canım normal olmasına sevindim herşeyin,ama bu bebeği ters çevirme işlemini gözüm tutmadı,madem suyunu patlatma riski varmış ve sezeryana alabilirlermiş bence normal doğuma kadar bekle eğer hala dönmezse o zman yapsınlar sezeryanı,en azından zamanında
doğmuş olur..
geçmiş olsun canım, bebişin iyi olduğuna çok sevindim. ama şu çevirme işi pek içime sinemdi benim. bir doktora daha sorma şansın varsa sor mutlaka.
emin olmadan yaptırma. zaten sezeryen riski varsa bu işlemi 38.39. haftada yapsınlar.
dilemcim ve diğer arkadaşlar
alo170 SGK danışma hattını aradım ve 32 haftada çalışabilir raporu aldığımı ama bu sürede grip olduğumu veya rahatsızlandığımı ve birkaç günlük rapor aldığım zaman bu çalışabilir raporumun süresi bozulmuş olurmu dedim veeee HAYIR BOZULMAZ dedi geçici iş görmezlik raporu alıyorsunuz dedi çokkkk sevindim aklıma takılan birkaç soru vardı onları sordum süper bir hizmet sizlerde arayıp kafanıza takılanları öğrenin
işyerim grip olduğumda 2 günlük raporumu saymadı ve maaşımdan ücreti kesti dedim böyle bir hak varmıdır evet isterse kesebilir ücret verme zorunluluğu yok dedibuda bizler için üzücü işveren hasta da olsan keser ama bişey yapamazsın
aynen ya işverene herşey hak ama bize değil ama alo 170 in peşini bırakmam sapıkları olurum kesin :))ay canım saol ya valla ne güzel bilgiler,
işverene bak sen bak , isterse kesebilirmiş, bak bak bak
canım benim takılıyorum ben sana anladın sende zaten farkındayım aynı şeyi bende yapıyorum canım konuşmak istemezse açmıyorum teli ararsam arıyorum sonra bazende aramıyorum aman ona uymak zorunda değilsin boşver yük olan geride dursun onunla uğraşacaksın ayy bide teli açmayınca hemen oğullarını arıyorlar iffet oluyorum annesi arar açmam aradan 2 dk geçer eşim arar onu da açmam hehe ne yapayım maksat sorun çıkmasın uyku hali bende de var akşam 10 da yattım uyudum uyucaz büyücez bebeişlerde büyücek bende hazırlamadım çantamı eksik dolu yawwwwzapzup'cum canım dünürüm.. senin kız da beni almaz içeri ödeşiriz
napıyım kuzum yaa valla hiç onların tantanasını çekecek durumda değildim.. gece yarısına kadar yemek,çay, ıvır zıvır derken canım çıkıyor.. artık hiç enerjim yok, içim çekilmiş gibi..
beni ayıplayan ayıplamayan, anlayan, anlamayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. kötü bir gelinim ben.. ama napalım.. voltajın dediği gibi ettiklerine saysın..
laternem canım eşine acil şifalar diliyorum.. inşallah sorunsuz evinize dönecek ve doğumu vaktinde yerinde yapacaksın..
çok sıkıcı olmaya başladı benim günlerim yaa..
hastane çantamın ufak tefek eksikleri kaldı.. dün gece havlu nevresimleri ütüleyip koydum valize.. kişisel bakım ürünleri de eklendi mi tamamdır.. artık onları da son zamanlarda ekleyeceğim.. şu anda acil bir durum olsa alır giderim çantamı sıkıntı yok..
yatak almıştık, ürün ellerinde yokmuş, 1 haftaya teslim ederiz dediler.. ben annemlere gitmeden yatak da geleydi, onu da hazırlasaydım içim daha bi rahatlayacak..
bizde durumlar böyle.. sürekli uyumak istiyorum.. uyku halim geçse de enerjim gelse yerine istiyorum..
Çokj sağol zapzupcum. İş yerindekilerde bir şey olmaz diyodu ama tehlikeye atmak istemiyordum. pek güvenmiyordum onlara açıkçası. Bu haber iyi oldu. Sağolasın.
kızlar kayınvalidem aradı 7 ayda 3. kez aradı .
çok şaşırdım kötüysen geleyim dedi.hiç laf sokmadı.
21 şubat hem eşimin hem de kayınvalidemin doğumgünüydü.
nasıl arıcam diye düşünüyordum. aramasına çok sevindim üstümden yük kalktı.
kaç gündür zaten çok stresliyim. moralim çok bozuk.
en azından bu konuda rahatladım.
voltajım senin kuzende sana 21 şubatta doğumgünü sürprizi yapar belki yeni eve taşınarak ne dersin?
