canım,bazen 4 gün önde çıkar bazen geride...4 gün dediğin nedir ki,çabucak kapanır o...senin beslenmenle falan alakası yoktur az kilo alışının bence...sen hiiiiç moralini bozma...gör bak bi daha ki sefere gittiğinde fark kapanmış olacak...bebeğin kilosuna bu kadar takma,sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil...4 kilo doğsa ne olur,3 kilo doğsa ne olur?günaydın kızlar,
nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz, güzel bi hafta olsun inş. hepimiz ve bebeklerimiz için,
2 gecedir hiç uyuyamıyorum,
cumartesi kontrole gittik, bebeğimin kilosu 4 gün geriden geliyo, ilk defa böle bişe oldu, 1529 kilo olmuş ancak pıtışımp.tesi de acil olarak gitmiştim o zmn zaten 1480 grdı, 4 günde sadece 50 gr almış yani, çok az , doktor 2 hafta gerilik olunca ancak şüphe ediyoruz bazı şeylerden olur arada dedi ama gel bana sor sen, uyku yok bana afakanlar basıyo, az da yemedim aslında düşünüyorum ne yaptım diye farklı yok yani, geçen hafta midem çok yandığı için normalden az yedim 1-2 gün sadece onun etkisi olmuş mudur bu kadar?ama yine de yedim yani ,aç kalmadım ki
doktora dedim zaten bu bebek öle 3.500 falan doğmıycak herhalde çünkü hep haftasıyla tam uyumlydu, (ilk defa böle bişe oldu)normal zaten 2.500-3.500 arasıdır, napıcaksın fazlasını nası çıkarmayı düşünüyosun, normal düşünüyosun herhalde dedi:)onu ne zmn konuşucaz dedim mart sonu nisan başı ancak dedi, biz ortalamada gidiyoruz şu anda bi sorun yok dedi ama geçen hafta ne yaptım da almadı bebeğim diye içim içimi yiyo
canım,bazen 4 gün önde çıkar bazen geride...4 gün dediğin nedir ki,çabucak kapanır o...senin beslenmenle falan alakası yoktur az kilo alışının bence...sen hiiiiç moralini bozma...gör bak bi daha ki sefere gittiğinde fark kapanmış olacak...bebeğin kilosuna bu kadar takma,sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil...4 kilo doğsa ne olur,3 kilo doğsa ne olur?
ofelyam endişelenme canım benim biz yemesek bile bebek zaten bizden fazlasıyla alıyo ne var ne yok. belki anlık bi yavaşlamadır moralini de bozma sakın bak şimdi de o etkiler falan. bak doktor da zaten söylerdi sen takibi gene elden bırakma da içini rahat tut
ben gidip alayım şu raporumu da rahatlayım. allahtan sağlık ocağı yan apartmanın altında da yoksa adım atmak zor geliyo =)
Günaydın canlar.
Ben yine yorgunum hepinize yetişen ben
24 saat online ben
Neyse size birsey diyeyim şaşırın
Kızımın herseyini aldık dün .araba ve beşik var almadım bütün kıyafetler kundakta bez car curt hepsi.320 tl tuttu esimle iddiaya girmiştim 500 tutmaz diye kazandım
Dün yıkadım güzelce utuledim.biraz keyifsizdim malum basımda yeğen hala
Bugun pijamacim gelecek ondan da pijama çamaşır alacağım finish.
Seçil kiz bugun seni gördüm öyle ruyamda.gecmiste fitili sormussun. Kesinlikle kullan hayatım. Enfeksiyon tas kum seker tansiyon hepsi erken dogumu tetikler.raflarinda konuşuyor resmen,güle güle kullan.
Ofpufya,hayatım 250-500 gr yanılma payı var unutma.Burda her söylenen kilo gercek değil.
kız voltaj ben ofelyam:)
yanılsın ya ultrason lütfen yanılsın
Ofpufya canim halilariniz cok guzel,renk uyumunuz mukemmel. Bu arada sansliymissin koku olmamis :))) perdeleriniz nasil? Tuncss unkiler de cok guzel israr edin de size de gostertsin perdelerini :))
Sahil canım.begenmez mı ,"e bunlar çüçük benkiler diilmi,olmadı banaVoltaj canim hayirli olsun cicileriniz. Zehra ne yapti begendi mi cicileri?
Günaydın canlar.
Ben yine yorgunum hepinize yetişen ben
24 saat online ben
Neyse size birsey diyeyim şaşırın
Kızımın herseyini aldık dün .araba ve beşik var almadım bütün kıyafetler kundakta bez car curt hepsi.320 tl tuttu esimle iddiaya girmiştim 500 tutmaz diye kazandım
Dün yıkadım güzelce utuledim.biraz keyifsizdim malum basımda yeğen hala
Bugun pijamacim gelecek ondan da pijama çamaşır alacağım finish.
Seçil kiz bugun seni gördüm öyle ruyamda.gecmiste fitili sormussun. Kesinlikle kullan hayatım. Enfeksiyon tas kum seker tansiyon hepsi erken dogumu tetikler.raflarinda konuşuyor resmen,güle güle kullan.
Ofpufya,hayatım 250-500 gr yanılma payı var unutma.Burda her söylenen kilo gercek değil.
Canım ultrasondan yada doktorun yaptığı ölçümdende oluyor.Benim bebiş hep 1-2 hafta önce gidiyordu geçen hafta gittiğimde doktorun ultrason makinası değişmiş 1 ay öncesi (26 haftalıkken) kilosu 1300 çıkmıştı bu sefer (31 haftalıkken) 1700 çıktı bende şüphelendim eve geldim bi önceki ultrasonuna bi baktım FL ( uyluk kemiği ölçümü) 1 ay öncekinde 56.01mm 29hafta 3gün - geçen haftaki ölçümde 56.56 mm 29 hafta 3 gün 1 ay arayla çıkan sonuç bu :) Hiiiiç kafana takma canımmm umarım yeterince açık anlatmışımdır.
ben gidip alayım şu raporumu da rahatlayım. allahtan sağlık ocağı yan apartmanın altında da yoksa adım atmak zor geliyo =)
Kızlar hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum.inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.bende 2 gün önce geçtiğimiz cuma kontrolüme gittim.1830 gr. Olmuş bebiş.valizini hazırla dedi.15 nisan gibi sezeryan tarihi.ama ne olur ne olmaz diye.bir de geçtiğimiz ay çok yol yürüme demişti.yine ani hareket yapma diyor.şu an da tutabiliriz. Dedi.olası bi aksilikte.5 neden saydı bunlar olursa gece bile beni ara dedi.allahtan 10 gün sonra izine ayrılıyorum.şükür.
sağlıklı sıhhatli günlerde güle güle giyinsin kızçen; sen de bendensin demek, ben de gittim bir seferde aldım bitti :)
bu arada ayağına kadar gelen pijamacıyı nerden buldun allah aşkına?
aile hekimi rapor verebiliyormu ki? ne deyip alıyorsunuz raporu? benim bundan haberim yoktu; 2 hafta önce belimi sakatladım da nerden rapor bulucam diye kara kara düşündüm; şimdi de sürüne sürüne işe gidiyorum. evimin hemen karşısında aile hekimliği var oysaki!!! pek işyeri bu raporu kabul edermiki?
cnm çok sevindim maşallah kuzucuka günü de belirlemişsiniz ne güzel kendinmi istedin sezeryanı bende çarşamba gideceğim inş bakalım artık çalışmak çok zor gelio hiç halim falan kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?