Bu ikeanin dolaplari tam beyaz degil sanirim benim dolap da krem beyaz gibi ben yukluk olarak yaptirmistim tek gozunu oglum icin ayirdim sadece yatak alacagim ama yatak aldigimda ayni sey olacak muhtemelen beyaz kalacak baska renk alsam da siritir ama cunku beyaz sedir de var oda damidem çok fena benim de yine bi 2 gün ara verdi saolsun yine başladı
dün de karyolamız geldi,dolabı ikeadan almıştık, dolap sarı karyola beyaz kaldı, çok çirkin oldu, yani aslında ikisi de beyaz mat lake güya ama ton tutmadı işte, çirkin oldu ben de sinir oldum kulp alıcam hepsine aynı , belki tül halı falan gelince göze batmaz diye ümit ediyorum, büyüyen karyola da hakkaten büyükmüş yani, odada yer kalmadı, dün annemler de bizdeydi, saolsunlar yardım ettiler bizi pıtışın bi parti daha ütülenmesi gerekenleri vardı onları ütüledik, sbah işe gelirken açtım camını karyola kokusu çıksun diye inanılmaz boya kokuyo, odayı boyadık bu kadar kokmadı be
Gunaydin kizlar,
Voltaj sabrina bir kez daha sapka cikariyorum benim de kuzenim abim yeni evlendiginde istanbuldan onunla calismaya gelmisti , abimlerde kaldi neredeyse yengem bosayacakti artik cocugun rahatligi falan abimle sabaha kadar bilgisayar oyunlari oynamalar , annem abimle konustu kac defa sonra cocuk mecbur bize geldi halamin oglu ,birgun isten ciktim odama girdim abimle ikisi bilgisayarima birseyler yapiyorlar meger oyun kuruyorlarmis bende dedim siz bunu bosa kuruyorsunuz! Abim de dogru ya gulsah calisiyor sabah erken kalkiyor oynatmaz sana ,kuzenim demesin mi " idare etcek artik" yavsak yavsak, bende yok ya dedim ,adama bak hem asalak hemde ben uyurken yanimda oyun oynayacak! babami aradim sikayet ettim oyunu da sildim babam da abimle konustu evde genc kiz varken olmaz biz teknede kaliyoruz yalniz birakamiyoruz dedi de gitti sonunda ilk basta vicdan yapmistim bende ekmegiyle oynadim ama sonra dusunuyorum ne kadar dogru bir karar ,ev ev ustune olmaz , benim annem canim.cigerim kirkim cikana kadar kalacak kara.kara dusunuyorum o kadar nasil kalcaz diye sanki 8 ay oncesine kadar onunla yasayan ben degildim evli olunca farkliymis hersey her insanin kendo duzeni , gonder gitsin gercekten isi yok o evde .
Bu ikeanin dolaplari tam beyaz degil sanirim benim dolap da krem beyaz gibi ben yukluk olarak yaptirmistim tek gozunu oglum icin ayirdim sadece yatak alacagim ama yatak aldigimda ayni sey olacak muhtemelen beyaz kalacak baska renk alsam da siritir ama cunku beyaz sedir de var oda dabende kulplari arastirdim internette.gordum ama siteyi unuttum
Ya bide Zehra en ufak sssssttt demeye gelmez ağlar.buda birsey derken ya stt diyor Yada hayirr diye gösteriyor.dandik ben anasiyim kızmıyorsam kizilacak birsey yapmiyordur.kac kere uyardım ya kızma diye bosmus tamamen beyin sıfır.Aksam isler güçleri izliyor güle güle yerlere yattı Ya bende bozuk duruyorum hala teee hicc .
Anam yok sabır mabir bitti .bizde İnan ki ayrılmaya geleceğiz nerdeyse ve isin kötüsü her gelen onun bana nikah düştügünü dile getirmesi cabası.esim de asla esnek değildir ben cocuklarımın huyu suyu temiz olsun diye iç camasirlarimi asla dışarı sermedim bunda nasil oturulup kalkilir şaşırdım.hepside ilahiyatçı sözde.
Anne gelinceye ağır 40 gün kalmaz zaten 20. Güne tamamen adapte olursun gider zaten oda duramaz.dogumumu çiçeklerimizi hiç sevmemedik bakamadık güme gitti doğumum gitmez insallah.gitsin artık yoksa hergun benim muhabbet aynı olacak.esim bile tlf diyor sesinin hararetini hissediyorum diye ne kadar soluksuz konuşduysam artık
Voltaj bu hafta da gitmezse sen konus nikah isini soyle , gonder sana gelip de ayip ettin diywn mi olacak olursa da dersin konu komsu dedikodu oluyor esimle ozel hayat kalmadi dersin biter dogru mu dogru belki kocana el oglu muamelesi yapiyor sen demedikce gitmeye niyeti olmayabiliray evet ya sinir oldum ,aslında arkadaşım da demişti bana bu sarımsı bak haberin olsun diye ama napiyim öle takım pahalı oluyodu, napalım artık, mobilyacıya sormuş eşim boyatsak diye ikeanın dolapları boyanmaz demiş:)çıkmış işin içinden, ben kulpları denokids ten alıcam canım hatta bugün unnadado kampanyada ama benim istediklerimden yok, bi bak istersen sende
Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.
