2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

boşver cnm iy yapmışsın takma hem sen hamilesin, insanlar çok düşüncesiz o yüzden üzülme...:)

kızlar emzikkler konusunda fikri olan varmı hangisi daha iyi bide bebeğe ne zman emzik verilmeye başlanır ben aslında çok emzik taraftarı değilim ama arada beni rahatlatıp yardımcı olacağını düşünüyorum sık sık vermeye karşıyım zaten... bilgisi olan varsa paylaşırsa sevnrm..

büyüyen beşik ama öyle ilerde büyüteyim de kullanayım derdinde değilim. sadece hoşuma gidiyo görüntüsü hamile kalmadan önce bile hayalimdi o beşiklerden almak. çekmeceleri falan çok hoşuma gidiyo. 8-9 yaşına gelince illaki oda alırız zaten. o yüzden ömürlük bişey olmasına gerek yok. bu durum da suntalem almam da sakınca yok heralde...
bende aldım emzik ne olur ne olmaz diye... oyalama konusunda işe yarayacağını düşünüyorum.

bende kimse çatlaktan bahsetmeyince bir ben çatladım sanmıştım benim de göğüslerim çatladı kızlar ya...

ayy hiç sorma ya benim de öyle bi de işin garibi ben onların çatlak olduğunu baya bi sonra öğrendim çünkü gördüğümde mordular ve böyle kılcal damar gibiydiler ben banyodan çıkınca farkettim eşime söyledim damar onlar dedi vücut kendini hazırlıyor dedi teeee meğer çatlamışım hiç duymamıştım ben göğüslerin çatladığını ama napalım çatlamak mı çocuk sahibi olmak mı dersen bütün anneler aynı cevabı verir bence...

sabah akşam yağlanıyorum ben de ersağ ın bebe yağıyla yağlı güreşe çıkacak gibi ama çok şükür çatlamadı daha ama her an olabilir

mergen teyzeeeeeee sonunda annemle babam isim buldu bana...lütfen benim ismimi de listeye ekler misin ismim NAZENİN

canım son cümlen çok manidar olmuş
ama napalım çatlamak mı çocuk sahibi olmak mı dersen bütün anneler aynı cevabı verir bence...

arkadaşlar ben de park yatak markası sorcam ya alan varsa graco mu kraft mı yoksa sevi bebe mi napıcam ya ben

mergen teyzeeeeeee sonunda annemle babam isim buldu bana...lütfen benim ismimi de listeye ekler misin ismim NAZENİN

çook güzelmişşşş bizim de bi tanıdık var nazende teyze o aklıma geldi fekat ismiyle müsemma olursa çok nazlı olur kuzum:))

ben mdf aldım evde suntalam ürünlerimde var görüntü olarak da bence çok fark ediyor

iyi olmasına çok sevindim sağlıklı sıhhatli doğar inş.

arkadaşlar ben de park yatak markası sorcam ya alan varsa graco mu kraft mı yoksa sevi bebe mi napıcam ya ben

ben kraft aldım pr 001 içerisinde de park yatağı hediye biraz önce eşimde kurdum mavi renk aldık tavsiye edeerim herşeyi içinde biraz kurulumda zorlandık ama yaptık çok şükür... görüntü olarak da çok zengin duruyor...

evet ben de götürürüm bi trenç falan. rahat ayakkabılarımı da giyer giderim. bu arada kızlar siz doğumu doktorla mı konuştunuz yani ücret oda meselesini falan yoksa başka bi yetkilyle falan mı ?

evet ben de götürürüm bi trenç falan. rahat ayakkabılarımı da giyer giderim. bu arada kızlar siz doğumu doktorla mı konuştunuz yani ücret oda meselesini falan yoksa başka bi yetkilyle falan mı ?

doğumdetaylarını doktora sordum ancak medikal muhasebelerivardı tüm bilgileri oda ücret verdikleri ek hizmetler hepsini ayrıntılı olarak olarka verdiler
odaları da gezdirdiler...

Selam kizlar , esim beni izmire getirdi kizima alisveris yapmam icin . Icimdekalmasin diye . Marmariste 2 tanecik magaza var . Kizima cicisler alcam teyzeleri cok mutluyum

hayırlı olsun rana hanımın cicileri maşallah

bu zehrayi döve döve sevmek istiyorum ben yaaaaaAaaaaaaaaaaaaaa
okudum canım, rızka Allah kefildir, inşallah tez vakitte istediği gibibiişe girercanım

kızlar yarın sabahtan randevum var, bebişimin yüzünü inşallah net şekilde görebilirimbu sefer
doktoruma soracaklarımı yazdım bi kağıda, doğum olayını da sorucam bu defa
bakalım fıstığım kaç kilo olmuş, kıpraş kıpraş hiç durmuyo maşallah

Gunaydinlar gunaydinlar gunaydinlar, izinde olup da ana evinde yiyip icip yatmak ne guzelmis :)

Ruveyda okudum canim ben de.

Bebecim fistigim yerim ben oglusunu essek:)

Ben gecenlerde gittim agdacima zaten 2-3 yildir ayni kisiye gidiyorum cok ugrasti 50 dak felan surdu inim inim inledim gozyaslarim sel oldu. Fakat martta isten ayrilacak evlenecegi icin ne yapcam ben ?

Dut ipinden battaniyeye basladim dun basta ne guzel ilerliyo diyodum yanilmisim sıkılmam ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…