kızlar yarın sabahtan randevum var, bebişimin yüzünü inşallah net şekilde görebilirimbu sefer
doktoruma soracaklarımı yazdım bi kağıda, doğum olayını da sorucam bu defa
bakalım fıstığım kaç kilo olmuş, kıpraş kıpraş hiç durmuyo maşallah
Gunaydinlar gunaydinlar gunaydinlar, izinde olup da ana evinde yiyip icip yatmak ne guzelmis :)
Ruveyda okudum canim ben de.
Bebecim fistigim yerim ben oglusunu essek:)
Ben gecenlerde gittim agdacima zaten 2-3 yildir ayni kisiye gidiyorum cok ugrasti 50 dak felan surdu inim inim inledim gozyaslarim sel oldu. Fakat martta isten ayrilacak evlenecegi icin ne yapcam ben ?
Dut ipinden battaniyeye basladim dun basta ne guzel ilerliyo diyodum yanilmisim sıkılmam ins :)
cnm battaniyen hayırlı uğurlu olsun çok merak ettim nasıl ipmiş o öle hemencecik resmini de eklersin sen şimdi çınar paşamız fosur fosur uyusun içinde inş ağda konusunda bırakma arkadaşım gittiğin kişinin tavsiye ettiği biri falan varsa ona geç yada araştır temiz bi yer bende bu sefer gittiiğimde heryerim kabardı çok da yoktu öle bacaklarım kanadı sanırım hassaslaştık
Kizlar gittim geldim kayinvalidemdeyim oglen ve aksam yemegi yapmaktan yirttim :)
Doktora diet listemi gosterdim bana dedi ki bu kadar kati yapmana gerek yok sende gebelik sekeri yok zaten aclik sekerin dusuk cunku sadece yediklerini tolere edemiyorsun dedi ne demekse :) diyetisyenler acimasizdir dedi bende dedim zaten bastan,cok uygulayamiyorum diye, bana tatli yasak demisti doktorum ye sadece azar azar dedi,
Ogluma gelince yine 1 hafta onde ve kafasi yukarida , karnimin altinda hissettigim hickiriklar onun ayaklariymis hickirdikca ayaklari vuruyormus kuzucugumuuun,yiceem o ayaklari , yuzunu iki eliyle kapatmisti ,kafasi tam gobek deligimin sol tarafinda ,biliyorsunuz hep oranin gerildigini soyluyordum kafasini yasliyormus cok seviyorum oglumu ya karnimi mincikliyorum valla dislerim kirilcak
Tek kotu haber sol bobreginde genisleme varmis sorun degilmis simdilik 7mm imis eger 10 mm gecerse sikintiymis takip edicez genelde geciyormus gecmezse de dogumdan sonra cocuk doktoruna yonlendircek bizi , suyu iyi oldugu icin bobrekleri iyi calisiyor sadece gordum soyledim korkmayin dedi korkmuyorum oglusum saglikli benim bir sonraki randevumuz martin ilk haftasi,nstye gircez bir de sekere bakilcak seker yuklemesi degilmis bu acken bakacaklar sonra kahvalti yapicam iki saat sonra tekrar bakacaklar diet ise yariyor mu kontrolu yani benden haberler bu kadar canlar
kızlaaarr kızlaaaarrr..
ben bugün kötü bişey yaptım..
bir çoğunuz beni ayıplayabilir ama napayım yaa.. hiç havamda değildim..
oturuyordum tv karşısında.. telefonum çalmaya başladı.. on gündür arayıp sormayan kaynanacığım.. açmadım.. uyuyordum derim diye düşündüm.. o da ne iki dakka sonra kapı çalınıyor.. delikten baktım ki kapıdasaçlar yapılı filan.. aha dedim kuaföre geldi ordan da bana geliverdi zart diye.. açmadım
o da gitti..
sonra eşim aradı yarım saat sonra filan.. annem gelmiş nerdeydin ki dedi.. aa uyuyordum filan dedim.. bişey demedi.. ama açaydım hala burdaydı biliyorum.. akşam yemeği hazırla, akşam kocası işten gelir, yemeği yer sonra kesin rakı sofrası ister.. buraya gelince adamın içesi tutuyo.. bende sinir oluyorum neden benim evimde alkol alıyor gitsin kendi evine diyorum.. eşim de kıramıyor.. gece yarısına kadar oturuyorlar sürekli laf sokuşturmalar.. sinirlerim zıplayacağına hiç açmam olur biter dedim.. ayy bide öyle çat kapıyı sevmiyom ben. hamile kadınım.. hareket etmekte zorlanıyorum ortalık darmandağınık.. işin bide rezil olma boyutu vardı..
