arkadaşlar hangi hastane orası?
nasıl geçti akşam canım, yardım ettiler mi yoksa herşey sana mı kaldı?
vallahi tarihin uzamasına üzülmedim desem yalan olur. hem izne çıkış sürem uzamış oldu, hemde kendimi tarihe şartlandırmıştım.
kızım daha fazla gelişecek diye teselli buluyorum
QUOTE]
valla bende bi 10 gün önce alır diye umutlanıyordum ne yalan söyleyim aklımda 4 -5 nisan vardı. 8 nisan diyince hayal kırıklığına uğradım. ne de olsa son günler çok çok ağır oluyor insan. ama olsun bebişimin iyiliği için diyorum bende :))
Kızlar sancıdan oldum bittim(
Su sag böbreğime bıçak saplasam acımaz(((
Bugun birde sagı solu supurup sildim malum misafirim var her yan minik minik kıl iğrenç birsey.
Yatak serilen yerde mutlaka tozda oluyor ayyy baydı beni galiba sıkılıyorum artık.
Daha birkez teyzem arayıp demedi ne yapıyorsun nasilsin 2 çocuklu hamilesin yük.
Hiç saldim çayıra mevlam kayira.dun aksam dedim artık tas çatlasa 6 haftam yok bile.kaynanam gelecek ve benim evim 90 m2.tek bir kanepem açılıyor. Her sabah 2 saat basında kalk kalk kalk en sinir oldugum şey.
Ne zamana kadar çekeceğim ki.dedi ben cocukları doğumda avuturum ,al vur ya.bahtsiz bedeviye tur döndürürüm ben ne bicim is((
Daha yüzümü yıkamadan afedersiniz elimde canasir suyu klozet fircaliyorum huyumuda bilirler yani.
Hamileliğim boyunca hiç bu hafta kadar bulantım olmadı(
Allah yardım etsin kolaylık versin canım. çok üzülüyorum valla sana. ben 1 tane çocukla zor yetişiyorum sen bi de misafir ağırlıyorsun. bayan olsa yine neyse de. erkek ne kadar yakın olsa hamilelikte kocadan başkası çekilmiyor. kimse rahatını bozmuyor olan sana oluyor. bana kalırsa en kısa zamanda çaresine bak. üzülüyorsun biliyorum ama şu dönem senin başkasını düşüneceğin bi dönem değil canım. senin gerginliğin çocukların için de iyi değil.
saol cnm bnm bak mesela çikolata balık inek sütü fıstık sarımsak daha bi sürü şeyi yememeye çalşçakmsm gelmden geldgnce
ben de çok sevndm cnm başka şey deglmş die olursa kaşntı zaten cildyecinn kontrolndeym artık alerji ile ilgli test yapcak gecmzse haftaya ...
canım senin kaşıntın hangi bölgelerde? yoksa genel mi??
günaydın annişler...
bazen ben de geceleri çok rahatsız oluyorum,uyuyamıyorum...ama dün gece erkenden yattık uyuduk kızımla...odun babamıza kızdıkonunla oturup surat asıcaamıza yatıp dinlendik...kızımda uyandırmadı çok şükür...bu sabah kasıklarımdaki hafif ağrıyla uyandım :18: artık bu ağrılar normal olsa da insan korkuyo :18:
dün erkeklerşn gıcıklık günüydü galiba seninki ne yaptı kuzum benim
dün sabah söz verdi,yemek ondan olacaktı...hediye almicaktık birbirimize kızımıza çok masraf yaptık diye...ben ondan önce geldim eve,sürpriz yapıyım diye o yorgun halimle pasta yaptım...yarım saat sonra geldi,hiiiiç masa hazırlamada falan gözü yok...yemeği de ben hazırladım,yedik...hediye almadık,sözünü tutmadın,bari azıcık yürüyüş yapalım el ele dedim...maç izlicekmiş beyfendi,gidemedik...ot gibi bi sevgiler günü geçirdik yani...
özel günlerde erkeklerin gıcıklıkları üstünde oluyo gerçekten
benimde b12 eksik ama sanırım seninki hap demi?
ben iğne oluyorum haftada 1
korkardım iğneden ama alıştım artık, ilacı unuttummu unutcammı derdi yok:)
bulantıda olmadı tabi bende
Kızlar sancıdan oldum bittim(
Su sag böbreğime bıçak saplasam acımaz(((
Bugun birde sagı solu supurup sildim malum misafirim var her yan minik minik kıl iğrenç birsey.
Yatak serilen yerde mutlaka tozda oluyor ayyy baydı beni galiba sıkılıyorum artık.
Daha birkez teyzem arayıp demedi ne yapıyorsun nasilsin 2 çocuklu hamilesin yük.
Hiç saldim çayıra mevlam kayira.dun aksam dedim artık tas çatlasa 6 haftam yok bile.kaynanam gelecek ve benim evim 90 m2.tek bir kanepem açılıyor. Her sabah 2 saat basında kalk kalk kalk en sinir oldugum şey.
Ne zamana kadar çekeceğim ki.dedi ben cocukları doğumda avuturum ,al vur ya.bahtsiz bedeviye tur döndürürüm ben ne bicim is((
Daha yüzümü yıkamadan afedersiniz elimde canasir suyu klozet fircaliyorum huyumuda bilirler yani.
Hamileliğim boyunca hiç bu hafta kadar bulantım olmadı(
amazon cnm gttm dra ben bugun karacigerle ilgli bşey deglmş idrar da temz çıktı cildyeye yonlendrdi o da bi losyon verdi bi de liste verdi saknmam gereken şeyleri onemli bşey çıkmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?