2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bir uykusuz da burda Kalkmisken sabah namazı kılayım dedim ama artık eğilip kalkmak Cok zor oluyor bu karinla hepimize dua ediyorum ama en Cok Voltaj 'a . Allah yardımcısı olsun . O git diyemeyecek ins cocuk kendiliğinden gider bizimki de o da üzülmez .. Bi de rüya yok kabus gördüm kiz elini karnıma dayadi ( kac gundur ayni yerden dayaniyor feci can yakiyor )yine tutmaya çalıştım anam eli elime gelmesin mi karnımdan :) kendi sezeryanimi gerçekleştirdim . Esim de anlamaya çalışıyor dehsetle alttanmi geliyo üstten mi .sürekli bağırıyor nerden çıktı lan o el diye :))) uyandigima Cok sevindim :)

günaydın kızlar bende aynı dertlerden müzdaripim bide üstüne grip hala atlatamadım dün kafamı kaldıramadım bugun sabah şse yine güne mide bulantısı istifra ile başladık hayırlısı

Günaydııın anneleriim ve tatlı bebişleriii kızım göğsümün altından bastırıyooo :))))

Günaydın kızlaar..
Grip ve boğaz enfeksiyonu... başım ağrıyor ve burnum tıkalı... Üstelik canım kocamın zoruyla işe geldim !!!
Hani hamileler hasta olmazmış, ben üçüncüye hasta oluyorum.

Görümcem aramış sen vitamin içmiyormusun içsen hasta olmazsın diyor..
Kaynanamın dediği lafa bak: çok banyo yapıyorsun ondan üşütüp hasta oluyorsundur.

Off yatmak battaniyenin altında tv izlemek istiyorum.. annem veya kız kardeşim de gelir bana portakal soyardı..

Günaydın güzel anneler ve cici bebişleri :)

Tüm hastalarımıza geçmiş olsun kızlar bende daha yeni atlasttım ama ben en çok öksürükten muzdariptim size önerim ılık su içine bal ve limon çok iyi geliyor

günaydın kızlar; bugün güne bizde baya kötü başladık. akşam erkenden uyumuşum dün kaşıntılarım çok fenaydı ne güzel uyudum derken gece uyandım 3 buçukta oturdum tv izledim örgü ördüm ama yok kaşıntılar huzur vermiyor. neyse tam yatsam mı derken 4 buçukta oğluş uyandı. aldım yanımıza yattım uykusuzluktan ama uyumadı zıpır. neyse babaya havalet ettik. uyudum uyandım uyudum uyandım derken bi öpücük eşim diyor kalk hayatım geç kalmayalım. neyse kalktık hazırlandık en rahat tişörtümü ütüledim bi de sabah sabah ki, kaşındırmasın. kahvaltı ettik bi bulantı ne yediysem çıktı. of pof demeye kalmadı. bizim ufaklık elma istemişti. bende bugünkü sersemliğimle bütün olarak verdim eline. karnı tok yemez diye. o da yemeye kalkmış tabi becerememiş kabuk boğazına takılmış. çıkaramıyor da parmağımı soktm falan çıkardı. ağladı diye kucağıma almıştım. birden tepemden aşağı ne yediyse çıkarsın mı. Allahım o an çıldırmak istedim. her şeyim yıkanmış ütülenmemiş. zaten fazla bi seçeneğim de yok. kaşıntıdan dolayı sürekli penye giyiyorum. pantolonlar kirlide. Allahtan uydurdum bişeyler üstüme. ama şu an bütün sinirim tepemde birisi öte git dese patlayacağım sanki. offff artık çok ağırım yaa hareket etmek bile zor gelirken sürekli hareket halindeyim. bazen diyorum derdin neydi ki çalışabilir raporu aldın ((

nasıl geçti akşam canım, yardım ettiler mi yoksa herşey sana mı kaldı?

sağol canım evet yardım ettiler servise sağolsunlar. zaten onlar gelene kadar ben fazlasıyla yorulmuştum yemek kek bulaşık ortalık toplama derken. bi de oğlumun huysuzluğu tutunca mecbur yardım ettiler. ama tabi sonrasında bulaşıklar vs. derken haşatım çıktı.

günaydın annişler...
bazen ben de geceleri çok rahatsız oluyorum,uyuyamıyorum...ama dün gece erkenden yattık uyuduk kızımla...odun babamıza kızdık onunla oturup surat asıcaamıza yatıp dinlendik...kızımda uyandırmadı çok şükür...bu sabah kasıklarımdaki hafif ağrıyla uyandım :18: artık bu ağrılar normal olsa da insan korkuyo :18:

dün erkeklerşn gıcıklık günüydü galiba seninki ne yaptı kuzum benim

dün erkeklerşn gıcıklık günüydü galiba seninki ne yaptı kuzum benim

dün sabah söz verdi,yemek ondan olacaktı...hediye almicaktık birbirimize kızımıza çok masraf yaptık diye...ben ondan önce geldim eve,sürpriz yapıyım diye o yorgun halimle pasta yaptım...yarım saat sonra geldi,hiiiiç masa hazırlamada falan gözü yok...yemeği de ben hazırladım,yedik...hediye almadık,sözünü tutmadın,bari azıcık yürüyüş yapalım el ele dedim...maç izlicekmiş beyfendi,gidemedik...ot gibi bi sevgiler günü geçirdik yani...

özel günlerde erkeklerin gıcıklıkları üstünde oluyo gerçekten

öle şekerim yapıoalr arada ondan sonrada telafi etmeye çalışıo ama nafile

Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar olsun. sabah saatten önce kızım uyandırdı beni. onu hissedince çok mutlu oluyorum.
oh bugünde bitsin iki gün dinlenelim evimizde.

benimde b12 eksik ama sanırım seninki hap demi?
ben iğne oluyorum haftada 1
korkardım iğneden ama alıştım artık, ilacı unuttummu unutcammı derdi yok:)
bulantıda olmadı tabi bende

ben benexol b12 hapını dün kullanmaya başladım, miğdem çok bulandı ama ben işyerindeki yemekten bulandı herhalde dedim. hap hiç aklıma gelmedi. bakalım bugün etkileyecek mi?

canım allah yardımcın olsun, etrafındakilerede insaf versin.
15 tatil için ne hayallerin vardı ne buldun. bari bundan sonra rahat verselerde 6 haftayı rahat tamamlasan

bu arad dün seni gördüm rüyamda birlikte böyle hamilelik doğumla ilgili eğitim veren bir yere gidiyoruz. oturup dinliyoruz.

amazon cnm gttm dra ben bugun karacigerle ilgli bşey deglmş idrar da temz çıktı cildyeye yonlendrdi o da bi losyon verdi bi de liste verdi saknmam gereken şeyleri onemli bşey çıkmadı çok şükür

geçmiş olsun canım, önemli birşey çıkmadığına çok sevindim.

Arkadaşlar hasta olanlara acil şifalar diliyorum.

Dün bir arkadaşımız sudocrem den bahsetmişti, tedavi edici özelliği var demişti. bugün butikbebede indirimde de.

Biz de dün hiçbir şey yapmama kararı aldık, hatta eşim bir de arayıp teyit etti, bugün çiçek göndermiyorum tamam mı yarın göndereceğim diye

Bakalım bugünkü numarası ne olacak?

hayırlı sabahlar güzeller:)2 gündür tansiyonum 9-6.başım sersem denge kaybım var gibi bi tuhafım.normalde 11-7 hiç değişmez şimdi bi iki rakam düşüncede etkileniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…