2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kizlar emzirme sutyeni aldiniz mi yoksa doguma yakin mi almak gerekir? hani goguslerler sutle dolunca beden buyur mu acaba :26:

ben emzirme sütyeni yerine sporcu sütyeni aldım 2 tane, biraz büyük aldım. gögüslerimiz sütle dolacak ya... yani öyle olmasını umuyoruz :)

kizlar emzirme sutyeni aldiniz mi yoksa doguma yakin mi almak gerekir? hani goguslerler sutle dolunca beden buyur mu acaba :26:

ben aldim canim. suanki bedenimden2 beden buyuk. atlette aldim
kızlar haberlerde dinledim şimdi.inşallah 6 ay doğum izni onaylanıcak.bu haberi bekleyen annişlere hayırlı olsun...inşallah size yetişir

insallah ya. yetisir bize.. her dinleyen beni ariyor:)) herkes bizimle bekliyor bu haberi

dr.a gittik nugun. 1740 olmus kuzum. suyu iyi dedi ama niye hissetmiyorsun acaba dedi. nstye aldi .. normal cikti hersey . stres yapma dedi . normal pozisyonunu almis ama 37. hafta karar veririz dedi.

bugun e bebekten bubchen canta setini aldim. fiyati cok iyiydi. yarinda pompada indirim var..

Çok geçmiş olsun sersavcım, verilmiş sadakanız varmış.
Rabbim korusun hepimizi..

çok sağolun kızlar çok şükür iyiyiz inşallah hep iyi oluruz kızımla çarşamba kontrolümüz var yine

sersav çok geçmiş olsun Allah korumuş

canım ben de almadım daha şampuanları falan karar veremedim seba med chicco bübchen ...aldığın marka nasıl iyi mi?

Sersav bununla gecmis olsun. Allah korumus sizi..Sadaka vermek iyi olur.. Kaza belayi Rabbim uzak etsin uzerimuzden.

Perilous canim.iyi olmaniza sevindim. İnsallah sorunsuz bitiririz bu son donemi...

kapim caldi ustteki komsu gelmis elinde tabakla hic olcak is degil ya burda nasil sasirdim ama cok sevindim aslen filistinliymis kadin musluman, bizim de musluman oldudumuzu tahmin etmis tanismak istemis, iceri davet ettim onun da ingilizcesi cat pat idare ettik birbirimizi 9 aylik kucuk kizi var

yakin zamanda borek corek yapayim da gotureyim kulturumuzu tanitayim bende zaten araplar masallah dizilerden baya bi taniyolar bizi kadin siraliyo dila hanim muhtesem yuzyil oyle bir gecer zamanki hepsini izliyomus

Eki Görüntüle 633185 Eki Görüntüle 633187 Eki Görüntüle 633188

örnek bunlara bakabilirsin mavi yeşil çok güzel oluyor seviyorum ben öyle bak bakalım hangisi hoşuna gidecek
baş kısmını örüp sonra gözleri ve burnu üzerinediktin sandım, öteki türlü zor olmadı mı yaaa, kış için 9 aylıkke mesela kaç taneyle başlamak lazı m, kaç sıra örüp kesmek lazım?

ahhhhh voltajım ahhhh,
Rabbim çevrendekilere anlayış versin, bir iki aya sen zaten doğum yapıp lohusa olacaksın, bi de yatılı adam mı bakıcaksın evinde, kalıcak yerini de ayarlasaymış işini ayarlarken, kimse davet etmeyip de kendi ot gibi biten insanlara da şaşıyorum bu nasıl rahatlıktır yaaaaa

Eki Görüntüle 633606 Eki Görüntüle 633604

Gobişimin şimdiki hali kızlar:)

Nasıl çok kilo almış mıyım?
maşallah canım çok tatlı göbüşün, benim ki kız ya çok yayvan, anlaşılmıyo bile hamile olduğum dışArdayken

sarı yeşil çok tatlı olmuş canım,
ben olsam beyaz tül koyardım cesaret edemezdim yeşile, ama çokgüzel olmuş böylesi

Butun bobreklerim agriyor ic organlarim sallaniyor sanki. İlk defa boyle oldu, simdi tuvalete kalkinca hissettim.

günaydın herkese... uykum kaçtı eşim gidince kalktım oturdum bende kızlar ben çok yoruldum artık var mı aranızda benim gibi olan? yani evet çooooook çokkkkkk güzel bir duygu ve tabiii ki canımı veririm evladıma ama artık nefes alabilmek istiyorum kaburgalarım ağrımasın eğilip kalkabileyim istiyorum bir haftadır sağ dizime basamıyorum bir şey yırtılmış dr un verdiği ilaçları da kadın doğum dr u onaylamadı Allah korusun bebeğime zarar verebilirmiş baş ağrısından gribe diz ağrısına kadar herşeye parol veriyorlar sadece bedenim değil ruhum yoruldu sanki dün oturdum eşime hüngür hüngür ağladım saatlerce... herkes normal normal diyor biliyorum normal bu başımıza gelen sorunlar annelik kolay değil onu da biliyorum ama ya depresyona giriyorum sanki

Günaydın canım aynen senin gibiyim.. Sözde izindeyim uykusuzluk beni bitirdi. Soluma yatmaktan solum çürüdü nefes alamıyorum, uyku yok, mide zaten artık mide vazifesi görmüyor . Dün aksam misafir vardı ufak bebeği var bunlar iyi günlerin diyor dogunca hiç düzenin olmayacak uykusuzluktan öleceksin depresyonu o zaman gor dedi Sadece biraz uyku ve rahat bir mide istiyorum bittim ya

Butun bobreklerim agriyor ic organlarim sallaniyor sanki. İlk defa boyle oldu, simdi tuvalete kalkinca hissettim.

Sevgili dünürüm :). Böyle oldugun zaman git Cinar paşanın o güzelim odasına bak hepsi gecer :)). Cok tatli olmuş hersey :) senin yorgunlukta etkili nasıldı dünkü animasyon beğendin mi

Kızlar günaydın benimde solum çürüdü gece uyandığımda kendimi sağa dönmüş buluyorum yük çuvalı gibi yine sola dönüyorum çoraplarımı ve ayakkabılarımı giymekse tam bir işkence ama prensesim için değer :) mide sorunu bendede vardı
hem hamilelik öncesindede ileri gastridim vardı rennie hiç işe yaramadı ama şimdi hergün 1tane lansör verdi doktorum Miss gibi oldu :) bugün kızımın odası için halı ve perde bakıcaz dua edin hepsini bugün bulup halledelim olurmu öptüm hepinizi

herkeze günaydın bende uykusuzluktan ölüyorum ben hiç sola yatamıyorum bebeğim solda benim yatınca ayaklarını vurup duruyorzarar vermekten korkuyorum sürekli sağa yatmak sakıncalımı sizce sırt üstü de yatamıyorum yatınca belim kopacak gibi oluyor hayırlısıyla bi tamamlasak

canım ben de sol tarafıma yatınca hiç rahat edemiyorum elim kolum uyuşuyor. mecburen sağa dönüp yatıyorum sağda rahat ediyorum. inşallah bebiş besleniyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…