inşallah tatlım maşallah benim oğluşum 2.600 g mış yani sağada yatsam beslenmiş maşallah rabbim korusun meleklerimizicanım ben de sol tarafıma yatınca hiç rahat edemiyorum elim kolum uyuşuyor. mecburen sağa dönüp yatıyorum sağda rahat ediyorum. inşallah bebiş besleniyordur
inşallah tatlım maşallah benim oğluşum 2.600 g mış yani sağada yatsam beslenmiş maşallah rabbim korusun meleklerimizi
inşallah hayırlı haberler alırsın tatlımmaşallah
ben de haftaya gideceğim doktora bakalım bizim minik ne kadar olmuş. birde şeker diyeti yapmaya çalıştım hayırlısı artık.
​canım bizim bebek çeğiz mazamız var chicconun bayiliğini yaptık kulanış olarak memnun kalacaksınkızlar chicconun ana kucağı modeli sizce nasıl? benim görsel olarak hoşuma gitti ama kullanışlımıdır acaba[
ATTACH=CONFIG]634454[/ATTACH]
​canım bizim bebek çeğiz mazamız var chicconun bayiliğini yaptık kulanış olarak memnun kalacaksın
Sersav bununla gecmis olsun. Allah korumus sizi..Sadaka vermek iyi olur.. Kaza belayi Rabbim uzak etsin uzerimuzden.
Perilous canim.iyi olmaniza sevindim. İnsallah sorunsuz bitiririz bu son donemi...
bugün daha iyiyim mezocum. şu an sağlığımız herşeyden daha önemli bir süreliğine giymicez acısını yine biz çekiyoruz.DERTSİZ nasılsın tatlım ? Belin düzeldi mi ? Bugun dışarı çıkacağım heves ettim cizmelerimi son son giyeyim diye ama yazdığını okuyunca vazgeçtim sporlara talim yine
Durur öyle ,
Benim kızım maalesef babada da kalmaz
Cok asiri düşkün cok seviyor ama bensiz kalmıyor .
Kızım doğduğunda oğlum (ilk defa ayrılmıştım oğlumdan)gece yatmaya babasıyla eve geldi sonra hep yanimdaydi.kizimda kuvozde olduğu için oglumla kaldım.
Şimdi oğlum büyük kalirda kızım yıkar ortalığı
Kaynanagil bendeyken(halasını cok sever) hastaneye test için gittim dış kapının ardında ağla ağla uyumuşgorumcem cok sever gozu gibi bakar hani bosverip oturmaz ama kizim ikna olmuyor iste.
Aman ya bayan stres oldum hangisine yanayım.
Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768
Iyi aksamlar kizlar,
Bu sefer yetiseyim sohbetinize diye geldim, insallah yine gec kalmamisimdir.
30 haftada yavrumun karninin haftasina gore 2 hafta geriden geldigini ogrendik. Dun yani 32+2'de yine gittik, eskisinden buyumus ama hala iki hafta gerideyiz. Kilomuz iyi cok sukur. 34+1'de yeniden ultrasona giricem, kordonuna bakacaklar eger hala gerideyse. kordondan yeteri kadar beslenme gidiyor mu diye bakacaklar. Simdilik cok is yapmayi yasakladi, ayakta cok kalmamam gerekiyormus. Aldigim kalorilerin hepsinin yavruma gitmesi icin ugrasiyoruz insallah. Boyle birsey yasayan var mi bilmiyorum ama lutfen 6 yillik hasretim minik kizimi dualarinizda unutmayin.
aaaaaaaaaaaaaaa kimse yokkkk
herkes iyidir inşallah artık çok sık gelemiyorum kızlar kusura bakmayın evdeki işleri ve kalan eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
bugün kalp ekomuz çekildi çok şükür bir sorun çıkmadı
ritmi de gayet iyiydi doktor arada böyle şeyler olur dedi
doğumdan sonra da bi bebeği görelim dedi
dualrınız için çok teşekkür ederizz
Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?