2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ayy cnm benim beklioruz hayırlı haberlerini bizi merakta bırakma

cnm battaniyen hayırlı uğurlu olsun çok merak ettim nasıl ipmiş o öle hemencecik resmini de eklersin sen şimdi çınar paşamız fosur fosur uyusun içinde inş ağda konusunda bırakma arkadaşım gittiğin kişinin tavsiye ettiği biri falan varsa ona geç yada araştır temiz bi yer bende bu sefer gittiiğimde heryerim kabardı çok da yoktu öle bacaklarım kanadı sanırım hassaslaştık

günaydın herkese,
temizlik konusunda benim nacizane tavsiyem lazer epilasyon.yani hamilelik döneminde değil elbett.aklınızda bulunsun ,büyük rahatlık.ben geçen sene yaptırdım. sonra sürpriz hamile kaldım.şimdi bu süreçte hiç bir sıkıntım yok. ak pak geçiriyorum temizlik konusunu.ağdayı bile özler oldum.

gunaymis burda ama miskinlik etmek istiyorum.. gece kalcamin belimin agrisindan cok kotu gecti.. kalkasim yok yataktan..
ben gelene dek cok yazismayin bak yoruluyoruz oglumla gecmisi okurken..

Günaydın kızlar,

Çalışan annişlere Allah kolaylık versin, sabahları yataktan kalkarken hep sizi düşünüyorum valla.
Zaman hızlı geçsin, izinleriniz hemen başlasın inş.

Ben dün miniğimin cicilerini yıkamaya başladım, etiketlerini kesmek bile çok zevkliydi :)
Bugün de ütülemeye başlayacağım, hayatımın en zevkli ütüsü olacağı kesin.
Ufacık ufacık, o kadar tatlılar ki

Onun hıçkırığını sevsinler yaa :) koca kafalar, benimki de dönmeden önce başıyla çok acıtıyodu göbek deliğimin yanını.

Çok iyi yapmışsın bence canım, ne demek hamile kadının evine habersiz gelmek.
Şu anda benim evi bi görsen, bir yerde kuruyan çamaşırlar, bi yerde ütüyü bekleyenler.
Park yatak desen salonun ortasında. Eskisi gibi de değiliz ki, hızlı hızlı işlerimizi bitirelim.
Gece yarısına kadar da oturuyorlarsa hiç çekilmez valla, ben olsam ben de aynı şeyi yapardım.
Hiç vicdan yapma

bence mdf al mdf daha dayanıklı malzemeden oluyor söküp takmaya taşınmaya dayanır 10 sene rahat kullanırsın taşınma gibi bir durum olursa 10 sene ama sunta 2 kez söküp takmada vida yerleri dağılır atar eşimin babası mobilya ustası oda her zman mdf önerir

sende olsa da eşin tiksinmez seni seviyor çünkü merak etme sen onu kel olursa sevmez misin seversin o senin kocan çünkü meraklanma göbeğin toplanınca çok belli olmaz çatlaklar sen krem yağ sürmeye devam et çoğalmasınlar

bende merakla evet doğuruyorum diye birinden bekliyorum ama daha olmasın zamanımız var zamanında gelşsin bebeişler

gördünmü korkacak bişey yok en güzeli ultrason ölçmeyle iş mi olur yine ultrason çözdü durumu haydi gelmiş geçmiş olsun maşallah oğuşuna

ayyy dünürüm nettin sen kız ben gelsem beni de almazsın sen eve amannn ayıp valla olmadı böyle

mergen teyzeeeeeee sonunda annemle babam isim buldu bana...lütfen benim ismimi de listeye ekler misin ismim NAZENİN
anlamı ne acaba hiç gözüme çarpmadı değişik bir isim adıyla yaşasın kızınız

Gunaydın canlar.insallah iyidir herkes.
Bugun sabaha kadar mergenimle ugrastim ay burnum sızlıyor hala cok meraktayim.
Dayanamayarak söyleyeyim ki en son dr bebeklerin doğmak istediklerini ve son günler olduğunu soylemis oyle yazmıştı.ve kac gündür yok en azından selam verir çıkardı.
Bugun artık dogum yaptığına veya yapıyor olduguna emin gibiyim.ne olur kızlar dualarınızı esirgemeyin.cok emek verdi hani hepimiz verdik ama herseyi ince detayına kadar uyguladı.
Mergenim, Rabbim seninle olsun insallah haberin en yakın zamanda gelir.duayla...

ben hastaneye giderken giydiğim kıyafetlerle çıkmayı düşünüyorum,eşofmanla yani kabanımı da üstüne giyerim..ilk doğumumda da öyle yapmıştım,çok iyi olmuştu..rahat bir kıyafet belirleyin kendinize doğuma giderken onu giyin,zaten hastane de çıkartıyorlar onu,dolaba asılıyor..çıkarken de onları giyip çıkarsınız..

