sana bir poğaça tarifi vereceğim akıllara zarar ne kadar yaparsam yapayım bitio pofuduk pofuduk ve bayatlamıyor çokta basit
kızlar chicconun ana kucağı modeli sizce nasıl? benim görsel olarak hoşuma gitti ama kullanışlımıdır acaba[
ATTACH=CONFIG]634454[/ATTACH]
bugün yine erkenciyiz...
ofpufya sen geceden mi kaldın tatlım?
paylaştığınız oda resimlerini gördükçe içim gidiyor. bizde daha tık yok. küçük eşyaların bir çoğu tamam da beşikle arabayı alamadık daha bi kaç haftaya halledeceğiz inşallah.
Gecedenmi kaldın ı ben anlamadım şekerim yaa :) Bu ara benim jeton baya bi köşeli azcık açsan :)
banada msj atabilirmisin egomego sabırsızlıkla bekliyorum tarifi
Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768
Kizlar cok mutluyum bugün kontröl vardı kızım hep normalden bir hafta geri cikiyordu aylardır öyleydi şükür ki artık tam haftasında çıktı voltajım pirinç lapasina gerek kalmadan kızım beni sevindirdi inşallah hepimizin bebisi güzel gelişir saglikla doğar kızım 1764 gr boyu da 42 cm olmuş calisabilir raporumuzu da aldık herşey süper bugün anneannemizle nevresim takımını dikecegiz görüşürüz
Iyi aksamlar kizlar,
Bu sefer yetiseyim sohbetinize diye geldim, insallah yine gec kalmamisimdir.
30 haftada yavrumun karninin haftasina gore 2 hafta geriden geldigini ogrendik. Dun yani 32+2'de yine gittik, eskisinden buyumus ama hala iki hafta gerideyiz. Kilomuz iyi cok sukur. 34+1'de yeniden ultrasona giricem, kordonuna bakacaklar eger hala gerideyse. kordondan yeteri kadar beslenme gidiyor mu diye bakacaklar. Simdilik cok is yapmayi yasakladi, ayakta cok kalmamam gerekiyormus. Aldigim kalorilerin hepsinin yavruma gitmesi icin ugrasiyoruz insallah. Boyle birsey yasayan var mi bilmiyorum ama lutfen 6 yillik hasretim minik kizimi dualarinizda unutmayin.
aaaaaaaaaaaaaaa kimse yokkkk
herkes iyidir inşallah artık çok sık gelemiyorum kızlar kusura bakmayın evdeki işleri ve kalan eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
bugün kalp ekomuz çekildi çok şükür bir sorun çıkmadı
ritmi de gayet iyiydi doktor arada böyle şeyler olur dedi
doğumdan sonra da bi bebeği görelim dedi
dualrınız için çok teşekkür ederizz
inşallah canım yaaa inşallah hepimiz sorunsuz bitiririz az zamanımız kaldı onuda hayırlısı ile atlatsak...
bugün daha iyiyim mezocum. şu an sağlığımız herşeyden daha önemli bir süreliğine giymicez acısını yine biz çekiyoruz.
ben çok ama çok sinirliyim. şu karyolayı kaldırıp atasım geliyor şu an.
mobilyacı montaj için geldi. bir sürü sorun çıktı yine.
karyolanın yan taraflarını monte etti tam suntayı koyacak sunta 4 cm büyük geliyor.
boydan da 5 cm kısa boyuna demir ayarladı yaptı.
adam 40 km yol gidip suntayı kesti tekrar geldi.
tam parmaklıkları ve asansörü yapıcak asansör demirini bazasız yatağa göre yapmışlar.
bizimki bazalı olunca demirler 15 cm uzun geliyor. onun için ilçede demir kesici aradı durdu eşim.
bazayı emanet yapmışlar. içerde mi dışarda mı belli değil. yatağın altına dikdörtgen bişey konmuş gibi duruyor.
firmayı aradım ağzıma geleni söyledim. hakkımı helal etmiyorum aldığınız para da haram zıkkım olsun dedim.
yapılan her hatayı fotoğrafladım bu işin peşini bırakmıcam. tüketici hakları, şikayetvar.com edebildiğim heryere şikayet edicem.
Bir önceki mesajda unutmuşum, herkese iyi pazarlarrr
Kızlar size bişi sormak istiyorum. Hamilelik sırasında vajinal fitil kullanan var mı? Dr.um enfeksiyonum olduğunu söyledi ve gyno-travogen isimli tek dozluk bir fitil yazdı. Bana herhangi bir rahatsızlık vermedi, tesadüfen farkedildi. Ama yine de kullanmam lazım di mi?:26: Dr.um yazdı sonuçta ama nedense içim rahat etmedi. 3 gün önce aldım hala kullanmadım
slm arkadaşlar
az kalsın dün akşam bende doğum yapacaktım.
