2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bu ikeanin dolaplari tam beyaz degil sanirim benim dolap da krem beyaz gibi ben yukluk olarak yaptirmistim tek gozunu oglum icin ayirdim sadece yatak alacagim ama yatak aldigimda ayni sey olacak muhtemelen beyaz kalacak baska renk alsam da siritir ama cunku beyaz sedir de var oda da bende kulplari arastirdim internette.gordum ama siteyi unuttum

Anam yok sabır mabir bitti .bizde İnan ki ayrılmaya geleceğiz nerdeyse ve isin kötüsü her gelen onun bana nikah düştügünü dile getirmesi cabası.esim de asla esnek değildir ben cocuklarımın huyu suyu temiz olsun diye iç camasirlarimi asla dışarı sermedim bunda nasil oturulup kalkilir şaşırdım.hepside ilahiyatçı sözde.
Anne gelinceye ağır 40 gün kalmaz zaten 20. Güne tamamen adapte olursun gider zaten oda duramaz.dogumumu çiçeklerimizi hiç sevmemedik bakamadık güme gitti doğumum gitmez insallah.gitsin artık yoksa hergun benim muhabbet aynı olacak.esim bile tlf diyor sesinin hararetini hissediyorum diye ne kadar soluksuz konuşduysam artık

ay evet ya sinir oldum ,aslında arkadaşım da demişti bana bu sarımsı bak haberin olsun diye ama napiyim öle takım pahalı oluyodu, napalım artık, mobilyacıya sormuş eşim boyatsak diye ikeanın dolapları boyanmaz demiş:)çıkmış işin içinden, ben kulpları denokids ten alıcam canım hatta bugün unnadado kampanyada ama benim istediklerimden yok, bi bak istersen sende

Doğumumu ,cicilerimizi diyecektim otomatik kelime atıyor ya bu meret öyle çıkmış.cicek falan yok.siz anlıyorsunuz zaten şükür ki...

Ay anlamiyorum ben insanlari saka gibi yaaa vallaaaazehrayi da aglatioo (((

Voltaj bu hafta da gitmezse sen konus nikah isini soyle , gonder sana gelip de ayip ettin diywn mi olacak olursa da dersin konu komsu dedikodu oluyor esimle ozel hayat kalmadi dersin biter dogru mu dogru belki kocana el oglu muamelesi yapiyor sen demedikce gitmeye niyeti olmayabilir
Gidecek insallah bu dogumunda ne olursa.olsun tadini cikarcak sekilde ayarla herseyi bak bu son bir daha olmayacak gerci sen korunamazsin yine bir tane daha gelebilir :)

Ofelyam yapacak birsey yok bizim.icin bu durumda kulplarla kamufle olacaktir bence , herkes bir butun olarak bakmaz zaten
, ben hala tv unitesi almadim balkondaki orta sehpayi banam tvnin altina koymus benim mobilyalar acik o sehpa kopkoyu bir renk ama siritmiyor nedense cunku gorus alani farkli biz dikkatli baktogimiz icin bizim goze batacak o ayri
Cepten girdigim icin bakamiyorum ben, once yatagi alayim.denokids aklimda olsun , ben belki buyuyen yatak da almayacagim fazladan kulp almayayim bosuna

Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.

anlatmadan kaçmışsın

maşallah canım ayşeye

Yüksek Voltaj, herşeyi idare ettin, ama Zehraya kızmasını hele ağlatmasını affetme.

Yüksek Voltaj, herşeyi idare ettin, ama Zehraya kızmasını hele ağlatmasını affetme.
Annem hep baskalari beni aglattiginda uzaktan bakarmis yillar sonra icine dert oldu ama gecti ben hep ozendim cocuklari icin baskasinin kalbini kiran insanlara , o yuzden sen yapma zehranin gozu onunde uyar onu bilsin annesi hep arkasinda, ben asla cocugumu aglatmayacagim baskasi yuzunden aaumuta katiliyorum bu konuda affetme

günaydın güzel anne adayları ve tecrübeli anneler
gününüz çok güzel geçsin inşallah elimde haluk yavuzer in çocuğunuzun ilk 6 yılı kitabı var çocuğun bedensel zihinsel ve sosyal gelişimini anlatıyor meraklısına tavsiye edilir

Günaydın kızlar,başlamışsınız kaynatmaya...ben geçmişi ancak okudum.

Voltaj sabırrrrrr...madem seni bu kadar tüketiyor bu adam,sağlam dur ve koy artık kapının önüne..yolcu yolunda gerek...

Süt sağma pompasını doğumdan sonra almak daha mantıklı ilk doğumu yapacaklar için.süt gelir mi gelmez mi,önce o kesinleşsin öyle alın...benim de kafama yatıyor almak,işe giderken yada bir yere giderken sağar bırakırım,oğlumda inek memesi gibi sağıyordum kendimi oluyordu ama göğüsüme zarar vermeyeyim artık..:)

DERTSİZ ben her hafta 1 kere yiyorum ciğeri,hiç de sakıncası olduğunu duymadım..hatta kansızlık için özellikle tüketmem gerekenler arasında..yararlı bir şey neden yasak olsun ki?

evet canım artık yapıcak bişe yok, yan yana koymak zorunda kaldık biz, odanın durumu itibariyla ama belki başkaları o kadar farketmez, amaaaannn farketse de adım hıdır ellimden gelen budur yani:) sen önce yatak al da bakarsın sonra kulp falan canım, denokids güzel ama bakarsın bi ara

günaydın anneler bebişler[

QUOTE=hanipeks;28923429]Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.[/QUOTE]
olur böyle vakalar bende hapşırırken hep kaçırıyorum allahtan evde kaçıyor bir kere dışarda kaçtı dışarı sızcak diye ödüm koptu

