2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
slm kızlar gecmişi okuyamadım fakat alıntılardan gördüm yüksek voltajı bunaltmışlar ne düşüncesiz akrabalar varya.kazık kadar herif yegen bile olsa olmaz ki.helede karnı burnunda son haftalarına girmişken.zaten kendi cocuklarının yükü yetiyordu bide yegen eksikti tam oldu.allahım sana sabır güç kuvvet onlarada akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim.

kızlar bizim kocişte bi numara yok her yılki gibi.biz sevgili miyiz evliyiz diyo gelde bogma adamı.
dün webannemarket diye bi siteden aventin manuel pompasını lansinoh gögüs ucu kremi lansinoh süt saklama poşeti almıştım.aynı gün kargoya verdik diye msj gelmişti bugünde teslim aldım.almayı düşünenlere tavsiye ederim en uygun fiyat orada cıkmıştı arastırmıştım ve orjinal ürün cıktı iiki almışım eksiğim kalmadı gibi bişey.allahım sağlıkla kullanmayıda nasip etsin.foşur foşur sütümüz olsun inşallah

Son düzenleme:

Ayyy dertsizzzzz((
Deme öyle lohusalikta vs yeter.anlamiyorlar gülüm yok...anneannem te Ankara'dan her saat arıyor ne yaptın nasilsin kahroluyor kızının sorumsuzluğuna
Annem demiş benim kızım hem hasta hem hamile evi küçük biliyorlar kac kere geldi teyzem.
İstanbul'daki voltajin evinin derdi sana mı düştü demiş:))
Evet demiş annemde benim cocuğum o senin gibi koyveremem demiş kalktım gittim diyor ne güle güle ne abla otur bir fikir ver yok.
Boyle bu hafta sonuna kadar beklerim en cok sonra güle güle.
Esim ev bakmış baktığına göre kızıyor ve cok asiri kiskanctir beraber buyuduk ama ne olursa olsun kardes bile sığmaz sigamaz.

canım valla üzülüyorum senin durumuna.
sana bişey olsa kim gelecek yanına teyzen mi bakacak sana.
kimse gelmez gelmedi diyordun zaten. onu bunu düşünme artık.
hem böyle eşinin tarafından biri geldiğinde onun ağzına da laf vermiş olacaksın.

ben geçen sene bursaya gittim 1 hafta kaldım. kaynım bizdeydi o zaman
eve döndüm planlar yapılmış kaynım bizde kalcakmış.
eşim söylediğinde yanında zank diye kaldım bişeyde diyemiyorum
ertesi gün yine aynı muhabbet, yatak odasına gidiyorum eşim gelene kadar uyuyorum
baktım olacak gibi değil 7 tane mesaj yazdım gönderdim eşime.
ben lavaboya bile giremiyorum ne diyorsun sen nerde kalacak falan diye.
eşim bidaha ağzını açmadı. tıpış tıpış gitti.

slm kızlar ne çok kaynatmışsınız yine ya bugün dışardaydım hep hiç giremedim nete inşallah herkes iyidir
sevgilile gününüz kutlu olsun
ben eşime hiç birşey almadım oda bana almayacak ben almamasını söyledim
o sordu ne istiyorsun diye ama ben birşey alma sakın dedim bize hergün sevgililer günübirgüne sığdıramayız biz onu
şuanda saç baş dağınık pijamalarımla onu bekliyorum
ben kendi kendime ve oğluşuma hediyeler aldım zaten bugün

şafakkk da 50 bugün

canım büyük bir eve çıksanızda onun yükü yine senin üzerinde olacak.
ama eşin kuzenin için baktıysa o da sıkılmış artık demekki.

herkeze iyi akşamlar bugün sevgililer günü hepinizin sevgililer günü kutlu olsun ben bugün oğluşumu gördüm benim minik sevgilim iyi çok şükür 2.600 gr olmuş dr amcası maşallah dediartık 2 haftada görüşeceğiz dedi rabbim meleklerimizi korusun inşallah

kaynanamdayiz. Kocise sinir oldum.
Vadi izliyor beyfendi. Kaynanamda kazak.baslamis.oglana.allahtan bisi yapiyo. Surekli.onu anlatiyo.
Bunaldim. Bana cok konusuyosun dedi beyim. Niye.diyorum.evde soylerim dio.
Ay varya aglicam simdi.

arkadaşlar hangi hastane orası?