Kizlar doktora gittim karnimi olcuyo ya kucuk buldu detayli ultrasona alacak beni 2 saat sonra, insallah gelismesinde gerilik yoktur kilosu baya iyi cikmisti 28. Haftada niye boyle oldu anlamadim, dua edin

canım normal olmasına sevindim herşeyin,ama bu bebeği ters çevirme işlemini gözüm tutmadı,madem suyunu patlatma riski varmış ve sezeryana alabilirlermiş bence normal doğuma kadar bekle eğer hala dönmezse o zman yapsınlar sezeryanı,en azından zamanında
doğmuş olur..
arkadaşlar ben de park yatak markası sorcam ya alan varsa graco mu kraft mı yoksa sevi bebe mi napıcam ya ben

burda bi arkadaş graco almıştı, çok hoş görünüyodu...

Ben Graco aldım ve çok şık olmasının yanında çok sağlam..7 yaşındaki oğlum kaç keredir giriyor içine,hala sağlam.. tavsiye ederim..fiyatları diğerlerinin yanında biraz daha yüksek ama değer bence..tepe tepe kullanmalık..

Herkese günaydınnn,
çok güzel bir gün olur umarım.. Esracım çok sevindim haberine, maşallah bebeğine doğuma kadar bu kalp sıkışıklıkları bitmeyecek ama anladım ben:2: Kızlar Laterne ve Mergen nerdeler? Laterne'nin eşinin ameliyatı haftaya di mi? Hayırlısıyla bitsin bir an önce de bir rahat nefes alsınlar.. Rüveyda ben de okudum, eşine en yakın zamanda keyifle çalışacağı bir iş diliyorum..

Selam kizlar , esim beni izmire getirdi kizima alisveris yapmam icin . Icimdekalmasin diye . Marmariste 2 tanecik magaza var . Kizima cicisler alcam teyzeleri cok mutluyum

Hoşgelmişsin Bornova'da olacaksan foruma uğra derim, mothercare'de indirim var:) Keyifli alışverişler

Son düzenleme:
Evet Voltaj,bana da öyle geliyor..İnşallah hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına..heyecan yaptım şimdi bende..yok mu kisede telefonu acaba?

Aaaaa Voltaj ne diyorsun:18: Ben de az önce onu sordum. Hayırlısıyla alsın kucağına bebeklerini inşallah, bir haber alırsan haber ver bize de, olur mu?

Ne kadar iyi yapmışsın, ben de lazere başlamıştım ama deneme olsun diye sadece kol altı için gitmiştim, keşke gözümü karartsaymışım, şimdi durumum kötü

Güzel haberlerini bekliyoruz, bebeğinin yüzünü bence bugün göreceksin

Ne güzel Hanipeks, izninin tadını çıkar, dinlenmeyi çoktan hakettmiştin Keyfini sür, battaniyeni de çok merak ediyorum, bitince paylaşır mısın bizimle? Ben de evdeyken hatıra olsun diye örmek istiyorum tabii becerebilirsem:2: En son üni. 2de 2 metre bir atkı ve bere örmüştüm, o gün bugün elime almadım (yaşım iyice çıkmasın diye bu kaç sene önceydi yazmak istemiyorum)

Kızlar ben doğum için bir hamile pantolonu bir üst ve 1 takım iç çamaşırı ayarladım ütüledim bebişimin odasına astım eşimede tembihledim ben doğuruyorum dediğimde olur ya ben panik olurum belki başka hiç bir yeri karıştırmadan git onları al mümkünse önce beni bi banyoya sok yıkanayım sonra onları giydir dedim :)

Kızlar bugün ben bi keyifsizim hiç bir şey yapasım yok
* Karnım Kaşınıyo
*Kızım Maşallah diyim kıpır kıpır bugün kaburgalarıma çalışıyo canımı yakmaya başladı ve sırtım ağrıyo
*Sanki hafif midem bulanıyo

geçmiş olsun canım, bebişin iyi olduğuna çok sevindim. ama şu çevirme işi pek içime sinemdi benim. bir doktora daha sorma şansın varsa sor mutlaka.
emin olmadan yaptırma. zaten sezeryen riski varsa bu işlemi 38.39. haftada yapsınlar.

kötü değil, halsizsin canım. gece yarılarına kadar içkili yemekli misafir ağarlamayı gözün kesmemiş. buda çok normal
itiraf ediyorum bir defa bende yapmıştım hemde hamile değilken
bir yaşında yiğenim ogün hastanedeydi, ben hastaneden eve geldim gözler ağlamaktan şişmiş, bütün gün hastanede perişan olmuş şekilde. ayakkabımı çıkarıp eve girdim daha montumu asmadan kapıya vurmuştu eve geldiğimide görmüştü. kayınpederimle tv yüzünden anlaşamazlar dizi filimlerini gelip bende izlerdi ozamanlar.
duşa girdim, sonra bende vicdan yapıp kafamda havlu ile seslendim kapıdan, kapıya vurduğunu duydum ama banyoya girmiştim açamadım diye.
bazen yanlız kalmak istiyor insan, kimseyi istemiyor etrafında

mergen teyzeeeeeee sonunda annemle babam isim buldu bana...lütfen benim ismimi de listeye ekler misin ismim NAZENİN
adıyla yaşasın prenses, ben hala bulamadım ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…