2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
evet cnm .tabi erken davranmazsa çünkü dönmüş ve aşağıda artık sanırım.evet evet bende cok yoruldum.izne cıkalım bir an önceeeeeeeeee :))))))))))

BENDE SEZERYANE KARAR VERDİM ARTIK ÇOK DÜŞÜNDÜM KARAR VERDİM AMA KARA KARA DOKTORA NASIL SÖLEYECEĞİMİ DÜŞÜNÜORUM TEPKİSİNDEN ÇEKİNİORUM YA YAPMAM DERSE GERÇİ ÖZELDE DEMEZ BEN NE İSTERSEM TAMAM DERDE YİNEDE ÇEKİNİORUM SEN NASIL SÖLEDİN KOPİŞ ÇEKEYİM SENDEN :d

ben kanamam olduğunda gittim burda kadın doğumcu varken ben rapor veremem dedi bana beş günlük bişiydi halbuki Allahtan ücretsiz iznimiz var yoksa ne olurdu Allah bilir

Günaydın kızlar. Öksürükten gripten kırılıyorum. Her öksürük ve hapşırıkta bebişime zarar veriyorummu acaba diye kendi kendi kendi mi yiyiyorum. Doktora falanda gitmedim. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. Sonuçta ilaç verse kullanmayacam. Ya benim anlamadığım bi şey ver. Ben geçen hafta çalışabilir raporunu aldım iş yerine verdim. Şimdi kulak burun boğazcıdan yada sağlık ocağından 2-3 gün grip olduğum için rapor alabiliyor muyum. Sanki alamıyorum. Öğle bir şeyler okudum. E malüm 37. haftamın bitmesine daha 4 hafta var. Ben işe her gün gitmek zorundamıyım ya. Hastayım mesela şimdi. Rapor alıp gitmek istemiyorum.

bu arada hepinize günaydın hanımlar
doktorumda deterjandan sıvı sabundan bahsediyor
benim kuzum bu hafta sürtünme egzersizleri yapıyor göbeğime sarılasım geliyor yetişebilsem bütün bebişler sağlıklı zamnaında doğumlar yaşasın inşallah

Günaydın güzel anneler..hafta sonu yine giremedeim nete...Cumartesi bol bol keyif yaptım annemlerde..dün de malum koşturdum hep tazı gibi..kahvaltı, pazar alışverişi,market,çamaşır yıka ask katla,yemek hazırla,ütü yap derken saat 21.00 olmuştu bile..bir de o saaten sonra reçel hazırlığına giriştim(ne olduğunu yazmıycam,canı çeken olmasın) ama bayağı bir zorlamışım kendimi,bulaşım makinası dolduğu için elde yıkamam gereken tencereleri iki büklüm yıkadım valla,yatağa yattığmda belim kopuyordu artık..

Voltajım hayırlı olsun cicileriniz canım,sağlıklı ve mutlu günlerde kullansın inşallah kızın..tabii Zehra rahat bırakırsa,bebiş olana kadar kaç kere kurcalayacak onları kimbilir..
Benim oğlan parka yatağın deliğincen içeri girdi bir kaç kere,çıkardık ama sorup duruyor ben ne zaman gircem bunun içine diye..oto koltuğunun içine bile uzanıp sallıyor kendini..bebek doğana kadar haşatı çıkacak bunların...:18:

ben kanamam olduğunda gittim burda kadın doğumcu varken ben rapor veremem dedi bana beş günlük bişiydi halbuki Allahtan ücretsiz iznimiz var yoksa ne olurdu Allah bilir

farklı bi uygulamama mı var acaba o konuda? haftaya rahat rahat doğum iznimi alıp rahat etcem artık. zaten insan sıkıntılı o an mecbur kalmasa istemez ordan oraya gezdirmenin alemi ne acaba

farklı bi uygulamama mı var acaba o konuda? haftaya rahat rahat doğum iznimi alıp rahat etcem artık. zaten insan sıkıntılı o an mecbur kalmasa istemez ordan oraya gezdirmenin alemi ne acaba

ya işte ben de bundan korkuyorum; bizim işyeri hiç acımaz direk gelmediğim günü maaştan keser. ya gittiğimde rapor vermezlerse? ben de o saatte sonra taaa dağ başındaki işime gidemem yandı bir gün en iyisi arayıp sorayım bugünden. sen çok şanslıymışsın canım ya; sizin aile hekimi anlayışlı biri demekki.

ya bir tek benim oğlummu tepkisiz? odasını aldık yerleştirdik; ana kucağı, bebek arabası,oyuncaklar herşey tamam; ama bizimki bir girip bakmadı bile; umru değil. zaten göbeğime de yaklaşmıyor hiç; dokun bak kardeşin tekmeliyor diyorum; bana ne diyor sanırım bu da kıskançlığı tepkisizlikle gösterecek.

Sagol dmtcim insallah.
Tuna,kıyafetlerle ilgilenmiyor Allah'tan utuledim kaldırdım ama sadece dikkatini çeken emzik oldu onuda dün oynadı falan üstüne gitmedim hiç bıktı bıraktı.
Karnıma bakıyor "böbüşün ye kadar bebiş olmuş anne" diyor
Kardesim vs diyorda isin garibi annesi nerde diyor
Dogunca onada alisir artık.

Kızlar benim gittiğim hastane sadece epidural ve spinal yapıyor genel yok ben o an 3 kisi oldum ben ,Yusuf ve Yusuf.
Enemmm o kadar ameliyat olan ve 2 cocuk doğuran ben allak bullak.halbuki öyle istiyordum ama psikolojim bozulmuş zaar
Ve en kötüsü 2 gün kalınıyor .
Sok sok sok,flash neyim.
Kaynanam benim için nasil uzulup ağlıyor annem görse utanır.
Cocuklar ne olacak nasil kalkacaksın falan.tuylerim diken diken.
Ne oldu acaba?

