herkesler çantasını hazırlamış, ben daha hiç hazırlık yapmadım
bana kalsa daha çok war ki doğuma, ohoooo:18:
bendeeeeee
akşam can sıkıntımı ondan çıkardım. canım ağzını bile açmadı ama sabah baktım ben uyuduktan sonra gidip sigara almış bir tane içmiş
hiç sigara içmeyen adamı zorla tiryaki yapıyorum sanırım.
akşam gidelim evede gönlünü alayım
benimkinin da kafa yukardaymış, biliyolar anaları korkuyo:))Kizlarrrrr özledim hepinizi :))) huysuz bebekler niden. Bize ters yapıyorlar yabenimki de ters kedi gibi yürümek lazimmis dört ayak :)))) biraz yaptım Cok komik geldi donmezse donmesin pasa keyfi bilir :)
ben sadece çantay koyacaklarımı aldım ama daha yıkayıp ütüleyip çantaya koymadım. izne çıkınca hazırlıycam bende
süt sağmak için pompa almadım ben, sen ne zaman alacaksın. doğumdan önce alıp hazırlamak gerekir mi?
Ben cok rahatım gıı mesela hakikaten sizin evde gibi bugun basım su dolu gibi nereye baksam boş ben sanırım hamile halimle depresanlara başlayacağım :) onlar belki insaflı olur.bilemedimki bi yerden tanıdık gelio buralar ama az dursam çıkarcam
geçmişi okurken şimdiyi kaçırıyom bacım napiym
ama hergün okuyom walla:)
herkesden haber alıyom, bide unutmasam
senin kuzen mesela, bizim evde gibi rahatsızlık yaratıyo bende..
Herseyi aldın yıkadın utuledin mı?herkesler çantasını hazırlamış, ben daha hiç hazırlık yapmadım
bana kalsa daha çok war ki doğuma, ohoooo:18:
Kizlarrrrr özledim hepinizi :))) huysuz bebekler niden. Bize ters yapıyorlar yabenimki de ters kedi gibi yürümek lazimmis dört ayak :)))) biraz yaptım Cok komik geldi donmezse donmesin pasa keyfi bilir :)
ay ay aynı ben.. her durumda her koşulda itine ile herifin cinleri tepeye çıkarılır ama karşıdan asla tepki alınmaz.. arada benimki dellenir gibi oluyo bi anda sinirden geriliyorum.. oğlumu germe diyorum susuyo garibim..
benimkinin da kafa yukardaymış, biliyolar anaları korkuyo:))
ya bende onu deneyimli annelere sorucaktım, illa almak lazım mı onu, benim 2 ablam war ikisininde yoktu, bi arkadaşım wardı bende dedi, birine vermiş geri alıp almadığını hatırlamıyo, bi dolabın üstüne bakıcam dedi, elektriklileride pahalı çok, ben şimdilik almayabilirim, lazım olursa alıcam
Kizlarrrrr özledim hepinizi :))) huysuz bebekler niden. Bize ters yapıyorlar yabenimki de ters kedi gibi yürümek lazimmis dört ayak :)))) biraz yaptım Cok komik geldi donmezse donmesin pasa keyfi bilir :)
Dertsizim cok sagol canım,
İnce nazik kibar arkadasım :)
Esra neymiş sorun ben kaçırdım mı ki? Yani tersmiymis bebek sorun bu mu
Enem maria bacı buraya gelsinde ters bebek,su bitmesi, çatı darlığı ,plasenta previa vs vs feristahini görsün
İlginç bir yöntem ayrıca.
esrasm tatlım oğluşun tersmiş;inşallah iyice büyümeden vakitlice döner de kolayca doğurursun arkadaşım
o ne yaakoptum cidden ışık tutup seslendiniz mi? harikasınız yaa... ben kocama desem "de git başımdan" der kalırız
akşama bir el feneri ayarlayıp ışığı göstereyim
ışığı gören geliyor dedikleri bu olsa gerek
babası seslensin derken
ben kocamı özledim yaa.. artık şu kankalık sonlansa diyorum ama en az 3 ay daha var
biz kanka moduna hic girmemistik ama artik yeter, daha cok yukari kacirmasin cocugu
voltaj beni de tanıyon mu sen
Vayyy vay vay iki gün gözden uzak olunca akla gelmiyor insan demek :)))) ahhh ahhh yandı ciğer kebap oldu
aaumut Sezeryan olacaksan bence manuel bir pompa al yanına. Kuzenimin eşi dogum yapali on gün oldu göğüsleri tas gibi olmuşgece enjektorle çekmeye calismis falan canı yanmış . Ben ne olur ne olmaz diye bebedor manuel aldım 39 liraydi. Lazım olmazsa kalsın
mezocum ciğer mi?
kaç gündür canım istiyor ama sakatat diye yemek istemiyorum
dolabımda da var da dokunmak istemiyorum. offf yesem mi acaba?
Ahaha yeri yeri aydee ,nerde 2 gün kaynanamgil gideli 12 gün oldu 2-3 kere anca girdinVayyy vay vay iki gün gözden uzak olunca akla gelmiyor insan demek :)))) ahhh ahhh yandı ciğer kebap oldu
aaumut Sezeryan olacaksan bence manuel bir pompa al yanına. Kuzenimin eşi dogum yapali on gün oldu göğüsleri tas gibi olmuşgece enjektorle çekmeye calismis falan canı yanmış . Ben ne olur ne olmaz diye bebedor manuel aldım 39 liraydi. Lazım olmazsa kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?