allah yardımcın olsun. hiç sevmem böyle emri vaki yapılan şeyleri. koskoca adam haklısın valla ben de rahat edemem. gece lavaboya bile kalkamaz insan. senin sancılanman çok normal bitanem ya bir türlü dinlenemedin ki. senin sağlığın herşeyden daha önemli kimseyi kırıcam diye düşünme. bunun lohusalığı var adam evde napıcaksın sen.
canım valla üzülüyorum senin durumuna.Ayyy dertsizzzzz((
Deme öyle lohusalikta vs yeter.anlamiyorlar gülüm yok...anneannem te Ankara'dan her saat arıyor ne yaptın nasilsin kahroluyor kızının sorumsuzluğuna
Annem demiş benim kızım hem hasta hem hamile evi küçük biliyorlar kac kere geldi teyzem.
İstanbul'daki voltajin evinin derdi sana mı düştü demiş:))
Evet demiş annemde benim cocuğum o senin gibi koyveremem demiş kalktım gittim diyor ne güle güle ne abla otur bir fikir ver yok.
Boyle bu hafta sonuna kadar beklerim en cok sonra güle güle.
Esim ev bakmış baktığına göre kızıyor ve cok asiri kiskanctir beraber buyuduk ama ne olursa olsun kardes bile sığmaz sigamaz.
evet, benim görümcem ve eşimin patronunun eşi orada doğum yaptı
çok memnun kaldılar .. lohusa şerbeti ikram ediliyor ve anneye moral olsun diye makyaj yapılıyor..
dogumdan sonra eve hemsire geliyor bebegi yıkıyor gerekli bilgileri yapılması gerekenleri anlatıyor
doktorumuz ise ilk günden beri çok yakından ilgileniyor hakkımızdaki hiç bir detayı unutmuyor dilediğimiz zaman arıyabiliyoruz
nasip olursa yine ikinci çocucumda da oraya giderim :)
eğitime katılmadım hiç
Canım ben bakım çantası almadım sebamed sabun,şampuan,unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım pişik kremini doktorumuza sorup alacağım evdede bir sırt çantamız ve johnson's baby yağ vardı onları kullanacağım.
Kızlar meraba çoğunuz alışverişlerinizi tamamladınız ama ben hala bakınıyorum sizce bu set iyi mi uygun mu bi fikir verirseniz sevinirim...
Chicco Bebeğim Bakım Çantası Seti (2012-Lacivert) - Chicco - En ucuz ve indirimli site
selam millet..
beni.. karnımızı doyurduk geldik evimize.. oğluşumun odasının perdelerini astık.. az sonra ütüyü çıkarıp nevresimleri ütüleyip hazırlayacağım..
sevgili kaynanacığım günlerdir bi sürü şey aldık deyip duruyormuş eşime.. eve geçerken de uğradık onları alalım diye.. aaa bi geldiii poşet; bi tane alt üst takım, iki çıtçıtlı body, iki yelek, iki de örme yelek.. ayy bi de 9-12 ay almış hepsini.. sağolsun düşünmüş de.. cümleye bakın yaaa '' seneye kışlık hiçbişey almanıza gerek, biz herşeyini aldık'' ba ba ba.. bunlarla mı geçecekmiş kış dedik eşimle.. bakıp bakıp gülüyoruz hala.. neyse artık en azından hiçbişey almadı diyemem artık
işte bizde durumlar böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?