kızlaaarr kızlaaaarrr..
ben bugün kötü bişey yaptım..
bir çoğunuz beni ayıplayabilir ama napayım yaa.. hiç havamda değildim..
oturuyordum tv karşısında.. telefonum çalmaya başladı.. on gündür arayıp sormayan kaynanacığım.. açmadım.. uyuyordum derim diye düşündüm.. o da ne iki dakka sonra kapı çalınıyor.. delikten baktım ki kapıdasaçlar yapılı filan.. aha dedim kuaföre geldi ordan da bana geliverdi zart diye.. açmadım
o da gitti..
sonra eşim aradı yarım saat sonra filan.. annem gelmiş nerdeydin ki dedi.. aa uyuyordum filan dedim.. bişey demedi.. ama açaydım hala burdaydı biliyorum.. akşam yemeği hazırla, akşam kocası işten gelir, yemeği yer sonra kesin rakı sofrası ister.. buraya gelince adamın içesi tutuyo.. bende sinir oluyorum neden benim evimde alkol alıyor gitsin kendi evine diyorum.. eşim de kıramıyor.. gece yarısına kadar oturuyorlar sürekli laf sokuşturmalar.. sinirlerim zıplayacağına hiç açmam olur biter dedim.. ayy bide öyle çat kapıyı sevmiyom ben. hamile kadınım.. hareket etmekte zorlanıyorum ortalık darmandağınık.. işin bide rezil olma boyutu vardı..
ama şimdi de vicdan yaptım.. kimseye diyemedim de.. bari size anlatayım da az rahatlayım dedim..
kötüyüm ben yaaa
büyüyen beşik ama öyle ilerde büyüteyim de kullanayım derdinde değilim. sadece hoşuma gidiyo görüntüsü hamile kalmadan önce bile hayalimdi o beşiklerden almak. çekmeceleri falan çok hoşuma gidiyo. 8-9 yaşına gelince illaki oda alırız zaten. o yüzden ömürlük bişey olmasına gerek yok. bu durum da suntalem almam da sakınca yok heralde...Temmuz bana sorarsan taşınacak ve ılerde oda yapacaksan sunta.hatta bütün eşyalarda en uygunu seçin,cogu şey 6 ay kullanılacak.Beşik tas çatlasın 4-5 yas belki yok bile ben 1,5 yasta bazasını aldım.
Büyüyen beşiklere birsey diyemem ama cogu arkadasım bazaya ranzaya dondü vs.
bende aldım emzik ne olur ne olmaz diye... oyalama konusunda işe yarayacağını düşünüyorum.kızlar emzikkler konusunda fikri olan varmı hangisi daha iyi bide bebeğe ne zman emzik verilmeye başlanır ben aslında çok emzik taraftarı değilim ama arada beni rahatlatıp yardımcı olacağını düşünüyorum sık sık vermeye karşıyım zaten... bilgisi olan varsa paylaşırsa sevnrm..
bende kimse çatlaktan bahsetmeyince bir ben çatladım sanmıştım benim de göğüslerim çatladı kızlar ya...
mergen teyzeeeeeee sonunda annemle babam isim buldu bana...lütfen benim ismimi de listeye ekler misinismim NAZENİN
Zapzup ben 2 dogumuda kısın yaptım mantomu çekip çıktım.pijamayla çıkmayın derim sonuçta hastaneye giriş şekliyle çıkacağız arabaya binerken hele eve gelip arabadan inerken etraftaki gözlerde cabasıgerçi sen onu görmüyorsun.sabahlikli kızlar sizin sabahlik nasil ki öyle dışarı cikmalik birsey mı?
En iyisi pijamanın veya tek alt esofman üstüne uzun bir hırka trenckot vs.ve nolurr şipildeklerinizle çıkmayın bir spor ayakkabı veya normal papuc(
evet voltajım doğru söylüyorsun nazar da değebilir şimdi öyle çıktığımı düşündüm de ben o trençkotumu isteyim ama şipildek ne onu anlamadım
arkadaşlar ben de park yatak markası sorcam ya alan varsa graco mu kraft mı yoksa sevi bebe mi napıcam ya ben
(null)
ben mdf aldım evde suntalam ürünlerimde var görüntü olarak da bence çok fark ediyorcanım okudum duaları inşallah en kısa zaman da eşin iş bulur, bebek kısmetiyle gelir derler ya içini ferah tut.
