2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım,bazen 4 gün önde çıkar bazen geride...4 gün dediğin nedir ki,çabucak kapanır o...senin beslenmenle falan alakası yoktur az kilo alışının bence...sen hiiiiç moralini bozma...gör bak bi daha ki sefere gittiğinde fark kapanmış olacak...bebeğin kilosuna bu kadar takma,sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil...4 kilo doğsa ne olur,3 kilo doğsa ne olur?

ben gidip alayım şu raporumu da rahatlayım. allahtan sağlık ocağı yan apartmanın altında da yoksa adım atmak zor geliyo =)

saolun kızlar, umarım öledir dediğiniz gibi,inş. bu hafta sonu gittiğimde rapor için aradaki fark kapanır

kız voltaj ben ofelyam:)
yanılsın ya ultrason lütfen yanılsın

Kızlar hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum.inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.bende 2 gün önce geçtiğimiz cuma kontrolüme gittim.1830 gr. Olmuş bebiş.valizini hazırla dedi.15 nisan gibi sezeryan tarihi.ama ne olur ne olmaz diye.bir de geçtiğimiz ay çok yol yürüme demişti.yine ani hareket yapma diyor.şu an da tutabiliriz. Dedi.olası bi aksilikte.5 neden saydı bunlar olursa gece bile beni ara dedi.allahtan 10 gün sonra izine ayrılıyorum.şükür.

Canım ultrasondan yada doktorun yaptığı ölçümdende oluyor.Benim bebiş hep 1-2 hafta önce gidiyordu geçen hafta gittiğimde doktorun ultrason makinası değişmiş 1 ay öncesi (26 haftalıkken) kilosu 1300 çıkmıştı bu sefer (31 haftalıkken) 1700 çıktı bende şüphelendim eve geldim bi önceki ultrasonuna bi baktım FL ( uyluk kemiği ölçümü) 1 ay öncekinde 56.01mm 29hafta 3gün - geçen haftaki ölçümde 56.56 mm 29 hafta 3 gün 1 ay arayla çıkan sonuç bu :) Hiiiiç kafana takma canımmm umarım yeterince açık anlatmışımdır.

Ofpufya canim halilariniz cok guzel,renk uyumunuz mukemmel. Bu arada sansliymissin koku olmamis :))) perdeleriniz nasil? Tuncss unkiler de cok guzel israr edin de size de gostertsin perdelerini :))

Canım duvarlarımız ve halımız çiçekli olduğu için fon perdelerimiz şeker pembesi dümdüz sakallı dedikleri kumaş türünden birazcık parlak ipleri oluyo üstünde tülümüzde dümdüz bembeyaz :) Çarşamba gelecek kısmetse takıldığında tekrar resmini eklerim :)

Voltaj canim hayirli olsun cicileriniz. Zehra ne yapti begendi mi cicileri?
Sahil canım.begenmez mı ,"e bunlar çüçük benkiler diilmi,olmadı bana "dedi.emzik için 4 dondü ben bebeginim salla beni vs.
Beşik piyasaya çıkınca halimiz nolur bilmem...
Ayyyy yaslandım .
Kizz ofelyam kusuruma bakma lütfen hoş gor.
Cok şaşırdım ya kiyafetti,misafirdi.
Hep ofpufya yüzünden ,hep beni anıyor ...
Yanılır hayatım üzülme.3.800 diyorlar bebek doğmuş 3000.

sağlıklı sıhhatli günlerde güle güle giyinsin kızçen; sen de bendensin demek, ben de gittim bir seferde aldım bitti :)
bu arada ayağına kadar gelen pijamacıyı nerden buldun allah aşkına?

yok aslında 4 gün önce gittiğim doktor ve makine , ama evet kesinlikle ultrasından ultrasona değişiyo ağırlıklar, ben zaten 4 günde 50 grcık almasına çok şaşırdım ve üzüldüm ,ama bakalım bu c.ttesi ne olacak, saol canım

ben gidip alayım şu raporumu da rahatlayım. allahtan sağlık ocağı yan apartmanın altında da yoksa adım atmak zor geliyo =)

aile hekimi rapor verebiliyormu ki? ne deyip alıyorsunuz raporu? benim bundan haberim yoktu; 2 hafta önce belimi sakatladım da nerden rapor bulucam diye kara kara düşündüm; şimdi de sürüne sürüne işe gidiyorum. evimin hemen karşısında aile hekimliği var oysaki!!! pek işyeri bu raporu kabul edermiki?

cnm çok sevindim maşallah kuzucuka günü de belirlemişsiniz ne güzel kendinmi istedin sezeryanı bende çarşamba gideceğim inş bakalım artık çalışmak çok zor gelio hiç halim falan kalmadı

sağlıklı sıhhatli günlerde güle güle giyinsin kızçen; sen de bendensin demek, ben de gittim bir seferde aldım bitti :)
bu arada ayağına kadar gelen pijamacıyı nerden buldun allah aşkına?

