2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlarrrrr özledim hepinizi :))) huysuz bebekler niden. Bize ters yapıyorlar ya benimki de ters kedi gibi yürümek lazimmis dört ayak :)))) biraz yaptım Cok komik geldi donmezse donmesin pasa keyfi bilir :)

herkesler çantasını hazırlamış, ben daha hiç hazırlık yapmadım
bana kalsa daha çok war ki doğuma, ohoooo:18:

ben sadece çantay koyacaklarımı aldım ama daha yıkayıp ütüleyip çantaya koymadım. izne çıkınca hazırlıycam bende
süt sağmak için pompa almadım ben, sen ne zaman alacaksın. doğumdan önce alıp hazırlamak gerekir mi?

ay ay aynı ben.. her durumda her koşulda itine ile herifin cinleri tepeye çıkarılır ama karşıdan asla tepki alınmaz.. arada benimki dellenir gibi oluyo bi anda sinirden geriliyorum.. oğlumu germe diyorum susuyo garibim..

Kizlarrrrr özledim hepinizi :))) huysuz bebekler niden. Bize ters yapıyorlar ya benimki de ters kedi gibi yürümek lazimmis dört ayak :)))) biraz yaptım Cok komik geldi donmezse donmesin pasa keyfi bilir :)
benimkinin da kafa yukardaymış, biliyolar anaları korkuyo:))

ya bende onu deneyimli annelere sorucaktım, illa almak lazım mı onu, benim 2 ablam war ikisininde yoktu, bi arkadaşım wardı bende dedi, birine vermiş geri alıp almadığını hatırlamıyo, bi dolabın üstüne bakıcam dedi, elektriklileride pahalı çok, ben şimdilik almayabilirim, lazım olursa alıcam

Ben cok rahatım gıı mesela hakikaten sizin evde gibi bugun basım su dolu gibi nereye baksam boş ben sanırım hamile halimle depresanlara başlayacağım :) onlar belki insaflı olur.
Bırak gelmisi gecmisi.o kadar güzel bir tatilden sonra 2 çift lafın belini kirak
herkesler çantasını hazırlamış, ben daha hiç hazırlık yapmadım
bana kalsa daha çok war ki doğuma, ohoooo:18:
Herseyi aldın yıkadın utuledin mı?
Mesela ben hepsini yıkadım ütüledim dolaba koydum.hastaneye gidecekleri bir araya koydum çantada bez vs var.kiyafetler kirismasin vs diye koymadım.cantaya koymak 10 dk.

hoş geldin canım,
sende esramın söylediklerini deneyebilrisin. biraz komik ama bende deniycem. (ışık tutmasamda diğerlerini yaparım)
normal doğum yapma şansım yok ama kızımın kafası böbreklerime baskı yapıyor ve inanılmaz ağrım var. belki dönerse ağrılarım hafifler

ay ay aynı ben.. her durumda her koşulda itine ile herifin cinleri tepeye çıkarılır ama karşıdan asla tepki alınmaz.. arada benimki dellenir gibi oluyo bi anda sinirden geriliyorum.. oğlumu germe diyorum susuyo garibim..

böyle nazımızı çekecek eşlerimiz olduğu için şanslıyız ama sigara paketini görünce çok üzüldüm yaptığıma.
daha dikkat edicem artık. sağolsun herzaman ben sinirliyken karşılık vermez bekler sakinleşmemi

masrafta çok oldu bu aralar daha bunun doğumuda var. bende kararsız kaldım. doğumdan sonra çalışacağızda, süt depolamak lazım.
olmazsa doğumdan bir ay sonra falan alırım

Aa şimdi hatırlayacağım seni ,evet evet bildim mezos sen misin kiz hey gidi günler :))

Her doguma pompA lazım olmuyor kızlar.
İkizse veya kuvozdeyse vs hatta hastanede de var ordan kolayca sagiP verilir.insallah kuvoze girmezde bebekler...

