evet cnm .tabi erken davranmazsa çünkü dönmüş ve aşağıda artık sanırım.evet evet bende cok yoruldum.izne cıkalım bir an önceeeeeeeeee :))))))))))
bak aldım geldim hemen 2 dk da sağolsun hemen yazıyo. tabi geçerli bu da. sonuçta sağlık kurumu. dedim ben iznim haftaya başlayacak ama bu hafta 5 günlük rapor istiyorum dedim o da bel ağrısı reflü falan diye bişiler yazdı rapora verdi. daha önceden de almıştım canım tabi geçerli.
ben kanamam olduğunda gittim burda kadın doğumcu varken ben rapor veremem dedi bana beş günlük bişiydi halbuki Allahtan ücretsiz iznimiz var yoksa ne olurdu Allah bilir
farklı bi uygulamama mı var acaba o konuda? haftaya rahat rahat doğum iznimi alıp rahat etcem artık. zaten insan sıkıntılı o an mecbur kalmasa istemez ordan oraya gezdirmenin alemi ne acaba
Günaydın güzel anneler..hafta sonu yine giremedeim nete...Cumartesi bol bol keyif yaptım annemlerde..dün de malum koşturdum hep tazı gibi..kahvaltı, pazar alışverişi,market,çamaşır yıka ask katla,yemek hazırla,ütü yap derken saat 21.00 olmuştu bile..bir de o saaten sonra reçel hazırlığına giriştim(ne olduğunu yazmıycam,canı çeken olmasın) ama bayağı bir zorlamışım kendimi,bulaşım makinası dolduğu için elde yıkamam gereken tencereleri iki büklüm yıkadım valla,yatağa yattığmda belim kopuyordu artık..
Voltajım hayırlı olsun cicileriniz canım,sağlıklı ve mutlu günlerde kullansın inşallah kızın..tabii Zehra rahat bırakırsa,bebiş olana kadar kaç kere kurcalayacak onları kimbilir..
Benim oğlan parka yatağın deliğincen içeri girdi bir kaç kere,çıkardık ama sorup duruyor ben ne zaman gircem bunun içine diye..oto koltuğunun içine bile uzanıp sallıyor kendini..bebek doğana kadar haşatı çıkacak bunların...:18:
ya işte ben de bundan korkuyorum; bizim işyeri hiç acımaz direk gelmediğim günü maaştan keser. ya gittiğimde rapor vermezlerse? ben de o saatte sonra taaa dağ başındaki işime gidemem yandı bir günen iyisi arayıp sorayım bugünden. sen çok şanslıymışsın canım ya; sizin aile hekimi anlayışlı biri demekki.
gunaydin kizlar,
bugun bizim de doktor kontrolumuz var 31+1 oldugun icin nst ye alirlar heralde
benim derdim su genital bolge temizligi , jiletle deneyim dedim olmadi artik örücem onlari yakinda, herhangi bir kuafore de gitmeye korkuyorum artik ters.bir hareket yapar enfeksiyon falan aman aman , cati muaynesi olur ,gece iserim su sanarim.doktora giderim ac der acamam vallasizler ne yaptiniz bu isi ?
Ofelyam bosuna uzuluyorsun ultrason yalanci , bebegin gobegini olcup kilo soyluyorlar yoksa tarti yok ki , gobegini ne kadar tam yakalayabilir her.seferinde takacak birsey yok
yuksek voltaj zehra yi ben baska seviyorum neden bilmiyorum ama adini duyunca boyle icim gidiyor ne yapti ne etti merak ediyorum hep
masallah nazarlardan korusun rabbim
alisverisi de tamamlamissin gecmis olsun benim de pijama camasir kaldi alacak yer de bulamadim bir de bende tupper almak istiyorum o kadin bana da gelse.ya :)
yarin dostum iki yasindan beri ayrilmadigimiz kardesim bildigim seydosum geliyor 1 hafta kalacak bebisin kiyafetlerini beraber yikayacagiz :)
Selam kizlar ben geldim.
Suan hastanedeyim.doktorumu bekliyorum.
Hatunun biri geldi doktoruma. Gayet rahat guler yuzlu.doguma geldim.dedi danismada.
Ben sok. Allahim bizede bole rahat olmayi nasip.etsin ins.
Gunaydin kizlar,
Bugun bizim de doktor kontrolumuz var 31+1 oldugun icin nst ye alirlar heralde
Benim derdim su genital bolge temizligi , jiletle deneyim dedim olmadi artik örücem onlari yakinda, herhangi bir kuafore de gitmeye korkuyorum artik ters.bir hareket yapar enfeksiyon falan aman aman , cati muaynesi olur ,gece iserim su sanarim.doktora giderim ac der acamam vallasizler ne yaptiniz bu isi ?
Ofelyam bosuna uzuluyorsun ultrason yalanci , bebegin gobegini olcup kilo soyluyorlar yoksa tarti yok ki , gobegini ne kadar tam yakalayabilir her.seferinde takacak birsey yok
Yuksek voltaj zehra yi ben baska seviyorum neden bilmiyorum ama adini duyunca boyle icim gidiyor ne yapti ne etti merak ediyorum hep
masallah nazarlardan korusun rabbim
Alisverisi de tamamlamissin gecmis olsun benim de pijama camasir kaldi alacak yer de bulamadim bir de bende tupper almak istiyorum o kadin bana da gelse.ya :)
Yarin dostum iki yasindan beri ayrilmadigimiz kardesim bildigim seydosum geliyor 1 hafta kalacak bebisin kiyafetlerini beraber yikayacagiz :)
Gunaydin kizlar,
Bugun bizim de doktor kontrolumuz var 31+1 oldugun icin nst ye alirlar heralde
Benim derdim su genital bolge temizligi , jiletle deneyim dedim olmadi artik örücem onlari yakinda, herhangi bir kuafore de gitmeye korkuyorum artik ters.bir hareket yapar enfeksiyon falan aman aman , cati muaynesi olur ,gece iserim su sanarim.doktora giderim ac der acamam vallasizler ne yaptiniz bu isi ?
ay biz de geçen gittiğimizde yanıma oturdu kadın eşi gitti doktora doğuma geldik dedi:)annesi herhalde, kardeşleri falan da var, ama gayet iyiydi, Allah bize de öle doğumlar nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?