kızlar biz geldik
ayşemin yüzünü gördüm bugünnn, Allahım ne güzel bişey o öyle, dudaklar yanaklar gözler burnu koca koca annesi gibi oyyyyyyyyy
2 kilo olmuş fıstığım, bacak boyu 2 hafta önden gidiyomuş, halasına çekecek maşallah kızımaa
ilk kez ayaklarını gördümmm yerim ben onları yaaaaa,
doğum pozisyonuna girmiş, bi sıkıntı yok şimdilik,
fıstığım gıcıklık yapmak isterse 16 nisanda da doğabilir dedi doktor hanım
Annem hep baskalari beni aglattiginda uzaktan bakarmis yillar sonra icine dert oldu ama gecti ben hep ozendim cocuklari icin baskasinin kalbini kiran insanlara , o yuzden sen yapma zehranin gozu onunde uyar onu bilsin annesi hep arkasinda, ben asla cocugumu aglatmayacagim baskasi yuzunden aaumuta katiliyorum bu konuda affetmeYüksek Voltaj, herşeyi idare ettin, ama Zehraya kızmasını hele ağlatmasını affetme.
ben sadece çantay koyacaklarımı aldım ama daha yıkayıp ütüleyip çantaya koymadım. izne çıkınca hazırlıycam bende
süt sağmak için pompa almadım ben, sen ne zaman alacaksın. doğumdan önce alıp hazırlamak gerekir mi?
Voltaj bu hafta da gitmezse sen konus nikah isini soyle , gonder sana gelip de ayip ettin diywn mi olacak olursa da dersin konu komsu dedikodu oluyor esimle ozel hayat kalmadi dersin biter dogru mu dogru belki kocana el oglu muamelesi yapiyor sen demedikce gitmeye niyeti olmayabilir
Gidecek insallah bu dogumunda ne olursa.olsun tadini cikarcak sekilde ayarla herseyi bak bu son bir daha olmayacak gerci sen korunamazsin yine bir tane daha gelebilir :)
Ofelyam yapacak birsey yok bizim.icin bu durumda kulplarla kamufle olacaktir bence , herkes bir butun olarak bakmaz zaten
, ben hala tv unitesi almadim balkondaki orta sehpayi banam tvnin altina koymus benim mobilyalar acik o sehpa kopkoyu bir renk ama siritmiyor nedense cunku gorus alani farkli biz dikkatli baktogimiz icin bizim goze batacak o ayri
Cepten girdigim icin bakamiyorum ben, once yatagi alayim.denokids aklimda olsun , ben belki buyuyen yatak da almayacagim fazladan kulp almayayim bosuna
ayyy çok güldürdün beni voltaj tabi durumdan yırtmak budur işte haklısın aman sidikli kadın yerine yazık suyu gelmiş derler mantıklı
Sadece üstün islandiysa sorun yokta yere sizdiysa vahim.
Her adımda arkandan takip eden damlaları düşünemiyorum:)))
Boşver suyun geldi sanmislardirah vah diye az kivransaydin saga sola
midem çok fena benim de yine bi 2 gün ara verdi saolsun yine başladı
dün de karyolamız geldi,dolabı ikeadan almıştık, dolap sarı karyola beyaz kaldı, çok çirkin oldu, yani aslında ikisi de beyaz mat lake güya ama ton tutmadı işte, çirkin oldu ben de sinir oldum kulp alıcam hepsine aynı , belki tül halı falan gelince göze batmaz diye ümit ediyorum, büyüyen karyola da hakkaten büyükmüş yani, odada yer kalmadı, dün annemler de bizdeydi, saolsunlar yardım ettiler bizi pıtışın bi parti daha ütülenmesi gerekenleri vardı onları ütüledik, sbah işe gelirken açtım camını karyola kokusu çıksun diye inanılmaz boya kokuyo, odayı boyadık bu kadar kokmadı be
olur böyle vakalar bende hapşırırken hep kaçırıyorum allahtan evde kaçıyor bir kere dışarda kaçtı dışarı sızcak diye ödüm koptugünaydın anneler bebişler[
QUOTE=hanipeks;28923429]Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.
Annem hep baskalari beni aglattiginda uzaktan bakarmis yillar sonra icine dert oldu ama gecti ben hep ozendim cocuklari icin baskasinin kalbini kiran insanlara , o yuzden sen yapma zehranin gozu onunde uyar onu bilsin annesi hep arkasinda, ben asla cocugumu aglatmayacagim baskasi yuzunden aaumuta katiliyorum bu konuda affetme
Bebeci kiz karar aldık dogum yapınca esimle sadece ve hep tokalasaagiz
Yok4. Falan .Kiz esim cok serttir ya bildigin gibi degil herkes cekinir birsey demeye kaynanam geldiginde bile birsey derken usul usulöyle el oglu vs yapamaz hep sakin söylemişti git diye bugun biraz kizarak demiş bakalım sonuca.
Aaumut ve gorkemre bacılar 2 sefer yaptı uyardım dünde esimin yanında sstt deyince esim hemen dondü ben dedim beni dinle benim cocuğuma ben bile kızmıyorum (yalana bak kizarim ama annesiyim ben uyuz)diye cok sert söyledim babası bile kizamaz dedim artık yapar mı bilmem.
Yaparsa bak kufredecem artık .
Ofelyam(3 kez baktım vallatirsittin beni)
Benim ranza kahve rafları krem,dolapla sifonyer fıstık yeşili:) oğlumdan kalan.halisida fıstık yeşili,mor köpek, turuncu gunes var:))
Her gören ne kadar uyumlu cok seker duruyor vs diyorhakikaten de öyle .
Ama dolap alacağım çünkü yetmiyor .takılma icinde aksesuar ivir zivirla kapanır.oyuncak sepetini kahve falan alırsın daha alırsın da alırsın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?