Gunaydin kizlar,
Bugun bizim de doktor kontrolumuz var 31+1 oldugun icin nst ye alirlar heralde
Benim derdim su genital bolge temizligi , jiletle deneyim dedim olmadi artik örücem onlari yakinda, herhangi bir kuafore de gitmeye korkuyorum artik ters.bir hareket yapar enfeksiyon falan aman aman , cati muaynesi olur ,gece iserim su sanarim.doktora giderim ac der acamam vallasizler ne yaptiniz bu isi ?
Ofelyam bosuna uzuluyorsun ultrason yalanci , bebegin gobegini olcup kilo soyluyorlar yoksa tarti yok ki , gobegini ne kadar tam yakalayabilir her.seferinde takacak birsey yok
Yuksek voltaj zehra yi ben baska seviyorum neden bilmiyorum ama adini duyunca boyle icim gidiyor ne yapti ne etti merak ediyorum hep
masallah nazarlardan korusun rabbim
Alisverisi de tamamlamissin gecmis olsun benim de pijama camasir kaldi alacak yer de bulamadim bir de bende tupper almak istiyorum o kadin bana da gelse.ya :)
Yarin dostum iki yasindan beri ayrilmadigimiz kardesim bildigim seydosum geliyor 1 hafta kalacak bebisin kiyafetlerini beraber yikayacagiz :)
ya bir tek benim oğlummu tepkisiz? odasını aldık yerleştirdik; ana kucağı, bebek arabası,oyuncaklar herşey tamam; ama bizimki bir girip bakmadı bile; umru değil. zaten göbeğime de yaklaşmıyor hiç; dokun bak kardeşin tekmeliyor diyorum; bana ne diyorsanırım bu da kıskançlığı tepkisizlikle gösterecek.
kzlar günaydn bsey sorcm 7. Aylarda kalsyum kulanlyomu sızler kullnymsunz ben şuan hc br sey kullanmyrum kullanmam gerekyomu nolr bı cvp vern
Enemmmmmm icim gitti Oyy ben bakarken her tüyüm diken diken oldu esim traş olurken bile icim kalkar benim nasil bakmadın gııızzz kessen eline değse jilet ayyyyyyy sana söylerken bile ayaklarımın alti çekildigörmeden jiletle alıyorum ben de mecburen ama sık uzamıyo allahtan heralde önceden ağda makine kullanmamdan dolayı. ama artık ağda falan değdirmem enfeksiyondan korkuyorum ben de. ama doğumdan sonra tekrar devam etcem ağdama emeklerim gitti şimdi çünkü
Kalkma kuzum yat valla.annem kizardi kalkın kavun karpuzda yatarak büyür derdi şimdi cok kızıyorum bak uzanmamiza bile konuşurdun şimdi hepsi hayaliyiyim voltajım daha yataktayım kalkasım yok bi bakayım sizlere dedim.arada ağrılarımın artması dışında birşeyim yok çok şükür.sizler nasılsınız?
kzlar günaydn bsey sorcm 7. Aylarda kalsyum kulanlyomu sızler kullnymsunz ben şuan hc br sey kullanmyrum kullanmam gerekyomu nolr bı cvp vern
Bna bsy dmedı saglk ocagı ben hc brsey kullnmyrum ozaman bn bugn gdym saglk ocgna dmıcanım ben şimdiye kadar calsiyum kullanıyordum ama doktor 2 hafta önce onu kesmemi d-3 damlasına başlamamı söyledi..yeni uygulama böyleymiş,gittim sağlık ocağından aldım şimdi onu içiyorum ama sabah öğle akşam 3 damla olmasına rağmen ben günde 1 defa 3 damla içiyorum..unutuyorum sürekli..
Canım Dr genelde kan testine göre verir ama şimdi onune gelene dayiyor ilacı.vucudun ihtiyacı varsa yani.Yinede sor istersen.aile Hekimligi bile kan testi bakıp verir.
Ben kullanmadım kızımda da bu kızımda da.
Tmm cnm bnm zatn kanm dùşük yükseltemyrum surup verip gndrylar bşka bşy yaptk ları ykEnemmmmmm icim gitti Oyy ben bakarken her tüyüm diken diken oldu esim traş olurken bile icim kalkar benim nasil bakmadın gııızzz kessen eline değse jilet ayyyyyyy sana söylerken bile ayaklarımın alti çekildi
Kalkma kuzum yat valla.annem kizardi kalkın kavun karpuzda yatarak büyür derdi şimdi cok kızıyorum bak uzanmamiza bile konuşurdun şimdi hepsi hayalbolca yat.
Bizde yikil duş idare ediyoruz tatlım ne olsun iste...
Canım Dr genelde kan testine göre verir ama şimdi onune gelene dayiyor ilacı.vucudun ihtiyacı varsa yani.Yinede sor istersen.aile Hekimligi bile kan testi bakıp verir.
Ben kullanmadım kızımda da bu kızımda da.
günaydınlarrr =)
erkenden kalktık biz de ama çok şükür gene uyuyorum bi haftadır geceleri alıyorum uykumu =) birazdan aile hekimine gidip rapor alcam bi 5 günlük daha sonra haftaya doğum iznim başlıyo inşallah=) her eksiğimiz bitti bugün çantamı hazırlama zamanı söz verdim kendime. ikide bir gidip kızımın beşiğini sallıyorum bi heves...içim kıpır kıpır oluyo..
Gunaydin herkese:)
ben de kullanmadım; ilkinde de bunda da. neden veriyorlarmış ki onu? eksikliğini nasıl anlıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?