kizlar emzirme sutyeni aldiniz mi yoksa doguma yakin mi almak gerekir? hani goguslerler sutle dolunca beden buyur mu acaba :26:
kizlar emzirme sutyeni aldiniz mi yoksa doguma yakin mi almak gerekir? hani goguslerler sutle dolunca beden buyur mu acaba :26:
kızlar haberlerde dinledim şimdi.inşallah 6 ay doğum izni onaylanıcak.bu haberi bekleyen annişlere hayırlı olsun...inşallah size yetişir
slm arkadaşlar
az kalsın dün akşam bende doğum yapacaktım.
Akşam çamaşırımın ıslandığını görünce doktoru aradım acil hastaneyegel dedi.
Taksiye bindik hastaneye giderken trafik kazası geçirdik az kalsın arabadan uçuyordum hem dışarı düşmemek için hemde karnımı çarpmamak için bacaklarımı kaldırdım. hemen hastaneye gittik bebeğim 1 saat boyunca hiç kıbırdamadı çok korktuk ben korkunca o da çok korkmuş sonra kendisine geldi sağımız soluğumuz morardı ama 1.300 gr. doğacak diye çok korktuk morarmalarımız haricinde babamızda bizde iyiyiz. akşam akşam başımıza gelmeyen kalmadı.
Sersav gecmis olsun,kimseye yaşatmasın Rabbim ...
Perimmm sana gecmis olsun diyemedim kusura bakma canım.
Saglikla gelsin Nazlı prenses...
Mergenim yok bugun,dualarımda sabırlı kuzulara Rabbim güç versin...hergun aklımda oldumu olmadimi.
Hilbur bebislere kavuştu onu o kadar iyi anlıyorum ki,
Sen doğuruyorsun ama dokunamiyorsun,Dr lar senden daha iyi tanıyorlar kıskanmak bile geliyor icindenduamda...
çok sağolun kızlar çok şükür iyiyiz inşallah hep iyi oluruz kızımla çarşamba kontrolümüz var yinekızlar nasılsınız? bugün hiç giremedim halinizi hatrınızı soramadım.
dün akşam yemeğe gittik gitmez olaydım dedim.
2 saatte eve geliriz diye az topuklu bir çizme giydim.
allahım eve zor attım kendimi sırt ağrısından.
sabaha kadar uyuyamadım, nefes alamadım resmen kıvrandım bütün gece.
yerde yattım sırtıma küçük pilates topunu koyup öyle biraz dinlendim.
7 gündür antibiyotik içiyorum ona rağmen öksürüğüm daha da arttı.
neredeyse 3 aydır öksürüyorum. o da mahfediyor beni.
sabah kalkıncada ağrım vardı bi de onun üstüne arkadaşın kızları bana geldi.
ilçede okullar tatilmiş toplantı varmış. kızları bana bırakın diye ben ısrar ettim.
böyle kötü olacağımı bilsem demezdim valla. bi de kahvaltıya çağırdım.
sabah sabah börek falan yaptım. 2 de annesi gelip aldı.bana bir zararları olmadı
beni yatırdılar elleri karnımda hadi bakalım kimin eline tekme atıcak diye başımda beklediler.
tam onlar gitti üst kattaki komşum kahve içmeye gelicem ne zamandır göremedim sizi dedi.
o geldi onunla oturduk biraz önce gitti.kızlar misafir ağırlamak artık çok zor (voltajım ALLAH YARDIMCIN OLSUN TATLIM)
hanipeks tatlım çok zevklisin odanız tam anlamıyla süper oldu.
tunanecc prensesin güle güle giysin inşallah.
sersav allah korumuş çok geçmiş olsun canım.
perilous canım sana da çok geçmiş olsun. neyseki bebişimiz iyiymiş.
dr.a gittik nugun. 1740 olmus kuzum. suyu iyi dedi ama niye hissetmiyorsun acaba dedi. nstye aldi .. normal cikti hersey . stres yapma dedi . normal pozisyonunu almis ama 37. hafta karar veririz dedi.
bugun e bebekten bubchen canta setini aldim. fiyati cok iyiydi. yarinda pompada indirim var..
canım ben de almadım daha şampuanları falan karar veremedim seba med chicco bübchen ...aldığın marka nasıl iyi mi?
beğendiğinize sevindim canm ama ölçü olarak bşrşey yoktu ama akşam ölçer bazı yerlerini istersen söylerim birde bebe yünü kullandım inceydi ipler iki kat yaptım öyle ördüm şapkayı gözleri tekkatlı iple ördüm orta kısmı siyahla başladım sonra koğarıp mavi ip bağladım mavi ördüm maviyi koparıp beyaz ip bağlayıpbeyaz kısmı ördüm beyaz kısım biraz daha fazla örülüyor yani nasıl anlatayım tam bilemedim sen sormak istediğini de sor canım şurası nasıl diye anlatayım sana
hadi kız kandırma bizi
ayy çok güldüm göbek tokuşturak alemsin ya ama hak ediyor bu adamlar
ok canım bende yeni sandım evet bende patatesleri kalp keseceğim eşim bu tür süsleme şeyleri sever kendi yapar bende ona yapayım diye düşündüm tabi fikrim değişmezse
baş kısmını örüp sonra gözleri ve burnu üzerinediktin sandım, öteki türlü zor olmadı mı yaaa, kış için 9 aylıkke mesela kaç taneyle başlamak lazı m, kaç sıra örüp kesmek lazım?Eki Görüntüle 633185 Eki Görüntüle 633187 Eki Görüntüle 633188
örnek bunlara bakabilirsin mavi yeşil çok güzel oluyor seviyorum ben öyle bak bakalım hangisi hoşuna gidecek
maşallah canım çok tatlı göbüşün,Eki Görüntüle 633606 Eki Görüntüle 633604
Gobişimin şimdiki hali kızlar:)
Nasıl çok kilo almış mıyım?
sarı yeşil çok tatlı olmuş canım,
Günaydın canım aynen senin gibiyim.. Sözde izindeyim uykusuzluk beni bitirdi. Soluma yatmaktan solum çürüdügünaydın herkese... uykum kaçtı eşim gidince kalktım oturdum bendekızlar ben çok yoruldum artık var mı aranızda benim gibi olan? yani evet çooooook çokkkkkk güzel bir duygu ve tabiii ki canımı veririm evladıma ama artık nefes alabilmek istiyorum kaburgalarım ağrımasın eğilip kalkabileyim istiyorum bir haftadır sağ dizime basamıyorum bir şey yırtılmış dr un verdiği ilaçları da kadın doğum dr u onaylamadı Allah korusun bebeğime zarar verebilirmiş baş ağrısından gribe diz ağrısına kadar herşeye parol veriyorlar sadece bedenim değil ruhum yoruldu sanki dün oturdum eşime hüngür hüngür ağladım saatlerce... herkes normal normal diyor biliyorum normal bu başımıza gelen sorunlar annelik kolay değil onu da biliyorum ama ya depresyona giriyorum sanki
Butun bobreklerim agriyor ic organlarim sallaniyor sanki. İlk defa boyle oldu, simdi tuvalete kalkinca hissettim.
herkeze günaydın bende uykusuzluktan ölüyorum ben hiç sola yatamıyorum bebeğim solda benim yatınca ayaklarını vurup duruyorzarar vermekten korkuyorum sürekli sağa yatmak sakıncalımı sizce sırt üstü de yatamıyorum yatınca belim kopacak gibi oluyor hayırlısıyla bi tamamlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?