Evet ,iste boyle devamlı girip konuşulsa unutmuyorum
Ay ben birde kac Msj dir tirsiyorumgecen ofelyam a ofpufya dedim :)))))
Ama cok benzer nick var ya ben masum yaşlı 2,5 çocuklu bir anneyim :))
Ofelyam-ofpufya
Temmuzla vitamini de karıştırıyordum :))) onların sonları 27 mı 87 mı bak yine unuttum.
Mezopotamya ve Manavgat var kendisini hiç bilmem adını aşağıda görünce mezosum sanıyordum.
Dmt_ve derineserayyy sonralarda birde dilem_ var .Var daha da
Hatta sen sennnn
Tunanec Tuncs
Daha dogrusu nickleri karistirmisim bak hele :))))
eşim hayatta yemez canım ya. yapan bir yer var merkezde oraya gideriz de yesem mi bilemedim işte. ne zamandır istiyor.çok canın istediyse eşine yap ama plastik eldiven kullan. sende iki ççatal atar tadına bakar nefsini köreltirsin.
doyumluk değil tadımlık yersin olmaz mı?
mezocum ciğer mi?
kaç gündür canım istiyor ama sakatat diye yemek istemiyorum
dolabımda da var da dokunmak istemiyorum. offf yesem mi acaba?
mezocum ciğer mi?
yalnız değilsin canım...herkesler çantasını hazırlamış, ben daha hiç hazırlık yapmadım
bana kalsa daha çok war ki doğuma, ohoooo:18:
bizim öyle problemlerimiz yok dimi mezo, sezercikten dolayıKizlarrrrr özledim hepinizi :))) huysuz bebekler niden. Bize ters yapıyorlar yabenimki de ters kedi gibi yürümek lazimmis dört ayak :)))) biraz yaptım Cok komik geldi donmezse donmesin pasa keyfi bilir :)
dertsizcim gel ısmarlayayım sana güzel bi ciğer... burada kahvaltı bile ciğerle yapılıyomezocum ciğer mi?
voltajım canımmm
kızlar sakatat konusunda üstüme tanımıyorum.. babam et ticareti yapıyordu bebekliğimden itibaren et ile büyüdüm.. hayvanın üzerinden çıkan herşeyi yiyebilme kapasitesinde bir ailenin çocuğuyum yani.. ve kimsede kusura bakmasın ama hamileliğimde de yedim durdum.. kelle paça, işkembe çorbalarını defalarca içtim.. ciğer yedim sayısını unuttum o kadar yedim..dil,beyin vs.. doktorum bu konuda bir kısıtlama getirmedi.. belki bende o kapasiteyi görmedi, yiyeceğimi düşünmediğinden dile bile getirmedi.. ama yedim valla.. ohh yarasın oğluma kan can olsun..
tamam kötü gelindim bi de iğrenç oldum şimdi
Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.
Ben cok rahatım gıı mesela hakikaten sizin evde gibi bugun basım su dolu gibi nereye baksam boş ben sanırım hamile halimle depresanlara başlayacağım :) onlar belki insaflı olur.
Bırak gelmisi gecmisi.o kadar güzel bir tatilden sonra 2 çift lafın belini kirak
Herseyi aldın yıkadın utuledin mı?
Mesela ben hepsini yıkadım ütüledim dolaba koydum.hastaneye gidecekleri bir araya koydum çantada bez vs var.kiyafetler kirismasin vs diye koymadım.cantaya koymak 10 dk.
bende böyle düşündüm, kısmetse eylülde başlıcam işe, lazım olursa o zaman alırımmasrafta çok oldu bu aralar daha bunun doğumuda var. bende kararsız kaldım. doğumdan sonra çalışacağızda, süt depolamak lazım.
olmazsa doğumdan bir ay sonra falan alırım
kızlar eşim Allah nasip ederse 25 şubat'ta İstanbul'da ameliyat olacak..
o ameliyattayken evde beklemem mümkün değil;herkese ve herşeye rağmen ben de gitmeye karar verdim.
ancak son 3-4 gündür sancılarım artmaya başladı ve yola çıkmadan önce başıma gelebilecekleri hesaplamam gerekiyor:26:
sizden bir ricam olacak;eşimin ameliyat olacağı hastane ve kalacağım eve yakın kendiniz gittiğiniz yada bildiğiniz hastane varsa bunların adlarını istiyorum..
eşim Amerikan hastanesinde ameliyat olacak oranın sgk ile anlaşması yok;olurda oğlum erken gelirse birde doğum için oraya avuçla para dökme lüksüm yok
bana 1-) Şişli'ye
2-) Çekmeköy'e yakın alternatif hastaneler gerekiyor..
şimdiden çok teşekkür ederim hepinizi öpüyorum
Not : mesajımı ben topikte yokken okurda hastane hakkında bilgi vermek isterseniz lütfen özel msj atın,benim için gerçekten çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?