Cnm maden suyunnun ne faydası var pekiEksikse veriyorlar canım Dr söylüyor aile hekimide diyor kanda bakalım ona göre diye.
Süt yoğurt peynir maden suyu yeter iste
Allah yardmcn olsun tatlm 3 hafta önce bzde sizn gbydk cok şükür bnm eşim grdi işe ıns. Sennkde grer okudm ihlasıkızlar hepinize günaydın
sizlerden bir isteyeceğim. mesajı okuyan arkadaşlar;
eşim hamile kaldığım andan itibaren işsiz. sürekli iş başvurusu yapmasına rağmen bir türlü bir tane bile görüşmek için dahi arayan yok. resmen kısmetimiz bağlandı.
ona belli etmemeye çalışıyorum ama bu duruma çok üzülüyorum. sizlerden isteğim eşimin iş bulabilmesi için 3 ihlas okumanız. hepinizden Allah razı olsun
kızlar hepinize günaydın
eşim hamile kaldığım andan itibaren işsiz. sürekli iş başvurusu yapmasına rağmen bir türlü bir tane bile görüşmek için dahi arayan yok. resmen kısmetimiz bağlandı.
ona belli etmemeye çalışıyorum ama bu duruma çok üzülüyorum. sizlerden isteğim eşimin iş bulabilmesi için 3 ihlas okumanız. hepinizden Allah razı olsun
Ayyy hiç sorma yaaa aynı şeyi bende kara düşünüp duruyorum.. Zaten normalde canımdan can gider birde hamileyken acıyı daha fazla hissediyormuşsun herzamankinden.. Ben doğururum artık orda :)) 2 tel kaşım var onu aldırırken şakır şakır gözlerimden yaşlar akar.. Doktorum 35. haftadan sonra alttan muayene edicem demişti.. Önümü göremiyorum jiletle de beceremem zaten.. Kremle almayı düşünüyorum.. Birde alıştık yatıyorum adam ultrasonla karnısımdan bakıyo sandalyeye çıkmak zor olacak :18:
canım okudum rabbim kabul etsin umarım enkısa zamanda eşin iş bulur rabbim doğacak yavrunun nasibini biyerlerden verecektirkızlar hepinize günaydın
krem dediğiniz tüy dökücü krem mi
Enemmmmmm icim gitti Oyy ben bakarken her tüyüm diken diken oldu esim traş olurken bile icim kalkar benim nasil bakmadın gııızzz kessen eline değse jilet ayyyyyyy sana söylerken bile ayaklarımın alti çekildi
kızlar ya tüy dökücü zararlı değilmi ben nette okumuştum hamilelikde kullanılmıo die bence doktorunuza danışın derim
kızlar hepinize günaydın
canım ne güzel eksikleri tamamlayıp sıra hasten çıkış çantasını hazırlamaya gelmiş. benim bebişin ilk giyeceği kıyafetler dışında hiç bir şeyi yok. odasını henüz alamadım. bi beşik birde şifonyer alırım heralde bu gidişle.
demek bir beş günlük rapor daha alacaksın. ben de yarın okula gideceğim. evde iken kendimi iyi hissediyorum. ( sürekli dinlenme pozisyonunda olduğum için ) ama okula gidince pestilim çıkıyor. bu sefer vicdanımla çelişiyorum. sanırım 2 gün rapor alsam bir cuma günü gider raporu teslim ederim. haftaya benim de doğum iznim başlıyor inşallah.
kızlar hepinize günaydın
Bir önceki mesajda unutmuşum, herkese iyi pazarlarrr
Kızlar size bişi sormak istiyorum. Hamilelik sırasında vajinal fitil kullanan var mı? Dr.um enfeksiyonum olduğunu söyledi ve gyno-travogen isimli tek dozluk bir fitil yazdı. Bana herhangi bir rahatsızlık vermedi, tesadüfen farkedildi. Ama yine de kullanmam lazım di mi?:26: Dr.um yazdı sonuçta ama nedense içim rahat etmedi. 3 gün önce aldım hala kullanmadım
evet canım önce baş kısmı örülüyor sonra gözlerini örüyoruz burnu örüyoruz sonra dikme işlemine başlıyoruz önce gözler dikicelecek sonra burun dikilecek kulakları ben beren,n üzerinden ördüm ayrı örüp di,kmedim yani sen nasıl kolay gelşiyorsa öyle yapbaş kısmını örüp sonra gözleri ve burnu üzerinediktin sandım, öteki türlü zor olmadı mı yaaa, kış için 9 aylıkke mesela kaç taneyle başlamak lazı m, kaç sıra örüp kesmek lazım?
