2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bnde nisan annesi olucam allah izin verırse insallah bnmkı bıraz sorunlu ldu ılac kullanmısın ıolk baslarda 3. ayımda anladım hamıle oldugumu dolasmadıgım doktor kalmadı valla 3. bebegım olucak bu bakalım nasıl olucak cokkk korkuyorum dogumdannnn by kızlar yazısırız yıne

Allah akıl fikir versin yiğenine de ailesine de..eşin ne güzel aramış bulmuş,madem kendine daha uygun bir yer istiyor bir zahmet kendi arasın bulsun,insan rahatsız olurda kendi çıkar ev aramaya..bu ne rahatlıktır anlayamadım..ben oğluma zor bakıyorum bu halimle,seni hiç düşünemiyorum..
Baktınız iş uzuyor alın karşınıza konuşun açıkça,hatta tarih bile verin şu tarihte kayınvalidem gelecek sen o zmana kadar bir çözüm bul kendine diye şart koşun bence..

evet canım bence de en önemli şey moral galiba, şimdi düşünüyorum, tek fark benim aşırı stresli ve üzüntülü bi süreç geçirmemdi kayınvalide ve kayınpederim sayesindeben de olumlu düşüniyim bari hep secret secret:)

Yok kuzum.burda hiç kimsem yok esim cocuklarım ve ben.
Olsa annem burda yollamak icin neler yapmaz.
Ya tam bir saçmalık ,esim dedi ise bir saat erken git bir saat erken cık ev bak.
Şimdi dedim boyle diyor diye ay cokta sinirlidir esim duyunca gozlerini nasil devirdiğini tahmin ediyorum.
Ya ben ne ara hamilelik moduna gireceğim hiç mı insaf yok.

cnm işin zor allah kolaylık versin anlayış olsa o laflardan sonra giderdi zaten ama baya geniş birine benzio

senin bu "yiyen" pardon "yeğen" kaç yaşında allah aşkına? kendi akıl edemiyormu gitmesi gerektiğini? voltajcım; bu adam başka türlüsünden anlamayacak belli oldu; akşam karşınıza alın güzellikle izah edin; nereye gidiyorsa gitsin artık. hiçbi laftan gocunmuyo anlamıyo koskoca adam; yetti gari. valla senin yerine ben sıkıldım.

canım benim ya allah güç kuvvet versin haklısın daha ne diyeceksin adama resmen git demişsiniz ee akraba uzak akraba da değil anlayış olmayınca insanlarda böyle oluyor allah kolaylık versin sana başından biri gidiyor diğeri geliyor üzüldüm senin için.... bide alışveriş yapmışsınız ohh ne güzel güle güle kullanbsın bebeişin foto koyarsın görürüz cepten foto nasıl yükleniyor buraya sen biliyorsundur ben cepten ekleyemedim de

sana bişey dicem cumartesi doktora gittik buraya yazdım ama görmedin sanırım kızımın 1 haftalık geriliği artık yokmuş o kadar sevindim ki anlatamam şu 2 haftada 3 haftalık gelişim oluyor yani kilosu 1764 gr olmuş boyu da 42 cm işallah böyle de güzel devam eder pirinç lapasını yapamadan kızım normal hafatsına geldi ama lapa aklımda yapacağım hatta akşam kendime lapa eşime pilav yapayım

Son düzenleme:

canım Allah sabır versin bu ne hakkaten ya, daha ne diyceksiniz ben de bilemedim gerçekten, insan nası böle anlayışsız olabilir pess artık yani,yol masrafı ne kadarmış ki cebimizden verelim diyin bari ne biliyim belki utanır öle diyince , olmadı çok diilse gerçekten verin başka çare aklıma gelmiyo

Kizlar gittim geldim kayinvalidemdeyim oglen ve aksam yemegi yapmaktan yirttim :)
Doktora diet listemi gosterdim bana dedi ki bu kadar kati yapmana gerek yok sende gebelik sekeri yok zaten aclik sekerin dusuk cunku sadece yediklerini tolere edemiyorsun dedi ne demekse :) diyetisyenler acimasizdir dedi bende dedim zaten bastan,cok uygulayamiyorum diye, bana tatli yasak demisti doktorum ye sadece azar azar dedi,
Ogluma gelince yine 1 hafta onde ve kafasi yukarida , karnimin altinda hissettigim hickiriklar onun ayaklariymis hickirdikca ayaklari vuruyormus kuzucugumuuun,yiceem o ayaklari , yuzunu iki eliyle kapatmisti ,kafasi tam gobek deligimin sol tarafinda ,biliyorsunuz hep oranin gerildigini soyluyordum kafasini yasliyormus cok seviyorum oglumu ya karnimi mincikliyorum valla dislerim kirilcak
Tek kotu haber sol bobreginde genisleme varmis sorun degilmis simdilik 7mm imis eger 10 mm gecerse sikintiymis takip edicez genelde geciyormus gecmezse de dogumdan sonra cocuk doktoruna yonlendircek bizi , suyu iyi oldugu icin bobrekleri iyi calisiyor sadece gordum soyledim korkmayin dedi korkmuyorum oglusum saglikli benim bir sonraki randevumuz martin ilk haftasi,nstye gircez bir de sekere bakilcak seker yuklemesi degilmis bu acken bakacaklar sonra kahvalti yapicam iki saat sonra tekrar bakacaklar diet ise yariyor mu kontrolu yani benden haberler bu kadar canlar