Sagol canım insallah.ne alacağımızı biliyoruz ya onun da etkisi iste.
Banada denk gelmez de oldu yanlislikla.Benim bu pijamacim komşu vasıtasıyla oldu tupper arıyordum var onları vs satan dedi
Kıyafetten pijama çamaşır hersey var :) iyi marka,kaliteli biraz tuzlu ama bana iyi oluyor.olunca goreceksin de ,çocuklarla cık begen zor

bak aldım geldim hemen 2 dk da sağolsun hemen yazıyo. tabi geçerli bu da. sonuçta sağlık kurumu. dedim ben iznim haftaya başlayacak ama bu hafta 5 günlük rapor istiyorum dedim o da bel ağrısı reflü falan diye bişiler yazdı rapora verdi. daha önceden de almıştım canım tabi geçerli.

cnm çok sevindim maşallah kuzucuka günü de belirlemişsiniz ne güzel kendinmi istedin sezeryanı bende çarşamba gideceğim inş bakalım artık çalışmak çok zor gelio hiç halim falan kalmadı

evet cnm .tabi erken davranmazsa çünkü dönmüş ve aşağıda artık sanırım.evet evet bende cok yoruldum.izne cıkalım bir an önceeeeeeeeee :))))))))))

günaydın kızlar nasılsınız?? benim çoook uykum var. off artık yataktan kalkmak çok zor. herkes kızıyor hele de eşim neden ısrarla işe gidiyorsun al raporunu evde dinlen diye. ama ben nedense biraz daha dayanayım düşüncesindeyim. ilk hamileliğimde bu kadar rahatsızlığım ve sorumluluğum olmadığı halde 30. haftadan sonra işe gitmemiştim.
1-2 hafta daha çalışırsam inşallah sonra ayrılırım diyorum bakalım. bi de ne kadar kötü de olsam işe gelince bi enerji geliyor sanki bana. değişik bi his valla.
bizim hafta sonu baya kötü geçti. eşim rahatsızlandı. kaç gündür ishal mide bulantısı halsizlik. ayağa kalkmaya hali yok. yazık yine de bizim için koşturup durdu. gece baktım 2buçukta giyinmiş acile gidiyor. serum takıp göndermişler. bugün evde randevu aldım birazdan hasaneye gidecek inşallah kötü bişey yoktur. üşütme falandır umarım.
benim de karnım ağrıyıp durdu. gerçi ağrımayan yerim yok. o yüzden takmıyorum kafama. ama kaşıntılar çok fena. şükür bugün sanki biraz hafifledi gibi. umarım tekrar artmaz ( inşallah 7 hafta sonra geçecek bunlar.

eğer bebeğim acele etmezse tam 7 hafta kaldı kavuşmamıza :)) daha hastane çantasını hazırlamadım gerçi :))

rahatsız olanlara çook geçmiş olsun dikkat edin kendinize. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allahın izniyle.

voltajcım güle güle kullanın cicilerinizi :))

Sezenist senin ilk mı?
11 gün evvel alması cok erken değil mı canım ya,herhangi birsey söyledi mı ?
En fazla 10 gün erken alınıyor oda benim gibi bir kac dogum sonrası,hani dikiş yerim inceliyormuş vs.

Kızlar dün gece tuvalet ihtiyacı sebebiyle kalktım ihtiyacımı giderdim :) sonra su içmeye mutfağa gittim giderken ılık ılık bişi geldi bi korktum hemen tekrar banyoya gidip baktım çamaşırım baya bi ıslanmış hemen eşime bana bişi oluyo dedim o kadar sakindiki bence sakin ol yat bişi olursa kalkarız yine dedi :) Çamaşırımı falan değiştirdim yattım bebiş hareket ediyomu, ağrım falan varmı acaba diye birazcık kendimi dinledim sonra uyuyup kalmışım sonra sabah uyandığımda anladımki sanırım o akıntı falan değilmiş nasıl olduysa altıma kaçırmışım :) Bi çoğumuzdada bu oldu anladığım kadarıyla bu haftalarda normal herhalde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…