2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ayyy hiç sorma yaaa aynı şeyi bende kara düşünüp duruyorum.. Zaten normalde canımdan can gider birde hamileyken acıyı daha fazla hissediyormuşsun herzamankinden.. Ben doğururum artık orda :)) 2 tel kaşım var onu aldırırken şakır şakır gözlerimden yaşlar akar.. Doktorum 35. haftadan sonra alttan muayene edicem demişti.. Önümü göremiyorum jiletle de beceremem zaten.. Kremle almayı düşünüyorum.. Birde alıştık yatıyorum adam ultrasonla karnısımdan bakıyo sandalyeye çıkmak zor olacak :18:

iyiyim voltajım daha yataktayım kalkasım yok bi bakayım sizlere dedim.arada ağrılarımın artması dışında birşeyim yok çok şükür.sizler nasılsınız?

seninki fırtına öncesi sessizlik olmasın sakın..:18: ilgilenmiyorsa tepki gösterdiği içindir..senin iş daha da zor olacak sanki..ama alışır sonrasında..bakalım göreceğiz zamanla,neler olacak kimbilir.Benim oğlan da pek ilgili gibi,kendi karnımı elliyor,kulağını dayıyor "kardeşiiimmm" diye sesleniyor ama bir yandan da bana çok düştü..sanırım beni paylaşmakta sıkıntı yaşayacak..hayırlısı..

Ben jileti.kulanmayi hic beceremiyorum.
Kremde.hic denemedim. Itiraf edim.iki sefer filan.kocisim.jilet yapti.
Ben kendimi.kesince dayanamadi heral

Günaydın kızlar,

Kahvaltımı yapıp, haftasonu neler kaynatmışsınız okuyacağım şimdi.
Bugün bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başlıyorum, hava da pırıl pırıl, ayy içim bi mutlulukla doldu

Sagol bebecim,
Rabbim iste öyle buyukki Zehra'ya duyduğun hislerin milyon katını bebeğine veriyor.
Kiz görsen daha da severdin eminim kızım diye demiyorum daha gorupte sevmeden gecen olmadı birde görünüşünde de hep bunu diyorlar cok masum bakışı duruşu diye enemm musluklar açılacak benim
Dün yemekten geliyoruz esim arabayı duvara 0 çekmiş mübarek dedim az git öyle bineyim sığmam ,bunlar oturdu sadece bir tık gitti nasil ağladı annemi bırakma sen cok cirkinsin baba sakalın çıkıyor zaten diye
Bu kızla isim cok.
Temizlik konusunda bende ilk defa jilet kullandım yegen varya hemen cikayim diyecok berbatmis hakikaten eğil kalk rezil oldum zaten dusakabin el kadar kaplumbağa gibi ters donecektim.
Dr muayenesi zaten bende takıntı ayyy valla bu ney ya.

Etrafında mutlaka yapan vardır tupperi.konussan tanışsan bulursun bence.benim abla cok iyi yakın olsa hemen yollardim sana.

kzlar günaydn bsey sorcm 7. Aylarda kalsyum kulanlyomu sızler kullnymsunz ben şuan hc br sey kullanmyrum kullanmam gerekyomu nolr bı cvp vern

kzlar günaydn bsey sorcm 7. Aylarda kalsyum kulanlyomu sızler kullnymsunz ben şuan hc br sey kullanmyrum kullanmam gerekyomu nolr bı cvp vern

canım ben şimdiye kadar calsiyum kullanıyordum ama doktor 2 hafta önce onu kesmemi d-3 damlasına başlamamı söyledi..yeni uygulama böyleymiş,gittim sağlık ocağından aldım şimdi onu içiyorum ama sabah öğle akşam 3 damla olmasına rağmen ben günde 1 defa 3 damla içiyorum..unutuyorum sürekli..

Enemmmmmm icim gitti Oyy ben bakarken her tüyüm diken diken oldu esim traş olurken bile icim kalkar benim nasil bakmadın gııızzz kessen eline değse jilet ayyyyyyy sana söylerken bile ayaklarımın alti çekildi
iyiyim voltajım daha yataktayım kalkasım yok bi bakayım sizlere dedim.arada ağrılarımın artması dışında birşeyim yok çok şükür.sizler nasılsınız?
Kalkma kuzum yat valla.annem kizardi kalkın kavun karpuzda yatarak büyür derdi şimdi cok kızıyorum bak uzanmamiza bile konuşurdun şimdi hepsi hayal bolca yat.
Bizde yikil duş idare ediyoruz tatlım ne olsun iste...

Canım Dr genelde kan testine göre verir ama şimdi onune gelene dayiyor ilacı.vucudun ihtiyacı varsa yani.Yinede sor istersen.aile Hekimligi bile kan testi bakıp verir.
Ben kullanmadım kızımda da bu kızımda da.

Mergenim yine yok bugun hatta yarında girmezse doguma gittiğine emin olacağım.
İnsallah misafir veya is yoğunluğu vardır.dualarimizi esirgemeyelim kızlar ...

Bna bsy dmedı saglk ocagı ben hc brsey kullnmyrum ozaman bn bugn gdym saglk ocgna dmı

Canım Dr genelde kan testine göre verir ama şimdi onune gelene dayiyor ilacı.vucudun ihtiyacı varsa yani.Yinede sor istersen.aile Hekimligi bile kan testi bakıp verir.
Ben kullanmadım kızımda da bu kızımda da.

ben de kullanmadım; ilkinde de bunda da. neden veriyorlarmış ki onu? eksikliğini nasıl anlıyorlar?

Tmm cnm bnm zatn kanm dùşük yükseltemyrum surup verip gndrylar bşka bşy yaptk ları yk

önümüzdeki pazar yakın arkadaşlarla ben de toplanacaktık; içlerinden biri de benden 10 gün önde gidiyor; 35 haftalık hamileydi. gelmeye en hevesli olan da oydu; doğurmadan görüşelim diye. crts sabahı bir telefon aldıkki, doğurmuş!!! hiçbir belirtisi yoktu; gayet normal giden bir hamilelikti. oğluşu sıkılmış heralde geliverdi 5 hafta erken. neyseki 2.500 grammış küveze koymamışlar; ikisi de sağlıklıymış ama hafiften tırsmadım değil; dün akşam doğum çantamın eksiklerini çıkardım; bugün tamamlayacağım.

canım ne güzel eksikleri tamamlayıp sıra hasten çıkış çantasını hazırlamaya gelmiş. benim bebişin ilk giyeceği kıyafetler dışında hiç bir şeyi yok. odasını henüz alamadım. bi beşik birde şifonyer alırım heralde bu gidişle.
demek bir beş günlük rapor daha alacaksın. ben de yarın okula gideceğim. evde iken kendimi iyi hissediyorum. ( sürekli dinlenme pozisyonunda olduğum için ) ama okula gidince pestilim çıkıyor. bu sefer vicdanımla çelişiyorum. sanırım 2 gün rapor alsam bir cuma günü gider raporu teslim ederim. haftaya benim de doğum iznim başlıyor inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…