Sadece üstün islandiysa sorun yokta yere sizdiysa vahim.
Her adımda arkandan takip eden damlaları düşünemiyorum:)))
Boşver suyun geldi sanmislardir ah vah diye az kivransaydin saga sola
ayyy çok güldürdün beni voltaj tabi durumdan yırtmak budur işte haklısın aman sidikli kadın yerine yazık suyu gelmiş derler mantıklı

benim de aynı durumda ikeadaki beyaz dolap benimde ama yatak daha beyaz olunca ton farkı oldu aman boşver farklıda olsa böyle fiyat olarak daha uygun oldu biz üzerine stker yapıştırdık çokta güzel oldu

günaydın anneler bebişler[

QUOTE=hanipeks;28923429]Birakin Turkiyeyi Avrupanin en buyuk alisveris merkezi secilen Mersin Forum AVM de altina iseyen kadin benim.
olur böyle vakalar bende hapşırırken hep kaçırıyorum allahtan evde kaçıyor bir kere dışarda kaçtı dışarı sızcak diye ödüm koptu

ayyy çok güldürdün beni voltaj tabi durumdan yırtmak budur işte haklısın aman sidikli kadın yerine yazık suyu gelmiş derler mantıklı

benim de aynı durumda ikeadaki beyaz dolap benimde ama yatak daha beyaz olunca ton farkı oldu aman boşver farklıda olsa böyle fiyat olarak daha uygun oldu biz üzerine stker yapıştırdık çokta güzel oldu[/QUOTE]

ben de o tarz bi mobilya süsü sticker operayonu yapıcam herhalde, aman napiym tabi canım oldu oldu olmadı o da oldu, yatağın dolabı bundan 450 lira daha fazlaydı e arabasını aldık yani:)

Bebeci kiz karar aldık dogum yapınca esimle sadece ve hep tokalasaagiz
Yok4. Falan .Kiz esim cok serttir ya bildigin gibi degil herkes cekinir birsey demeye kaynanam geldiginde bile birsey derken usul usul öyle el oglu vs yapamaz hep sakin söylemişti git diye bugun biraz kizarak demiş bakalım sonuca.
Aaumut ve gorkemre bacılar 2 sefer yaptı uyardım dünde esimin yanında sstt deyince esim hemen dondü ben dedim beni dinle benim cocuğuma ben bile kızmıyorum (yalana bak kizarim ama annesiyim ben uyuz)diye cok sert söyledim babası bile kizamaz dedim artık yapar mı bilmem.
Yaparsa bak kufredecem artık .

Ofelyam(3 kez baktım vallatirsittin beni)
Benim ranza kahve rafları krem,dolapla sifonyer fıstık yeşili:) oğlumdan kalan.halisida fıstık yeşili,mor köpek, turuncu gunes var:))
Her gören ne kadar uyumlu cok seker duruyor vs diyor hakikaten de öyle .
Ama dolap alacağım çünkü yetmiyor .takılma icinde aksesuar ivir zivirla kapanır.oyuncak sepetini kahve falan alırsın daha alırsın da alırsın :)))

ay canım ya valla aynen bende böyle hep özenmişimdir çocuğunu hep övene, başkası için kalbini kırmayana. benim de amcamlar falan bize sanki kendi çocukları gibi rahat davranırlardı. gerçi kendi çocukları olunca bize davrandıkları gibi bile davranmadılar herkesin çocuğu el üstünde oldu. annem sesini çıkaramazdı, babam kardeşlerine toz kondurmazdı. yıllar geçti. babam yeğenlerine en ufak laf etse kardeşleri hemen çocuklarını savundular. o zaman bizimkiler anladı hatasını ama biz kırıldığımızla kaldık.

ayy voltajcım en kesin korunma yöntemi kadının kendini erkekten korumasıdır diye boşa dememişler. benim de en büyük kabusum bi kazaya uğramak (
canım sert bi şekilde kızmışsın artık sesini çıkaramaz herhalde. eğer bi daha yaprsa da anla ki bildiğin yüzsüz. o zaman da hiiç ortada kaldı diye üzülmezsin verirsin eline bavulunu.

ben ofelyam kız doğru, ama senin odan çok eğlenceli olmuş şekerim, yeşille kahverengiye bayılırm ki ben zaten, bişeler yapıcaz artık, aman önce taktım ama şimdi takmıyorum napalım oxford vardı da biz mi okumadık ama dimi:)

tünaydın kızlar,
offf ne kadar çok uyuyorum ben ya yeni uyandım.
dün son antibiyotiğimi içmedim. sen misin içmeyen
11 de yattım 1 saat sonra kıvrana kıvrana uyandım.
çok kötü sancım vardı yine. antibiyotik içmediğimde daha kötü oluyorum.
antibiyotikte bitti bugün napıcam bakalım :18:
dün akşam acile gidecektik laboratuarda üst kattaki komşu nöbetçiymiş.
idrarı adamın eline vermiyeyim diye gitmedim ya (akıla bak)
inşallah bugün gidicem.

kızlar ciğer konusunda doktorum bişey demedi. ama sakatat ve A vitamini diye yemek istemedim.
bir de arkadaşım deneme yapmak için elini ciğere sürmüş sonrada bacağına dokunmuş.
kızının bacağında parmak izi gibi bişey var. ciğerden oldu bu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…