2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ruveyda ben de okudum canım. rabbim tez zamanda hayırlısını versin inşallah.

ofpufya canım halıların cıvıl cıvıl güle güle kullanın tatlım.

dünden beri çok sancım var yine. bu kez sağ böbreğim ağrıyor.
yine kum mu döküyorum acaba diye asmye gittim tahlil yaptırayım diye
hemşire burda ki sonuç çok sağlıklı olmaz hastaneye gidin dedi.
hastaneyede gidemem çok uzak eşimi beklicem artık.

ay inş. canım ya inş. ben de bu hafta gittiğimde toparlamış olur, peki sen özel bişe yaptın mı?beslenmede , dinlenmede, streste bi değişiklik falan oldu mu sence?

ersnil maşallah oğluna
izninde hayırlı olsun kayınvalidesiz günler diliyorum sana.

kızlar ya jiletle nasıl alıyorsunuz çıkarken kaşıntı yapmıyor mu?
ben hayatımda bir kere aldım onda da kaşımaktan yara oldu.
bidaha mı tövbe dedim.
görmesemde ağdayı kendim yapıyorum. ağda bezine spatulayla sürüp öyle çekiyorum.
en fazla yarım saat sürüyor.

kuzum maşallah ya ne kadar büyüdü yawrucaklar walla rapor konusunda bende çok zorlanıorum artık alsammı die düşünüyorum ama sonrasıda önemli ne yapacağımı bilmiorum

En azından karar vermişsiniz canım, benim de doktorum 80'li, tecrübesi az gibi, ufacık tefecik bir kız, çok ilgili, güleryüzlü fln ama düşündükçe çok endişeleniyorum, nasıl doğum yaptıracak bana acaba diye ama bir yandan da çok düşünmek, takıntı yapmak iyi değil. Üzerine çok düşünce daha fazla sıkıntı çıkıyormuş gibi geliyor. Oluruna bıraktım artık..

Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768

Çok güzel oldu canım odanız, bizimkine benziyor. Ben de beşiği camın önüne koymak zorunda kaldım, dolabımız da solda sizinki gibi. Şifonyer almadım ben, 2li bir kanepem vardı bu odada, sağ taraftada o duruyor. İçime doğmuş gibi evlenirken kanepeyi pembe yaptırmıştım, perdelerimizde pembeydi. Onlar aynı kalacak.

Hamişlerin duaları kabul olurmuş canım, okudum ben de. Allah en kısa zamanda eşin için en hayırlı olan işi nasip eder inşallah.

Kızlar bi kaç gündür böyle içim kıpır kıpır sanki her an kızımı kucağıma alacakmışım gibi :)

Sürekli doğduğunda evde onu hayal ediyorum :)

Sonra kendimi bi toparlıyorum çalıştığım dönemde evi temizlik için gelen bayana emanet etmiştim oda sağolsun elinden geldiğince yaptı ama düzen benim düzenim olmaktan çıkmış doğumda annem kayınvalidem falan gelecek dolapları falan bi açsalar ALLAH ALLAH heryerin düzenlenmesi lazım bugün başladım yavaş yavaş heryeri elden geçirmeye çalışıyorum ama nasıl bitecek onu bilmiyorum Ben evdeyken hiçbirşey böyle değildi bi düzenim vardı çalışınca ev evlikten çıkmışşş

Bna bsy dmedı saglk ocagı ben hc brsey kullnmyrum ozaman bn bugn gdym saglk ocgna dmı

sağlık ocağındakiler bilmiyorlar canım,benim aile doktorum biz bunu bebeklere veriyoruz deyince ben tekrar doktoryu aradaım,al sen içmeye başla dedi,yeni bu uygulama bilmiyorlar daha dedi..içiyorum bakalım bende..ama dediğim gibi düzensiz oluyor biraz,unutkanım çünkü çok..

Canım çok geçmiş olsun,hamilelik bir yandan kum bir yandan..atlatırsın inşallah canım..

Huysuzmelek doktorunuza tepki göstermemek mümkün değil..ben de olsam beni arayan sormayan doktora güvbenmezdim.adam niye sölemiyor ki hastane değiştireceğini size,hadi değiştirdi arayıp haber vermesi gerekirdi..uyuz işte..paraya doyuyorlar ya bunlar..istediği kadar tecrübeli olsun,benim gözümde tefeciden farksız..belki de onun doğurtmamamsı daha hayırlı olmuş canım senin için,içini ferah tut canım,iyi olur inşallah herşey..

Ofpufya çok güzelmiş canım halılarınız,güle güle eskitin..

