Ayy sizide sisirdim kızlar
Herseyi dedik,yani yer yok, vakit az ,ben zorlanıyorum ,cocuklarla cok zor yetisemiyorum dedim yani herseyi.hepsini dedik evde bulduk yani.yol parası maaşının icinde zaten arsizlik bu.
Ne yapayım bilemedim sadece valizi verip haydi demediğimiz kaldı(
ayy sizide sisirdim kızlar
herseyi dedik,yani yer yok, vakit az ,ben zorlanıyorum ,cocuklarla cok zor yetisemiyorum dedim yani herseyi.hepsini dedik evde bulduk yani.yol parası maaşının icinde zaten arsizlik bu.
Ne yapayım bilemedim sadece valizi verip haydi demediğimiz kaldı(
:))) bir kurtulsam ah bir daha boyle gelene geldigi gün yatılı misafir geliyor diye yollamak lazım.ay ne şişirdin yahu ne alakası var, sinir oldum ya ,
ay yol parası bi de maaşın içinde yuh yani ne diyim ya, Allah sabır versin ya, ne diycem şaşırdım valla,
Türk'ün ateşle imtihanı:)
cnm olurmu öle şey ya burada hepimiz birbirimizin derdine ortak oluosak ne mutlu bize allah yardımcın olsun ne diyeyim walla
bugün daha iyiyim mezocum. şu an sağlığımız herşeyden daha önemli bir süreliğine giymicez acısını yine biz çekiyoruz.
ben çok ama çok sinirliyim. şu karyolayı kaldırıp atasım geliyor şu an.
mobilyacı montaj için geldi. bir sürü sorun çıktı yine.
karyolanın yan taraflarını monte etti tam suntayı koyacak sunta 4 cm büyük geliyor.
boydan da 5 cm kısa boyuna demir ayarladı yaptı.
adam 40 km yol gidip suntayı kesti tekrar geldi.
tam parmaklıkları ve asansörü yapıcak asansör demirini bazasız yatağa göre yapmışlar.
bizimki bazalı olunca demirler 15 cm uzun geliyor. onun için ilçede demir kesici aradı durdu eşim.
bazayı emanet yapmışlar. içerde mi dışarda mı belli değil. yatağın altına dikdörtgen bişey konmuş gibi duruyor.
firmayı aradım ağzıma geleni söyledim. hakkımı helal etmiyorum aldığınız para da haram zıkkım olsun dedim.
yapılan her hatayı fotoğrafladım bu işin peşini bırakmıcam. tüketici hakları, şikayetvar.com edebildiğim heryere şikayet edicem.
Merhaba canlar bugun hastaneye gittim seker ve kan için.
Böbrekler hala tas dökmüş ama kumla mücadele ediyor.seker ac 87 tok 135 yani seker yok.
Yeğen için ev ayarlamaya çalışmış esim dün bayağı gergindik.
Bügünde cvp gelirse evden gile gilee...
Gecen nst ye beraber bağlanıp hasetlendigim bir hatun vardıya
Enemmmmmmmm bugun kiziyla gelmiş pztsi doğmuş
Hala fonlu ve makyajli :)) ben hala pasiiff yorgunnn nesesiiz iyyyy.o beni tanıdı nasil bir iz bıraktıysam
Sohbet falan öyle.
Evden haber gelsin lutfennnnn...
selam canlar..
gergin mutsuz bir gün geçiriyorum.. sebepsiz yere bağırıyorum herşeye anlamadım ne oluyor bana.. uyumak ve kalkmamak günlerce yatakta kalmak istiyorum..
dün bir arkadaşım doğum yaptı, akşam onun minnoşunu görmeye gittik.. minnacıktı ve zırıl zırıl ağlıyordugözüm korktu.. endişelerim katlandı.. sanırım bundan sebep bu kötü ruh halim.
herkes kendine iyi baksın..
aaaaaaaaaaaaaaa kimse yokkkk
herkes iyidir inşallah artık çok sık gelemiyorum kızlar kusura bakmayın evdeki işleri ve kalan eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
bugün kalp ekomuz çekildi çok şükür bir sorun çıkmadı
ritmi de gayet iyiydi doktor arada böyle şeyler olur dedi
doğumdan sonra da bi bebeği görelim dedi
dualrınız için çok teşekkür ederizz
Kılar halılarımızıda aldık tülümüzü perdemizide sipariş ettik Bakalım bebeğnecekmisiniz
kızlar hepinize günaydın
sizlerden bir isteyeceğim. mesajı okuyan arkadaşlar;
eşim hamile kaldığım andan itibaren işsiz. sürekli iş başvurusu yapmasına rağmen bir türlü bir tane bile görüşmek için dahi arayan yok. resmen kısmetimiz bağlandı.
ona belli etmemeye çalışıyorum ama bu duruma çok üzülüyorum. sizlerden isteğim eşimin iş bulabilmesi için 3 ihlas okumanız. hepinizden Allah razı olsun
iznin hayırlı olsun canım, bu akşam çılgın parti ile izne başlangıç yaparsın :)Raporu aldım kızlar öğleden sonra özgürüm şuan işteyim...
Bebeğim 2 kilo 217 gr olmuş.
Suyumuz iyi,tansiyonumuz iyi.Hiç bir problemimiz yok çok şükür...
Haftaya ıdrarımda proteıne baktırıcaz...
Kizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin
ya doğumdan sonra hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz tecrübeli anneler size sorayım ve fikri olan arkadaşlar nasıl birşey uygun olur bu hamile pantalonu giyilir mi elbise olsa daha mı iyi olur bana bir yardımcı olsanız
Kizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin
ya doğumdan sonra hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz tecrübeli anneler size sorayım ve fikri olan arkadaşlar nasıl birşey uygun olur bu hamile pantalonu giyilir mi elbise olsa daha mı iyi olur bana bir yardımcı olsanız
bende de oluyor elim çok uyuşuyor hafta sonu annemle yemek yerken parmaklarım uyuştu kaşığı ağzıma götüremedim sanırım magnezyum kalsiyum eksikliği buzaman yaklaştıkça erken doğum korkusu sarıyor mu sizi de?
sizde de kol ve bacak uyuşması yaşayan var mı,ağrılar ve uykusuzluk hat safhada.
korkma canım iyidir bebişin dualarımız seninle bebeğini de görmüş olursun zaten ölçmeyle nasıl olacak bende anlamadım bu işi en güzeli ultrasonKizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin
teşşekürler canımben tecrübeli değilim ama pijamanın üstünden sabahlıkla çıkmayı düşünüyorum belki üstüme ince bir uzun mont gibi bişe alabilirim daha önce öyle çıkmam diyordum ama o halde de uğraşamıcam sanırsam
beli sıkmayan bol eşofman altı üstüne bol,uzunca,beli açılmayacak tshirt yada sweatshirt giymek iyi oluyor; birde ben doğumdan sonra çok üşüdüydüm kalın bir hırka yada polar da götürmek iyi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?