Kızlar nasil moralim bozuldu anlatamam.
Esim yeğen için ev ayarladı,adamla görüştü bu beyefendi yol masrafı olacak diye soğuk bakıyormuş onun yerine yürüyüş mesafesinde istiyormuş .oralardan ev boşalmasını vs bekliyormuş .yani müslümana gâvur eziyeti değilde ne?
Ana babası hiç aramıyor hala.hic demediler daha.
Esim bizzat dedi yerimiz müsait olsa neyse ama ablanın durumu belli annemlerde gelecek yatacak yer yok.
Kızlar daha nasil izah edilir ne denir bir valizini verip git demediğimiz kaldı.
Dün biz yemeği disarda yedik e buna geri hazırlamak zorunda kaldım.
Onca ütü arasında cocuklar uykuya dalıyor geliyor geri ayaklanıyorlar.
Ne yapılır ne edilir bu mantıksızlığa ,bana mantıklı bir yol gösterin lütfen.
10 gündür ne çektiğimi Allah biliyor yiyemiyorum zaten takintiliyim Oyy(
tuvaletini tutma yazık o bebek içerde sıkışıyor sık sık git anlıyorum zor oluyor ama bebişine yazık canım ya
yok hiç özel bişey yapmadım ama morelimi yüksek tutmaya çalıştım işyerim rapor almıştım onun parasını bile kesti takmadım kafama ha sinirlendim ama kızmıa kötü yansıyacak dedim salladım ama helal etmedim hakkımı yediler çünkü neyse yemek konusunda canım ne istediyse yedim gazoz içtim cips yedim böyle oldu ama bence en başı mutlu olmak 15 gündür eşim çok iyi hiç tartışmadık sorunsuz geçti onun da etkisi vardır heralde
amann nasıl düşüncesizlik bu ya kabul etme boşver karnı burnunda kadına hizmet ettirmeye utanmıyorlar ya yuh yani hafta sonu kuzenlerin dayımlar annemler bizdeydi 13 kişiydik ama sağolsunlar bana bişey yaptırmadı kimse herkes kaltı yaptı yedik içitik oturduk beraber gitmeden kuzenlerim mutfağı bulaşıkları da toplamış sağolsunlar ha böytle misafir gelsin yani kahvaltı hazırla ne demek salla salla onları sen
Yok kuzum.burda hiç kimsem yok esim cocuklarım ve ben.ya walla insanlar çıkarları oldumu istersen öl geber kimsenin umrunda deil ne biçim insanlar ya onu sana yollayanda hata zaten 2 çocuk hamilesin bide boşver ya hergün kahvaltığı falan daya onun yanında ay uy de olmadı eşinle konuş annenlerde falan kalın hasta bahanesiyle
yok kuzum.burda hiç kimsem yok esim cocuklarım ve ben.
Olsa annem burda yollamak icin neler yapmaz.
Ya tam bir saçmalık ,esim dedi ise bir saat erken git bir saat erken cık ev bak.
şimdi dedim boyle diyor diye ay cokta sinirlidir esim duyunca gozlerini nasil devirdiğini tahmin ediyorum.
Ya ben ne ara hamilelik moduna gireceğim hiç mı insaf yok.
Esim yeğen için ev ayarladı,adamla görüştü bu beyefendi yol masrafı olacak diye soğuk bakıyormuş onun yerine yürüyüş mesafesinde istiyormuş .oralardan ev boşalmasını vs bekliyormuş .yani müslümana gâvur eziyeti değilde ne?
Esim bizzat dedi yerimiz müsait olsa neyse ama ablanın durumu belli annemlerde gelecek yatacak yer yok.
Kızlar daha nasil izah edilir ne denir bir valizini verip git demediğimiz kaldı.
İnanır misin esim direkt söyledi annem gelecek yer yok diye zaman belli ve hala aynı cok sinirliyim ya ağlayacağım şimdi.Allah akıl fikir versin yiğenine de ailesine de..eşin ne güzel aramış bulmuş,madem kendine daha uygun bir yer istiyor bir zahmet kendi arasın bulsun,insan rahatsız olurda kendi çıkar ev aramaya..bu ne rahatlıktır anlayamadım..ben oğluma zor bakıyorum bu halimle,seni hiç düşünemiyorum..
Baktınız iş uzuyor alın karşınıza konuşun açıkça,hatta tarih bile verin şu tarihte kayınvalidem gelecek sen o zmana kadar bir çözüm bul kendine diye şart koşun bence..
Anladım ki kovsam da geri gelir...anladım.voltaj adam resmen kov beni diyo..