çok güzel olmuş odanız maşallah bebişin çok sevecek odasını halıya bayıldım ben çok severim desenli halıları harika herşey maşallahKılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz :)Eki Görüntüle 634769 Eki Görüntüle 634768
bende kullanıyorum akıntı var doktora söyledim oda fitil verdi sakıncası olsa vermez zaten esas kullanmazsan tehlikeli iltihap bebek için iyi değilBir önceki mesajda unutmuşum, herkese iyi pazarlarrr
Kızlar size bişi sormak istiyorum. Hamilelik sırasında vajinal fitil kullanan var mı? Dr.um enfeksiyonum olduğunu söyledi ve gyno-travogen isimli tek dozluk bir fitil yazdı. Bana herhangi bir rahatsızlık vermedi, tesadüfen farkedildi. Ama yine de kullanmam lazım di mi?:26: Dr.um yazdı sonuçta ama nedense içim rahat etmedi. 3 gün önce aldım hala kullanmadım
hiç kafana takma 4 gün hiçbirşey bizim 7 aydır bebeğimiz 1 hafta geriden geliyordu bu hafta sonu gittim doktor tam haftasında çıktı dedi o kadar mutlu oldum ki anlatamam makinede yanlış ölçme olabiliyor bazen belki öyle oldu Allah sorun bişey vermesin şükür ki sağlıklı bebeklerimizgünaydın kızlar,
nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz, güzel bi hafta olsun inş. hepimiz ve bebeklerimiz için,
2 gecedir hiç uyuyamıyorum,
cumartesi kontrole gittik, bebeğimin kilosu 4 gün geriden geliyo, ilk defa böle bişe oldu, 1529 kilo olmuş ancak pıtışımp.tesi de acil olarak gitmiştim o zmn zaten 1480 grdı, 4 günde sadece 50 gr almış yani, çok az , doktor 2 hafta gerilik olunca ancak şüphe ediyoruz bazı şeylerden olur arada dedi ama gel bana sor sen, uyku yok bana afakanlar basıyo, az da yemedim aslında düşünüyorum ne yaptım diye farklı yok yani, geçen hafta midem çok yandığı için normalden az yedim 1-2 gün sadece onun etkisi olmuş mudur bu kadar?ama yine de yedim yani ,aç kalmadım ki
doktora dedim zaten bu bebek öle 3.500 falan doğmıycak herhalde çünkü hep haftasıyla tam uyumlydu, (ilk defa böle bişe oldu)normal zaten 2.500-3.500 arasıdır, napıcaksın fazlasını nası çıkarmayı düşünüyosun, normal düşünüyosun herhalde dedi:)onu ne zmn konuşucaz dedim mart sonu nisan başı ancak dedi, biz ortalamada gidiyoruz şu anda bi sorun yok dedi ama geçen hafta ne yaptım da almadı bebeğim diye içim içimi yiyo
alabiilrsin canım ya bana da hatta çalışabilir raporu al sonra doğum iznine 10 gün kala git doktordan 10 günlük rapor al dediler hem doğum izni yanmıyomuş bu şekilde ben gidebildiğim kadar gideceğim zaten de bu şekilde olduğuna göre sende hasta olarak rapor alırsın senin şu anki hastalığın doğum riski değil ki neden vermesinlerGünaydın kızlar. Öksürükten gripten kırılıyorum. Her öksürük ve hapşırıkta bebişime zarar veriyorummu acaba diye kendi kendi kendi mi yiyiyorum. Doktora falanda gitmedim. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. Sonuçta ilaç verse kullanmayacam. Ya benim anlamadığım bi şey ver. Ben geçen hafta çalışabilir raporunu aldım iş yerine verdim. Şimdi kulak burun boğazcıdan yada sağlık ocağından 2-3 gün grip olduğum için rapor alabiliyor muyum. Sanki alamıyorum. Öğle bir şeyler okudum. E malüm 37. haftamın bitmesine daha 4 hafta var. Ben işe her gün gitmek zorundamıyım ya. Hastayım mesela şimdi. Rapor alıp gitmek istemiyorum.
kızlar hepinize günaydın
iyi pazarlar cnm ,
bana da dün werdi cnm kullandm dün 2.cisini de p.tesi akşam dedi 2gün arayla kullancakmışım
ben kullanıyorum pimafucin diye bir fitil.içinde 14 tane var 1 hafta boyunca günde 2 kez kullanıyorum.enfeksiyon olmuş o bölgede.hiç bir olumsuzluğunu görmedim asıl kullanmazsam enfeksiyon artabilir ve bebeğe zararı olur diye düşünüyorum.