Allahim yardimcin olsun voltajim..cok fazla yukleniyorlar sana. Cevrendw anlayissiz.insan.dolu.
Insan yeri.geliyor.kendi.kardesinin yaninda istedihi gibi hareket.edemiyor. Seninki.birde yiyen.
Basinin caresine baksin canim bir sen mi varsin.iki kuzun var biri karninda.Ay insanin siniri.bozuluyor.okurken.bile.

Canım ben bakım çantası almadım sebamed sabun,şampuan,unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım pişik kremini doktorumuza sorup alacağım evdede bir sırt çantamız ve johnson's baby yağ vardı onları kullanacağım.

selam millet..

voltajım canım Allah'ım sana nasıl bir sabır vermiş. okurken deliriyorum, empati bile yapmaya gücüm yetmiyo..

kocişim akşam 6 buçukta geldi.. oğlumun yatağını almaya gittik.. çok şükür çıktı o da aradan.. yarın getiricekler.. nevresimlerini filanda serdik mi tamamdır.. evimize geldiğimizde yatacak yeri de hazırlanmış olacak.. aklımdan çıksın da artık valla bunaldım eksiklerden..
yatağı aldıktan sonra eve gideriz diye beklerken kocişim yemeğe götürdü beni.. karnımızı doyurduk geldik evimize.. oğluşumun odasının perdelerini astık.. az sonra ütüyü çıkarıp nevresimleri ütüleyip hazırlayacağım..
sevgili kaynanacığım günlerdir bi sürü şey aldık deyip duruyormuş eşime.. eve geçerken de uğradık onları alalım diye.. aaa bi geldiii poşet; bi tane alt üst takım, iki çıtçıtlı body, iki yelek, iki de örme yelek.. ayy bi de 9-12 ay almış hepsini.. sağolsun düşünmüş de.. cümleye bakın yaaa '' seneye kışlık hiçbişey almanıza gerek, biz herşeyini aldık'' ba ba ba.. bunlarla mı geçecekmiş kış dedik eşimle.. bakıp bakıp gülüyoruz hala.. neyse artık en azından hiçbişey almadı diyemem artık

işte bizde durumlar böyle..

kızlar tedavi edici pişik kremi sudocrem ve hametan var çok ii eczanelerde satlıo hametanı drlar yazablıo
sudocrem de 60 gramı 12 125 gramı 24 falan olması lazm
ben ikisnden de alcam suducremin küçügünü bi de hametan
bi bunlar kaldı bi de bez almadm daha hiç
ıslak mendil uni baby prima pampers bi de huggies aldm
ilk baş unibaby kullanrz zaten ...
bu arada arkdas sormş cnm chicconun ürünlerini arkdasım kullanıo memnun alablrsn bence uygnmş da ...

Voltaj neden kendini paraliyorsun konus cocukla gerekirse.. Anlayisli sessiz olması senin yükünü azaltmıyor. Şimdi cocuk eve çıkayım desede belki teyzen bekle diyor olabilir. Açıkça söyle kayınvalideyi de bahane et.. Kimse kimseye acımıyor ha Cok kızıyorum böyle olunca

sizde durum iyi yine
bizim kaynana daha bir çift çorap almadı
hadi almasın istemem ondan gelecek bişeyi bizim aldıklarımızıda millete kendi alıyomuş gibi anlatıyor
ölürmüsün öldürürmüsün
biz liste yaptık bi kaç ay önce eksikleri almaya başladık ve şükür tamamladık bebek dogdugunda hiç bir taksit borc kalmasın istiyoruz
dün akşam eşime alınacak bişey varmı bi ihtiyacınız var mı diye sormuş
biliyo tamamladıgımızı laf olsun diye soruyor sormak için..
eşimde şimdi mi aklın başına geldi gerek yok demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…