Zıkkımın dibi yani allahım affetsin ben merhamet ettikçe tepeme çıkıyor dün hususi konuşmadım tık yok.cnm işin zor allah kolaylık versin anlayış olsa o laflardan sonra giderdi zaten ama baya geniş birine benzio
Yok hayatım bos ha duvar ha bu.ben cok çaresiz kaldığımı hissediyorum.23 yasında ya herkese gelince haremlik selamlik bilirler.senin bu "yiyen" pardon "yeğen" kaç yaşında allah aşkına? kendi akıl edemiyormu gitmesi gerektiğini? voltajcım; bu adam başka türlüsünden anlamayacak belli oldu; akşam karşınıza alın güzellikle izah edin; nereye gidiyorsa gitsin artık. hiçbi laftan gocunmuyo anlamıyo koskoca adam; yetti gari. valla senin yerine ben sıkıldım.
Maşallah kuzuna canım cok şükür.bu gidişle benim yapmam gerekecek zapzupcanım benim ya allah güç kuvvet versin haklısın daha ne diyeceksin adama resmen git demişsiniz ee akraba uzak akraba da değil anlayış olmayınca insanlarda böyle oluyor allah kolaylık versin sana başından biri gidiyor diğeri geliyor üzüldüm senin için.... bide alışveriş yapmışsınız ohh ne güzel güle güle kullanbsın bebeişin foto koyarsın görürüz cepten foto nasıl yükleniyor buraya sen biliyorsundur ben cepten ekleyemedim de
sana bişey dicem cumartesi doktora gittik buraya yazdım ama görmedin sanırım kızımın 1 haftalık geriliği artık yokmuş o kadar sevindim ki anlatamam şu 2 haftada 3 haftalık gelişim oluyor yani kilosu 1764 gr olmuş boyu da 42 cm işallah böyle de güzel devam eder pirinç lapasını yapamadan kızım normal hafatsına geldi ama lapa aklımda yapacağım hatta akşam kendime lapa eşime pilav yapayım
Bize zaten hayatım sigarasına kadar.az uz da icmez hani.canım Allah sabır versin bu ne hakkaten ya, daha ne diyceksiniz ben de bilemedim gerçekten, insan nası böle anlayışsız olabilir pess artık yani,yol masrafı ne kadarmış ki cebimizden verelim diyin bari ne biliyim belki utanır öle diyince , olmadı çok diilse gerçekten verin başka çare aklıma gelmiyo
inanır misin esim direkt söyledi annem gelecek yer yok diye zaman belli ve hala aynı cok sinirliyim ya ağlayacağım şimdi.
Anladım ki kovsam da geri gelir...anladım.
Zıkkımın dibi yani allahım affetsin ben merhamet ettikçe tepeme çıkıyor dün hususi konuşmadım tık yok.
Gömleğinin düğmesinin alti sokulmus bana tarif ediyor.rabbim affetsin ama dedim bende kapaninca görünmez boşver.
Maşallah kuzuna canım cok şükür.bu gidişle benim yapmam gerekecek zapzup
Bize zaten hayatım sigarasına kadar.az uz da icmez hani.
Dün ona bile konuştum birdaha sigarasını al yıkarım ortalığı diye.adam her elemana yapıyor buna yaptirmayacagim.
Tek gitsin de ben raziyim yol masrafına.
Yok hayatım bos ha duvar ha bu.ben cok çaresiz kaldığımı hissediyorum.23 yasında ya herkese gelince haremlik selamlik bilirler.
Maşallah kuzuna canım cok şükür.bu gidişle benim yapmam gerekecek zapzup
Bize zaten hayatım sigarasına kadar.az uz da icmez hani.
Dün ona bile konuştum birdaha sigarasını al yıkarım ortalığı diye.adam her elemana yapıyor buna yaptirmayacagim.
Tek gitsin de ben raziyim yol masrafına.
kzlar günaydn bsey sorcm 7. Aylarda kalsyum kulanlyomu sızler kullnymsunz ben şuan hc br sey kullanmyrum kullanmam gerekyomu nolr bı cvp vern
walla ben bile sinir oldum bence eşin bidaha konuşsun yer yok doğumda gelecekler falan sende ona göre ayarla işlerini die
yok canım ya olmaz aman olmasın hepimizin bebişi güzel gelişsin işallah sende sakin olmaya çalış aman çok kızarsan söyle yüzüne anladığım kadarıyla sen çok yıpranıyorsun yoruluyorsun 1 hafta içinde ayarla kendşne bişr ev yerleş de ben 2 çocuk bir eş ev karnımdaki bebek bunlar bana yetiyor sana da bakamıyorum de yani ne yapacan
evet artık yapıcak bişe kalmadı , başımın gözümün sadakası olsun diyceksin yol parasını verin kurtulun bari
Anammm,sen git demeye çekinirsin en son onu da söyletmiş resmen gene de bu ne yüzsüzülktür böyle anlamadım gitti Voltajım..
en son çare çağır anneni, o kovalar onu evinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?