2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar ben doğumda pijama gecelik sabahlık noktasında takılmış durumdayım
gecelik ve sabahlığa sizce gerek varmı?

ben kırmızı lohusa geceliği bi tane emzirebileceğim türden önü açılan alt üst pijama bi de sabahlık aldım üstüne de derli toplu dursun diye bence gerekli hani çünkü altımda hasta bezi falan olursa pijamadan belli olacak ya da eşofmandan. gecelikle zaten çıkmam hastaneden en azından sabahlık derli toplu gösterir diye düşündüm

Kizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin

Esracim insallah birsey yoktur, bebegin pozisyonundan kaynaklaniyordur. Habersiz birakma bizi.

bende okudum canım allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş nasip eder allah eşine

Kızlar dün akşamdan beri karnımın sol tarafı hafif hafif kaşınıyordu bugün bi baktım kızarmış hemen duş aldım sonra badem yağı ve kakao yağı sürdüm bol bol biraz bekledim sonra yıkadım arkasındanda çatlak kremimi sürdüm yine bol bol ama hala kaşınıyorum anlaşıldı ne yapsam nafile güleee güleee pürüzsüz karnım ve elvedaaa bikinilerim çok moralim bozuldu çoook

canım okudum duaları inşallah en kısa zaman da eşin iş bulur, bebek kısmetiyle gelir derler ya içini ferah tut.
kızlar acilen fikirlerinize ihtiyacım var. ahşam beşik alanlar; suntalem mi yoksa mdf malzeme mi tercih ediyorsunuz? bu işi bu hafta çözmem lazım.

Ya ağlayasın bile geldi şimdi geçen gün internette gezinirken karın çatlakları ile ilgili bi resim vardı eşime dedimki baksana kadıncağız nasıl çatlamış oda ben bakmıyım belki tiksinirim dedi eeeee şimdi ben nasıl göstericemmm kendi karnımı

Ben iyiki calisiyorum kizlar. Kocise borek yapim dedim yufkalari keserken parcaladim.
Sinirlendim birakdim

Ofpufya yapcak bisi yok kuzu benee catliyorum.
Kocis kremlerken sordum kotu duruyo mu diye yok hayatim iyisin baya dedi :)
Hatta bunlar catlak degildir catkak olsa yara olurdu dedi.bana moral veriyo :)
Senin kocisde soz konusu sen olunca ayni sekilde davrancakdir.

yapacak bişey yok kuzum, ben henüz çatlamaya başlamadım ama bu işin genetik olduğu doğruysa eğer çatırçatır çatlayacağım. bizi bu halimizle kabul etsinler. sen de üzme kendini erkekler bazen patavatsız olabiliyor.
Canım kesinlikle mdf daha dayanıklı ben mdf aldım
evet öyle gibi görünüyo ama sürekli taşınacaklar için suntalem daha mantıklı gibi bişey okudum bi yerde o yüzden kararsızlık yaşıyorum. sen mağaza falan dolaştıysan görünüş olarak fark ediyo mu peki?

Sagolun kızlar .
Bebeci gecmis olsun insallah diyet ise yaramış.
Önceki günlerde tatlı yemeninde dezavantajı iste.masallah kuzucuga da basına da :)

Esra haber ver kuzum .ne oldu paşaya benim gibi daralmış koçum benim.bakti tabi birdaha usg yok kustu size

Zapzup ben 2 dogumuda kısın yaptım mantomu çekip çıktım.pijamayla çıkmayın derim sonuçta hastaneye giriş şekliyle çıkacağız arabaya binerken hele eve gelip arabadan inerken etraftaki gözlerde cabası gerçi sen onu görmüyorsun.sabahlikli kızlar sizin sabahlik nasil ki öyle dışarı cikmalik birsey mı?
En iyisi pijamanın veya tek alt esofman üstüne uzun bir hırka trenckot vs.ve nolurr şipildeklerinizle çıkmayın bir spor ayakkabı veya normal papuc (

