2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok geçmiş olsun canım allah kazadan beladan korusun hepimizi gelmiş geçmiş olsun

benim kızım bana düşkün
öyle kimseye bırakıp dışarı bile pek çıkmadım ben
ama teyzesiyle ve babasıyla olunca pek aramıyor beni
o yüzden babası doğum saati gelcek benimle sonra hemen kızımın yanına dönecek. gece ve ben çıkana kadar da teyze hala baba hepsi beraber bakacaklar inşallah

Sersav gecmis olsun,kimseye yaşatmasın Rabbim ...

Perimmm sana gecmis olsun diyemedim kusura bakma canım.
Saglikla gelsin Nazlı prenses...

Mergenim yok bugun,dualarımda sabırlı kuzulara Rabbim güç versin...hergun aklımda oldumu olmadimi.

Hilbur bebislere kavuştu onu o kadar iyi anlıyorum ki,
Sen doğuruyorsun ama dokunamiyorsun,Dr lar senden daha iyi tanıyorlar kıskanmak bile geliyor icinden duamda...

bugün hiç gün geçmedi sanki, canım çok sıkıldı.
ama kendime söz verdim artık kızımın moralini bozacak şeylerden uzak durucam diye. internetten halayları açtım. kulaklıkla kızıma dinletiyorum.
alışsın şimdiden, yürümeye başlar başlamaz halay çekmeye başlayacağız ana kız

kızlar nasılsınız? bugün hiç giremedim halinizi hatrınızı soramadım.
dün akşam yemeğe gittik gitmez olaydım dedim.
2 saatte eve geliriz diye az topuklu bir çizme giydim.
allahım eve zor attım kendimi sırt ağrısından.
sabaha kadar uyuyamadım, nefes alamadım resmen kıvrandım bütün gece.
yerde yattım sırtıma küçük pilates topunu koyup öyle biraz dinlendim.
7 gündür antibiyotik içiyorum ona rağmen öksürüğüm daha da arttı.
neredeyse 3 aydır öksürüyorum. o da mahfediyor beni.
sabah kalkıncada ağrım vardı bi de onun üstüne arkadaşın kızları bana geldi.
ilçede okullar tatilmiş toplantı varmış. kızları bana bırakın diye ben ısrar ettim.
böyle kötü olacağımı bilsem demezdim valla. bi de kahvaltıya çağırdım.
sabah sabah börek falan yaptım. 2 de annesi gelip aldı.bana bir zararları olmadı
beni yatırdılar elleri karnımda hadi bakalım kimin eline tekme atıcak diye başımda beklediler.
tam onlar gitti üst kattaki komşum kahve içmeye gelicem ne zamandır göremedim sizi dedi.
o geldi onunla oturduk biraz önce gitti.kızlar misafir ağırlamak artık çok zor (voltajım ALLAH YARDIMCIN OLSUN TATLIM)

hanipeks tatlım çok zevklisin odanız tam anlamıyla süper oldu.

tunanecc prensesin güle güle giysin inşallah.

sersav allah korumuş çok geçmiş olsun canım.

perilous canım sana da çok geçmiş olsun. neyseki bebişimiz iyiymiş.

Son düzenleme:
Durur öyle ,
Benim kızım maalesef babada da kalmaz
Cok asiri düşkün cok seviyor ama bensiz kalmıyor .
Kızım doğduğunda oğlum (ilk defa ayrılmıştım oğlumdan)gece yatmaya babasıyla eve geldi sonra hep yanimdaydi.kizimda kuvozde olduğu için oglumla kaldım.
Şimdi oğlum büyük kalirda kızım yıkar ortalığı
Kaynanagil bendeyken(halasını cok sever) hastaneye test için gittim dış kapının ardında ağla ağla uyumuş gorumcem cok sever gozu gibi bakar hani bosverip oturmaz ama kizim ikna olmuyor iste.
Aman ya bayan stres oldum hangisine yanayım.

birşey soracağım kızlar ama cahil diye dalga geçmeyin bak kamu çalışanlarında doğum izninde maaş kesintisi oluyor mu? :44:

Hayirli ugurlu olsun iznin.

Tesekkur ederim canim darisi bekleyn herkesin basina :)

Cok guzel karar almissin cnm. Bende oglusa ogreticem.
Babasi pek bilmiyor dugunumuzde cok.zorlanmisti.:) kardsim baya dalga gecmisti.
Oglus benim gibi olsun :)

galiba çok detay düşünmemek lazım. mecburen 2 gece ayrı kalınacak. artık gündüz hastanede görürse ikna olur belki

Tesekkur ederim canim darisi bekleyn herkesin basina :)

Cok guzel karar almissin cnm. Bende oglusa ogreticem.
Babasi pek bilmiyor dugunumuzde cok.zorlanmisti.:) kardsim baya dalga gecmisti.
Oglus benim gibi olsun :)

bende severim, kapı gıcırtısına oynayan tiplerdenim. kızımda alışsın şimdiden. evdede çalar oynarız biz :)

Allah iyiliğini versin ya cok güldüm .iyi geldi valla:))

Kızımı görsen bunu hiç demezdin eminim.hatta biz bu bağlılığı doğumda ayrı kaldık ya çıkınca kuvozden hep göğsüme yaslanip uyudu.sut vermeye gidince bile ben içeri girer girmez aglardi hemşireler derdi hissediyor seni özlemiş diye.
Hastanede beni görsün yine yatar göğsüme Kovsam bile gitmez
Babası at mı ne ayarlamış doğumda bindirmeye goturecekmis sever de kanar insallah.
Ben hastanede yalnız kalmaya raziyim.

Allah bir kolaylık verir inşallah, mecburi bir ayrılık bu.

sonunda saat geldi. ben kaçıyorum hemen. hepinize iyi akşamlar. Pazartesi görüşürüz
çok kaynatmayın sonra geçmişi okumak zor oluyor.

çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş...
birşey soracağım kızlar ama cahil diye dalga geçmeyin bak kamu çalışanlarında doğum izninde maaş kesintisi oluyor mu? :44:
yok canım maaş kesilmiyor ancak doğum izninin bitiminde eğer istersen ücretsiz izin alabiliyorsun.

kizlar emzirme sutyeni aldiniz mi yoksa doguma yakin mi almak gerekir? hani goguslerler sutle dolunca beden buyur mu acaba :26:

kızlar haberlerde dinledim şimdi.inşallah 6 ay doğum izni onaylanıcak.bu haberi bekleyen annişlere hayırlı olsun...inşallah size yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…