Çok zor oldu ama ben de eldiven yöntemiyle yaptım canım. Aynayla fln uğraştım biraz ama başka türlüsü ile de içim rahat etmezdi. Takıntılıyım biraz bu konularda gidemem ağdacıya..

bu arada okul arkadaşlarım gene haber veriyo bana haftasonuna kahvaltı düzenlicekmişim ama kendimi yormucakmışım. el insan 15 kişiye yorulmadan nası hazırlanır bi kahvaltı. benim kocam bana kıyamıyo hazırlatmıyo da elalem kendini ağırlatmaya adam arıyo.çok kabul ederim ben de beklerler....

zamanla herşeyini yavaş yavaş yerleştirirsin üzülme canım.odanız cok güzel olmuş çok beğendim.halılarınada ayrıca bayıldım sorması ayıp o iki halı ne fiyata geldi birde markasını merak ettim canım güzel günlerde kullansın minik kelebeğin

oyy maşallahh seninkiler de ne akıllıymış canım yaa. madem seni göresi gelmiş bu 15 kişinin bi zahmet hazırlasınlar da çağırsınlar kahvaltıya. 15 kişiye çay doldursan zaten yorulmana yeter zaten

sanırım hepimizin başında aynı sıkıntı var :) bende allah izin verirse 37. haftama kadar calışacağım martın 11 i ayrılışımı vericem.arkadaşlar bugünden martın 16 sı sana gelelim zaten evde oluyorsun izne ayrılıyorsun diyo.bende 38 haftalık gebeden ne bekliyosunuz kalkıp oturamayacağım belkide dedim. herkes kafayı yemiş gerçekten

Canım çok teşekkür ederiz.Daha iyileri senin meleğine kısmet olsun inşallah :)

Halımızın Markası Dilek Artemis Renkli Serisi buda internet Sitesi Collections - Dilek Hal iki parça 120 cm genişlik 220 cm boy 360 liraya aldık

tuvaletini tutma yazık o bebek içerde sıkışıyor sık sık git anlıyorum zor oluyor ama bebişine yazık canım ya
ay inş. canım ya inş. ben de bu hafta gittiğimde toparlamış olur, peki sen özel bişe yaptın mı?beslenmede , dinlenmede, streste bi değişiklik falan oldu mu sence?
yok hiç özel bişey yapmadım ama morelimi yüksek tutmaya çalıştım işyerim rapor almıştım onun parasını bile kesti takmadım kafama ha sinirlendim ama kızmıa kötü yansıyacak dedim salladım ama helal etmedim hakkımı yediler çünkü neyse yemek konusunda canım ne istediyse yedim gazoz içtim cips yedim böyle oldu ama bence en başı mutlu olmak 15 gündür eşim çok iyi hiç tartışmadık sorunsuz geçti onun da etkisi vardır heralde

amann nasıl düşüncesizlik bu ya kabul etme boşver karnı burnunda kadına hizmet ettirmeye utanmıyorlar ya yuh yani hafta sonu kuzenlerin dayımlar annemler bizdeydi 13 kişiydik ama sağolsunlar bana bişey yaptırmadı kimse herkes kaltı yaptı yedik içitik oturduk beraber gitmeden kuzenlerim mutfağı bulaşıkları da toplamış sağolsunlar ha böytle misafir gelsin yani kahvaltı hazırla ne demek salla salla onları sen

Kızlar nasil moralim bozuldu anlatamam.
Esim yeğen için ev ayarladı,adamla görüştü bu beyefendi yol masrafı olacak diye soğuk bakıyormuş onun yerine yürüyüş mesafesinde istiyormuş .oralardan ev boşalmasını vs bekliyormuş .yani müslümana gâvur eziyeti değilde ne?
Ana babası hiç aramıyor hala.hic demediler daha.
Esim bizzat dedi yerimiz müsait olsa neyse ama ablanın durumu belli annemlerde gelecek yatacak yer yok.
Kızlar daha nasil izah edilir ne denir bir valizini verip git demediğimiz kaldı.
Dün biz yemeği disarda yedik e buna geri hazırlamak zorunda kaldım.
Onca ütü arasında cocuklar uykuya dalıyor geliyor geri ayaklanıyorlar.
Ne yapılır ne edilir bu mantıksızlığa ,bana mantıklı bir yol gösterin lütfen.
10 gündür ne çektiğimi Allah biliyor yiyemiyorum zaten takintiliyim Oyy(

ya walla insanlar çıkarları oldumu istersen öl geber kimsenin umrunda deil ne biçim insanlar ya onu sana yollayanda hata zaten 2 çocuk hamilesin bide boşver ya hergün kahvaltığı falan daya onun yanında ay uy de olmadı eşinle konuş annenlerde falan kalın hasta bahanesiyle

selam..

geçmişe bakayım dedim ama yok valla gözlerim kapanıyo.. bi iki sayfa baktım daha okuyamadım.. atlaya atlaya geldim..

herkesler iyidir inşallah..

perşembe doktor kontrolümüz var.. sonrasında da ailemin yanına yolculuk için hazırlanıcaz.. muhtemelen pazar gidiyoruz.. hiç enerjim yok.. bi sürü yapılması gereken iş var ama bende güç yok.. halim ne olacak bilmiyorum.. biri gelip arkamdan iteklese.. ya da biri gelip tüm işlerimi yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…