esrasm tatlım oğluşun tersmiş;inşallah iyice büyümeden vakitlice döner de kolayca doğurursun arkadaşım

ters degil de yan yatiyormus ondan karnim kucukmus, kafasi solda poposu sagda kivirip birakmis kendini oyle, isin kotu tarafi bi aydir ayni seklide hic kimildamamis rahatina geliyo oyle sanirim

ya bende korkuyorum bunlarin asiri normal dogum yanciligindan bazen :)) bebek iriyse yok catin darsa sezeryan olur gibi laflar hic edilmiyo burda, Allahtan yan duran bebegi zorlamiyolar :18:

Laternecim sagol canim, sende insallah esinle birlikte ameliyat surecini rahatca atlatirsin, sonra evinde yaparsin dogumunu insallah canim

ama benim çıkmam gerek; herkes burdayken azıcık yazsam okusam iyi olurdu ama servisi kaçırırım.
ben hepinizi çok özledim
iş yeri yoğun
nete sadece kiralık bakmak için giriyorum

offfff özledim ben sizi

ve kaçtım; bu arada sakın doğurmayın

o ne yaa koptum cidden ışık tutup seslendiniz mi? harikasınız yaa... ben kocama desem "de git başımdan" der kalırız

niyeyse benim esim sezeryan olmamdan benden daha cok korkuyor, kan tutar bi de onu dusunmeye bile tahammulu yok :)

akşama bir el feneri ayarlayıp ışığı göstereyim
ışığı gören geliyor dedikleri bu olsa gerek

hadi bakalim doner insallah :))

babası seslensin derken
ben kocamı özledim yaa.. artık şu kankalık sonlansa diyorum ama en az 3 ay daha var

biz kanka moduna hic girmemistik ama artik yeter, daha cok yukari kacirmasin cocugu

voltaj beni de tanıyon mu sen

Evet ,iste boyle devamlı girip konuşulsa unutmuyorum
Ay ben birde kac Msj dir tirsiyorum gecen ofelyam a ofpufya dedim :)))))
Ama cok benzer nick var ya ben masum yaşlı 2,5 çocuklu bir anneyim :))
Ofelyam-ofpufya
Temmuzla vitamini de karıştırıyordum :))) onların sonları 27 mı 87 mı bak yine unuttum.
Mezopotamya ve Manavgat var kendisini hiç bilmem adını aşağıda görünce mezosum sanıyordum.
Dmt_ve derineser ayyy sonralarda birde dilem_ var .Var daha da
Hatta sen sennnn
Tunanec Tuncs
Daha dogrusu nickleri karistirmisim bak hele :))))

Vayyy vay vay iki gün gözden uzak olunca akla gelmiyor insan demek :)))) ahhh ahhh yandı ciğer kebap oldu

aaumut Sezeryan olacaksan bence manuel bir pompa al yanına. Kuzenimin eşi dogum yapali on gün oldu göğüsleri tas gibi olmuş gece enjektorle çekmeye calismis falan canı yanmış . Ben ne olur ne olmaz diye bebedor manuel aldım 39 liraydi. Lazım olmazsa kalsın

fiyat böyleyse alırım ben 300-400 lira diye duymuştum o yüzden almayı aklıma bile getirmedim:)

mezocum ciğer mi?
kaç gündür canım istiyor ama sakatat diye yemek istemiyorum
dolabımda da var da dokunmak istemiyorum. offf yesem mi acaba?

mezocum ciğer mi?
kaç gündür canım istiyor ama sakatat diye yemek istemiyorum
dolabımda da var da dokunmak istemiyorum. offf yesem mi acaba?

çok canın istediyse eşine yap ama plastik eldiven kullan. sende iki ççatal atar tadına bakar nefsini köreltirsin.
doyumluk değil tadımlık yersin olmaz mı?

Ahaha yeri yeri aydee ,nerde 2 gün kaynanamgil gideli 12 gün oldu 2-3 kere anca girdin
Onda da benle hiç konuşmadın

Aman tirle almayın rezilliği diz boyu yasarsınız
Kızım kuvozdeykene benim göğsüm cok şişti ve ağrıdan duramadım bir tirleyle denedim ki iğrenç parfüm pompası bile daha kuvvetli çeker .fiss
Gerçi çalışan anneler muhakkak alır herhalde çünkü ise erken başlıyorlar
Yinede dogunca almanız daha mantıklı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…