İnanır misin esim direkt söyledi annem gelecek yer yok diye zaman belli ve hala aynı cok sinirliyim ya ağlayacağım şimdi.
voltaj adam resmen kov beni diyo..
Anladım ki kovsam da geri gelir...anladım.
cnm işin zor allah kolaylık versin anlayış olsa o laflardan sonra giderdi zaten ama baya geniş birine benzio
Zıkkımın dibi yani allahım affetsin ben merhamet ettikçe tepeme çıkıyor dün hususi konuşmadım tık yok.
Gömleğinin düğmesinin alti sokulmus bana tarif ediyor.rabbim affetsin ama dedim bende kapaninca görünmez boşver.

Yok hayatım bos ha duvar ha bu.ben cok çaresiz kaldığımı hissediyorum.23 yasında ya herkese gelince haremlik selamlik bilirler.
Maşallah kuzuna canım cok şükür.bu gidişle benim yapmam gerekecek zapzup
Bize zaten hayatım sigarasına kadar.az uz da icmez hani.
Dün ona bile konuştum birdaha sigarasını al yıkarım ortalığı diye.adam her elemana yapıyor buna yaptirmayacagim.
Tek gitsin de ben raziyim yol masrafına.

walla ben bile sinir oldum bence eşin bidaha konuşsun yer yok doğumda gelecekler falan sende ona göre ayarla işlerini die

yok canım ya olmaz aman olmasın hepimizin bebişi güzel gelişsin işallah sende sakin olmaya çalış aman çok kızarsan söyle yüzüne anladığım kadarıyla sen çok yıpranıyorsun yoruluyorsun 1 hafta içinde ayarla kendşne bişr ev yerleş de ben 2 çocuk bir eş ev karnımdaki bebek bunlar bana yetiyor sana da bakamıyorum de yani ne yapacan

evet artık yapıcak bişe kalmadı , başımın gözümün sadakası olsun diyceksin yol parasını verin kurtulun bari

kzlar günaydn bsey sorcm 7. Aylarda kalsyum kulanlyomu sızler kullnymsunz ben şuan hc br sey kullanmyrum kullanmam gerekyomu nolr bı cvp vern

öyle düzenli kullanılması şart olan bir ilaç değil demişti canım bana ebe hemşire... kramp girdiğini hissettiğinde at bi tane rahatlatır demişti ben öyle kullanıyorum gerçekten geçiyor içtikten sonra

Anammm,sen git demeye çekinirsin en son onu da söyletmiş resmen gene de bu ne yüzsüzülktür böyle anlamadım gitti Voltajım..
en son çare çağır anneni, o kovalar onu evinden...

walla ben bile sinir oldum bence eşin bidaha konuşsun yer yok doğumda gelecekler falan sende ona göre ayarla işlerini die

evet artık yapıcak bişe kalmadı , başımın gözümün sadakası olsun diyceksin yol parasını verin kurtulun bari

Ayy sizide sisirdim kızlar
Herseyi dedik,yani yer yok, vakit az ,ben zorlanıyorum ,cocuklarla cok zor yetisemiyorum dedim yani herseyi.hepsini dedik evde bulduk yani.yol parası maaşının icinde zaten arsizlik bu.
Ne yapayım bilemedim sadece valizi verip haydi demediğimiz kaldı(

Anammm,sen git demeye çekinirsin en son onu da söyletmiş resmen gene de bu ne yüzsüzülktür böyle anlamadım gitti Voltajım..
en son çare çağır anneni, o kovalar onu evinden...

Annem gelse keske ,döve sove gönderir eminim:)
Bugun esim cok sinirlendi ve tamam ya bırak ne halı varsa görsün dedi muhtemelen bugun şubeye yanına gidecek ve resmen git diyecek.insallahta desin ay benim git demeye yüzümde tutmaz hemen merhamet ederim.
Her arayan ne yaptın gitti mı diyor demekki anormal bir durum ki dikkat çekti.
Ben mı abartıyorum diyordum ama 10 gün ya.
Allahım yardım et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…