2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay ne şişirdin yahu ne alakası var, sinir oldum ya ,
ay yol parası bi de maaşın içinde yuh yani ne diyim ya, Allah sabır versin ya, ne diycem şaşırdım valla,
Türk'ün ateşle imtihanı:)

cnm olurmu öle şey ya burada hepimiz birbirimizin derdine ortak oluosak ne mutlu bize allah yardımcın olsun ne diyeyim walla

ay ne şişirdin yahu ne alakası var, sinir oldum ya ,
ay yol parası bi de maaşın içinde yuh yani ne diyim ya, Allah sabır versin ya, ne diycem şaşırdım valla,
Türk'ün ateşle imtihanı:)
:))) bir kurtulsam ah bir daha boyle gelene geldigi gün yatılı misafir geliyor diye yollamak lazım.
cnm olurmu öle şey ya burada hepimiz birbirimizin derdine ortak oluosak ne mutlu bize allah yardımcın olsun ne diyeyim walla

Zehra şimdi hepimize bakıyor sen burda mı yaşayacaksın diyor cocuk bile dumur oldu.
Kurtulmak istiyorum sadece ve sadece.bu halde doguma gitmek istemiyorum.

Voltaj canım valla ne sabır varmış sende 10 gün bile iyi dayanmışsın yani. eşin çaresine bakacaktır hele ki ev mevzuundan sonra sen boşver desen de eşin boşvermez. hayırlısıyla kurtulursun en kısa zamanda inşallah.

Bebeci canım maşallah oğluşuna. şekerin çıkmamasına da sevindim. böbrekleri hiç kafana takma canım. benim büyük oğlumda da normalden büyüktü ama çok şükür doğumdan sonra hiç bir sıkıntı çıkmadı.

canım ne hevesle aldın, geldiğinden beri sinir harbi yaşatıyor. iade hakkın varsa tüketici haklarına şikayet edip ürünü geri gönder direk.
bu arada daha iyi misin? gittin mi doktora?

geçmiş olsun canım şekerden kurtulmuşsun.
alışverişte tamamlanmış. ne alacağını bilince böyle bir günde tamamlanabiliyor alışveriş.
güle güle kullansın bebişin canım

günler yaklaştıkça stres yapıyrouz ama yapacak birşey yok. bebişler geldiği gibi çıkacak

canım temiz haberlerine çok çok sevindim. artık kurcalama. zaten 3-5 haftamız kaldı. huzurlu geçir kaln zamanı

Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz

renkler çok güzel canım. bebişin sağlıkla büyüsün içinde

çıkmam lazım kızlar..sağlık ocağından çağırdılar,illa da gelmem lazımmış.bi halt ettikleri yok benim özelde yaptırdığım testlerin fotokopilerini almaktan başka,hazıra konuyorlar sonra çalıştık oluyor..geçen hafta aradı işten fırsat bulunca gelirim dedim,bugün doktora arattırıyor ebe..gideyim de kapansız çeneleri..

Voltajım inşallah haber gelir canım evden,gelince de deyin ki hadi hemen taşınmaya başla,bizde evdeki işlerimizi halledicez,işimiz çok deyin..baktınız oyalanıyor mu,eşyalarını alın götürün yeni evine ,belki anlar o zman..:)

zaman yaklaştıkça erken doğum korkusu sarıyor mu sizi de?
sizde de kol ve bacak uyuşması yaşayan var mı,ağrılar ve uykusuzluk hat safhada.

dertsiz annen çok güzel şeyler almış yapmış öyle ben anca bakabildim hepsi birbirinden güzel ayrıca senin gecelik ve elbise albümlerinide gördüm onlarda çok güzel iyi günlerde kullanın bebişin ve sen

ya doğumdan sonra hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz tecrübeli anneler size sorayım ve fikri olan arkadaşlar nasıl birşey uygun olur bu hamile pantalonu giyilir mi elbise olsa daha mı iyi olur bana bir yardımcı olsanız

Kizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin

Allah darda bırakmasın canım, okudum

iznin hayırlı olsun canım, bu akşam çılgın parti ile izne başlangıç yaparsın :)
oğlunada maşallah

Kizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin

Rabbimin izniyle hiç bişey cıkmaz sen içini ferah tut hemenn kötüye yorma dua edelim.

ben tecrübeli değilim ama pijamanın üstünden sabahlıkla çıkmayı düşünüyorum belki üstüme ince bir uzun mont gibi bişe alabilirim daha önce öyle çıkmam diyordum ama o halde de uğraşamıcam sanırsam

hemen panik yapma canım benim; iyi çıkacak inşallah. bu haftaya kadar normal giden çocuk birden ne kadar geri kalmış olabilirki?

beli sıkmayan bol eşofman altı üstüne bol,uzunca,beli açılmayacak tshirt yada sweatshirt giymek iyi oluyor; birde ben doğumdan sonra çok üşüdüydüm kalın bir hırka yada polar da götürmek iyi olabilir.

zaman yaklaştıkça erken doğum korkusu sarıyor mu sizi de?
sizde de kol ve bacak uyuşması yaşayan var mı,ağrılar ve uykusuzluk hat safhada.
bende de oluyor elim çok uyuşuyor hafta sonu annemle yemek yerken parmaklarım uyuştu kaşığı ağzıma götüremedim sanırım magnezyum kalsiyum eksikliği bu

korkma canım iyidir bebişin dualarımız seninle bebeğini de görmüş olursun zaten ölçmeyle nasıl olacak bende anlamadım bu işi en güzeli ultrason

teşşekürler canım

teşekkürler canım bende kararsız kalmıştım ne giysem diye bazıları çanta hazırlarken hastane kıyafetinide haızrlıyor mezoş sanki yaptı ama tam emin değilim cidden hazırlamak lazım sonra ne yapacak insan aklına gelmez

slm kızlar geçmiş baya uzun okuyamadım
voltajım kızdırmışlar seni inşallah çözüm yolu bulursunuz
esra canım herşey yolundadır korkma.inşallah iyi haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…