2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar chicconun ana kucağı modeli sizce nasıl? benim görsel olarak hoşuma gitti ama kullanışlımıdır acaba[

ATTACH=CONFIG]634454[/ATTACH]

Eklentiler

• $Chicco-I-Feel-Ana-Kucagi-Mavi__59138761_0.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 46
canım ben de sol tarafıma yatınca hiç rahat edemiyorum elim kolum uyuşuyor. mecburen sağa dönüp yatıyorum sağda rahat ediyorum. inşallah bebiş besleniyordur
inşallah tatlım maşallah benim oğluşum 2.600 g mış yani sağada yatsam beslenmiş maşallah rabbim korusun meleklerimizi

inşallah tatlım maşallah benim oğluşum 2.600 g mış yani sağada yatsam beslenmiş maşallah rabbim korusun meleklerimizi

maşallah
ben de haftaya gideceğim doktora bakalım bizim minik ne kadar olmuş. birde şeker diyeti yapmaya çalıştım hayırlısı artık.

Sersav bununla gecmis olsun. Allah korumus sizi..Sadaka vermek iyi olur.. Kaza belayi Rabbim uzak etsin uzerimuzden.

Perilous canim.iyi olmaniza sevindim. İnsallah sorunsuz bitiririz bu son donemi...

inşallah canım yaaa inşallah hepimiz sorunsuz bitiririz az zamanımız kaldı onuda hayırlısı ile atlatsak...

DERTSİZ nasılsın tatlım ? Belin düzeldi mi ? Bugun dışarı çıkacağım heves ettim cizmelerimi son son giyeyim diye ama yazdığını okuyunca vazgeçtim sporlara talim yine

DERTSİZ nasılsın tatlım ? Belin düzeldi mi ? Bugun dışarı çıkacağım heves ettim cizmelerimi son son giyeyim diye ama yazdığını okuyunca vazgeçtim sporlara talim yine
bugün daha iyiyim mezocum. şu an sağlığımız herşeyden daha önemli bir süreliğine giymicez acısını yine biz çekiyoruz.

ben çok ama çok sinirliyim. şu karyolayı kaldırıp atasım geliyor şu an.
mobilyacı montaj için geldi. bir sürü sorun çıktı yine.
karyolanın yan taraflarını monte etti tam suntayı koyacak sunta 4 cm büyük geliyor.
boydan da 5 cm kısa boyuna demir ayarladı yaptı.
adam 40 km yol gidip suntayı kesti tekrar geldi.
tam parmaklıkları ve asansörü yapıcak asansör demirini bazasız yatağa göre yapmışlar.
bizimki bazalı olunca demirler 15 cm uzun geliyor. onun için ilçede demir kesici aradı durdu eşim.
bazayı emanet yapmışlar. içerde mi dışarda mı belli değil. yatağın altına dikdörtgen bişey konmuş gibi duruyor.
firmayı aradım ağzıma geleni söyledim. hakkımı helal etmiyorum aldığınız para da haram zıkkım olsun dedim.
yapılan her hatayı fotoğrafladım bu işin peşini bırakmıcam. tüketici hakları, şikayetvar.com edebildiğim heryere şikayet edicem.

Merhaba canlar bugun hastaneye gittim seker ve kan için.
Böbrekler hala tas dökmüş ama kumla mücadele ediyor.seker ac 87 tok 135 yani seker yok.
Yeğen için ev ayarlamaya çalışmış esim dün bayağı gergindik.
Bügünde cvp gelirse evden gile gilee...

Gecen nst ye beraber bağlanıp hasetlendigim bir hatun vardıya
Enemmmmmmmm bugun kiziyla gelmiş pztsi doğmuş
Hala fonlu ve makyajli :)) ben hala pasiiff yorgunnn nesesiiz iyyyy.o beni tanıdı nasil bir iz bıraktıysam
Sohbet falan öyle.
Evden haber gelsin lutfennnnn...

