- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ben normal dogum kolay olsun diye yapiyorum halaaa bir nevi kocami kullaniyorum kesinlikle niyetim zevk degil :)babası seslensin derken
ben kocamı özledim yaa.. artık şu kankalık sonlansa diyorum ama en az 3 ay daha var
Ben herseyini.hazirladim alisverisi cabuk tamamladim ama ne yikadim ne utuledim ne canta hazirladim bu hafta pijamalarimi alayim halledicem ama bu.kadar rahatlik yeterherkesler çantasını hazırlamış, ben daha hiç hazırlık yapmadım
bana kalsa daha çok war ki doğuma, ohoooo:18:
Ben sezeryan olursam kocam benimle doguma girecek bayilma ihtimali var ama olsun deniycezniyeyse benim esim sezeryan olmamdan benden daha cok korkuyor, kan tutar bi de onu dusunmeye bile tahammulu yok :)
hadi bakalim doner insallah :))
biz kanka moduna hic girmemistik ama artik yeter, daha cok yukari kacirmasin cocugu
Cinarin.sidikli annesiiii bu.kacinci oldu :) lcw maceran daha guzel bhihahahaoBirakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.
Ben kendi derdimi.zor anlattim :) bende cepten giriom voltaj bu isi nasil beceriyor anlamadimBebeci sen anlat bugun basima gelenleri, ayfonumdan yazamiyorum
Ben normal dogum kolay olsun diye yapiyorum halaaa bir nevi kocami kullaniyorum kesinlikle niyetim zevk degil :)
Ben herseyini.hazirladim alisverisi cabuk tamamladim ama ne yikadim ne utuledim ne canta hazirladim bu hafta pijamalarimi alayim halledicem ama bu.kadar rahatlik yeter
Ben sezeryan olursam kocam benimle doguma girecek bayilma ihtimali var ama olsun deniycez
Ara vermem kocamla ,cati muaynesinden once yapicam hatta zorla acik olsun die :)
Cinarin.sidikli annesiiii bu.kacinci oldu :) lcw maceran daha guzel bhihahahao
kızlar biz geldik
ayşemin yüzünü gördüm bugünnn, Allahım ne güzel bişey o öyle, dudaklar yanaklar gözler burnu koca koca annesi gibi oyyyyyyyyy
2 kilo olmuş fıstığım, bacak boyu 2 hafta önden gidiyomuş, halasına çekecek maşallah kızımaa
ilk kez ayaklarını gördümmm yerim ben onları yaaaaa,
doğum pozisyonuna girmiş, bi sıkıntı yok şimdilik,
fıstığım gıcıklık yapmak isterse 16 nisanda da doğabilir dedi doktor hanım
Benimki kesin aglarim ya da bayilirim dedi ya bakalim ama seni nasil birakayim orada diyor bebegin.karismasindan da.korkuyor tirsak bir yandan da ona kim sahip.cikacak senin yaninfa olursam diyor yegenin dogumunda resmen kosturmustu hepsiremin pesinden , cocugn babasi da yani gorumcemin esi sukur namazi kilmaya gitmisti esim cok yadirgamisti once esini bekle bebegini bekle sonra sukur namazi kil diye niye anlattiysam bunu :)kan tutuyo benimkini ama normal yapabilirsem girecek doguma birazda mecbur girmeye bazen anlatamiyorum derdimi yetmiyor ingilizcem, sezeryan olursa ben girme dedim biliyorum dayanamaz beni o halde gormeye benden kan alinirken bile odadan cikiyo hemen
kiz dikkat et suyun muyun patlamasin
Bebeci sen anlat bugun basima gelenleri, ayfonumdan yazamiyorum
Benimki kesin aglarim ya da bayilirim dedi ya bakalim ama seni nasil birakayim orada diyor bebegin.karismasindan da.korkuyor tirsak bir yandan da ona kim sahip.cikacak senin yaninfa olursam diyor yegenin dogumunda resmen kosturmustu hepsiremin pesinden , cocugn babasi da yani gorumcemin esi sukur namazi kilmaya gitmisti esim cok yadirgamisti once esini bekle bebegini bekle sonra sukur namazi kil diye niye anlattiysam bunu :)
Rahim agzi kapali oldugu icin patlamaz yae hem ne canim bu 1 metre mi gitsin cocuga
Chosy film izleme kiz çünkü hepsi bir anda yığılır çıkamazsın icinden.gun gün yap.Birgun kur birgun yıka vs
Ama 3 hafta icinde bitir.
Amaaaan iyi yapmışsın bende yuttum gitti valla ciğeri bişi olmuyo daha geçen hafta yaptım bi tek nolur nolmaz diye eldiven taktım işte o kaaaa :)Günde 1 tane türk kahvemide misssler gibi içiyorummm :)))
Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.
Ofpufya sagol canım ama artık karıştırmıyorum galibaen son ofelyam beni uyarınca betona çarpmış hissini damarlarımda hissettim ama
Mezosum unutmadım seni
Gun gelirde beni unutursun unutursun demistin
Ne ben seni unutabildim ne bu gonlu avutabildim
......
Unutamam seni unutamaaam.
Tuncss neler yedin kiz sen vıyhtüylerim dişlerim hepsi gicirda di.
Ciğer muhabbetine son veriyorum cigerparelerim.
Ayy ayy nabzımı tutuyorum gözüm seyiriyor
Ben normal dogum kolay olsun diye yapiyorum halaaa bir nevi kocami kullaniyorum kesinlikle niyetim zevk degil :)
Gulimier maşallah ayse sultana
Allahım saglikla sihhatle kucağına almayı nasip etsin
Ama geç gelecegini sanmam,kızlar cok beklemiyor Dr lar kesin değil desede erkenciler:))
canım 41 kere maşallah Ayşe hanıma
yüzünü de görmüşsün ne güzel,Allah sağ salim kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah tatlım
Guimier masallah Aysene canim
ohh afiyet olsuunnn
anaaammm.. en büyük korkum.. her gördüğüm wcye giriyorum avm gittiğimde.. yoksa halim duman benimde..
ayrıca hiç dert etme ben bi kere annemlerde bildiğim foşur foşur işedimyalnız değilsin yani arkadaşım
iğrencim beeeennn
yazık adama bi duysa bunu valla kullandırtmazdı kendini..
gulimier canımcım maşallah minik kızına da sana da
çok teşekkürler voltaj, laterna esrasm tuncss teyzeleri, hepinizi öpüyoruz mucxxx
voltajım sana güvenerekten nisanı beklemiyorum bile, en geç mart sonu bana göre de
tuncss bende her türlü sakatat işkembe çok severim ama eşim hiç sevmez, hatta ni şamlıyken ben sevdiğimi söylediğim de , eğer annenlere falan gidince yersen öyle şeyler bikaç hafta öpüşmeyelim mümkünse yanıma yaklaşma dedi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?