2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kihkihkih kıyamam sana karıştırsanda benim için hiç önemli değil burda bir arada olalım ha o ha ben ne farkeder dertlerimiz sevinçlerimiz beklentilerimiz ortak değilmi yahu :)

çok canın istediyse eşine yap ama plastik eldiven kullan. sende iki ççatal atar tadına bakar nefsini köreltirsin.
doyumluk değil tadımlık yersin olmaz mı?
eşim hayatta yemez canım ya. yapan bir yer var merkezde oraya gideriz de yesem mi bilemedim işte. ne zamandır istiyor.

mezocum ciğer mi?
kaç gündür canım istiyor ama sakatat diye yemek istemiyorum
dolabımda da var da dokunmak istemiyorum. offf yesem mi acaba?

Kızlar benim doktorum çok mu geniş acaba bana ciğer yasaklamadı sadece canınız çekmesin diye en kötü hallerini yazıyorum bağırsak,denizden çıkan adet olduğu söylenen kabuklu cisim,birde kokulu kokulu işkembe yasaklandı o kadar

mezocum ciğer mi?

Ay dertsizzzz:18: o kadar isterdim ki yiyebilmeyi .
Ne kokusuna ne tadına dayanamıyorum ben .hicbir sakatat yiyemiyorum ben normalkende
Esimle bu konuda 11 yıldır usanmadan tartışıyoruz

Gecen aksam arkadas yemeğe çağırdı hani kaza yapan
Ve biliyorlar yemediğimi adları gibi.ciger yapmışlar oturdum masada boş boş :)
Zaten yemeğimi yeyip gitmiştim orda birsey yiyemedigimi bildigim için isabet oldu.
Sanki ayıp ettiler ama yadirgamadim yakışır onlara.

herkesler çantasını hazırlamış, ben daha hiç hazırlık yapmadım
bana kalsa daha çok war ki doğuma, ohoooo:18:
yalnız değilsin canım...
çanta manta hiç bişey yok bende, beşiğini bile bugün aldım. gelince kurarız sonrada başlarız yerleştirmeye... zaten okulda son 3 günüm ne yapıcam ki izinde, onlarla vakit geçiririm.
Kizlarrrrr özledim hepinizi :))) huysuz bebekler niden. Bize ters yapıyorlar ya benimki de ters kedi gibi yürümek lazimmis dört ayak :)))) biraz yaptım Cok komik geldi donmezse donmesin pasa keyfi bilir :)
bizim öyle problemlerimiz yok dimi mezo, sezercikten dolayı nerelerdesin bakim sen?
mezocum ciğer mi?
dertsizcim gel ısmarlayayım sana güzel bi ciğer... burada kahvaltı bile ciğerle yapılıyo

Kızlar bakın bu benim doktorumun internet sitesinden yazının bütünü için linkinide gönderiyorum tamamını okuyun bakem :)

GEBELİK VE BESLENME

Choline-kolin alımı:
Choline özellikle beyin gelişimi ve hafıza yeteneğini iyileştiren bir B kompleks vitamindir. Yapılan çalışmalarda gebelikde choline tüketilmesinin bebeğin zeka gelişimine katkısı olduğu saptanmıştır. Hamileliğinizde mutlaka almanız gerekmektedir. Choline içeren gıdalar:
•Yumurta

•Fındık

•Tavuk ve sığır karaciğeri

•Soya fasulyesi

•Tereyağı

•Fıstık

kızlar benim doğum yapacağım hasrane 800 normal doğum, sezeryan 1000 dedi. Epidural istersen her iki doğum şekli içinde artı 550 dedi. Devlet epidurali karşılamıyormuş. Öğle söylediler. Bende artık genel aneztezi mi kaldı ki sezeryanda falan dediysemde danışmadaki kadın bizde uygulama bu dedi çıktı işin içinden. Şimdi spinal ile epidural aynı şey değilmiş. İkiside belden aşağı uyuşma ama teknikleri farklıymış sanırım. O zaman bende spinal olurum. Sizlerin doğum yapacağı hastanelerde de böyle bir şey var mı kızlar ya. Fazladan vereceğim 550 nedense gözümde çok büyüdü.