Dertsiz hayatım niye uğraşıyorsun boyaydi tamirdi montajdi
Kabul etmeyeceksin.o yeni yapılsa anca bu kadar olur.baza maza ne bicim is.
Toplat kargoya ver hatta karsı taraf ödemeli ver. Mecbur değişecek değişmezse onlarda kalsın .
Ben teeee nereden Kayseri'ye marka vermeyeyim ama yatak yollamış ınsanım koskoca marka değişmedi falan
O vakit ankaradaydim atoya falan sikayet ettim. Ertesi gün mum gibi kapidalar.
Benim sicil kabarık kiz cok şey degisip sikayet ettim hepsi beni bulur.
Muhtarlıkta mı ne heyetleri de oluyor kolay is.sen tamir ettirme yepisyeni getirsinler .her görüşünde sinirlenirsin.

Kizlar cok mutluyum bugün kontröl vardı kızım hep normalden bir hafta geri cikiyordu aylardır öyleydi şükür ki artık tam haftasında çıktı voltajım pirinç lapasina gerek kalmadan kızım beni sevindirdi inşallah hepimizin bebisi güzel gelişir saglikla doğar kızım 1764 gr boyu da 42 cm olmuş calisabilir raporumuzu da aldık herşey süper bugün anneannemizle nevresim takımını dikecegiz görüşürüz

selam canlar..

gergin mutsuz bir gün geçiriyorum.. sebepsiz yere bağırıyorum herşeye anlamadım ne oluyor bana.. uyumak ve kalkmamak günlerce yatakta kalmak istiyorum..

dün bir arkadaşım doğum yaptı, akşam onun minnoşunu görmeye gittik.. minnacıktı ve zırıl zırıl ağlıyordu gözüm korktu.. endişelerim katlandı.. sanırım bundan sebep bu kötü ruh halim.

herkes kendine iyi baksın..

uzun uzun yazdım silindi
neyse sıkmayalım canımızı
bir gece inşalah aksilik olmazsa
doğum değil de başka ir ameliyat gibi düşünmek lazım
mecbur kalacaklar

Iyi aksamlar kizlar,

Bu sefer yetiseyim sohbetinize diye geldim, insallah yine gec kalmamisimdir.

30 haftada yavrumun karninin haftasina gore 2 hafta geriden geldigini ogrendik. Dun yani 32+2'de yine gittik, eskisinden buyumus ama hala iki hafta gerideyiz. Kilomuz iyi cok sukur. 34+1'de yeniden ultrasona giricem, kordonuna bakacaklar eger hala gerideyse. kordondan yeteri kadar beslenme gidiyor mu diye bakacaklar. Simdilik cok is yapmayi yasakladi, ayakta cok kalmamam gerekiyormus. Aldigim kalorilerin hepsinin yavruma gitmesi icin ugrasiyoruz insallah. Boyle birsey yasayan var mi bilmiyorum ama lutfen 6 yillik hasretim minik kizimi dualarinizda unutmayin.

Kizlar nbr nasilsiniz bu aralar fazla takip edemiyorum burayi insallah herkes iyidir.bende ara ara agrilar oluyor var mi bel agrisi ve kasik agrisi olan benim gibi

aaaaaaaaaaaaaaa kimse yokkkk
herkes iyidir inşallah artık çok sık gelemiyorum kızlar kusura bakmayın evdeki işleri ve kalan eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
bugün kalp ekomuz çekildi çok şükür bir sorun çıkmadı
ritmi de gayet iyiydi doktor arada böyle şeyler olur dedi
doğumdan sonra da bi bebeği görelim dedi
dualrınız için çok teşekkür ederizz

canım dualarım bebişinle inşallah bi sorun çıkmadan alıcaz kucaklarımıza..

gözün aydın canım, çok sevindim bi sorun çıkmamış, günler ilerledikçe işler çoğalıyomu ne:) bazen bende herşeyi yapmak istiyorum ama yapamıyorum, başkasına bağlı olmak ne zormuş, eşimin eline kaldım walla:))

Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768

canım çok güzel, insanın odadan çıkası gelmez, günde kaç kere giriyosun bu odaya doğru söyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…