Selam kizlar ben geldim.
Suan hastanedeyim.doktorumu bekliyorum.
Hatunun biri geldi doktoruma. Gayet rahat guler yuzlu.doguma geldim.dedi danismada.
Ben sok. Allahim bizede bole rahat olmayi nasip.etsin ins.

Günaydınlar herkese.Canım bizim aile hekimimizde nerdeyse peşimde koşuyo onlar her hamileden takip ettikleri için para alıyolarmış.Ben geçenlerde grip olmuştum gittim direk 2 gün rapor istiyorum dedim hemen yazdı sonra ben yazdıktan sonra dışarı çıktım baktım arkamdan çıkmış cep telim vardı dimi sizde bişey olursa falan arayın diyo :) dedim var sağolun ilaç falan ihtiyaç varmıydı diyo :) aman nazar değmesin Hemşire falan da beni cepten arıyo nasıl gidiyo şimdi kaç kilosun falan diye :)

Gunaydin kizlar,
Bugun bizim de doktor kontrolumuz var 31+1 oldugun icin nst ye alirlar heralde
Benim derdim su genital bolge temizligi , jiletle deneyim dedim olmadi artik örücem onlari yakinda, herhangi bir kuafore de gitmeye korkuyorum artik ters.bir hareket yapar enfeksiyon falan aman aman , cati muaynesi olur ,gece iserim su sanarim.doktora giderim ac der acamam valla sizler ne yaptiniz bu isi ?
Ofelyam bosuna uzuluyorsun ultrason yalanci , bebegin gobegini olcup kilo soyluyorlar yoksa tarti yok ki , gobegini ne kadar tam yakalayabilir her.seferinde takacak birsey yok
Yuksek voltaj zehra yi ben baska seviyorum neden bilmiyorum ama adini duyunca boyle icim gidiyor ne yapti ne etti merak ediyorum hep
masallah nazarlardan korusun rabbim
Alisverisi de tamamlamissin gecmis olsun benim de pijama camasir kaldi alacak yer de bulamadim bir de bende tupper almak istiyorum o kadin bana da gelse.ya :)
Yarin dostum iki yasindan beri ayrilmadigimiz kardesim bildigim seydosum geliyor 1 hafta kalacak bebisin kiyafetlerini beraber yikayacagiz :)

ben ilk görüşmelerimde söylemiştim mazeretimi.sonra o da sezeryan yaparız demişti.ben yok normal de olsa ağrısız vs. demiştim.özelde olsun demiştim.neyse o o zamanlar yazmış zaten sezeryan diye.sonra ben dile getirince,ben zaten yazmışım bak buraya dedi.sonra aradan geçti kararım değitimi diye sordu.bende yok konusmustuk sezeryan dedim. o da belki değişmiştir diye sordum dedi.cünkü bazen değişebiliyor.sonra en son gittiğimde de 25 nisan tahmini doğum tarihi bnmö o da 15 nisan gibi alırım sezeryan istedğin için dedi.yani bende cekine cekine söyledim ama özele gitmek istemem de ki neden buydu.son ana kadar tırsmıyor değilim değişir diye karar.ama şimdilik böyle.o güne kadar inanasım gelmiyor.

cnm benim walla git bi güzellik salonuna uğraştığına değmez 10 dk cart curt pırıl pırıl hiç korkma temiz bir yere gittimi bişeycik olmaz

Wosgiiiii hosgeldin hayatım nasilsin?

Derineser benim oğlumda öyle idi.hatta bana hiç yük olmadı birde hemen bezi ıslak mendili vs istedim yardım etsin onun bakıma muhtaç olduğunu anlasın diye.gobeginden falanda biraz urperdi hepten acıdı.simdi gözünün yasına bakmaz o ayrı:))

Selam kizlar ben geldim.
Suan hastanedeyim.doktorumu bekliyorum.
Hatunun biri geldi doktoruma. Gayet rahat guler yuzlu.doguma geldim.dedi danismada.
Ben sok. Allahim bizede bole rahat olmayi nasip.etsin ins.

ay biz de geçen gittiğimizde yanıma oturdu kadın eşi gitti doktora doğuma geldik dedi:)annesi herhalde, kardeşleri falan da var, ama gayet iyiydi, Allah bize de öle doğumlar nasip etsin inş.

ay canım ya bilmiyorum valla işte takıyorum herşeyi, annem de sinir etti dün akşam beni ama Cuma akşamı ben bi depresyona girdim ağla ağla, çok kilo aldım, bebeğe nsı bakcam doğum nası yapçam diye bağır bağır ağladım annemin yanında, annem de dün dio sen yediklerini çok kıstın ondan oldu, hayır ya sadece abur cuburu kesmeye çalışyorum

görmeden jiletle alıyorum ben de mecburen ama sık uzamıyo allahtan heralde önceden ağda makine kullanmamdan dolayı. ama artık ağda falan değdirmem enfeksiyondan korkuyorum ben de. ama doğumdan sonra tekrar devam etcem ağdama emeklerim gitti şimdi çünkü

ay biz de geçen gittiğimizde yanıma oturdu kadın eşi gitti doktora doğuma geldik dedi:)annesi herhalde, kardeşleri falan da var, ama gayet iyiydi, Allah bize de öle doğumlar nasip etsin inş.

Kiz esi filan solese bir derece. Hatun siritarak kendi.diyo.
Hic aglama heyecan filanda yok. Ben kendimi.dusunemiyorum :)

Bebeci hic ugrasma kuzu git kuafore 10 dk surmuyo.
Asil.artik evde yapmak ciddi mesele.bizim.icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…