ama şimdi de vicdan yaptım.. kimseye diyemedim de.. bari size anlatayım da az rahatlayım dedim..
kötüyüm ben yaaa
bence mdf al mdf daha dayanıklı malzemeden oluyor söküp takmaya taşınmaya dayanır 10 sene rahat kullanırsın taşınma gibi bir durum olursa 10 sene ama sunta 2 kez söküp takmada vida yerleri dağılır atar eşimin babası mobilya ustası oda her zman mdf önerircanım okudum duaları inşallah en kısa zaman da eşin iş bulur, bebek kısmetiyle gelir derler ya içini ferah tut.
kızlar acilen fikirlerinize ihtiyacım var. ahşam beşik alanlar; suntalem mi yoksa mdf malzeme mi tercih ediyorsunuz? bu işi bu hafta çözmem lazım.
sende olsa da eşin tiksinmez seni seviyor çünkü merak etme sen onu kel olursa sevmez misin seversin o senin kocan çünkü meraklanma göbeğin toplanınca çok belli olmaz çatlaklar sen krem yağ sürmeye devam et çoğalmasınlarYa ağlayasın bile geldi şimdi geçen gün internette gezinirken karın çatlakları ile ilgili bi resim vardı eşime dedimki baksana kadıncağız nasıl çatlamış oda ben bakmıyım belki tiksinirim dedi eeeee şimdi ben nasıl göstericemmm kendi karnımı
bende merakla evet doğuruyorum diye birinden bekliyorum ama daha olmasın zamanımız var zamanında gelşsin bebeişlerherkeze iyi akşamlar bugün oğlumun odasına perde siparişi verdim çok güzelbide aklıma geldi acaba ilk hangimiz doğuracak aramızdan ilk haberi kimden alıcaz çok heycanverici rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
gördünmü korkacak bişey yok en güzeli ultrason ölçmeyle iş mi olur yine ultrason çözdü durumu haydi gelmiş geçmiş olsun maşallah oğuşunageldik doktordan hamdolsun gelismesi normal kilosu baya iyiymis, karnimin kucuk cikmasinin sebebi pozisyonuymus hala yan duruyor 1 ay onceki gibi hic donmeye yeltenmemis bile, buyudukce kivirmis kendini sadece, basi gobek deligimin sol tarafinda poposu sag tarafta ayaklarida biraz yukarda u seklinde duruyor oyle :26:
bu sekilde normal dogum yapamazmisim, 34. ve 36. haftada tekrar kontrol edecek pozizyonunu 36. haftada hala donmemisse hastanede elle dondurme islemi yapiyolarmis, bu sirada kucuk ihtimalde de olsa suyun patlayabilir ya da bebegin kalp atislari dusebilir acil sezeryan olabilirsin dedi, hazirlikli gitmem lazim yani, bakalim insallah gerek kalmaz da doner kendiliginden
gunde 5- 10 dk ellerin dizlerin ustunde dur dedi, yardimci olurmus donmesine, arastiricam simdi baska napabilirim donmesi icin pasanin
ayyy dünürüm nettin sen kız ben gelsem beni de almazsın sen eve amannn ayıp valla olmadı böylekızlaaarr kızlaaaarrr..
oturuyordum tv karşısında.. telefonum çalmaya başladı.. on gündür arayıp sormayan kaynanacığım.. açmadım.. uyuyordum derim diye düşündüm.. o da ne iki dakka sonra kapı çalınıyor.. delikten baktım ki kapıdasaçlar yapılı filan.. aha dedim kuaföre geldi ordan da bana geliverdi zart diye.. açmadım
o da gitti..
sonra eşim aradı yarım saat sonra filan.. annem gelmiş nerdeydin ki dedi.. aa uyuyordum filan dedim.. bişey demedi.. ama açaydım hala burdaydı biliyorum.. akşam yemeği hazırla, akşam kocası işten gelir, yemeği yer sonra kesin rakı sofrası ister.. buraya gelince adamın içesi tutuyo.. bende sinir oluyorum neden benim evimde alkol alıyor gitsin kendi evine diyorum.. eşim de kıramıyor.. gece yarısına kadar oturuyorlar sürekli laf sokuşturmalar.. sinirlerim zıplayacağına hiç açmam olur biter dedim.. ayy bide öyle çat kapıyı sevmiyom ben. hamile kadınım.. hareket etmekte zorlanıyorum ortalık darmandağınık.. işin bide rezil olma boyutu vardı..
ama şimdi de vicdan yaptım.. kimseye diyemedim de.. bari size anlatayım da az rahatlayım dedim..
