2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Chosy film izleme kiz çünkü hepsi bir anda yığılır çıkamazsın icinden.gun gün yap.Birgun kur birgun yıka vs
Ama 3 hafta icinde bitir.

Gulimier maşallah ayse sultana
Allahım saglikla sihhatle kucağına almayı nasip etsin
Ama geç gelecegini sanmam,kızlar cok beklemiyor Dr lar kesin değil desede erkenciler:))

babası seslensin derken
ben kocamı özledim yaa.. artık şu kankalık sonlansa diyorum ama en az 3 ay daha var
Ben normal dogum kolay olsun diye yapiyorum halaaa bir nevi kocami kullaniyorum kesinlikle niyetim zevk degil :)

herkesler çantasını hazırlamış, ben daha hiç hazırlık yapmadım
bana kalsa daha çok war ki doğuma, ohoooo:18:
Ben herseyini.hazirladim alisverisi cabuk tamamladim ama ne yikadim ne utuledim ne canta hazirladim bu hafta pijamalarimi alayim halledicem ama bu.kadar rahatlik yeter
niyeyse benim esim sezeryan olmamdan benden daha cok korkuyor, kan tutar bi de onu dusunmeye bile tahammulu yok :)

hadi bakalim doner insallah :))

biz kanka moduna hic girmemistik ama artik yeter, daha cok yukari kacirmasin cocugu
Ben sezeryan olursam kocam benimle doguma girecek bayilma ihtimali var ama olsun deniycez
Ara vermem kocamla ,cati muaynesinden once yapicam hatta zorla acik olsun die :)
Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.
Cinarin.sidikli annesiiii bu.kacinci oldu :) lcw maceran daha guzel bhihahahao

Bu arada kizlar cepten yazmak zor oluyor diye cok lafa girmiyorum ama okuyorum hep , aypedim kendinden gecti yine , yakinda.duzelir
Sinirliyim.kendimi attim foruma , bizde iki araba vardi birini sattik yerinw kucuk araba alcaktik ama simdi insaat parayi hortum gibi cekiyor yalan oldu bir arabayi bir esim bir abisi bir de babasi ortak kullanir olduk hadi idare ediyoruz ama bugun of dedim artik arkadasim geliyor bodrumdan , ucagi 8bucukta.inecek ,esime tembih etmistim.aksamdan almaya gidicez su saatte diye ,erkwn cikalim.kiz basina beklemesin dedim 5 gb aradim araba ondaydi abisi yeni getirdigi icin birkac isi varmis halledince gelicem dedi yarim saat.once.aradim hala arabayi bekliyormus ofiste,araba sendeydi dedim almis babasi 15 dk isi varmis dedim kiz inecek sen daha beni almaya geleceksin donucez trafik saati, artik esim tek basina almaya gitti arkadasim vaktinde alinsin baska.sey istemem ama karsilamak isterdim yani evde.hazirlandigimla kaldim
Dun de isi ogrendim doktor randevum 12:40 oldugu halde 12:20 de dedim iyi ki demisim 12:55de hastanedeydik hayatta en.nefret ettigim sey gec.kalmak bir yere.esimle de bir yere.erkwn gidemedim.malesef :/

kan tutuyo benimkini ama normal yapabilirsem girecek doguma birazda mecbur girmeye bazen anlatamiyorum derdimi yetmiyor ingilizcem, sezeryan olursa ben girme dedim biliyorum dayanamaz beni o halde gormeye benden kan alinirken bile odadan cikiyo hemen

kiz dikkat et suyun muyun patlamasin

canım 41 kere maşallah Ayşe hanıma
yüzünü de görmüşsün ne güzel,Allah sağ salim kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah tatlım

Benimki kesin aglarim ya da bayilirim dedi ya bakalim ama seni nasil birakayim orada diyor bebegin.karismasindan da.korkuyor tirsak bir yandan da ona kim sahip.cikacak senin yaninfa olursam diyor yegenin dogumunda resmen kosturmustu hepsiremin pesinden , cocugn babasi da yani gorumcemin esi sukur namazi kilmaya gitmisti esim cok yadirgamisti once esini bekle bebegini bekle sonra sukur namazi kil diye niye anlattiysam bunu :)
Rahim agzi kapali oldugu icin patlamaz yae hem ne canim bu 1 metre mi gitsin cocuga

kimisi son ay yapmayin erken doguma sebep olur kimisi etkisi olmaz diyor ama tarihi gecipte gelmeyen birine doktorun iliskiye girmenizi tavsiye ederim dedigini duymustum var bi etkisi demekki

Chosy film izleme kiz çünkü hepsi bir anda yığılır çıkamazsın icinden.gun gün yap.Birgun kur birgun yıka vs
Ama 3 hafta icinde bitir.

çok geçççç
izledik bile
yarında çarşıya gidicem, perşembede gidicem kısmetse
nolucak bu işler
izne çıkınca yaparın diyorum ama bide erken gelicem derse bebiş ne yaparım:26:

Amaaaan iyi yapmışsın bende yuttum gitti valla ciğeri bişi olmuyo daha geçen hafta yaptım bi tek nolur nolmaz diye eldiven taktım işte o kaaaa :)Günde 1 tane türk kahvemide misssler gibi içiyorummm :)))

ohh afiyet olsuunnn

Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.

anaaammm.. en büyük korkum.. her gördüğüm wcye giriyorum avm gittiğimde.. yoksa halim duman benimde..
ayrıca hiç dert etme ben bi kere annemlerde bildiğim foşur foşur işedim yalnız değilsin yani arkadaşım

iğrencim beeeennn

Ben normal dogum kolay olsun diye yapiyorum halaaa bir nevi kocami kullaniyorum kesinlikle niyetim zevk degil :)

yazık adama bi duysa bunu valla kullandırtmazdı kendini..

ay gitti misafirlerim yoksa yerlerde kıvranacaktım sırt ağrısındann artık ( duş aldım da sonra kendime geldimm yok anam yok sizde de iyi muhabbet oluyoı diyen misafiri eşşekler kovalasınn

Gulimier maşallah ayse sultana
Allahım saglikla sihhatle kucağına almayı nasip etsin
Ama geç gelecegini sanmam,kızlar cok beklemiyor Dr lar kesin değil desede erkenciler:))

canım 41 kere maşallah Ayşe hanıma
yüzünü de görmüşsün ne güzel,Allah sağ salim kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah tatlım

Guimier masallah Aysene canim

gulimier canımcım maşallah minik kızına da sana da

çok teşekkürler voltaj, laterna esrasm tuncss teyzeleri, hepinizi öpüyoruz mucxxx
voltajım sana güvenerekten nisanı beklemiyorum bile, en geç mart sonu bana göre de

tuncss bende her türlü sakatat işkembe çok severim ama eşim hiç sevmez, hatta ni şamlıyken ben sevdiğimi söylediğim de , eğer annenlere falan gidince yersen öyle şeyler bikaç hafta öpüşmeyelim mümkünse yanıma yaklaşma dedi adam

benim koca da sevmez!di.. simdi islembe filan icmeye basladi.. ama hala kokorec dil beyin yediremiyorum :)) Allah'tan benim yedigime karismiyo..

Günaydın anacıklarım ve tatlı bebişleriii evdek netimiz bittiği için telefondan pek giremiyorum herkes iyi gibi gözüküyor maşallah :) uyumakta hala zorluk çekiyorum bazen göbüşümün üstüne yatmış buluyorum kendimi bebeğimi boğcam korkusuyla uyuyamıyorum sonra onun dışında iyiyiz çok şükür sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…