kızlar acilen fikirlerinize ihtiyacım var. ahşam beşik alanlar; suntalem mi yoksa mdf malzeme mi tercih ediyorsunuz? bu işi bu hafta çözmem lazım.
geldik doktordan hamdolsun gelismesi normal kilosu baya iyiymis, karnimin kucuk cikmasinin sebebi pozisyonuymus hala yan duruyor 1 ay onceki gibi hic donmeye yeltenmemis bile, buyudukce kivirmis kendini sadece, basi gobek deligimin sol tarafinda poposu sag tarafta ayaklarida biraz yukarda u seklinde duruyor oyle :26:
bu sekilde normal dogum yapamazmisim, 34. ve 36. haftada tekrar kontrol edecek pozizyonunu 36. haftada hala donmemisse hastanede elle dondurme islemi yapiyolarmis, bu sirada kucuk ihtimalde de olsa suyun patlayabilir ya da bebegin kalp atislari dusebilir acil sezeryan olabilirsin dedi, hazirlikli gitmem lazim yani, bakalim insallah gerek kalmaz da doner kendiliginden
gunde 5- 10 dk ellerin dizlerin ustunde dur dedi, yardimci olurmus donmesine, arastiricam simdi baska napabilirim donmesi icin pasanin
arkadaşlar ben de park yatak markası sorcam ya alan varsa graco mu kraft mı yoksa sevi bebe mi napıcam ya ben
evet ben de götürürüm bi trenç falan. rahat ayakkabılarımı da giyer giderim. bu arada kızlar siz doğumu doktorla mı konuştunuz yani ücret oda meselesini falan yoksa başka bi yetkilyle falan mı ?
Günaydın canlar.
Ben yine yorgunum hepinize yetişen ben
24 saat online ben
Neyse size birsey diyeyim şaşırın
Kızımın herseyini aldık dün .araba ve beşik var almadım bütün kıyafetler kundakta bez car curt hepsi.320 tl tuttu esimle iddiaya girmiştim 500 tutmaz diye kazandım
Dün yıkadım güzelce utuledim.biraz keyifsizdim malum basımda yeğen hala
Bugun pijamacim gelecek ondan da pijama çamaşır alacağım finish.
Seçil kiz bugun seni gördüm öyle ruyamda.gecmiste fitili sormussun. Kesinlikle kullan hayatım. Enfeksiyon tas kum seker tansiyon hepsi erken dogumu tetikler.raflarinda konuşuyor resmen,güle güle kullan.
Ofpufya,hayatım 250-500 gr yanılma payı var unutma.Burda her söylenen kilo gercek değil.
bu zehrayi döve döve sevmek istiyorum ben yaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaSagol bebecim,
Rabbim iste öyle buyukki Zehra'ya duyduğun hislerin milyon katını bebeğine veriyor.
Kiz görsen daha da severdin eminim kızım diye demiyorumdaha gorupte sevmeden gecen olmadı birde görünüşünde de hep bunu diyorlar cok masum bakışı duruşu diye enemm musluklar açılacak benim
Dün yemekten geliyoruz esim arabayı duvara 0 çekmiş mübarek dedim az git öyle bineyim sığmam ,bunlar oturdu sadece bir tık gitti nasil ağladı annemi bırakma sen cok cirkinsin baba sakalın çıkıyor zaten diye
Bu kızla isim cok.
Temizlik konusunda bende ilk defa jilet kullandım yegen varya hemen cikayim diyecok berbatmis hakikaten eğil kalk rezil oldum zaten dusakabin el kadar kaplumbağa gibi ters donecektim.
Dr muayenesi zaten bende takıntı ayyy valla bu ney ya.
Etrafında mutlaka yapan vardır tupperi.konussan tanışsan bulursun bence.benim abla cok iyi yakın olsa hemen yollardim sana.
okudum canım, rızka Allah kefildir, inşallah tez vakitte istediği gibibiişe girercanımkızlar hepinize günaydın
sizlerden bir isteyeceğim. mesajı okuyan arkadaşlar;
eşim hamile kaldığım andan itibaren işsiz. sürekli iş başvurusu yapmasına rağmen bir türlü bir tane bile görüşmek için dahi arayan yok. resmen kısmetimiz bağlandı.
ona belli etmemeye çalışıyorum ama bu duruma çok üzülüyorum. sizlerden isteğim eşimin iş bulabilmesi için 3 ihlas okumanız. hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?