evet canım önce baş kısmı örülüyor sonra gözlerini örüyoruz burnu örüyoruz sonra dikme işlemine başlıyoruz önce gözler dikicelecek sonra burun dikilecek kulakları ben beren,n üzerinden ördüm ayrı örüp di,kmedim yani sen nasıl kolay gelşiyorsa öyle yap
çok güzel olmuş odanız maşallah bebişin çok sevecek odasını halıya bayıldım ben çok severim desenli halıları harika herşey maşallah
bende kullanıyorum akıntı var doktora söyledim oda fitil verdi sakıncası olsa vermez zaten esas kullanmazsan tehlikeli iltihap bebek için iyi değil
hiç kafana takma 4 gün hiçbirşey bizim 7 aydır bebeğimiz 1 hafta geriden geliyordu bu hafta sonu gittim doktor tam haftasında çıktı dedi o kadar mutlu oldum ki anlatamam makinede yanlış ölçme olabiliyor bazen belki öyle oldu Allah sorun bişey vermesin şükür ki sağlıklı bebeklerimiz
alabiilrsin canım ya bana da hatta çalışabilir raporu al sonra doğum iznine 10 gün kala git doktordan 10 günlük rapor al dediler hem doğum izni yanmıyomuş bu şekilde ben gidebildiğim kadar gideceğim zaten de bu şekilde olduğuna göre sende hasta olarak rapor alırsın senin şu anki hastalığın doğum riski değil ki neden vermesinler
okudum canım bende işallah eşin tez vakitte güzel iş bulur bebeğiniz uğurlu gelsin size sende sıkılma bir yerde güzel nasibiniz vardır o da yakında çıkar
raporu aldım kızlar öğleden sonra özgürüm şuan işteyim...
Bebeğim 2 kilo 217 gr olmuş.
Suyumuz iyi,tansiyonumuz iyi.hiç bir problemimiz yok çok şükür...
Haftaya ıdrarımda proteıne baktırıcaz...
slm kızlaaaaaar ....
bnm baya sıkıntılarım war.. dr işim tam bir arapsaçına döndü .. ilk dr.u beğenmemiştik değiştik daha tecrübeli bi dr.a gittik..neyse herşey iyiydi derken hastane yeni binaya taşınıo o sıra ben olmam tatilde olcam dönüşte yeni binada görüşelim dedi ama ne tlf onumuzu aldı ne de kendininkini werdi..tmm dedik peki acil bi durumda kime gidelim birini önerin bari dedik siz gelene kadar önerdi we o dr. a gittik....
neyse kızlar,önerdiği dr.hoşumuza gitti sakin biri insanı rahatlatıo fln derken,bizim diğer dr.dan haber yok hiç,sonra reklamlardan gördükki başka bi hastaneye geçmiş tmm dedik gitmeyiz aramadıda ztn dedik .. önerdiği dr.u ztn sewmiştik aman bi duyduk bu da hastane değişio o hastaneyide pek sewmioduk ama dr. iyiydi..öle olunca bi öncekine geri döndük gittik iyi artık bunda doğururum dedim 2.randewu için aramıştım ne dese beğenirsiniz 2 MARTTA ŞU HASTANEDE OLCAM ORDA GÖRÜŞELİM ..............................
iyice dellendik bukadar tecrübeli bi adam herkes tanıo bukadar hastane değişmesi hoş değil dedik,güwenim tamamiyle bitti,doğuma yakın emekli oldum der çıkar bnm şansıma ..
böle olunca önerdiği dr.u aradık tekrar,hani sakin dediğim dr.a , kocam herşeyi anlatmış gelinde konuşalım demiş dün gittik işte....herşeyi konuştuk hastane hakkındaki endişelerimizi fln yine sakin sakin anlattı artık doğuraym dedim sizde fln dedim sen sakin ol yeter dedi adamda :) ama çok sinirlendim ya doğuma ne kaldı şurda ...