voltajım canımmm

kızlar sakatat konusunda üstüme tanımıyorum.. babam et ticareti yapıyordu bebekliğimden itibaren et ile büyüdüm.. hayvanın üzerinden çıkan herşeyi yiyebilme kapasitesinde bir ailenin çocuğuyum yani.. ve kimsede kusura bakmasın ama hamileliğimde de yedim durdum.. kelle paça, işkembe çorbalarını defalarca içtim.. ciğer yedim sayısını unuttum o kadar yedim..dil,beyin vs.. doktorum bu konuda bir kısıtlama getirmedi.. belki bende o kapasiteyi görmedi, yiyeceğimi düşünmediğinden dile bile getirmedi.. ama yedim valla.. ohh yarasın oğluma kan can olsun..
tamam kötü gelindim bi de iğrenç oldum şimdi

Amaaaan iyi yapmışsın bende yuttum gitti valla ciğeri bişi olmuyo daha geçen hafta yaptım bi tek nolur nolmaz diye eldiven taktım işte o kaaaa :)Günde 1 tane türk kahvemide misssler gibi içiyorummm :)))

DERTSİZ kiz gel yiyelim ufff canım istedi yine ben gebelik basından beri onlarca kez yedim o kadar da Cok yani ...

Temmuz hele siverek usulü olunca tadına doyamiyorum :) benim doktor mardinli zaten yasaklasa şaşarsın :))

Ofpufya sagol canım ama artık karıştırmıyorum galiba en son ofelyam beni uyarınca betona çarpmış hissini damarlarımda hissettim ama

Mezosum unutmadım seni
Gun gelirde beni unutursun unutursun demistin
Ne ben seni unutabildim ne bu gonlu avutabildim
......
Unutamam seni unutamaaam.

Tuncss neler yedin kiz sen vıyh tüylerim dişlerim hepsi gicirda di.
Ciğer muhabbetine son veriyorum cigerparelerim.
Ayy ayy nabzımı tutuyorum gözüm seyiriyor

Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.

Sadece üstün islandiysa sorun yokta yere sizdiysa vahim.
Her adımda arkandan takip eden damlaları düşünemiyorum:)))
Boşver suyun geldi sanmislardir ah vah diye az kivransaydin saga sola

geldim geldim ama gitmeyesin şimdi
duşa girdim yemeeemi yedim, oturdum

beyim mutfakta bulaşık yerleştriyo
masrafta çok oldu bu aralar daha bunun doğumuda var. bende kararsız kaldım. doğumdan sonra çalışacağızda, süt depolamak lazım.
olmazsa doğumdan bir ay sonra falan alırım
bende böyle düşündüm, kısmetse eylülde başlıcam işe, lazım olursa o zaman alırım

hepsini yıkayıp ütülemedim, sadece ikiye ayırdım aldıklarımı o kadar:)
odasını boyadık, şimdi şifonyeri kurucaz galiba, ama film izleyelimmi diye teklif geldi, bana kalsa şifonyer ama bişe diyemiyom, adam çok çalışıyo
şifonyer ve beşik kolisi koridorda duruyo, küçük odadan çıkanlar yandaki odada üst üste, bütün eşyaları poşetlerde,çok iş war çoook

kızlar biz geldik

ayşemin yüzünü gördüm bugünnn, Allahım ne güzel bişey o öyle, dudaklar yanaklar gözler burnu koca koca annesi gibi oyyyyyyyyy

2 kilo olmuş fıstığım, bacak boyu 2 hafta önden gidiyomuş, halasına çekecek maşallah kızımaa

ilk kez ayaklarını gördümmm yerim ben onları yaaaaa,

doğum pozisyonuna girmiş, bi sıkıntı yok şimdilik,

fıstığım gıcıklık yapmak isterse 16 nisanda da doğabilir dedi doktor hanım

canım hayırlısıyla bir an önce atlatırsınız inşallah
dualarımız seninle inşallah sağlıklı şekilde vaktinde alırsın bebeğini kucağına
o taraflara yakın birileri vardır mutlaka, doktor ve hastene tavsiyesi için,
şimdiiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…