bendekullandım hiç bir zararı olmadı sıkıntı yaratmıştı bana akıntı felan düzeldi çok şükür hepsi
bende kullanıyorum akıntı var doktora söyledim oda fitil verdi sakıncası olsa vermez zaten esas kullanmazsan tehlikeli iltihap bebek için iyi değil
valla canım ben çalışırken vermişti çok sık idrara çıkıyorum derste bile duramıyordumama yan etkilerine bir baktık eşimle ishalden kusmadan sara benzeri nöbetlerine kadar döşemiş bir dolu eşim altına yap bunu kullanma dedi kullanmadım
günaydın kızlar,
nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz, güzel bi hafta olsun inş. hepimiz ve bebeklerimiz için,
2 gecedir hiç uyuyamıyorum,
cumartesi kontrole gittik, bebeğimin kilosu 4 gün geriden geliyo, ilk defa böle bişe oldu, 1529 kilo olmuş ancak pıtışımp.tesi de acil olarak gitmiştim o zmn zaten 1480 grdı, 4 günde sadece 50 gr almış yani, çok az , doktor 2 hafta gerilik olunca ancak şüphe ediyoruz bazı şeylerden olur arada dedi ama gel bana sor sen, uyku yok bana afakanlar basıyo, az da yemedim aslında düşünüyorum ne yaptım diye farklı yok yani, geçen hafta midem çok yandığı için normalden az yedim 1-2 gün sadece onun etkisi olmuş mudur bu kadar?ama yine de yedim yani ,aç kalmadım ki
doktora dedim zaten bu bebek öle 3.500 falan doğmıycak herhalde çünkü hep haftasıyla tam uyumlydu, (ilk defa böle bişe oldu)normal zaten 2.500-3.500 arasıdır, napıcaksın fazlasını nası çıkarmayı düşünüyosun, normal düşünüyosun herhalde dedi:)onu ne zmn konuşucaz dedim mart sonu nisan başı ancak dedi, biz ortalamada gidiyoruz şu anda bi sorun yok dedi ama geçen hafta ne yaptım da almadı bebeğim diye içim içimi yiyo
Günaydın canlar.
Ben yine yorgunum hepinize yetişen ben
24 saat online ben
Neyse size birsey diyeyim şaşırın
Kızımın herseyini aldık dün .araba ve beşik var almadım bütün kıyafetler kundakta bez car curt hepsi.320 tl tuttu esimle iddiaya girmiştim 500 tutmaz diye kazandım
Dün yıkadım güzelce utuledim.biraz keyifsizdim malum basımda yeğen hala
Bugun pijamacim gelecek ondan da pijama çamaşır alacağım finish.
Seçil kiz bugun seni gördüm öyle ruyamda.gecmiste fitili sormussun. Kesinlikle kullan hayatım. Enfeksiyon tas kum seker tansiyon hepsi erken dogumu tetikler.raflarinda konuşuyor resmen,güle güle kullan.
Ofpufya,hayatım 250-500 gr yanılma payı var unutma.Burda her söylenen kilo gercek değil.
Gunaydin kizlar,
Bugun bizim de doktor kontrolumuz var 31+1 oldugun icin nst ye alirlar heralde
Benim derdim su genital bolge temizligi , jiletle deneyim dedim olmadi artik örücem onlari yakinda, herhangi bir kuafore de gitmeye korkuyorum artik ters.bir hareket yapar enfeksiyon falan aman aman , cati muaynesi olur ,gece iserim su sanarim.doktora giderim ac der acamam vallasizler ne yaptiniz bu isi ?
Ofelyam bosuna uzuluyorsun ultrason yalanci , bebegin gobegini olcup kilo soyluyorlar yoksa tarti yok ki , gobegini ne kadar tam yakalayabilir her.seferinde takacak birsey yok
Yuksek voltaj zehra yi ben baska seviyorum neden bilmiyorum ama adini duyunca boyle icim gidiyor ne yapti ne etti merak ediyorum hep
masallah nazarlardan korusun rabbim
Alisverisi de tamamlamissin gecmis olsun benim de pijama camasir kaldi alacak yer de bulamadim bir de bende tupper almak istiyorum o kadin bana da gelse.ya :)
Yarin dostum iki yasindan beri ayrilmadigimiz kardesim bildigim seydosum geliyor 1 hafta kalacak bebisin kiyafetlerini beraber yikayacagiz :)
Raporu aldım kızlar öğleden sonra özgürüm şuan işteyim...
Bebeğim 2 kilo 217 gr olmuş.
Suyumuz iyi,tansiyonumuz iyi.Hiç bir problemimiz yok çok şükür...
Haftaya ıdrarımda proteıne baktırıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?