gelelim bize :)
-------2 kilo olmuş bebeğim , 42 cm boyu
-------tabi bayadır giremedim bu arada kaaaaaaaaaç defa hastanelere taşındım ağrılarımdan , normal değil dedi bu ağrılar,ara ara sancı geliomuş tabi bilmediğimden öle kıwranıodum
-------bu cuma tekrar gidicem kalkmak yok sadece tuvalete kalk dedi,ağrı olunca hemen gel dedi,baya bi ilaçlar fln werdi
çook uzun oldu ama inanın daha bisürü bişeler war yazmayım canınız sıkılmasın kusura bakmayın bi özledimki sizleri yaaa
Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768
kızlar hepinize günaydın
sizlerden bir isteyeceğim. mesajı okuyan arkadaşlar;
eşim hamile kaldığım andan itibaren işsiz. sürekli iş başvurusu yapmasına rağmen bir türlü bir tane bile görüşmek için dahi arayan yok. resmen kısmetimiz bağlandı.
ona belli etmemeye çalışıyorum ama bu duruma çok üzülüyorum. sizlerden isteğim eşimin iş bulabilmesi için 3 ihlas okumanız. hepinizden Allah razı olsun
Bna bsy dmedı saglk ocagı ben hc brsey kullnmyrum ozaman bn bugn gdym saglk ocgna dmı
dünden beri çok sancım var yine. bu kez sağ böbreğim ağrıyor.
yine kum mu döküyorum acaba diye asmye gittim tahlil yaptırayım diye
hemşire burda ki sonuç çok sağlıklı olmaz hastaneye gidin dedi.
hastaneyede gidemem çok uzak eşimi beklicem artık.
Gunaydin kizlar,
Bugun bizim de doktor kontrolumuz var 31+1 oldugun icin nst ye alirlar heralde
Benim derdim su genital bolge temizligi , jiletle deneyim dedim olmadi artik örücem onlari yakinda, herhangi bir kuafore de gitmeye korkuyorum artik ters.bir hareket yapar enfeksiyon falan aman aman , cati muaynesi olur ,gece iserim su sanarim.doktora giderim ac der acamam vallasizler ne yaptiniz bu isi ?
Ofelyam bosuna uzuluyorsun ultrason yalanci , bebegin gobegini olcup kilo soyluyorlar yoksa tarti yok ki , gobegini ne kadar tam yakalayabilir her.seferinde takacak birsey yok
Yuksek voltaj zehra yi ben baska seviyorum neden bilmiyorum ama adini duyunca boyle icim gidiyor ne yapti ne etti merak ediyorum hep
masallah nazarlardan korusun rabbim
Alisverisi de tamamlamissin gecmis olsun benim de pijama camasir kaldi alacak yer de bulamadim bir de bende tupper almak istiyorum o kadin bana da gelse.ya :)
Yarin dostum iki yasindan beri ayrilmadigimiz kardesim bildigim seydosum geliyor 1 hafta kalacak bebisin kiyafetlerini beraber yikayacagiz :)
Kızlar bi kaç gündür böyle içim kıpır kıpır sanki her an kızımı kucağıma alacakmışım gibi :)
Sürekli doğduğunda evde onu hayal ediyorum :)
Sonra kendimi bi toparlıyorum çalıştığım dönemde evi temizlik için gelen bayana emanet etmiştim oda sağolsun elinden geldiğince yaptı ama düzen benim düzenim olmaktan çıkmış doğumda annem kayınvalidem falan gelecek dolapları falan bi açsalar ALLAH ALLAH heryerin düzenlenmesi lazım bugün başladım yavaş yavaş heryeri elden geçirmeye çalışıyorum ama nasıl bitecek onu bilmiyorumBen evdeyken hiçbirşey böyle değildi bi düzenim vardı çalışınca ev evlikten çıkmışşş
bu arada okul arkadaşlarım gene haber veriyo bana haftasonuna kahvaltı düzenlicekmişim ama kendimi yormucakmışım. el insan 15 kişiye yorulmadan nası hazırlanır bi kahvaltı. benim kocam bana kıyamıyo hazırlatmıyo da elalem kendini ağırlatmaya adam arıyo.çok kabul ederim ben de beklerler....
