arkadaşlar ben doğumda pijama gecelik sabahlık noktasında takılmış durumdayım
gecelik ve sabahlığa sizce gerek varmı?
Kizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin
kızlar hepinize günaydın
sizlerden bir isteyeceğim. mesajı okuyan arkadaşlar;
eşim hamile kaldığım andan itibaren işsiz. sürekli iş başvurusu yapmasına rağmen bir türlü bir tane bile görüşmek için dahi arayan yok. resmen kısmetimiz bağlandı.
ona belli etmemeye çalışıyorum ama bu duruma çok üzülüyorum. sizlerden isteğim eşimin iş bulabilmesi için 3 ihlas okumanız. hepinizden Allah razı olsun
yapacak bişey yok kuzum, ben henüz çatlamaya başlamadım ama bu işin genetik olduğu doğruysa eğer çatırçatır çatlayacağım. bizi bu halimizle kabul etsinler. sen de üzme kendini erkekler bazen patavatsız olabiliyor.Ya ağlayasın bile geldi şimdi geçen gün internette gezinirken karın çatlakları ile ilgili bi resim vardı eşime dedimki baksana kadıncağız nasıl çatlamış oda ben bakmıyım belki tiksinirim dedi eeeee şimdi ben nasıl göstericemmm kendi karnımı
evet öyle gibi görünüyo ama sürekli taşınacaklar için suntalem daha mantıklı gibi bişey okudum bi yerde o yüzden kararsızlık yaşıyorum. sen mağaza falan dolaştıysan görünüş olarak fark ediyo mu peki?Canım kesinlikle mdf daha dayanıklı ben mdf aldım
canım bence takma bukadar çatlakları ben hiç korkmadım çatlamaktan kendimi hiç çirkin hissetmiyorum aynaya bakınca nedense ben hiç çatlamadım sanırım korkmayınca çatlaklar beni teet geçti umarım sonayda çatlamambende kimse çatlaktan bahsetmeyince bir ben çatladım sanmıştım benim de göğüslerim çatladı kızlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?