slm arkadaşlar
az kalsın dün akşam bende doğum yapacaktım.
Akşam çamaşırımın ıslandığını görünce doktoru aradım acil hastaneyegel dedi.
Taksiye bindik hastaneye giderken trafik kazası geçirdik az kalsın arabadan uçuyordum hem dışarı düşmemek için hemde karnımı çarpmamak için bacaklarımı kaldırdım. hemen hastaneye gittik bebeğim 1 saat boyunca hiç kıbırdamadı çok korktuk ben korkunca o da çok korkmuş sonra kendisine geldi sağımız soluğumuz morardı ama 1.300 gr. doğacak diye çok korktuk morarmalarımız haricinde babamızda bizde iyiyiz. akşam akşam başımıza gelmeyen kalmadı.
çok haklısın valla ikinci çocuk olunca insan hem evi hem hastaneyi düşünüyor. bende oğlumun yanında babaannesinin kalmasını istiyorum çünkü onunla gece kalmaya alışık beni aramaz sanırım. hemde ben hastanede annemle yada eşimle rahat ederim. inşallah acil bir durum olmaz da planladığımız gibi gider. yoksa vay halime.
peki senin kızının alışık olduğu kimse yok mu??
Eşin kalsın canım,babasından iyisini mi bulacakasın..
Zaten çocuğun annesi hastanede olacak bir de babadaneksik kalmasın diye düşünüyorum ben..benim oğlan hassastır bu konularda..hiç ayrı kalmadık bugüne dek..o yüzden babası yanında olacak en azından..
Perilous canım iyi haberlerine çok sevindimmmm
Durur öyle ,benim kızım bana düşkün
öyle kimseye bırakıp dışarı bile pek çıkmadım ben
ama teyzesiyle ve babasıyla olunca pek aramıyor beni
o yüzden babası doğum saati gelcek benimle sonra hemen kızımın yanına dönecek. gece ve ben çıkana kadar da teyze hala baba hepsi beraber bakacaklar inşallah
Hayirli ugurlu olsun iznin.
bugün hiç gün geçmedi sanki, canım çok sıkıldı.
ama kendime söz verdim artık kızımın moralini bozacak şeylerden uzak durucam diye. internetten halayları açtım. kulaklıkla kızıma dinletiyorum.
alışsın şimdiden, yürümeye başlar başlamaz halay çekmeye başlayacağız ana kız
Durur öyle ,
Benim kızım maalesef babada da kalmaz
Cok asiri düşkün cok seviyor ama bensiz kalmıyor .
Kızım doğduğunda oğlum (ilk defa ayrılmıştım oğlumdan)gece yatmaya babasıyla eve geldi sonra hep yanimdaydi.kizimda kuvozde olduğu için oglumla kaldım.
Şimdi oğlum büyük kalirda kızım yıkar ortalığı
Kaynanagil bendeyken(halasını cok sever) hastaneye test için gittim dış kapının ardında ağla ağla uyumuşgorumcem cok sever gozu gibi bakar hani bosverip oturmaz ama kizim ikna olmuyor iste.
Aman ya bayan stres oldum hangisine yanayım.
Tesekkur ederim canim darisi bekleyn herkesin basina :)
Cok guzel karar almissin cnm. Bende oglusa ogreticem.
Babasi pek bilmiyor dugunumuzde cok.zorlanmisti.:) kardsim baya dalga gecmisti.
Oglus benim gibi olsun :)
bugün hiç gün geçmedi sanki, canım çok sıkıldı.
ama kendime söz verdim artık kızımın moralini bozacak şeylerden uzak durucam diye. internetten halayları açtım. kulaklıkla kızıma dinletiyorum.
alışsın şimdiden, yürümeye başlar başlamaz halay çekmeye başlayacağız ana kız
Allah iyiliğini versin ya cok güldüm .iyi geldi valla:))
Kızımı görsen bunu hiç demezdin eminim.hatta biz bu bağlılığı doğumda ayrı kaldık ya çıkınca kuvozden hep göğsüme yaslanip uyudu.sut vermeye gidince bile ben içeri girer girmez aglardi hemşireler derdi hissediyor seni özlemiş diye.galiba çok detay düşünmemek lazım. mecburen 2 gece ayrı kalınacak. artık gündüz hastanede görürse ikna olur belki
bende severim, kapı gıcırtısına oynayan tiplerdenim. kızımda alışsın şimdiden. evdede çalar oynarız biz :)
Kızımı görsen bunu hiç demezdin eminim.hatta biz bu bağlılığı doğumda ayrı kaldık ya çıkınca kuvozden hep göğsüme yaslanip uyudu.sut vermeye gidince bile ben içeri girer girmez aglardi hemşireler derdi hissediyor seni özlemiş diye.
Hastanede beni görsün yine yatar göğsüme Kovsam bile gitmez
Babası at mı ne ayarlamış doğumda bindirmeye goturecekmis sever de kanar insallah.
Ben hastanede yalnız kalmaya raziyim.
çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş...slm arkadaşlar
az kalsın dün akşam bende doğum yapacaktım.
Akşam çamaşırımın ıslandığını görünce doktoru aradım acil hastaneyegel dedi.
Taksiye bindik hastaneye giderken trafik kazası geçirdik az kalsın arabadan uçuyordum hem dışarı düşmemek için hemde karnımı çarpmamak için bacaklarımı kaldırdım. hemen hastaneye gittik bebeğim 1 saat boyunca hiç kıbırdamadı çok korktuk ben korkunca o da çok korkmuş sonra kendisine geldi sağımız soluğumuz morardı ama 1.300 gr. doğacak diye çok korktuk morarmalarımız haricinde babamızda bizde iyiyiz. akşam akşam başımıza gelmeyen kalmadı.
yok canım maaş kesilmiyor ancak doğum izninin bitiminde eğer istersen ücretsiz izin alabiliyorsun.birşey soracağım kızlar ama cahil diye dalga geçmeyin bakkamu çalışanlarında doğum izninde maaş kesintisi oluyor mu? :44:
Eki Görüntüle 633606 Eki Görüntüle 633604
Gobişimin şimdiki hali kızlar:)
Nasıl çok kilo almış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?