 2 çocuklu hamilesin yük.
Hiç saldim çayıra mevlam kayira.dun aksam dedim artık tas çatlasa 6 haftam yok bile.kaynanam gelecek ve benim evim 90 m2.tek bir kanepem açılıyor. Her sabah 2 saat basında kalk kalk kalk en sinir oldugum şey.
Ne zamana kadar çekeceğim ki.dedi ben cocukları doğumda avuturum ,al vur ya.bahtsiz bedeviye tur döndürürüm ben ne bicim is((
Daha yüzümü yıkamadan afedersiniz elimde canasir suyu klozet fircaliyorum huyumuda bilirler yani.
Hamileliğim boyunca hiç bu hafta kadar bulantım olmadı(
canım ya allah kolaylık versin sana. ben bu halimle bile kimseyi çekemiyorum sen bi de 2 çocuk bakıyorsun. keşke kabul etmeseydin tatlım ya pansiyonda falan kalsaydı. allah korusun ama böyle erken doğum falan olur çok dikkat et canım benim.Kızlar sancıdan oldum bittim(
Su sag böbreğime bıçak saplasam acımaz(((
Bugun birde sagı solu supurup sildim malum misafirim var her yan minik minik kıl iğrenç birsey.
Yatak serilen yerde mutlaka tozda oluyor ayyy baydı beni galiba sıkılıyorum artık.
Daha birkez teyzem arayıp demedi ne yapıyorsun nasilsin 2 çocuklu hamilesin yük.
Hiç saldim çayıra mevlam kayira.dun aksam dedim artık tas çatlasa 6 haftam yok bile.kaynanam gelecek ve benim evim 90 m2.tek bir kanepem açılıyor. Her sabah 2 saat basında kalk kalk kalk en sinir oldugum şey.
Ne zamana kadar çekeceğim ki.dedi ben cocukları doğumda avuturum ,al vur ya.bahtsiz bedeviye tur döndürürüm ben ne bicim is((
Daha yüzümü yıkamadan afedersiniz elimde canasir suyu klozet fircaliyorum huyumuda bilirler yani.
Hamileliğim boyunca hiç bu hafta kadar bulantım olmadı(
gözünaydın canım çok şükür önemli birşey çıkmamış.amazon cnm gttm dra ben bugun karacigerle ilgli bşey deglmş idrar da temz çıktı cildyeye yonlendrdi o da bi losyon verdi bi de liste verdi saknmam gereken şeyleri onemli bşey çıkmadı çok şükür
iş açma başına başına, yıkamaya ver canım. belin ağrır
Ne var bende bende anlamıyorum ben memlekete gidince de teyzem hiç müsait olamaz.:s allahım sana peygamber sabrı vermişş gerçekten uğraşma çamaşır suyuyla falan dicem ama ben de aynıyım olmuyo bırakılmıyo dimi işler bi de senin misafir karnındaki çocuklar eşin oh kaynana da gelsin tam olsun :S bu ne yaa ışığı gören geliyo sana(((
Ne var bende bende anlamıyorum ben memlekete gidince de teyzem hiç müsait olamaz.
Arayıp deseler neyse müsaade istemeden valizle karşımda
Ya hayatım büyük yeğenim 23 yasında ,çekiniyor falan ama olmuyor.
Ben banyo yapamıyorum cinsim biraz yikanamam aynı yerde falan.kimisi kibir desede sanmıyorum.
Dayanamıyorum artık kiralar cok pahalı burda diyor ama ne yapayım ki bana mı güvendin?
Daha elektrik suyu vs var diyor gel bogma.cok çaresizim su an.eline valizini verip yollayamam da.
Annem dün gitmiş anneme demiş hele bir iki ay çalışsın bakalım ev acalım.insaf benim damarıma basarsa daha fazla yuzyuze bakılmayacak sekilde konuşurum.gerek yokki ama(
Hiç neşem yok, ben boyle değildim
canım ya allah kolaylık versin sana. ben bu halimle bile kimseyi çekemiyorum sen bi de 2 çocuk bakıyorsun. keşke kabul etmeseydin tatlım ya pansiyonda falan kalsaydı. allah korusun ama böyle erken doğum falan olur çok dikkat et canım benim.
bizde yemeğe gitmek için tam evden çıkacaktık personelden biri kaza yapmış eşimi aradı. eşim apar topar gitti. aradım kendinde bişey yokmuş karşı tarafta da bişey yokmuş ama maddi hasar var dedi. eşimi bekliyorum gitmeyelim dedim ama 15 dkya kadar gelirim dedi.
allah yardımcın olsun. hiç sevmem böyle emri vaki yapılan şeyleri. koskoca adam haklısın valla ben de rahat edemem. gece lavaboya bile kalkamaz insan. senin sancılanman çok normal bitanem ya bir türlü dinlenemedin ki. senin sağlığın herşeyden daha önemli kimseyi kırıcam diye düşünme. bunun lohusalığı var adam evde napıcaksın sen.Bana soran olmadı ki kuzum(
anamm bu misafir falan değil yerleşmiş bu bildiğin :S bir iki çalışsın da bakalım ne demek yaaaa :S çok afedersin ama kazık kadar adamdan tabiki çekinilir dediğin gibi giyinme banyo konusunda falan yeri gelecek uzancaksın evde rahat rahat gezinmek isticeksin üstün başın. bi o muymuş elktşrk su kira veren nası neşen olsun ki evde normalde bikaç gün bile biri kalınca düzen altüst oluyo senin duruma baksana yaaa eşine söylesen ya açık açık artık olmuyo diye
yemeğe gidicez diye bişeyde yapmadım. sadece çorbam var. yemeğim olsa gidelim demezdim de. 40 dk yol sürüyor yedik geldik diyene kadar saat 11 olacak.git canım tabi ya bak çok şükür bişi yokmuş bozmayın gecenizi bununla geçmiş olsunn
allah yardımcın olsun. hiç sevmem böyle emri vaki yapılan şeyleri. koskoca adam haklısın valla ben de rahat edemem. gece lavaboya bile kalkamaz insan. senin sancılanman çok normal bitanem ya bir türlü dinlenemedin ki. senin sağlığın herşeyden daha önemli kimseyi kırıcam diye düşünme. bunun lohusalığı var adam evde napıcaksın sen.
yaaa hadi geçmiş olsun gözün aydınnn yediklerinden mi oluyomuşki?? nelerden sakıncakmışsın?? dikkat et canım benim listene losyonuna çok şükür başka bişi çıkmadı bak sevindim buna =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?