2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bugün yine erkenciyiz...
ofpufya sen geceden mi kaldın tatlım?
paylaştığınız oda resimlerini gördükçe içim gidiyor. bizde daha tık yok. küçük eşyaların bir çoğu tamam da beşikle arabayı alamadık daha bi kaç haftaya halledeceğiz inşallah.

Gecedenmi kaldın ı ben anlamadım şekerim yaa :) Bu ara benim jeton baya bi köşeli azcık açsan :)

banada msj atabilirmisin egomego sabırsızlıkla bekliyorum tarifi

Tatlım gondereyim tabi ki açık yazmıştım topic e ama görmedin sanırım atayım hemen

Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768

Anammm çok güzel kuzum ya hakikaten insanın orda oturasi geliyor allahım hayırlı uğurlu sağlıklı mutlu şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah amin

Kızın yüzünü güldürmüş, çok sevindim, gözün aydın zapzup:))

Endişelenme Flower, ultrason ölçümlerinde de hata olabiliyor, bunun dışında 2 haftaya kadar olan farklılıkları dr.lar çok önemsemiyor bildiğim kadarıyla. Ama sen yine de dikkat et dediğin gibi, bolca dinlenmeye ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış Çok sevgiler..

Haberler çook güzel maşallah oğlumuza

inşallah canım yaaa inşallah hepimiz sorunsuz bitiririz az zamanımız kaldı onuda hayırlısı ile atlatsak...

Canım geçmişi okurken farkettim, geçmiş olsun. Neyse ki herşey yolundaymış Ben de hafta içi bir ıslaklık fark ettim ve dr.a koşum. Neyse ki amniyo sıvısı olmadığını söyledi dr. Dediğin gibi şu kalan zamanımızı hayırlısıyla atlatsak... Kendine iyi bak..

Daha iyi olmana sevindim Dertsiz, bu karyola işine üzüldüm ama. Ne kadar çok uğraştırdı seni, bazen insan özendikçe ters gidiyor bazı şeyler. Ama olsun ters giden iş bunlar olsun canım, sıkma canını. Ama bence de hakkını ara. Malesef bizim ülkede genelde herşey satışı yapana kadar, sonra arkasında duran olmuyor istisnalar hariç..

Bir önceki mesajda unutmuşum, herkese iyi pazarlarrr
Kızlar size bişi sormak istiyorum. Hamilelik sırasında vajinal fitil kullanan var mı? Dr.um enfeksiyonum olduğunu söyledi ve gyno-travogen isimli tek dozluk bir fitil yazdı. Bana herhangi bir rahatsızlık vermedi, tesadüfen farkedildi. Ama yine de kullanmam lazım di mi?:26: Dr.um yazdı sonuçta ama nedense içim rahat etmedi. 3 gün önce aldım hala kullanmadım

slm kızlaaaaaar ....

bnm baya sıkıntılarım war.. dr işim tam bir arapsaçına döndü .. ilk dr.u beğenmemiştik değiştik daha tecrübeli bi dr.a gittik..neyse herşey iyiydi derken hastane yeni binaya taşınıo o sıra ben olmam tatilde olcam dönüşte yeni binada görüşelim dedi ama ne tlf onumuzu aldı ne de kendininkini werdi..tmm dedik peki acil bi durumda kime gidelim birini önerin bari dedik siz gelene kadar önerdi we o dr. a gittik....

neyse kızlar,önerdiği dr.hoşumuza gitti sakin biri insanı rahatlatıo fln derken,bizim diğer dr.dan haber yok hiç,sonra reklamlardan gördükki başka bi hastaneye geçmiş tmm dedik gitmeyiz aramadıda ztn dedik .. önerdiği dr.u ztn sewmiştik aman bi duyduk bu da hastane değişio o hastaneyide pek sewmioduk ama dr. iyiydi..öle olunca bi öncekine geri döndük gittik iyi artık bunda doğururum dedim 2.randewu için aramıştım ne dese beğenirsiniz 2 MARTTA ŞU HASTANEDE OLCAM ORDA GÖRÜŞELİM ..............................

iyice dellendik bukadar tecrübeli bi adam herkes tanıo bukadar hastane değişmesi hoş değil dedik,güwenim tamamiyle bitti,doğuma yakın emekli oldum der çıkar bnm şansıma ..

böle olunca önerdiği dr.u aradık tekrar,hani sakin dediğim dr.a , kocam herşeyi anlatmış gelinde konuşalım demiş dün gittik işte....herşeyi konuştuk hastane hakkındaki endişelerimizi fln yine sakin sakin anlattı artık doğuraym dedim sizde fln dedim sen sakin ol yeter dedi adamda :) ama çok sinirlendim ya doğuma ne kaldı şurda ...

gelelim bize :)

-------2 kilo olmuş bebeğim , 42 cm boyu
-------tabi bayadır giremedim bu arada kaaaaaaaaaç defa hastanelere taşındım ağrılarımdan , normal değil dedi bu ağrılar,ara ara sancı geliomuş tabi bilmediğimden öle kıwranıodum
-------bu cuma tekrar gidicem kalkmak yok sadece tuvalete kalk dedi,ağrı olunca hemen gel dedi,baya bi ilaçlar fln werdi

çook uzun oldu ama inanın daha bisürü bişeler war yazmayım canınız sıkılmasın kusura bakmayın bi özledimki sizleri yaaa

iyi pazarlar cnm ,

bana da dün werdi cnm kullandm dün 2.cisini de p.tesi akşam dedi 2gün arayla kullancakmışım

Kızlar telefon dan Foto nasıl ekleyeçeyiz beceremiyorum :) dün oğlumun kıyafetlerini yıkadık teyzeleri şimdi ütüledim eksiğimiz sadece park Yatak bebek Arabası puset ve anakucağımız geri ilk zaman lazım olan hersey tamam hastane çantamız tamam eee hersey tamam zaman geçmiyor

ErsniL im aşkım göbus çok tatlı tam erkek olduğu belli sadece göbek var önde çok tatlı görünüyorsun tam hamiş maşallah

çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış, Rabbim korusun bebeişlerimizi de bizleri de

şeker çıkmamış canım çok sevindim,
haset etme nolur iste senin de olur
inşallah hemen bugünden gider canım, sende rahat edersin, yeter artık amannnnnn kurtul bi an önce
Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768

maşallah çok tatlı olmuş halılar canım, güle güle biyit prensesini inşallah

canım ne çok uğraştınız cidden yaaa,
voltaja katılıyorum bencede gönder yenisini iste, olur mu böyle şey yaaaa,
güzelce paket yapıp göndersinler, saçma sapan iş yapmışlar
benim o kadar sorun olsa, eşim kaldırır camdan aşağı atardı kesin

doktor olayı baya sıkıntılı olmuş, inşallah son karar kıldığın doktorda doğumu gerçekleştirirsiniz

bebişine maşallah annesi
iyice dinlen yorma kendini madem çok ağrıların oluyorsa,vaktinde gelsin bebeğin inşallah canım

ben kullanıyorum pimafucin diye bir fitil.içinde 14 tane var 1 hafta boyunca günde 2 kez kullanıyorum.enfeksiyon olmuş o bölgede.hiç bir olumsuzluğunu görmedim asıl kullanmazsam enfeksiyon artabilir ve bebeğe zararı olur diye düşünüyorum.

Kızlar çok afedersiniz wc'den sonra berrak ılık bir su geldi benden..böyle az birşey..panik yaptım şimdi daha çok erken değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…