kötüyüm ben yaaa
anlamı ne acaba hiç gözüme çarpmadı değişik bir isim adıyla yaşasın kızınızmergen teyzeeeeeee sonunda annemle babam isim buldu bana...lütfen benim ismimi de listeye ekler misinismim NAZENİN
ben hastaneye giderken giydiğim kıyafetlerle çıkmayı düşünüyorum,eşofmanla yani kabanımı da üstüne giyerim..ilk doğumumda da öyle yapmıştım,çok iyi olmuştu..rahat bir kıyafet belirleyin kendinize doğuma giderken onu giyin,zaten hastane de çıkartıyorlar onu,dolaba asılıyor..çıkarken de onları giyip çıkarsınız..ya doğumdan sonra hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz tecrübeli anneler size sorayım ve fikri olan arkadaşlar nasıl birşey uygun olur bu hamile pantalonu giyilir mi elbise olsa daha mı iyi olur bana bir yardımcı olsanız
Kizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin
arkadaşlar ben de park yatak markası sorcam ya alan varsa graco mu kraft mı yoksa sevi bebe mi napıcam ya ben
burda bi arkadaş graco almıştı, çok hoş görünüyodu...
Selam kizlar , esim beni izmire getirdi kizima alisveris yapmam icin . Icimdekalmasin diye . Marmariste 2 tanecik magaza var . Kizima cicisler alcam teyzeleri cok mutluyum
Gunaydın canlar.insallah iyidir herkes.
Bugun sabaha kadar mergenimle ugrastimay burnum sızlıyor hala cok meraktayim.
Dayanamayarak söyleyeyim ki en son dr bebeklerin doğmak istediklerini ve son günler olduğunu soylemis oyle yazmıştı.ve kac gündür yok en azından selam verir çıkardı.
Bugun artık dogum yaptığına veya yapıyor olduguna emin gibiyim.ne olur kızlar dualarınızı esirgemeyin.cok emek verdi hani hepimiz verdik ama herseyi ince detayına kadar uyguladı.
Mergenim, Rabbim seninle olsun insallah haberin en yakın zamanda gelir.duayla...
günaydın herkese,
temizlik konusunda benim nacizane tavsiyem lazer epilasyon.yani hamilelik döneminde değil elbett.aklınızda bulunsun ,büyük rahatlık.ben geçen sene yaptırdım. sonra sürpriz hamile kaldım.şimdi bu süreçte hiç bir sıkıntım yok. ak pak geçiriyorum temizlik konusunu.ağdayı bile özler oldum.
kızlar yarın sabahtan randevum var, bebişimin yüzünü inşallah net şekilde görebilirimbu sefer
doktoruma soracaklarımı yazdım bi kağıda, doğum olayını da sorucam bu defa
bakalım fıstığım kaç kilo olmuş, kıpraş kıpraş hiç durmuyo maşallah
Gunaydinlar gunaydinlar gunaydinlar, izinde olup da ana evinde yiyip icip yatmak ne guzelmis :)
Ruveyda okudum canim ben de.
Bebecim fistigim yerim ben oglusunu essek:)
Ben gecenlerde gittim agdacima zaten 2-3 yildir ayni kisiye gidiyorum cok ugrasti 50 dak felan surdu inim inim inledim gozyaslarim sel oldu. Fakat martta isten ayrilacak evlenecegi icin ne yapcam ben ?
Dut ipinden battaniyeye basladim dun basta ne guzel ilerliyo diyodum yanilmisim sıkılmam ins :)
geldik doktordan hamdolsun gelismesi normal kilosu baya iyiymis, karnimin kucuk cikmasinin sebebi pozisyonuymus hala yan duruyor 1 ay onceki gibi hic donmeye yeltenmemis bile, buyudukce kivirmis kendini sadece, basi gobek deligimin sol tarafinda poposu sag tarafta ayaklarida biraz yukarda u seklinde duruyor oyle :26:
bu sekilde normal dogum yapamazmisim, 34. ve 36. haftada tekrar kontrol edecek pozizyonunu 36. haftada hala donmemisse hastanede elle dondurme islemi yapiyolarmis, bu sirada kucuk ihtimalde de olsa suyun patlayabilir ya da bebegin kalp atislari dusebilir acil sezeryan olabilirsin dedi, hazirlikli gitmem lazim yani, bakalim insallah gerek kalmaz da doner kendiliginden
gunde 5- 10 dk ellerin dizlerin ustunde dur dedi, yardimci olurmus donmesine, arastiricam simdi baska napabilirim donmesi icin pasanin
kızlaaarr kızlaaaarrr..
o da gitti..
kötüyüm ben yaaa
adıyla yaşasın prenses, ben hala bulamadım ismimergen teyzeeeeeee sonunda annemle babam isim buldu bana...lütfen benim ismimi de listeye ekler misinismim NAZENİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?