2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar hepinize günaydın
sizlerden bir isteyeceğim. mesajı okuyan arkadaşlar;
eşim hamile kaldığım andan itibaren işsiz. sürekli iş başvurusu yapmasına rağmen bir türlü bir tane bile görüşmek için dahi arayan yok. resmen kısmetimiz bağlandı.
ona belli etmemeye çalışıyorum ama bu duruma çok üzülüyorum. sizlerden isteğim eşimin iş bulabilmesi için 3 ihlas okumanız. hepinizden Allah razı olsun

Allah yardmcn olsun tatlm 3 hafta önce bzde sizn gbydk cok şükür bnm eşim grdi işe ıns. Sennkde grer okudm ihlası

Cocuk kismetiyle gelir denir hatta ilk kısmeti sonra kendi gelirmiş.
İnsallah yakın zamanda bulur,darda zorda bırakmasın Rabbim.allah kabul etsin canım okudum ...

krem dediğiniz tüy dökücü krem mi

canım okudum rabbim kabul etsin umarım enkısa zamanda eşin iş bulur rabbim doğacak yavrunun nasibini biyerlerden verecektir

Enemmmmmm icim gitti Oyy ben bakarken her tüyüm diken diken oldu esim traş olurken bile icim kalkar benim nasil bakmadın gııızzz kessen eline değse jilet ayyyyyyy sana söylerken bile ayaklarımın alti çekildi

ahah yok yok bişi olmuyo el yordamı falan hallediyorum işte çok şükür bişi olmadı şimdiye kadar ay napım öbürtürlüsü daha kötü duramam öyle saçaklı saçaklı =)) tek korkum çoğaltacak olması işte

gerçekten kısmetiyle gelir bebişin inşallah canım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş inşallah en kısa sürede hayırlı güzel sizi rahatlatacak bi işi olur eşinin..

inşallah canım tamamlarsın ne olcak yavaş yavaş alınıp konuluyo ben korkmkaya başladım da iyice doğurcam diye ondan hazırladım artık eksiğiyle gediğiyle artık=) okula ben gidemiyorum canım ayakta kalamıyorum bi de okulum 3 binadan oluşuyo böyle tren gibi ordan oraya benim de canım çıkıyo gidince bi de benim huyum derste falan oturamam en iysi bu dedim ben de =)

canım Rabbim tez zamanda hayırlı bir iş verir eşine inşallah. okudum Allah kabul etsin

valla canım ben çalışırken vermişti çok sık idrara çıkıyorum derste bile duramıyordum ama yan etkilerine bir baktık eşimle ishalden kusmadan sara benzeri nöbetlerine kadar döşemiş bir dolu eşim altına yap bunu kullanma dedi kullanmadım

ayy kızlar bu doğum iznine ayrılsam ayrılsam tuvalet sıkıntısından ayrılırım diyorum. sabahtan beri 3 kere gittim lavaboya o da sıka sıka son raddeye kadar bekleyerek. klozet yok gerçi olsa da hijyenden dolayı kullanamam sanırım ama yere eğilince de kalkamıyorum nerden tutup kalkacağımı şaşıyorum yaa offf (

evet canım önce baş kısmı örülüyor sonra gözlerini örüyoruz burnu örüyoruz sonra dikme işlemine başlıyoruz önce gözler dikicelecek sonra burun dikilecek kulakları ben beren,n üzerinden ördüm ayrı örüp di,kmedim yani sen nasıl kolay gelşiyorsa öyle yap

Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768
çok güzel olmuş odanız maşallah bebişin çok sevecek odasını halıya bayıldım ben çok severim desenli halıları harika herşey maşallah

bende kullanıyorum akıntı var doktora söyledim oda fitil verdi sakıncası olsa vermez zaten esas kullanmazsan tehlikeli iltihap bebek için iyi değil

hiç kafana takma 4 gün hiçbirşey bizim 7 aydır bebeğimiz 1 hafta geriden geliyordu bu hafta sonu gittim doktor tam haftasında çıktı dedi o kadar mutlu oldum ki anlatamam makinede yanlış ölçme olabiliyor bazen belki öyle oldu Allah sorun bişey vermesin şükür ki sağlıklı bebeklerimiz

alabiilrsin canım ya bana da hatta çalışabilir raporu al sonra doğum iznine 10 gün kala git doktordan 10 günlük rapor al dediler hem doğum izni yanmıyomuş bu şekilde ben gidebildiğim kadar gideceğim zaten de bu şekilde olduğuna göre sende hasta olarak rapor alırsın senin şu anki hastalığın doğum riski değil ki neden vermesinler

okudum canım bende işallah eşin tez vakitte güzel iş bulur bebeğiniz uğurlu gelsin size sende sıkılma bir yerde güzel nasibiniz vardır o da yakında çıkar

merhaba kızlar nasılsınız?

voltaj, gulimier kızlar karyolayı alırken nakliye işine biz karışmayız o tarafa sevkiyatımız yok dediler.
karyolayı çok beğendiğim için bile bile kabul ettik. yatak babamlara bırakıldı kargo ücretini falan biz karşıladık.
200 tlye babamlar buraya gönderdi şimdi bizde tekrar bursaya göndersek 200 daha vericez bidaha gelicek bi 200 daha.
o yüzden hiç girmedik o işe. yoksa bende elimde tutmam iade ederdim. parasını alsam bidaha burda bulmam mümkün değil.
sipariş verdik 2 ayda geldi. yenisi için sipariş versek o kadar zamanımızda kalmadı artık.
neyse bu da nazarımız olsun napalım.yerleşince herşey unutuldu. allah başka sıkıntı vermesin.

voltajım ranamız güle güle giysin kıyafetlerini.

Raporu aldım kızlar öğleden sonra özgürüm şuan işteyim...

Bebeğim 2 kilo 217 gr olmuş.
Suyumuz iyi,tansiyonumuz iyi.Hiç bir problemimiz yok çok şükür...

Haftaya ıdrarımda proteıne baktırıcaz...

iyi pazarlar cnm ,

bana da dün werdi cnm kullandm dün 2.cisini de p.tesi akşam dedi 2gün arayla kullancakmışım

bendekullandım hiç bir zararı olmadı sıkıntı yaratmıştı bana akıntı felan düzeldi çok şükür hepsi

bende kullanıyorum akıntı var doktora söyledim oda fitil verdi sakıncası olsa vermez zaten esas kullanmazsan tehlikeli iltihap bebek için iyi değil

Sağolun kızlar, dün gece kullandım sonunda fitili ama sanırım beceremedim Aktı biraz, bir de sabah epey bir kaşıntı oldu ama geçti şimdi, umarım tekrarlamaz. Huysuz melek çok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla sancıların olmuş. Dinlenmek en iyi gelen şey ama merak etme, dinlenme şansın varsa yat, yorma kendini canım..

Ofelya sıkma canını, ultrason ölçümleri yüzde yüz doğru çıkmıyor, bir de sen bir hafta arayla gittiğin için böyle bişi olmuş olabilir. Haftaya gittiğinde ara kapanmış olacaktır bence. Zaten bildiğim kadarıyla 2 hafta önden veya geriden gelmediği sürece sorun olarak görülmüyor. İçini rahat tut, olur mu?

Rana'cık güle güle kullansın cicilerini
Rüyan hayıra çıksın, ne gördün ne gördün Bu arada haklısın canım, dün kullandım fitili..

Bebeci ben geçen salı acil gitmek zorunda kaldım ve malesef vajinal muayene yaptı dr.um ve ben de hazırlıksızdım mecburen çıktım, ama öncesinde dr.a söyledim, o da "olur mu öyle şey, sen gebesin" dedi oyyyy ben de cesaretimi toplayıp ağdacıya gitmeliyimmmm...

maşallah ersnil.. Artık dinlenme vaktin geldi senin de Bebişinin gelişimi çok iyi görünüyor, idrarında da protein çıkmayacaktır o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…