bu arada okul arkadaşlarım gene haber veriyo bana haftasonuna kahvaltı düzenlicekmişim ama kendimi yormucakmışım. el insan 15 kişiye yorulmadan nası hazırlanır bi kahvaltı. benim kocam bana kıyamıyo hazırlatmıyo da elalem kendini ağırlatmaya adam arıyo.çok kabul ederim ben de beklerler....
zamanla herşeyini yavaş yavaş yerleştirirsin üzülme canım.odanız cok güzel olmuş çok beğendim.halılarınada ayrıca bayıldım sorması ayıp o iki halı ne fiyata geldi birde markasını merak ettim canımgüzel günlerde kullansın minik kelebeğin
tuvaletini tutma yazık o bebek içerde sıkışıyor sık sık git anlıyorum zor oluyor ama bebişine yazık canım yaayy kızlar bu doğum iznine ayrılsam ayrılsam tuvalet sıkıntısından ayrılırım diyorum. sabahtan beri 3 kere gittim lavaboya o da sıka sıka son raddeye kadar bekleyerek. klozet yok gerçi olsa da hijyenden dolayı kullanamam sanırım ama yere eğilince de kalkamıyorum nerden tutup kalkacağımı şaşıyorum yaa offf(
yok hiç özel bişey yapmadım ama morelimi yüksek tutmaya çalıştım işyerim rapor almıştım onun parasını bile kesti takmadım kafama ha sinirlendim ama kızmıa kötü yansıyacak dedim salladım ama helal etmedim hakkımı yediler çünkü neyse yemek konusunda canım ne istediyse yedim gazoz içtim cips yedim böyle oldu ama bence en başı mutlu olmak 15 gündür eşim çok iyi hiç tartışmadık sorunsuz geçti onun da etkisi vardır heraldeay inş. canım ya inş. ben de bu hafta gittiğimde toparlamış olur, peki sen özel bişe yaptın mı?beslenmede , dinlenmede, streste bi değişiklik falan oldu mu sence?
amann nasıl düşüncesizlik bu ya kabul etme boşver karnı burnunda kadına hizmet ettirmeye utanmıyorlar ya yuh yani hafta sonu kuzenlerin dayımlar annemler bizdeydi 13 kişiydik ama sağolsunlar bana bişey yaptırmadı kimse herkes kaltı yaptı yedik içitik oturduk beraber gitmeden kuzenlerim mutfağı bulaşıkları da toplamış sağolsunlar ha böytle misafir gelsin yani kahvaltı hazırla ne demek salla salla onları senbu arada okul arkadaşlarım gene haber veriyo bana haftasonuna kahvaltı düzenlicekmişim ama kendimi yormucakmışım. el insan 15 kişiye yorulmadan nası hazırlanır bi kahvaltı. benim kocam bana kıyamıyo hazırlatmıyo da elalem kendini ağırlatmaya adam arıyo.çok kabul ederim ben de beklerler....
kızlar nasil moralim bozuldu anlatamam.
Esim yeğen için ev ayarladı,adamla görüştü bu beyefendi yol masrafı olacak diye soğuk bakıyormuş onun yerine yürüyüş mesafesinde istiyormuş .oralardan ev boşalmasını vs bekliyormuş .yani müslümana gâvur eziyeti değilde ne?
Ana babası hiç aramıyor hala.hic demediler daha.
Esim bizzat dedi yerimiz müsait olsa neyse ama ablanın durumu belli annemlerde gelecek yatacak yer yok.
Kızlar daha nasil izah edilir ne denir bir valizini verip git demediğimiz kaldı.
Dün biz yemeği disarda yedik e buna geri hazırlamak zorunda kaldım.
Onca ütü arasında cocuklar uykuya dalıyor geliyor geri ayaklanıyorlar.
Ne yapılır ne edilir bu mantıksızlığa ,bana mantıklı bir yol gösterin lütfen.
10 gündür ne çektiğimi allah biliyor yiyemiyorum zaten takintiliyim oyy(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?