Günaydın millet sırtım ,belim,yan boluklarım,kabırgalarım ve bacaklarım kısacası herbiyerlerim ağrıyo iki gündür hiç keyfim yok ağırlaşmak dedikleri bu oluyo herhaldeBugün perdecimiz kızımın perdelerini getirecek ama evi nasıl toparlasam diye kara kara düşünüyorum
sana da günaydın!!!!! nasılsın canım?
bebisin odasi toplu olsun.. digerlerinin kapisini ort yeter:)))
ay geçmiş olsun canım ya, dişine karanfil koy iyi gelir bayağı, Alalh'ım inş. bu akşam gider , inş. bu akşam giderGünaydın kızlar bugun berbat bir dış agrisiyla uyandım gece o kadar sıkmıştım ki hala çenem ağrıyor.
Sabah sabah yine nevrim donuk tabiki evin mihenk tasına.sabah sabah arkasından affedersiniz ama wc temizliyorum ya insaf ne kadar ayip birsey.esimle hemen bir tartışma tabi tepesi atmış iyice bu aksam gondercem memleketine dedi ama bilemem.
Bas ağrım hat safhada.kizim gece 10 sefer uyandırıyor ya üstüme çıkmış oluyor ya itiyor ya yastık paylasamiyoruz yani oluyor birseyler.
Boyle güne mı başlanır ya(
Günaydın kızlar bugun berbat bir dış agrisiyla uyandım gece o kadar sıkmıştım ki hala çenem ağrıyor.
Sabah sabah yine nevrim donuk tabiki evin mihenk tasına.sabah sabah arkasından affedersiniz ama wc temizliyorum ya insaf ne kadar ayip birsey.esimle hemen bir tartışma tabi tepesi atmış iyice bu aksam gondercem memleketine dedi ama bilemem.
Bas ağrım hat safhada.kizim gece 10 sefer uyandırıyor ya üstüme çıkmış oluyor ya itiyor ya yastık paylasamiyoruz yani oluyor birseyler.
Günaydın kızlar bugun berbat bir dış agrisiyla uyandım gece o kadar sıkmıştım ki hala çenem ağrıyor.
ay geçmiş olsun canım ya, dişine karanfil koy iyi gelir bayağı, Alalh'ım inş. bu akşam gider , inş. bu akşam gider
Canımmm sende nasıl bir sabır varrrr( Kıyamam yaaa ben şimdiden doğumda annem kayınvalidem gelicek diye kara kara düşünüyorum
:18::18::18::18::18:
canım yaaa neden sıkıyorsun bu kadar kendini anlamıyorum valla. zaten tansiyonun var bi de sıkılıp duruyorsun sana zarar valla. tamam anlıyorum insanın içi de sızlıyor bi yandan ama böyle de sen her dakika streslisin yazık değil mi canına. valla benim amcam da bizde kaldı bi ara. tayini ankaraya çıkmıştı geldi yerleşti bizim eve. bi de ezilme büzülme de yok sanki biz misafiriz. annem bi baktı iki baktı koydu kapının önüne. hiiiç de vicdan yapmadı haklı olarak. işi gücü olan adama neden üzülüyorsun ki tutsun bi ev otursun aşağı. kocaman adam yaa. herkesi sen mi düşüneceksin???
Hastanenin orada sehrin cigercisi var ciger bobrek karisik ye siste getiriyorlar nasil lezzetli anlatamam ortayi da donatiyorlar resmen hepsi lezzetli tavsiye ederim :)çok teşekkürler voltaj, laterna esrasm tuncss teyzeleri, hepinizi öpüyoruz mucxxx
voltajım sana güvenerekten nisanı beklemiyorum bile, en geç mart sonu bana göre de
tuncss bende her türlü sakatat işkembe çok severim ama eşim hiç sevmez, hatta ni şamlıyken ben sevdiğimi söylediğim de , eğer annenlere falan gidince yersen öyle şeyler bikaç hafta öpüşmeyelim mümkünse yanıma yaklaşma dedi adam
Gecmis olsun cnmm sen de misafirden kurtulamadinnn sabrina hayran kaldim valla bi an once su dertelrden kurtulursun insssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?