Akşam çamaşırımın ıslandığını görünce doktoru aradım acil hastaneyegel dedi.
Taksiye bindik hastaneye giderken trafik kazası geçirdik az kalsın arabadan uçuyordum hem dışarı düşmemek için hemde karnımı çarpmamak için bacaklarımı kaldırdım. hemen hastaneye gittik bebeğim 1 saat boyunca hiç kıbırdamadı çok korktuk ben korkunca o da çok korkmuş sonra kendisine geldi sağımız soluğumuz morardı ama 1.300 gr. doğacak diye çok korktuk morarmalarımız haricinde babamızda bizde iyiyiz. akşam akşam başımıza gelmeyen kalmadı.
Merhaba canlar bugun hastaneye gittim seker ve kan için.
Böbrekler hala tas dökmüş ama kumla mücadele ediyor.seker ac 87 tok 135 yani seker yok.
Yeğen için ev ayarlamaya çalışmış esim dün bayağı gergindik.
Bügünde cvp gelirse evden gile gilee...
Gecen nst ye beraber bağlanıp hasetlendigim bir hatun vardıya
Enemmmmmmmm bugun kiziyla gelmiş pztsi doğmuş
Hala fonlu ve makyajli :)) ben hala pasiiff yorgunnn nesesiiz iyyyy.o beni tanıdı nasil bir iz bıraktıysam
Sohbet falan öyle.
Evden haber gelsin lutfennnnn...
Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768
doktor olayı baya sıkıntılı olmuş, inşallah son karar kıldığın doktorda doğumu gerçekleştirirsinizslm kızlaaaaaar ....
bnm baya sıkıntılarım war.. dr işim tam bir arapsaçına döndü .. ilk dr.u beğenmemiştik değiştik daha tecrübeli bi dr.a gittik..neyse herşey iyiydi derken hastane yeni binaya taşınıo o sıra ben olmam tatilde olcam dönüşte yeni binada görüşelim dedi ama ne tlf onumuzu aldı ne de kendininkini werdi..tmm dedik peki acil bi durumda kime gidelim birini önerin bari dedik siz gelene kadar önerdi we o dr. a gittik....
neyse kızlar,önerdiği dr.hoşumuza gitti sakin biri insanı rahatlatıo fln derken,bizim diğer dr.dan haber yok hiç,sonra reklamlardan gördükki başka bi hastaneye geçmiş tmm dedik gitmeyiz aramadıda ztn dedik .. önerdiği dr.u ztn sewmiştik aman bi duyduk bu da hastane değişio o hastaneyide pek sewmioduk ama dr. iyiydi..öle olunca bi öncekine geri döndük gittik iyi artık bunda doğururum dedim 2.randewu için aramıştım ne dese beğenirsiniz 2 MARTTA ŞU HASTANEDE OLCAM ORDA GÖRÜŞELİM ..............................
iyice dellendik bukadar tecrübeli bi adam herkes tanıo bukadar hastane değişmesi hoş değil dedik,güwenim tamamiyle bitti,doğuma yakın emekli oldum der çıkar bnm şansıma ..
böle olunca önerdiği dr.u aradık tekrar,hani sakin dediğim dr.a , kocam herşeyi anlatmış gelinde konuşalım demiş dün gittik işte....herşeyi konuştuk hastane hakkındaki endişelerimizi fln yine sakin sakin anlattı artık doğuraym dedim sizde fln dedim sen sakin ol yeter dedi adamda :) ama çok sinirlendim ya doğuma ne kaldı şurda ...
gelelim bize :)
-------2 kilo olmuş bebeğim , 42 cm boyu
-------tabi bayadır giremedim bu arada kaaaaaaaaaç defa hastanelere taşındım ağrılarımdan , normal değil dedi bu ağrılar,ara ara sancı geliomuş tabi bilmediğimden öle kıwranıodum
-------bu cuma tekrar gidicem kalkmak yok sadece tuvalete kalk dedi,ağrı olunca hemen gel dedi,baya bi ilaçlar fln werdi
çook uzun oldu ama inanın daha bisürü bişeler war yazmayım canınız sıkılmasın kusura bakmayın bi özledimki sizleri yaaa
Bir önceki mesajda unutmuşum, herkese iyi pazarlarrr
Kızlar size bişi sormak istiyorum. Hamilelik sırasında vajinal fitil kullanan var mı? Dr.um enfeksiyonum olduğunu söyledi ve gyno-travogen isimli tek dozluk bir fitil yazdı. Bana herhangi bir rahatsızlık vermedi, tesadüfen farkedildi. Ama yine de kullanmam lazım di mi?:26: Dr.um yazdı sonuçta ama nedense içim rahat etmedi. 3 gün önce aldım hala kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?