Temmuz bana sorarsan taşınacak ve ılerde oda yapacaksan sunta.hatta bütün eşyalarda en uygunu seçin,cogu şey 6 ay kullanılacak.Beşik tas çatlasın 4-5 yas belki yok bile ben 1,5 yasta bazasını aldım.
Büyüyen beşiklere birsey diyemem ama cogu arkadasım bazaya ranzaya dondü vs.

bende kimse çatlaktan bahsetmeyince bir ben çatladım sanmıştım benim de göğüslerim çatladı kızlar ya...

slm nisan anneleri;

ben aslı doğum fotorafcısıyım, doğumunuzda bu en güzel anınızı ölümsüzleştirmek için sizlere eşlik etmek istiyorum :) üstelik hiç bir ücret talep etmiycem

sizlerden tek talebim izmir ve manisa civarında olmanız...

ayrıntıları görüşmek için tlf numaram: 05542143664 isterseniz burdanda msj gönderebilirsiniz

herkeze iyi akşamlar bugün oğlumun odasına perde siparişi verdim çok güzelbide aklıma geldi acaba ilk hangimiz doğuracak aramızdan ilk haberi kimden alıcaz çok heycanverici rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

bende kimse çatlaktan bahsetmeyince bir ben çatladım sanmıştım benim de göğüslerim çatladı kızlar ya...
canım bence takma bukadar çatlakları ben hiç korkmadım çatlamaktan kendimi hiç çirkin hissetmiyorum aynaya bakınca nedense ben hiç çatlamadım sanırım korkmayınca çatlaklar beni teet geçti umarım sonayda çatlamam

geldik doktordan hamdolsun gelismesi normal kilosu baya iyiymis, karnimin kucuk cikmasinin sebebi pozisyonuymus hala yan duruyor 1 ay onceki gibi hic donmeye yeltenmemis bile, buyudukce kivirmis kendini sadece, basi gobek deligimin sol tarafinda poposu sag tarafta ayaklarida biraz yukarda u seklinde duruyor oyle :26:

bu sekilde normal dogum yapamazmisim, 34. ve 36. haftada tekrar kontrol edecek pozizyonunu 36. haftada hala donmemisse hastanede elle dondurme islemi yapiyolarmis, bu sirada kucuk ihtimalde de olsa suyun patlayabilir ya da bebegin kalp atislari dusebilir acil sezeryan olabilirsin dedi, hazirlikli gitmem lazim yani, bakalim insallah gerek kalmaz da doner kendiliginden

gunde 5- 10 dk ellerin dizlerin ustunde dur dedi, yardimci olurmus donmesine, arastiricam simdi baska napabilirim donmesi icin pasanin

kızlaaarr kızlaaaarrr..

ben bugün kötü bişey yaptım..

bir çoğunuz beni ayıplayabilir ama napayım yaa.. hiç havamda değildim..

oturuyordum tv karşısında.. telefonum çalmaya başladı.. on gündür arayıp sormayan kaynanacığım.. açmadım.. uyuyordum derim diye düşündüm.. o da ne iki dakka sonra kapı çalınıyor.. delikten baktım ki kapıda saçlar yapılı filan.. aha dedim kuaföre geldi ordan da bana geliverdi zart diye.. açmadım
o da gitti..
sonra eşim aradı yarım saat sonra filan.. annem gelmiş nerdeydin ki dedi.. aa uyuyordum filan dedim.. bişey demedi.. ama açaydım hala burdaydı biliyorum.. akşam yemeği hazırla, akşam kocası işten gelir, yemeği yer sonra kesin rakı sofrası ister.. buraya gelince adamın içesi tutuyo.. bende sinir oluyorum neden benim evimde alkol alıyor gitsin kendi evine diyorum.. eşim de kıramıyor.. gece yarısına kadar oturuyorlar sürekli laf sokuşturmalar.. sinirlerim zıplayacağına hiç açmam olur biter dedim.. ayy bide öyle çat kapıyı sevmiyom ben. hamile kadınım.. hareket etmekte zorlanıyorum ortalık darmandağınık.. işin bide rezil olma boyutu vardı..
ama şimdi de vicdan yaptım.. kimseye diyemedim de.. bari size anlatayım da az rahatlayım dedim..

kötüyüm ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…