Sersav, Zapzup, Secilcim tesekkur ederim kizlar, tam anlamiyla yan gelip yatiyor pasa, Allah hayirlisiyla kucagimiza almaya nasip etsin
burdaki doktorlar sezeryani dogum sekli gibi degil ameliyat gibi gorduklerinden normal dogum icin herseyi yapiyolar anladigim kadariyla, zaten kadinin bi yuzu degisti boyle durursa normal dogum yapamazsin derken, burda yaygin bi islemmis donmeyen bebekler icin, az da olsa risk var ama benim basima gelmedi dedi bilmiyorum ya simdiden cok dusunmek istemiyorum insallah bi secim yapma durumunda kalmam, doner kendiliginden
dun ilk calismalara basladik bakalimkalcamin altina yastiklari koyarak egik durdum, esimde o sirada gobegimin alt kismina isik tuttu, bi yandan da oglum sesime gel diyo muzik felan da dinlettik bakalim daha ne saklabanliklar yapacaz
hic keyfini bozmadi gene ama, bide utanmadan gece soluma yattigimda elleriyle ittiriyo e be oglum donsende sen sikismasan ben de rahatlasam
ara sıra sancım oluyor yine canım. idrar tahlili yaptırıcam bir türlü hastaneye gidemedik.nasıl oldun canım, ağrıların geçti mi?
nasıl oldun canım, ağrıların geçti mi?
tam olarak nasıl hareketler yapıyorsun. kolaysa denerim bende, belki kızımda döner :)
canım benim takılıyorum ben sana anladın sende zaten farkındayım aynı şeyi bende yapıyorum canım konuşmak istemezse açmıyorum teli ararsam arıyorum sonra bazende aramıyorum aman ona uymak zorunda değilsin boşver yük olan geride dursun onunla uğraşacaksın ayy bide teli açmayınca hemen oğullarını arıyorlar iffet oluyorum annesi arar açmam aradan 2 dk geçer eşim arar onu da açmam hehe ne yapayım maksat sorun çıkmasın uyku hali bende de var akşam 10 da yattım uyudum uyucaz büyücez bebeişlerde büyücek bende hazırlamadım çantamı eksik dolu yawwww
canım benim anladım anlamazmıyım..
bende sinir oluyorum.. bi de bi ara yeni evliyiz o dönemler.. arıyor cebi açmıyorum.. eşimi arıyor.. o da açmıyor.. hoop ev teli başlıyor çalmaya.. onu da açmıyoruz.. ehh bi anla da işimiz var belli kiyok anam.. kadın inatla aynı anda hem ikimizin cebini hemde evi aramaya başlıyordu.. en sonunda bi gün söyleyiverdim, açmıyorsam ya yokumdur ya da müsait değilimdir diye de anladı mı bilmem.. en azından o ısrarla arama işini bıraktı
bir de beni arıyor açmadı isem hemen eşim aranıyor, ''yok tuncss gene evde nerde yine'' diyormuş.. sanki her gün gezen bi tipmişim gibi.. sinir yaa.. sevmiyom anacım seni işte anla daaaeminim ki o da beni sevmiyordur..
çantana gelince.. bence artık hazırlamalısın.. ne olacağımız belli değil.. bir tanıdık var nisan 20si son günüydü ve doktor haftaya gün vermiş sezeryanla alıcaklarmış bebişi.. ablam söyledi.. ama ne olduğunu anlamadım dedi.. muhtemelen bir sıkıntı oluştu ki erkenden bebişi alıcaklar.. sürekli kanamaları oluyormuş filan.. Allah korusun vaktinde gelsinler ama yine de hazırlıklı olmak lazım..
Sersav, Zapzup, Secilcim tesekkur ederim kizlar, tam anlamiyla yan gelip yatiyor pasa, Allah hayirlisiyla kucagimiza almaya nasip etsin
burdaki doktorlar sezeryani dogum sekli gibi degil ameliyat gibi gorduklerinden normal dogum icin herseyi yapiyolar anladigim kadariyla, zaten kadinin bi yuzu degisti boyle durursa normal dogum yapamazsin derken, burda yaygin bi islemmis donmeyen bebekler icin, az da olsa risk var ama benim basima gelmedi dedi bilmiyorum ya simdiden cok dusunmek istemiyorum insallah bi secim yapma durumunda kalmam, doner kendiliginden
dun ilk calismalara basladik bakalimkalcamin altina yastiklari koyarak egik durdum, esimde o sirada gobegimin alt kismina isik tuttu, bi yandan da oglum sesime gel diyo muzik felan da dinlettik bakalim daha ne saklabanliklar yapacaz
hic keyfini bozmadi gene ama, bide utanmadan gece soluma yattigimda elleriyle ittiriyo e be oglum donsende sen sikismasan ben de rahatlasam
ok akşam hazırlayayım gecelik almıştım kolları çok bol onu daraltayım yıkayıp ütüler onlarıda da eklerim galiba çanta hazırlamaya korkuyorum ben ya sanki hazırlarsam gelecek gibi geliyor zaten kızım sen daha küçüksün büyeceksin daha çok büyüyeceksi,n ondan sonra geleceksin diyorum korkunun ecele faydası yok hazır bulundurmak lazım
seninkide ters mi duruyor? yaramazlar
Bir bebeğin dönme öyküsü | Blogcu Anne burayi incele canim sana kolay geleni yaparsin
doktorun bana soyledigide dizlerin dirseklerin uzerinde durmak 5 dk falan, secde pozisyonu yani
akşama bir el feneri ayarlayıp ışığı göstereyim
ışığı gören geliyor dedikleri bu olsa gerek
ışıkta göstermedim ama 28. haftadan beri dönmüş durumda benim sıpa..
odasındaki ışıkları gördü, senin şehzade
artık bende bu akşamdan ışık tutmaya başlarım
babasıda seslensin bol bol, kızım gel sana çikolata aldım diye
Chosy sen buraları hatırladın mı
Hani hamilelikte giriyorduk falan,
Nerdesin kiz neler yapıyorsun .
Tabi ben bunları yazarken sen yavaaaasca çıkmış olacaksın:))
babası seslensin derken
ben kocamı özledim yaa.. artık şu kankalık sonlansa diyorum ama en az 3 ay daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?